De 10 beste crypto coins voor 2020

De 10 beste crypto coins voor 2020
Zilliqa
zil

Wanchain
wan

Viction
vic

Nano
xno

Tezos
xtz

Ravencoin
rvn

Holo
hot

Snel €10 verdienen?

  1. Klik op de knop
  2. Maak een account aan
  3. Stort 10 euro

Je ontvangt direct €10 extra!

Start direct bij Bitvavo!

Laatste update 2 januari 2020

Je wilt graag crypto kopen, maar eigenlijk heb je geen idee welke nu de beste crypto is om in te investeren. Met zo ongelooflijk veel keuzes, wordt dit ook steeds lastiger. Iedereen wil een cryptocurrency vinden zoals Nano of Verge. Als je in het begin in elk van deze pareltjes 200 euro had geïnvesteerd en op het hoogtepunt had verkocht, was je nu miljonair geweest.

Bij AllesOverCrypto besteden wij nu het leeuwendeel van onze tijd aan het vinden van dit soort crypto pareltjes die misschien wel 500 keer over de kop kunnen gaan. Dit zijn echter zeer kleine cryptocurrency's en ze moeten zichzelf vaak nog bewijzen. Aan dit soort kleintjes kleven daarom wat meer risico's.  Die risico's krijg je gelukkig wel weer uitbetaald als ze echt hard omhoog gaan! Mocht je geïnteresseerd zijn, dan kan je ons crypto portfolio van kleine cryptopareltjes voor 2020 hier bekijken.

>> Bekijk hier de Crypto Parels voor 2020! <<

De beste crypto coins verschillen van de crypto pareltjes doordat ze zich al genesteld hebben in de top 150. Hierdoor zijn ze minder risicovol om in te investeren. In dit artikel hebben we hiervan de 10 beste crypto coins van 2020 op een rij gezet. Van deze coins denken wij dat ze de meeste winst opleveren met het minste risico. Let op. Dit is géén investeringsadvies. Wij zijn geen professioneel financieel adviseurs.

De 10 beste crypto coins van 2020

Bij het samenstellen van de lijst van 10 beste crypto coins van 2020 hebben we niet alleen gekeken naar het feit of ze daadwerkelijk de beste crypto's zijn, maar vooral of ze het in zich hebben om veel winst op te leveren. Daar komt ontzettend veel bij kijken. Wat wij zelf erg belangrijk vinden zijn het verhaal, het team en de marketing achter de cryptocurrency.

Daarbij moet de technologie ook van een hoog niveau zijn, maar dit is meestal wel het geval bij een goed team. Aan de hand van deze punten vinden wij dit de 10 beste crypto coins van 2020.

>> Lees hier waar je op moet letten als je zelf een crypto portfolio samenstelt.

10. Bibox Token (BIX) - De opkomende decentrale exchange

Wat zoekmachines waren voor het internet, lijken crypto exchanges te zijn voor blockchain. Internet betekende de vrijheid van informatie dus hier ging je via Google naar op zoek. Blockchain betekent de vrijheid van waarde en die waarde wissel je uit op de crypto exchanges. Het kan dus zomaar zijn dat een van de bestaande crypto exchanges net zo groot, of zelfs groter, dan Google wordt.

Binance is bijvoorbeeld de snelste startup-up ooit die een miljard waard geworden is. Binnen een half jaar wisten ze het zelfs al voor elkaar te krijgen om 2 miljard (!) waard te zijn. Investeerders in Binance coin hebben hier ook van geprofiteerd. Als je hier aan het begin 100 euro in had geïnvesteerd en op het hoogtepunt had verkocht, was je binnen 6 maanden €24.000,- rijker geweest binnen.

Toch ligt de echte toekomst van crypto niet bij centrale, maar bij decentrale exchanges. Het mooie aan blockchain is juist dat alles decentraal kan worden gemaakt. Het is dus ironisch dat iedereen alsnog via centrale exchanges hun cryptocurrency's verhandelen. Verwacht wordt dat uiteindelijk de decentrale exchanges het zullen overnemen.

De Bibox exchange is op dit moment nog centraal ingeregeld, maar het team is hard aan het werk om er een decentrale exchange van te maken. Het project bestaat nog maar sinds de kerst van 2017 en de Bibox token steeg toen binnen een maand al met 600%. De BIX Token heeft dezelfde functie als de Binance Coin . Je krijgt 50% korting op je transactiekosten als je hiervoor in BIX tokens betaalt. Deze korting wordt wel elk jaar met 50% verlaagd. Hoe meer mensen op Bibox handelen, hoe groter de vraag zal zijn naar deze BIX tokens en dit zorgt voor een hogere prijs.

Wij verwachten dat Bibox en daarmee zijn token nog een flinke stijging zullen meemaken. De plannen van Bibox om een decentrale exchange in combinatie met Artificiële Intelligentie (AI) te bouwen zien er veelbelovend uit. Om deze reden hebben wij de Bibox Token op nummer 10 gezet van de beste crypto coin van 2020.

Bibox Token kopen

Image
Hoofdkantoor van Bibox Token, de nummer 10 beste crypto coin van 2019

9. Fusion (FSN) - Alle smart contracts op één blockchain

Fusion (FSN) staat op nummer 4 van de lijst 10 beste crypto van 2020. De belangrijkste reden hiervoor is dat de founder niemand minder is dan Dejun Qian. Voor degene die nog niet zo bekend zijn in de cryptowereld, dit is de uitvinder van zowel Qtum als Vechain. Dit zijn zeer veelbelovende cryptocurrency's die nog niet zo lang geleden binnen no-time de top 30 zijn binnengestormd. Verwacht wordt daarom dat ook Fusion een geslaagd project zal zijn.

Het idee achter Fusion is dat alle smart contracts op één blockchain met elkaar moeten kunnen communiceren. Dit werkt momenteel nog niet ideaal. Wanneer jij een slim contract geprogrammeerd hebt op basis van Ethereum , dan kan je via dit contract alleen Ether betalen of ontvangen. Bij Fusion vinden ze dat het ook mogelijk moet zijn om te kunnen betalen met andere cryptocurrency's, zoals Bitcoins of Litecoins, op een Ethereumcontract. Om deze reden willen ze alle losse blockchains die nu bestaan met elkaar verbinden.

Het idee achter Fusion lijkt veel op die van nummer 4 op de lijst, Wanchain . Het grootste verschil is dat Fusion een stuk kleinere marktkapitalisatie heeft. Dat betekent dat de groei en rek van het project een stuk groter is. Toch hebben we hem lager gezet, omdat de marketing van Fusion nog weleens wat aan de wensen overlaat.

Fusion kopen

8. TomoChain (TOMO) - Een schaalbaar Ethereum

Tomochain is een nog relatief onbekende cryptocurrency die pas na de grote hype van begin 2018 de markt op kwam. Wij vinden dit een enorm voordeel, omdat alles wat nieuw is door de markt vaak gezien wordt als beter. In een speculatieve markt als crypto is het goed om hiernaar te kijken. 

Het grootste probleem dat TomoChain wil oplossen is het schaalbaarheidsprobleem bij Ethereum. Waar Ethereum maar 15 transacties per seconde (tp/s) aankan, kan TomoChain er nu al 2000 per seconde aan! Bovendien zijn ze hard op weg om zelfs de 20.000 tot 30.000 tp/s aan te kunnen.

Dit doen ze door een redelijk nieuwe technologie genaamd Proof of Stake Voting (PoSV) waarbij ze gebruikmaken van masternodes. In de praktijk houdt dit in dat gebruikers voor 50.000 TOMO een masternode kunnen kopen. Met deze masternodes kunnen ze vervolgens weer TOMO verdienen. De 150 masternodes die door de gemeenschap zijn verkozen, bepalen de toekomst van TomoChain. 

Maar nu de twee belangrijkste redenen waarom wij zo'n groot fan zijn van TomoChain. De eerste is de CEO. Dit is niemand minder dan de oud projectleider van New Economy Movement ( NEM ), Long Vuong. Hij heeft van NEM een van de meest succesvolle crypto-startups sinds het ontstaan van blockchain gemaakt.  Wij hebben er veel vertrouwen in dat hij ook een succesvol project van TomoChain maakt.

De andere reden waarom wij fan zijn van TomoChain zijn, is omdat ze gebruik willen gaan maken van sharding. Wij zijn ervan overtuigd dat dit dé technologie is om in de gaten te houden. Vitalik Buterin van Ethereum is al druk bezig met het onderzoeken hiervan. Steeds meer projecten komen erachter dat dit de enige manier is om blockchain te schalen zonder het centraler te maken. Dit zijn voor ons genoeg redenen om TomoChain (TOMO) op plek 8 te zetten voor de beste crypto van 2020!

Tomochain kopen

7. Nano (NANO) - Het beste betaalmiddel

Nano (voorheen RaiBlocks) wordt gezien als de cryptocurrency die Bitcoin had willen zijn. Nano valt onder een nieuwe generatie cryptocurrency's, de zogeheten DAG coins. DAG is een technologie die weer net iets verder gaat dan blockchain. Het grote voordeel van DAG-coins is dat ze oneindig schaalbaar en supersnel zijn en het praktisch gratis is om te gebruiken. Met Nano betaal je precies 0 euro aan transactiekosten en je coins zijn binnen een tel van eigenaar gewisseld. Het is eigenlijk het perfecte betaalmiddel.

Bovendien hoef je de cryptocurrency niet te minen. Dit heeft twee voordelen. De eerste reden is dat dit goed is voor het milieu. Voor investeerders is het tweede voordeel echter een stuk belangrijker en dat is dat alle Nano al op de markt is. Dit betekent dat er geen inflatie is en er dus geen groeiend aanbod is die de prijs omlaag kan drukken, zoals bij vrijwel elke andere cryptocurrency. 

In onze ogen is Nano precies wat cryptocurrency als betaalmiddel moet zijn. Je transacties zijn binnen een tel aangekomen en je betaalt hier geen transactiekosten over. Bovendien kan de technologie erachter een enorme hoeveelheid gebruikers aan. Als er geen gekke bugs in de code worden gevonden, ziet de toekomst voor Nano er rooskleurig uit en hij staat daarom op plek 7 van beste crypto van 2020.

Nano kopen

Image
Nano beste crypto nummer 6

6. Tezos (XTZ) - Het platform dat zichzelf ontwikkelt

Er zijn in 2017 weinig ICO's geweest waar zóveel hype omheen hing als bij Tezos . Op 14 juli 2017 hadden ze op dat moment de meest succesvolle ICO ooit. Er werd binnen 2 weken 232(!) miljoen dollar opgehaald. 

Tezos is net als Ethereum een platform cryptocurrency. Dit houdt in dat het mogelijk is om op het platform je eigen tokens of smart contracts te bouwen of om hierop ICO's te houden. Wat Tezos bijzonder maakt is dat het platform zichzelf ontwikkelt.

Dat klinkt een beetje gek op deze manier. Het komt erop neer dat de gemeenschap achter Tezos ervoor zorgt dat het platform zichzelf blijft ontwikkelen en dat de founders hier niet per se voor nodig zijn. Dit werkt als volgt: een programmeur komt met een idee om Tezos te verbeteren en hij wil hier een bepaald bedrag voor. Hij legt dit idee vervolgens voor aan de gemeenschap. Zij mogen stemmen of ze dit idee willen implementeren voor het bedrag dat de programmeur vraagt. Bij goedkeuring gaat de ontwikkelaar voor het afgesproken bedrag aan de slag. Op deze manier kan Tezos zichzelf zich dus door blijven ontwikkelen, onafhankelijk van het team.

Ook bij Tezos hebben wij twee belangrijke redenen waarom we denken dat het keihard gaat stijgen in 2020 en 2020. Enerzijds komt dit door de schatkist die ze nog hebben liggen vanuit 2017. De geschiedenis heeft bewezen dat projecten met flink wat geld achter de hand voor leuke verrassingen kunnen zorgen als we kijken naar de koers. Dit komt enerzijds doordat het geld goed besteed kan worden, maar anderzijds ook doordat veel investeerders emotioneel bij het project betrokken zijn.

Een andere belangrijke reden is de CEO, Arthur Breitman.  Op technisch vlak is dit een genie. Hij heeft veel ervaring bij onder andere Goldman Sachs en Morgan Stanley. Bovendien heeft Breitman maar liefst 3 (!) masters op zak en zeker niet de minste:  Physics, Applied Economics en Computer Science. Breitman de eerste jaren van het project helaas te veel afgeleid door randzaken, maar nu deze achter de rug zijn, kan hij zich weer bezighouden met waar hij goed in is. Wij denken daarom dat Tezos een heel mooi 2020 en 2020 tegemoet gaat. Met recht staat deze cryptomunt daarom op plek 6 van de lijst met de beste crypto coins.

Tezos kopen

5. Polymath (POLY) - Aandelen op de blockchain

Als Polymath (POLY) waar kan maken wat ze van plan zijn, dan is the sky the limit. Waar Ethereum het eerste platform was waarop je zelf utility tokens kon bouwen, wil Polymath het eerste platform zijn waarop je als bedrijf security tokens kan lanceren. Utility tokens zijn tokens zoals we deze in de cryptowereld het meest voorbij zien komen. Deze tokens geven je toegang tot een bepaald cryptonetwerk of -economie. Neem bijvoorbeeld de token van Waltonchain. Deze geeft je toegang tot het Waltonchainnetwerk. Je kan met deze utility token diensten kopen die worden aangeboden op de Waltonchain en dus binnen de Waltonchaineconomie.

Een security token is meer een aandeel binnen een bedrijf. Het geeft je het recht op aandelen of een claim op dividend van dit bedrijf. Hierdoor vallen deze tokens onder de regelgeving van securities en daarom zijn er in de cryptowereld amper security tokens te vinden. Polymath wil hier verandering in gaan brengen en hét platform voor security tokens worden.

De aandeleneconomie (en dus security-economie) is enórm. Het team achter Polymath schat zelf in dat de grootte van deze markt 10 biljard (dat is een 10 met 12 nullen!) is in 2020. Als deze markt dankzij Polymath volledig "getokenized" kan worden, dan komen er héle mooie tijden aan voor crypto. Ter vergelijking: de gehele cryptomarkt (ja, dat is inclusief Bitcoin) is op het moment van schrijven 270 miljard dollar waard. Dit is 2,7% van 10 biljard. Om deze reden vinden wij Polymath de nummer 5 beste crypto coin van 2020.

Image
Logo van Polymath, de nummer 5 beste crypto coin van 2019, op de voorgrond. Spaans stadion voor stierenvechten op de achtergrond.

Polymath kopen

4. Wanchain (WAN) - Alle blockchains samenvoegen

De slogan van Wanchain (WAN) is "Building Super Financial Markets for the New Digital Economy." Die nieuwe economie waar ze het over hebben, is de crypto-economie. En die super financiële markten? Die gaan Wanchain verzorgen. 

Wanchain lijkt veel op Fusion, dus we kunnen het hier kort houden. Het project wil net als Fusion de gehele cryptowereld met elkaar verbinden. Het moet voor alle blockchains mogelijk worden gemaakt dat ze met elkaar overweg kunnen.

Een groot verschil tussen Fusion en Wanchain is dat Wanchain deel uitmaakt van de Blockchain Interoperabilty Alliance. Dit is een samenwerking met twee andere grote cryptoprojecten, ICON en Aion, waarbij ieder project op zijn eigen manier ervoor wil zorgen dat straks alle blockchains met elkaar verbonden zijn.

Bovendien is de marketing van Wanchain van een zeer hoog niveau. Ze weten precies hoe ze hun verhaal moeten verkopen en hoe ze de gemeenschap tevreden en enthousiast houden. Om deze reden staat Wanchain hoger dan Fusion en is het in onze ogen de nummer 4 beste crypto voor 2020.

Wanchain kopen

Image
wanchain beste crypto nummer 3 interoperability alliance

3. Ravencoin (RVN) - Ál je bezittingen versturen via de blockchain

Het internet zorgde ervoor dat we heel eenvoudig een stukje informatie binnen een paar tellen naar de andere kant van de wereld konden sturen. Gratis. Blockchain is een ware game changer, omdat dit hetzelfde kan met waarde. Daarbij is het belangrijk dat niet iedereen deze waarde eenvoudig kan kopiëren (zoals dat met informatie op het internet wel kan). Bitcoin was de eerste waarde die verzonden werd, omdat wij er waarde aan geven. Maar hoe zit het met bezittingen die al waardevol zijn? Zoals aandelen of het eigenaarschap van een huis? In dit gat springt Ravencoin .

Het klopt dat je zou kunnen zeggen dat je met vrijwel ieder blockchain-project waarde kan versturen via hun blockchain. Het grootste verschil alleen tussen Ravencoin en deze projecten is dat Ravencoin zich alléén hierop focust. We hebben bij Nano al gezien waar het toe kan leiden als een project zich op één ding focust en het dan ook écht goed doet. Bij Ravencoin doen ze dit ook. Het is momenteel veruit de beste blockchain om je bezittingen mee te versturen. Hierbij kan je denken aan aandelen, goud, eigenaarschap van grond, online games of e-boeken.

Ravencoin is ondertussen ook opgevallen bij de grote jongens. Een daarvan is de CEO van Overstock, Patrick Byrne. Hij is zeer groot fan van het project. Zo groot zelfs, dat hij al meerdere miljoenen erin heeft geïnvesteerd waarmee de ontwikkelaars voorlopig nog wel even kunnen doorontwikkelen.

En dit was nodig ook, omdat  de verdeling van RVN, de token van Ravencoin, volledig eerlijk verlopen is. Er is geen ICO geweest, geen pre-mine gedaan en er is zelfs geen founders pool opgezet. Precies zoals dit bij Bitcoin is gegaan en zoals het eigenlijk bij elk crypto-project zou moeten zijn.

Eigenlijk heeft Ravencoin alle ingrediënten om als een speer te gaan de komende jaren en het beter te doen dan al zijn concurrenten. En dan hebben we nog niet eens vermeld dat de markt waar het project zich op focust is vele malen groter is dan die van Bitcoin. Genoeg redenen dus om Ravencoin met recht op plek 3 te zetten van onze lijst van beste crypto voor 2020.

Ravencoin kopen

2. Holochain (HOT) - De blockchain killer?

Laten we meteen met de deur in huis vallen: Holochain heeft de potentie om blockchain overbodig te maken. Of ze dit daadwerkelijk gaan doen moet nog blijken, maar het is veelbelovend! Holochain doet het met name op het gebied van schaalbaarheid vele malen beter. Hoe meer mensen gebruikmaken van Bitcoin, hoe trager het wordt.  Holochain pakt dit op een geheel nieuwe wijze aan. De founders zijn er zelfs volledig van overtuigd dat het blockchain gaat vervangen!

Het belangrijkste voordeel wat Holochain heeft, is dat het oneindig schaalbaar is. Als jij je afvraagt wat het maximum aantal transacties per seconde dan is, dan stel je de vraag verkeerd. Er is namelijk geen maximum. Het enige wat de Holochain doet, is een soort database bijhouden van alleen de essentiële data van ieders eigen chain . Er hoeven dus geen transacties bijgehouden te worden. Het principe van transacties per seconde (tp/s) is dus niet van toepassing op dit alternatief voor blockchain. De founder van Holochain kan het misschien zelf het mooist aan je uitleggen.

Holochain als een app framework heeft geen limiet aan transacties per seconde, want er is geen plek waar deze transactie tussendoor hoeven. Dit is hetzelfde als je vraagt "Hoeveel woorden kan de mensheid als geheel per seconde spreken?"  Dit is een irrelevante vraag. Elke keer dat er een nieuwe baby wordt geboren, zal dit nummer omhoog gaan. Dit is hetzelfde principe als voor Holochain.

De eerste vraag die wij meteen stellen bij zo'n belofte is "ja, maar werkt het dan ook in de praktijk?" Vaak zijn er veel beloftes, maar is er geen werkend product. Maar ook dat heeft Holochain. Er zijn al veel verschillende decentrale applicaties op gebouwd.

Maar is dit voor ons de belangrijkste reden dat we Holochain zo hoog hebben staan? Eerlijk gezegd niet. Wij zijn er steeds meer en meer achtergekomen dat de cryptomarkt puur gebaseerd is op emoties en speculatie. Fundamentele analyse is belangrijk, maar daarbij is één ding echt het belangrijkst: hype. Welke coin kan voor de meeste hype zorgen? 

Een paar belangrijke ingrediënten die bijdragen aan hype zijn:

  • De coin moet relatief nieuw zijn.
  • De markt moet denken dat het de potentie heeft om Bitcoin van de troon te stoten.

Het hoeft niet eens daadwerkelijk die potentie te hebben, maar mensen moeten gelóven dat het die potentie heeft. Holochain is perfect als het gaat om deze twee karakteristieken. De kans is daarom heel erg groot dat er genoeg hype zal ontstaan rondom deze munt. Hierom denken wij dat Holochain een van grootste stijgers zal zijn in 2020 en 2020. De cryptomunt is daarom met vlag en wimpel geslaagd als de nummer twee op onze lijst van beste crypto.

Holo kopen

1. Zilliqa (ZIL) - De állersnelste blockchain

De beste crypto van 2020 is naar onze mening niemand minder dan Zilliqa (ZIL). De cryptocurrency lost het allergrootste probleem op waar blockchain al jaren mee loopt te stoeien en dat is de schaalbaarheid. Zilliqa kan in potentie de allerhoogste doorvoer van data aan van alle bestaande decentrale blockchains. Kort door de bocht is Zilliqa een (véél) beter schaalbare versie van Ethereum. 

Het is de eerste cryptocurrency die de technologie "sharding" toepast op de blockchain. Om dit goed te begrijpen, raad ik je aan ons artikel over Sharding te lezen. Sharding zorgt ervoor dat de blockchain beter schaalbaar wordt zonder dat dit ten koste gaat van het decentrale karakter. Bovendien heeft het (all-star) team al bewezen dat de blockchain van Zilliqa 2500 transacties per seconde aankan. In vergelijking: Bitcoin kan er ongeveer 3 of 4 per seconde aan. 

Vaak horen wij andere cryptocurrency's voorbij komen die beweren dat ze honderden duizenden of zelfs miljoenen transacties per seconde aan kunnen. Tot nu toe blijkt echter dit altijd ten koste gaat van de decentraliteit (EOS) of ze kunnen het niet bewijzen en hun beloftes zijn gebaseerd op niks. Zilliqa is tot nu toe de enige die het daadwerkelijk heeft bewezen. Bovendien heeft het een ijzersterk team achter zich en het zal niet lang meer duren voordat de eerste ICO's op Zilliqa worden gehouden. Zilliqa heeft wat ons betreft de potentie om ooit zowel Bitcoin als Ethereum voorbij te streven. Daarom is dit in onze ogen de beste crypto van 2020.

Zilliqa kopen

Op zoek naar crypto die 500 keer over de kop kan?

Het grote geheim achter cryptocurrency's die je 400.000% winsten kunnen opleveren is dat ze nog niet ontdekt zijn door de massa. Vaak zijn het coins die nog in het begin van hun ontwikkeling staan en waar nog maar een handjevol mensen van heeft gehoord. Precies om deze reden zijn deze coins bijna onvindbaar en tegen de tijd dat jij ervan hoort is de groei vaak al ingezet. Bovendien zitten er superveel risico's aan deze coins verbonden. Het overgrote deel van cryptomunten die buiten de top 200 vallen zijn oplichtingen.

Ook kan het zijn dat de crypto exchange waar de cryptomunten te koop zijn een scam is of gewoon slecht in elkaar geprogrammeerd. Nano was bijvoorbeeld lange tijd alleen beschikbaar op Bitgrail. Deze kleine exchange bleek later uit bijzonder slechte code te bestaan waardoor zeer veel investeerders al hun Nano kwijt waren geraakt. 

Als je al veel ervaring hebt op de cryptomarkt, kan je zelf op zoek gaan naar verborgen cryptopareltjes. Veel hebben hier echter niet de tijd voor of gewoonweg nog te weinig ervaring. In dat geval kunnen wij je helpen. Wij hebben al zeer veel ervaring opgedaan in de cryptowereld en honderden uren gezocht naar verborgen cryptopareltjes. We hebben een portfolio voor onszelf samengesteld en zijn ervan overtuigd dat de nieuwe Nano of Verge hier tussenzit.

Niks is natuurlijk zeker, dus we hebben ons risico verspreid over 40 verschillende kleine cryptopareltjes met een lage marktkapitalisatie. Hiervan hebben we wel weer een top 15 gemaakt van échte toppers. Zo hebben we de kans groot zo groot mogelijk gemaakt dat de beste crypto van 2020 hier tussenzit. Als je graag wilt weten hoe ons crypto portfolio eruit ziet, klik dan op de knop hieronder.

Bekijk ons Crypto Portfolio voor 2020!

 

Image
De beste crypto zitten in ons portfolio

Kom in onze Crypto Miljonairs Familie!

Zou je graag op de hoogte gehouden willen worden van het belangrijkste nieuws in de cryptowereld en welke cryptomunten wij nauwlettend in de gaten houden? Kom dan in de AllesOverCrypto Facebookgroep! Ons doel is om jou Crypto Miljonair te maken en dit begint door lid te worden van onze groep! Met z'n allen helpen we elkaar om zoveel mogelijk te verdienen met de aankomende cryptohype! 

Ontdek Alles Over Crypto

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang wekelijks de nieuwste inzichten in de cryptowereld.

Je bent succesvol ingeschreven!
Oeps! Er is iets fout gegaan!