Market cap
€294.628.519,00
Volume (24h)
€7.821.856,00
Circulating supply
8.999.999.999,00
Max supply
-
All Time High
ICO
-
Daily close
-
Weekly close
-
Monthly close
-

Als je ... geleden een investering van €100 in NEM had gedaan dan was dat nu:


Waarde nu
Vanaf het begin
-
1 jaar
-
1 maand
-
1 week
-
1 dag
-

Uitleg NEM (XEM) in 10 punten

 1. NEM (XEM) is een platform cryptocurrency waarop je berichten kan sturen, betalingen kunt doen, assets kan creëren en nog veel meer.
 2. De gemeenschap van NEM is opgericht en wordt voornamelijk gerund door vrijwilligers. De NEM.io Foundation is de stichting hierachter. Deze is gevestigd in Singapore.
 3. De afkorting staat voor New Economy Movement.
 4. In eerste instantie zou NEM als fork van NXT beginnen, maar uiteindelijk is besloten om de cryptocurrency van de grond af in elkaar te programmeren.
 5. Als jij een NEM-wallet aanmaakt, dan krijg je direct gratis XEM coins. Op deze manier wil de gemeenschap ervoor zorgen dat zoveel mogelijk mensen de cryptocurrency gaan gebruiken.
 6. Je kan XEM verdienen door middel van 'harvesting'. Dit houdt in dat je XEM krijgt voor het controleren van transacties en het veilig houden van de blockchain.
 7. Je hebt minstens 10.000 XEM nodig voordat je mag gaan harvesten. Echter, hoe meer XEM je hebt, hoe belangrijker je bent, hoe meer kans je maakt om geld te verdienen voor harvesten.
 8. Het crypto-project werkt echter met een nieuw consensus mechanisme en dit heet Proof-of-Importance. Dit houdt in dat deelnemers binnen het netwerk consensus (overeenstemming) met elkaar moeten bereiken over welke deelnemers belangrijk zijn of niet. 
 9. Een van de krachten van NEM is dat het 0% inflatie heeft. Dit houdt in dat alle NEM uitgegeven zijn bij lancering. Er komen geen nieuwe bij.
 10. Een andere kracht van de cryptocurreny is dat het een gemiddelde block-tijd heeft van 1 minuut. Dat is 10 keer sneller dan Bitcoin.

 

zo, 23/07/2017 - 15:48

NEM (XEM) - Wat is het en hoe koop je het?

NEM is meer dan alleen een cryptocurrency, het is een blockchainplatform om berichten te sturen, betalingen te doen en veel meer. Lees hier alles over de crypto-startup NEM en hoe je kunt investeren in XEM.
Exchange Pair Volume (24h) Prijs Volume (%)
NEM
1 NEM =
€0,03
Euro

Hoe koop ik NEM?

NEM kopen op Bitvavo is een fluitje van een cent. Binnen enkele minuten en voor minder dan een euro kan je al de trotse eigenaar zijn van XEM.

 1. Meld je hier gratis aan bij Bitvavo
 2. Verifieer jezelf door rechtsboven op je naam te klikken en dan naar "Verificatie" te gaan.
 3. Maak geld over via iDeal. Dit doe je door op "Euro's storten" te klikken.
 4. Vul vervolgens het bedrag en kies iDeal als betaalkeuze zodat het geld binnen een minuut op je Bitvavo-rekening staat. Klik hierna op "Betalen".
 5. Als je hierna op "Overzicht" klikt, zie je het geld staan.
 6. Zoek XEM op, klik erop en druk vervolgens op "Kopen".
 7. Investeer het bedrag dat je in gedachten hebt in XEM. 
 8. Gefeliciteerd! Je hebt XEM gekocht!
  Vergeet niet je gebruikersnaam en wachtwoord goed te bewaren

NEM

Tags

Social media