Beste crypto van 2018 achtergrond

De 10 beste crypto coins voor 2019

Laatste update 14 maart 2019

Je wilt graag crypto kopen, maar eigenlijk heb je geen idee welke nu de beste crypto is om in te investeren. Met zo ongelooflijk veel keuzes, wordt dit ook steeds lastiger. Iedereen wil een cryptocurrency vinden zoals Nano of Verge. Als je in het begin in elk van deze pareltjes 200 euro had geïnvesteerd en op het hoogtepunt had verkocht, was je nu miljonair geweest.

Bij AllesOverCrypto besteden wij nu het leeuwendeel van onze tijd aan het vinden van dit soort crypto pareltjes die misschien wel 500 keer over de kop kunnen gaan. Dit zijn echter zeer kleine cryptocurrency's en ze moeten zichzelf vaak nog bewijzen. Er zitten daarom veel risico's om in dit soort cryptomunten te investeren. Mocht je toch geïnteresseerd zijn, dan kan je ons crypto portfolio van kleine cryptopareltjes voor 2019 hier bekijken.

>> Bekijk hier de Crypto Parels voor 2019! <<

De beste crypto coins hebben zich al genesteld in de top 200 en zijn minder risicovol om in te investeren. Daarom hebben wij in dit artikel de 10 beste crypto coins van 2019 op een rij gezet waarvan wij denken dat ze de meeste winst met het minste risico kunnen opleveren. Let op. Dit is géén investeringsadvies. Wij zijn geen professioneel financieel adviseurs.

De 10 beste crypto coins van 2019

Bij het samenstellen van de lijst van 10 beste crypto coins van 2019 hebben we niet alleen gekeken naar het feit of ze daadwerkelijk de beste crypto's zijn, maar ook of ze het in zich hebben om veel winst op te leveren. Daar komt ontzettend veel bij kijken. Wat wij zelf erg belangrijk vinden zijn het verhaal, het team en de marketing achter de cryptocurrency. Daarbij moet de technologie ook van een hoog niveau zijn, maar dit is meestal wel het geval bij een goed team. Aan de hand van deze punten vinden wij dit de 10 beste crypto coins van 2019.

>> Lees hier waar je op moet letten als je zelf een crypto portfolio samenstelt.

10. Pundi X (NPXS) - Massa-adoptie van crypto

Pundi X is een project waarvan wij vooral hopen dat het gaat slagen. Hun voornaamste doel is massa-adoptie van crypto en hier lijken ze veel voor over te hebben. Het project gaat als een speer. Nog voor hun crowdsale hadden ze binnen vier maanden ten koste van een boel slapeloze nachten drie werkende producten die ze konden presenteren. 

De focus van Pundi X ligt op bedrijven. Ze willen het voor winkeliers zo makkelijk mogelijk maken om cryptocurrency's te accepteren. De belangrijkste reden waarop ze deze winkels voor zich weten te winnen, is dat het een stuk goedkoper is om via Pundi X transacties te regelen dan via de traditionele manier van banken.  

Pundi X is momenteel bezig met een ijzersterke marketingcampagne en dit is ook een van de redenen dat hij in onze lijst beste 10 crypto coins van 2019 staat. Hun Facebook fanpagina is de op vier na grootste in de cryptowereld en hiermee staan ze nog boven cryptocurrency's als Ripple en EOS. Dit zegt natuurlijk niet alles, maar het feit dat ze hier fanatiek mee bezig zijn betekent dat de kans groot is dat de koers gaat knallen als de cryptomarkt weer aantrekt.

Pundi X kopen

Image

9. Bibox Token (BIX) - De opkomende decentrale exchange

Wat zoekmachines waren voor het internet, lijken crypto exchanges te zijn voor blockchain. Internet betekende de vrijheid van informatie dus hier ging je via Google naar op zoek. Blockchain betekent de vrijheid van waarde en die waarde wissel je uit op de crypto exchanges. Het kan dus zomaar zijn dat een van de bestaande crypto exchanges net zo groot of zelfs groter dan Google wordt. Binance is bijvoorbeeld de snelste startup-up ooit die een miljard waard geworden is. Binnen een half jaar wisten ze het zelfs al voor elkaar te krijgen om 2 miljard (!) waard te zijn. Investeerders in Binance token hebben hier ook van geprofiteerd. Als je hier aan het begin 100 euro in had geïnvesteerd en op het hoogtepunt had verkocht, was je binnen 6 maanden €24.000,- rijker geweest binnen.

Toch ligt de echte toekomst van crypto niet bij centrale, maar bij decentrale exchanges. Het mooie aan blockchain is juist dat alles decentraal kan worden gemaakt. Het is dus ironisch dat iedereen alsnog via centrale exchanges hun cryptocurrency's verhandelen. Verwacht wordt dat uiteindelijk de decentrale exchanges het zullen overnemen.

De Bibox exchange is op dit moment nog centraal ingeregeld, maar is hard aan het werk om een decentrale exchange neer te zetten. Ze bestaan nog maar sinds de kerst van 2017 en de Bibox token steeg toen binnen een maand al met 600%. De BIX Token heeft dezelfde functie als de Binance Coin. Je krijgt 50% korting op je transactiekosten als je hiervoor in BIX tokens betaalt. Deze korting wordt wel elk jaar met 50% verlaagd. Hoe meer mensen op Bibox handelen, hoe groter de vraag zal zijn naar deze BIX tokens, wat zorgt voor een hogere prijs. Wij verwachten dat Bibox en daarmee zijn token nog een flinke stijging zullen meemaken. De plannen van Bibox om een decentrale exchange in combinatie met Artificiële Intelligentie (AI) te bouwen zien er veelbelovend uit. Om deze reden hebben wij de Bibox Token op nummer 9 gezet van de beste crypto coin van 2019.

Bibox Token kopen

8. Enigma (ENG) - Anonieme slimme contracten

Enigma (ENG) is de minst "sexy" coin die je aan gaat treffen in deze lijst. We twijfelden daarom ook om hem erin te zetten, maar de technologie en het idee zijn van zo'n hoog niveau dat hij niet mag ontbreken. Fans van de cryptocurrency zijn van mening dat Enigma voor Ethereum is wat Monero voor Bitcoin is. Dankzij Enigma kan straks élke blockchain volledig anoniem zijn. 

In feite is Enigma een protocol die je als laag op elke blockchain kan leggen. Dankzij deze laag kunnen smart contracts volledig anoniem worden geprogrammeerd en kan niemand zien wat hierin staat. Bovendien worden de blockchains een stuk beter schaalbaar. Dit betekent dat veel meer gebruikers tegelijk gebruik kunnen maken ervan. Enigma doet dit door alle kleinere transacties zelf af te handelen, terwijl de hoofd blockchain zich alleen nog maar druk hoeft te maken om de belangrijkere grote transacties.

De grootste kracht achter Enigma is het team. Bijna het gehele team bestaat uit afgestudeerden van het Massachusetts Institute of Technology (MIT) en ze zijn al ruim 2,5 jaar bezig met het ontwikkelen van de cryptomunt. Door dit all-star team en de revolutionaire technologie vinden wij dat Enigma op plek 8 hoort van beste crypto van 2019.

Enigma kopen

Image

7. Request Network (REQ) - Toekomst van betaalsystemen

Pundi X is niet de enige die bezig is met massa-adoptie van cryptocurrency's. Ze hebben flinke concurrentie van Request Network (REQ). Request Network focust zich echter meer op de Westerse markt, terwijl Pundi X hun focus op Azië ligt.

De crypto startup wordt gesteund door Y Combinator. Dit is een startup-accelator die onder andere bedrijven als Dropbox, Reddit en AirBnB heeft geholpen tot waar ze nu zijn. REQ wil bedrijven als PayPal en iDeal volledig de markt af concurreren. Dankzij blockchaintechnologie wordt het voor bedrijven vele malen goedkoper om betalingen straks via Request te accepteren. Bovendien zijn je gegevens bij de crypto-startup veilig, omdat ze samenwerken met Civic. Dit crypto-bedrijf zorgt ervoor dat jouw identiteit en data van jouw blijven en niet in handen kan komen van bedrijven als Facebook of VISA.

Als Request Network straks bij verschillende grote bedrijven gebruikt gaat worden als betaalsysteem, dan is de stap naar massa-adoptie nog maar heel klein. Bedrijven als iDeal en PayPal verdienen miljarden euro's per jaar en Request heeft de ambitie dit allemaal naar zich toe te trekken. Het is in onze ogen daarom een terechte nummer 7 van beste crypto van 2019.

Request Network kopen

6. Nano (NANO) - Het beste betaalmiddel

Nano (voorheen RaiBlocks) wordt gezien als de cryptocurrency die Bitcoin had willen zijn. Nano valt onder een nieuwe generatie cryptocurrency's, de zogeheten DAG coins. DAG is een technologie die weer net iets verder gaat dan blockchain. Het grote voordeel van DAG-coins is dat ze oneindig schaalbaar en supersnel zijn en het praktisch gratis is om te gebruiken. Met Nano betaal je precies 0 euro aan transactiekosten en je coins zijn binnen een tel van eigenaar gewisseld. Het is eigenlijk het perfecte betaalmiddel.

Bovendien hoef je de cryptocurrency niet te minen. Dit heeft twee voordelen. De eerste reden is dat dit goed is voor het milieu. Voor investeerders is het tweede voordeel echter een stuk belangrijker en dat is dat alle Nano al op de markt is. Dit betekent dat er geen inflatie is en er dus geen groeiend aanbod is die de prijs omlaag kan drukken, zoals bij vrijwel elke andere cryptocurrency. 

In onze ogen is Nano precies wat cryptocurrency als betaalmiddel moet zijn. Je transacties zijn binnen een tel aangekomen en je betaalt hier geen transactiekosten over. Bovendien kan de technologie erachter een enorme hoeveelheid gebruikers aan. Als er geen gekke bugs in de code worden gevonden, ziet de toekomst voor Nano er rooskleurig uit en hij staat daarom op plek 6 van beste crypto van 2019.

Nano kopen

Image

5. Elastos (ELA) - Het nieuwe internet

Het oudste project dat je in deze lijst gaat vinden is Elastos (ELA). Het project bestond al vóórdat Satoshi Nakamoto zijn code voor Bitcoin naar buiten bracht. Dankzij blockchaintechnologie kan het project nu eindelijk haar beloftes waar gaan maken. Enthousiastelingen beweren dat het een betere versie is van EOS en hierin zijn ze niet de enige. De twee grootste en machtigste cryptonamen van China hebben hun vertrouwen in het project uitgesproken.

Zowel de founder van Bitmain, Jihan Wu als die van NEO, Honfei Da, zijn partners van het project. Jihan Wu wordt er nog weleens van beschuldigd dat hij te veel macht zou hebben in de cryptowereld. Dit komt doordat hij met Bitmain een monopolie heeft op zo'n beetje de gehele mining-industrie. Dit is het hart van Bitcoin en Jihan Wu is dan ook de grootste reden waarom mensen vinden dat Bitcoin niet geheel decentraal meer is. De discussie In hoeverre dit ook klopt is niet voor dit artikel bedoeld, maar het is nooit verkeerd om zo'n invloedrijk persoon achter je cryptoproject te hebben.

Daarbij is het idee achter Elastos mooi. Het is in feite een besturingssysteem (zoals iOs, Android of Windows) gebaseerd op blockchaintechnologie. Ze willen een geheel nieuw internetsysteem neerzetten waarbij blockchain de basis is. Ze focussen zich vooral op de veiligheid van het internet. Dit is momenteel belangrijker dan ooit met the internet of things om de hoek. Daarbij willen ze een geheel nieuwe economie bouwen waarbij ze schaarste willen creëren voor digitale producten. Het is dan niet zomaar meer mogelijk om elk e-boek of muzieknummer te kopiëren. Dit is voor bedrijven ontzettend interessant. Wij vinden om deze redenen Elastos de nummer 5 beste crypto van 2019.

Elastos kopen

4. Fusion (FSN) - Alle smart contracts op één blockchain

Fusion (FSN) staat op nummer 4 van de lijst 10 beste crypto van 2019. De belangrijkste reden hiervoor is dat de founder niemand minder dan Dejun Qian is. Voor degene die nog niet zo bekend zijn in de cryptowereld, dit is de uitvinder van zowel Qtum als Vechain. Dit zijn zeer veelbelovende cryptocurrency's die nog niet zo lang geleden binnen no-time de top 30 zijn binnengestormd. Verwacht wordt daarom dat ook Fusion een geslaagd project zal zijn.

Het idee achter Fusion is dat alle smart contracts op één blockchain met elkaar moeten kunnen communiceren. Nu is het zo dat wanneer jij een slim contract geprogrammeerd hebt op basis van Ethereum, je via dit contract alleen Ether kan betalen of ontvangen. Bij Fusion vinden ze dat het ook mogelijk moet zijn om andere cryptocurrency's, zoals Bitcoins of Litecoins moet kunnen betalen of ontvangen op een Ethereumcontract. Om deze reden willen ze alle losse blockchains die nu bestaan met elkaar verbinden.

Het idee achter Fusion lijkt veel op die van nummer 3 op ze lijst, Wanchain. Het grootste verschil is dat Fusion een stuk kleinere marktkapitalisatie heeft. Dat betekent dat de groei en rek van het project een stuk groter is. Toch hebben we hem iets lager gezet, omdat de marketing van Fusion nog weleens wat aan de wensen overlaat.

Fusion kopen

3. Wanchain (WAN) - Alle blockchains samenvoegen

De slogan van Wanchain (WAN) is "Building Super Financial Markets for the New Digital Economy." Die nieuwe economie waar ze het over hebben is de crypto-economie en die super financiële markten, die gaan Wanchain verzorgen. 

Wanchain wil net als Fusion de gehele cryptowereld met elkaar verbinden. Het moet voor alle blockchains mogelijk worden gemaakt dat ze met elkaar overweg kunnen. Een groot verschil tussen Fusion en Wanchain is dat Wanchain deel uitmaakt van de Blockchain Interoperabilty Alliance. Dit is een samenwerking met twee andere grote cryptoprojecten, ICON en Aion, waarbij ieder project op zijn eigen manier ervoor wil zorgen dat straks alle blockchains met elkaar verbonden zijn. Bovendien is de marketing van Wanchain van een zeer hoog niveau. Ze weten precies hoe ze hun verhaal moeten verkopen en hoe ze de gemeenschap tevreden en enthousiast houden. Om deze reden staat Wanchain net wat hoger dan Fusion en is het in onze ogen de nummer 3 beste crypto voor 2019.

Wanchain kopen

Image

2. Polymath (POLY) - Aandelen op de blockchain

Als Polymath (POLY) waar kan maken wat ze van plan zijn, dan is the sky the limit. Waar Ethereum het eerste platform was waarop je zelf utility tokens kon bouwen, wil Polymath het eerste platform zijn waarop je als bedrijf security tokens kan lanceren. Utility tokens zijn tokens zoals we deze in de cryptowereld het meest voorbij zien komen. Deze tokens geven je toegang tot een bepaald cryptonetwerk of -economie. Bijvoorbeeld de token van Waltonchain geeft je toegang tot het Waltonchainnetwerk. Je kan met deze utility token diensten kopen die worden aangeboden op de Waltonchain en dus binnen de Waltonchaineconomie.

Een security token is meer een aandeel binnen een bedrijf. Het geeft je het recht op aandelen of een claim op dividend binnen van dit bedrijf. Hierdoor vallen deze tokens onder de regelgeving van securities en daarom zijn er in de cryptowereld amper security tokens te vinden. Polymath wil hier verandering in gaan brengen en hét platform voor security tokens worden.

De aandeleneconomie (en dus security-economie) is enórm. Het team achter Polymath schat zelf in dat de grootte van deze markt 10 biljard (dat is een 10 met 12 nullen!) is in 2020. Als deze markt dankzij Polymath volledig "getokenized" kan worden, dan komen er héle mooie tijden aan voor crypto. Ter vergelijking: de gehele cryptomarkt (ja, dat is inclusief Bitcoin) is op het moment van schrijven 138 miljard dollar waard. Dit is 1,38% van 10 biljard. Om deze reden vinden wij Polymath de op één na beste crypto van 2019.

Polymath kopen

 

1. Zilliqa (ZIL) - De állersnelste blockchain

De beste crypto van 2019 is naar onze mening niemand minder dan Zilliqa (ZIL). De cryptocurrency lost het allergrootste probleem op waar blockchain al jaren mee loopt te stoeien en dat is de schaalbaarheid. Zilliqa kan in potentie de allerhoogste doorvoer van data aan van alle bestaande decentrale blockchains. Kort door de bocht is Zilliqa een (véél) beter schaalbare versie van Ethereum. 

Het is de eerste cryptocurrency die de technologie "sharding" toepast op de blockchain. Om dit goed te begrijpen, raad ik je aan ons artikel over Zilliqa te lezen. Sharding zorgt ervoor dat de blockchain beter schaalbaar wordt zonder dat dit ten koste gaat van het decentrale karakter. Bovendien heeft het (all-star) team al bewezen dat de blockchain van Zilliqa 2500 transacties per seconde aankan. In vergelijking: Bitcoin kan er ongeveer 3 of 4 per seconde aan. 

Vaak horen wij andere cryptocurrency's voorbij komen die beweren dat ze honderden duizenden of zelfs miljoenen transacties per seconde aan kunnen. Tot nu toe blijkt echter dit altijd ten koste gaat van de decentraliteit (EOS) of ze kunnen het niet bewijzen en hun beloftes zijn gebaseerd op niks. Zilliqa is tot nu toe de enige die het daadwerkelijk heeft bewezen. Bovendien heeft het een ijzersterk team achter zich en het zal niet lang meer duren voordat de eerste ICO's op Zilliqa worden gehouden. Zilliqa heeft wat ons betreft de potentie om ooit zowel Bitcoin als Ethereum voorbij te streven. Daarom is dit in onze ogen de beste crypto van 2019.

Zilliqa kopen

Op zoek naar crypto die 500 keer over de kop kan?

Het grote geheim achter cryptocurrency's die je 400.000% winsten kunnen opleveren is dat ze nog niet ontdekt zijn door de massa. Vaak zijn het coins die nog in het begin van hun ontwikkeling staan en waar nog maar een handjevol mensen van heeft gehoord. Precies om deze reden zijn deze coins bijna onvindbaar en tegen de tijd dat jij ervan hoort is de groei vaak al ingezet. Bovendien zitten er superveel risico's aan deze coins verbonden. Het overgrote deel van cryptomunten die buiten de top 200 vallen zijn scams. Ook kan het zijn dat de crypto exchange waar de cryptomunten te koop zijn een scam is of gewoon slecht in elkaar geprogrammeerd. Nano was bijvoorbeeld lange tijd alleen beschikbaar op Bitgrail. Deze kleine exchange bleek later uit bijzonder slechte code te bestaan waardoor zeer veel investeerders al hun Nano kwijt waren geraakt. 

Als je al veel ervaring hebt op de cryptomarkt, kan je zelf op zoek gaan naar verborgen cryptopareltjes. Veel hebben hier echter niet de tijd voor of gewoonweg nog te weinig ervaring. In dat geval kunnen wij je helpen. Wij hebben al zeer veel ervaring opgedaan in de cryptowereld en honderden uren gezocht naar verborgen cryptopareltjes. We hebben een portfolio voor onszelf samengesteld en zijn ervan overtuigd dat de nieuwe Nano of Verge hier tussenzit. Niks is natuurlijk zeker, dus we hebben ons risico verspreid over 30 verschillende kleine cryptopareltjes met een lage marktkapitalisatie. Zo is de kans groot dat de beste crypto van 2019 hier tussenzit. Als je graag wilt weten hoe ons crypto portfolio eruit ziet, klik dan op de link hieronder.

 

Bekijk ons Crypto Portfolio voor 2019!

 

Image

Kom in onze Crypto Miljonairs Familie!

Zou je graag op de hoogte gehouden willen worden van het belangrijkste nieuws in de cryptowereld en welke cryptomunten wij nauwlettend in de gaten houden? Kom dan in de AllesOverCrypto Facebookgroep! Ons doel is om jou Crypto Miljonair te maken en dit begint door lid te worden van onze groep! Met z'n allen helpen we elkaar om zoveel mogelijk te verdienen met de aankomende cryptohype!