Storm-crypto kopen-uitleg

Storm coin - Overal en altijd geld verdienen

Storm maakt het mogelijk dat we overal en nergens geld kunnen verdienen met onze smartphone. Toen ik dit las was ik natuurlijk direct geïnteresseerd en heb ik me erin verdiept. In dit artikel geef ik een uitleg over wat Storm doet en hoe je zelf kunt beginnen met geld verdienen. Verder lees je tips voor hoe je Storm kunt kopen, in welke wallet je ze kunt opslaan en wat de koers van Storm op dit moment doet. 

Meer geld verdienen met crypto? Download het gratis ebook met 12 tips!

Ja, ik ga akkoord. Hiermee ontvang ik ook regelmatig waardevolle tips!

Bekijk snel

Wat is Storm?

Voor de gebruikers

Storm creëert de mogelijkheid om cryptocurrency's te verdienen door middel van het uitvoeren van kleine taken. Hierbij kan je denken aan het geven van je mening over koffie, het bekijken van een reclamefilmpje of feedback geven over een website. De taken zijn gewoon op je mobiel te volbrengen en als je wilt, kan je dit heerlijk vanuit je hangmat in Bali doen. Je wordt vervolgens uitbetaald in Bitcoin, Ethereum of de token van Storm zelf. De app is vooral voor een specifieke doelgroep interessant. In ontwikkelingslanden zijn er namelijk veel mensen zonder bankrekening, maar zij hebben wel bijna allemaal een smartphone. Voor deze groep is zo'n verdienapplicatie een prachtige uitkomst om gemakkelijk geld te verdienen. 

De app heeft al een miljoen downloads en er zijn al meer dan 249 Bitcoin, 570 Ethereum en 13 miljoen Storm-tokens verdiend. Zo ziet de applicatie eruit:

Image
Storm crypto verdienen

Voor bedrijven

Bedrijven kunnen de Storm-applicatie gebruiken voor hun marketing en voor marktonderzoek. Wanneer je een nieuwe website hebt, ben je natuurlijk benieuwd wat mensen ervan vinden. Door gebruikers te betalen voor hun feedback krijg je op een gemakkelijke manier meningen binnen van mensen over de hele wereld. Je kan zelfs games ontwikkelen en deze op de storm-app zetten. De gebruikers spelen de game en hier kan je bijvoorbeeld reclame in verwerken. Alleen de titel kan al genoeg zijn: 'Coca Cola racing'.

Hoe begin ik?

 1. Download de app (alleen Android)
 2. Creëer een account
 3. Begin met verdienen

De Token van Storm

Token Verspreiding

In totaal zijn er tien miljard Storm-tokens en deze zijn als volgt gedistribueerd:

 • 41,74% Verkocht tijdens de ICO
 • 25,00% In handen van het bedrijf
 • 23.26% Bevroren tokens voor de komende twee jaar
 • 10,00% Gebruikers van de applicatie

Welke rol heeft de token?

De token wordt gebruikt om mensen te belonen voor hun werkzaamheden. Wanneer iemand zijn mening heeft gegeven, een spelletje heeft geïnstalleerd of bijvoorbeeld een filmpje heeft gekeken, krijgt hij betaald met Storm-tokens. Dit wordt allemaal geregeld met smart contracts.

Kenmerken Storm-token
Token symbool STORM
Totaal aantal tokens 10 miljard
Aantal tokens in omloop 4,165 miljard
Prijs tijdens ICO $ 0.0113
Token type ERC-20 (gebaseerd op het Ethereum-protocol)
Streefbedrag ICO $ 27,60 miljoen
Opgehaald vermogen tijdens ICO $ 30,72 miljoen

Geschikte wallet voor de token

Storm kan je naast de exchange ook op een hardware wallet opslaan. Dit wordt in de meeste gevallen aangeraden aangezien je hier zelf de private key in handen hebt en dus daadwerkelijk eigenaar bent van de coins. De bekendste hardware wallet is op dit moment de Ledger Nano S. Deze kan je bij de officiële Nederlandse reseller Cryptomaan kopen

Team

Het team bestaat uit achttien man en staat onder leiding van de volgende drie personen.

Naam Functie Ervaring
Simon Yu Oprichter & CEO
 • Op negentienjarige leeftijd maakte hij van $100 een $500.000 business. Dit bedrijf heet Bomba Fusion en is een Koreaans/Mexicaanse food truck
 • Voormalig Credit Risk Analyst bij KeyBank
 • Voormalig Financial Analyst bij Amazon

 

Arry Yu COO & Directrice
 • Heeft meer dan twintig jaar gewerkt bij bedrijven als Google, Microsoft en KPMG. 
 • Haar expertise ligt bij het laten groeien van bedrijven.
Sean Zhong CTO
 • Meer dan twintig jaar ervaring met Software Engineering.
 • Is goed in het samenbrengen van business, engineering en data warehousing.
 • Heeft gewerkt bij Amazon en Big Fish Games
Image
storm team

Roadmap

Over de doelen van de komende tijd wordt weinig verteld. Het enige wat ze tot nu toe openbaar hebben gemaakt is:

 

 •  

  Doelen voor 2018

  BitMaker voor iOS lanceren
  De applicatie is nu alleen voor Android beschikbaar, ze willen hem ook in de Apple store zetten

 •  

  Doelen voor 2019

  StorMarket mobile client lanceren.
  Dit is een gedecentraliseerde marktplaats waar micro-tasks gedaan kunnen worden

Adviseurs & Partners

De lijst van adviseurs is zeer indrukwekkend. In totaal zijn het er twaalf en de volgende zes behoren tot de grote namen:

Image
storm coin adviseurs

 

Meer geld verdienen met crypto? Download het gratis ebook met 12 tips!

Ja, ik ga akkoord. Hiermee ontvang ik ook regelmatig waardevolle tips!

Partners

Image
partners storm coin

Populariteit en gemeenschap

Populariteit Storm (juni 2018)
Twitter 27k volgers
Telegram 10k volgers
Facebook 8k volgers
Reddit 2,5k lezers

Kritiek

 • Toen ik de applicatie opzocht in de Play Store van Google zag ik dat er veel negatieve berichten stonden. Mensen hadden het erover dat ze taken hadden volbracht, maar dat de uitbetaling niet werd gedaan. Het positieve daarentegen is wel dat het team van Storm al deze berichten stuk-voor-stuk netjes beantwoordt. Het lijkt er dan ook dat het project wel te vertrouwen is, maar dit soort problemen mogen eigenlijk niet voorkomen. Het is daarom belangrijk dat ze hier in de toekomst scherp op zijn.
 • Verder is het jammer dat ze geen uitgebreide roadmap publiceren. Het schept vertrouwen wanneer wij weten waar ze mee bezig zijn en we daadwerkelijk kunnen controleren of ze zich aan hun eigen deadlines houden. 

Conclusie

Het idee van Storm brengt bedrijven en consumenten op een manier bij elkaar dat het voor beide partijen interessant is. Dit is veel prettiger dan dat we naar ongewenste reclame op televisie kijken, dankzij Storm verdienen we er zelf nog wat aan!
Daarbij is het een prachtige mogelijkheid voor mensen in ontwikkelingsgebieden om geld te verdienen. Ook zouden bedrijven deze groepen normaal lastig kunnen bereiken aangezien ze bijvoorbeeld geen tv kijken. Nu kunnen ze ook gemakkelijk de meningen ontvangen van deze doelgroep.

Al met al een mooi project en we zijn ontzettend benieuwd wat het ons de komende tijd zal brengen.

Wil je graag investeren in Storm? Volg dan de onderstaande stappen:

Hoe koop ik Storm?

Storm kopen op Bitvavo is een fluitje van een cent. Binnen enkele minuten en voor minder dan een euro kan je al de trotse eigenaar zijn van STORM.

 1. Meld je hier gratis aan bij Bitvavo
 2. Verifieer jezelf door rechtsboven op je naam te klikken en dan naar "Verificatie" te gaan.
 3. Maak geld over via iDeal. Dit doe je door op "Euro's storten" te klikken.
 4. Vul vervolgens het bedrag en kies iDeal als betaalkeuze zodat het geld binnen een minuut op je Bitvavo-rekening staat. Klik hierna op "Betalen".
 5. Als je hierna op "Overzicht" klikt, zie je het geld staan.
 6. Zoek STORM op, klik erop en druk vervolgens op "Kopen".
 7. Investeer het bedrag dat je in gedachten hebt in STORM. 
 8. Gefeliciteerd! Je hebt STORM gekocht!
  Vergeet niet je gebruikersnaam en wachtwoord goed te bewaren
 
Bronnen

 

Alle uitingen van AllesOverCrypto, waaronder begrepen alle producten (o.a. Crypto Signalen en de Crypto Masterclass), berichten en e-mails, zijn de professionele mening van AllesOverCrypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. AllesOverCrypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn.

De uitingen van AllesOverCrypto hebben uitsluitend een educatief karakter en kunnen op geen enkele wijze als financieel, juridisch of fiscaal advies worden opgevat. AllesOverCrypto is geen financieel, juridisch- en/of fiscaal adviseur. Er komt geen adviesrelatie tot stand tussen jou en AllesOverCrypto.

De door AllesOverCrypto gepresenteerde informatie is door haar met de grootste aandacht en zorg samengesteld. AllesOverCrypto kan echter niet instaan voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Het gebruik van deze informatie gebeurt op jouw eigen risico. Je dient ervan bewust te zijn dat de gepresenteerde informatie, mede door de snelheid waarmee de cryptomarkt zich beweegt, al snel achterhaald is dan wel kan zijn. Wees hiervan bewust bij het bestuderen van de informatie. Daarnaast wordt uitdrukkelijk verzocht de informatie zelf te verifiëren.

Eenieder die in één of meer cryptovaluta wil beleggen dient zijn/haar eigen onderzoek te doen alvorens een beslissing te nemen tot aan- of verkoop van cryptovaluta. AllesOverCrypto is op geen enkele wijze bij dit proces betrokken. Uitsluitend jijzelf bent verantwoordelijk voor jouw eigen aan-en verkoopbeslissingen. Het aankopen van cryptovaluta brengt vanwege de aard van het product en de volatiliteit van de cryptomarkt grote risico’s met zich mee. Deze risico’s zijn zo groot dat het zelfs mogelijk is je hele aankoopbedrag te verliezen. Koop dus geen cryptovaluta die je niet kunt veroorloven te verliezen.