Over ons

Wie zijn wij?


Wij zijn AllesOverCrypto.nl

Een bedrijf dat is opgericht door drie crypto-enthousiastelingen die hun passie willen delen met de rest van Nederland en België.

Wij zijn ervan overtuigd dat cryptocurrency's en blockchain een enorm deel van onze toekomst gaan vormen en we vinden het daarom belangrijk om Nederland en België hierin mee te krijgen.

Wat begon als een klein platform, is ondertussen uitgegroeid tot het grootste crypto platform van Nederland en België. Iedereen kan bij ons terecht voor het actuele crypto nieuws en álle crypto-gerelateerde informatie en producten. 

Met een prachtige community en een hardwerkend & passievol team van crypto experts, staan wij klaar om Nederland en België mee te nemen in dit crypto avontuur. 

Je wilt misschien wat meer weten over ons team. Dat snappen we! Lees hieronder wie we zijn, waarom mensen bij AllesOverCrypto werken, en wat ze voor je kunnen doen.

Ons Crypto Portfolio

 

De oprichters van AllesOverCrypto


Patrick Suiker

Co-founder AllesOverCrypto

Patrick is een geboren ondernemer en handelt al vanaf z'n 4e in van alles en nog wat. In het verlengde hiervan heeft hij een master Entrepreneurship afgerond.

In 2013 is hij dankzij Litecoin tot over zijn oren verliefd geraakt op crypto en sindsdien heeft hij geen droom meer gehad waar crypto niet in voorkwam.

Met AllesOverCrypto wil hij zijn liefde voor crypto overbrengen op de rest van Nederland. Zijn missie is dan ook dat Nederland voorop gaat lopen in deze revolutie en deze website is een eerste mooie stap.   

  

Derek Westra

Derek Westra

Co-founder AllesOverCrypto

Derek vindt niks zo fascinerend als de psychologie achter onze economie.

Mede dankzij een master in gedragseconomie & speltheorie voelde hij in 2013, bij zijn eerste aanraking met crypto, meteen aan dat dit een ware revolutie zou gaan betekenen.

Hoe kan de waarde van een virtueel muntje van 1 cent uitgroeien tot meer dan 1000 dollar? Wat ontstond als fascinatie, resulteerde in een bijna verontrustende obsessie.

"De wereld van crypto is echt een droom voor elke gedragseconoom."

Robin Westra

Robin Westra

Co-founder AllesOverCrypto

Robin is het technische genie van AllesOverCrypto.

Met zijn bachelor Computer Science zorgt deze perfectionist ervoor dat jullie zonder problemen en met ongekende snelheid gebruik kunnen maken van de website.

Daarnaast is het voor hem gemakkelijk te begrijpen hoe de blockchaintechnologie achter alle verschillende cryptomunten precies werken.

Hij ziet snel welke cryptomunten als een revolutie gezien kunnen worden en welke onder de categorie “shitcoin” vallen. 

 

Het team van AllesOverCrypto


Jurgen Claassens

Jurgen Claassens

Algemeen Directeur (CEO)

Jurgen heeft de nodige ervaring opgedaan in het grootzakelijke bedrijfsleven en heeft daar een brede managementervaring opgedaan.

Daarnaast heeft hij een grote voorliefde voor schrijven, sales en marketing en zet hij zijn expertise in om AllesOverCrypto elke dag groter en sterker te maken. Dit doet hij elke dag opnieuw, samen met een team van enthousiaste professionals.

Zelf is hij op zoek naar die perfécte altcoin en experimenteert hij graag met de wat minder bekende coins en laat hij de mainstream Bitcoin voor het grootste gedeelte aan zich voorbij gaan.

Daarnaast vindt hij het interessant om de laatste ontwikkelingen op het gebied van crypto digging in de gaten te houden. Ook is hij dagelijks bezig met het verbeteren van z'n daytrading-skills.

Joël Martina

Joël Martina

Trader & Technisch Analist

Joël is zelf een zeer ervaren trader en technisch analist op het gebied van crypto. Joël heeft in juni 2017 zijn eerste cryptocurrencies gekocht en sindsdien houdt hij elke dag nauwlettend de markt in de gaten.

Hij volgt op dit moment een erkende studie gericht op technische analyse en traden, de Chartered Market Technician Program. Zijn specialiteit is om trend reversals vroeg te herkennen om maximale winsten te realiseren.

Sinds april 2021 beheert Joël de AllesOverCrypto Trading Groep op Discord. In de trading groep worden dagelijks trade-signalen en marktupdates gedeeld. Zijn doel is om iedereen binnen de community te helpen om de verliezen te minimaliseren en de winsten te maximaliseren. Daarnaast helpt hij hen ook op weg om zelf een steeds betere crypto-trader te worden.

Martijn Houttuin

Martijn Houttuin

Community Manager & Docent

Martijn is sinds 2017 enorm veel bezig met de wereld van cryptocurrency's, voornamelijk rondom het investeren erin en kennis opdoen erover.

Martijn is creatief van aard en houdt van dingen creëren zoals video's, muziek en content.

Martijn heeft een Sociologie Bachelor behaald op de Rijksuniversiteit Groningen. Of zijn master ooit nog afgemaakt gaat worden weet hij nog niet zeker aangezien het ondernemen nu ook leuk gaat!

Naast leraar zijn bij de AllesOverCrypto Masterclass is hij ook de Community Manager van The Zone (de exclusieve community beschikbaar voor mensen die de Masterclass hebben aangeschaft)! Zo kan je bij hem terecht voor ál je vragen rondom crypto!


Naomi Hamwijk

Naomi Hamwijk

Teamlead Community Care

Begin 2017 deed Naomi haar eerste crypto investering, omdat ze ervan overtuigd is dat crypto en blockchain een enorm deel van onze toekomst gaan vormen.

Haar liefde voor crypto groeit nog dagelijks en haar enthousiasme brengt ze graag over in onze community. Het is Naomi's doel om het niveau van de community naar een hoger niveau te tillen, meer waarde te leveren en content aan te bieden die gedreven is vanuit de behoefte van de community zodat we samen kunnen groeien.

Naomi gunt heel Nederland het inzicht dat crypto zich kan ontwikkelen tot een behoorlijke aanvulling of zelfs vervanging van een gedeelte of het gehele maandsalaris.

Niels Cornelissen

Niels Cornelissen

Community Manager

Als community manager streeft Niels ernaar om mensen zo snel mogelijk van dienst te zijn. Met een enthousiaste kijk op crypto wil hij graag zijn kennis en passie hiervoor delen met de rest van de community.

Niels houdt van de laatste technieken en is altijd in voor innovatie en het onbekende.

Daarnaast houdt hij ook het laatste nieuws qua blockchain goed in de gaten.

Blockchain is de toekomst en daar moeten we nu met ze alle in investeren en onderzoek in doen, zo zegt hij zelf.

 

Aernout Kolijn

Aernout Kolijn

Community Manager

Door zijn journalistieke achtergrond is Aernout gewend om wereldnieuws en globale trends nauwlettend te volgen.

Als Community Manager staat hij ter beschikking van alle deelnemers van de Crypto Masterclass. Complexe zaken verduidelijken en helder uitleggen is wat Aernout graag doet. Hij ziet het als zijn taak om trends te herkennen en daar actief op te handelen.

De cryptomarkt volgt hij al jaren en hij kocht zijn eerste altcoins in 2019. Naast zijn werk bij AllesOverCrypto is Aernout op weg om zijn masterdiploma Internationale Betrekkingen te behalen. Hij gelooft dat cryptocurrency een leidende rol gaat spelen in de toekomst van geopolitiek. Voor al je vragen kun je bij Aernout terecht.


Yordi Mariën

Yordi Mariën

Teamlead Content

Yordi is de enige Belg in ons gezelschap, maar voelt zich als een vis in het water.

Met zijn bachelor in de communicatiewetenschappen weet hij elke lezer te boeien door middel van duidelijke en heldere communicatie.

Sinds december heeft hij zelf geïnvesteerd in zijn eerste crypto en verdiept zich maar al te graag in alle mogelijkheden die deze fascinerende markt te bieden heeft.Naast crypto heeft Yordi zijn eigen bedrijf in SEO marketing en houdt zich dan ook bezig met teksten te schrijven die scoren in de zoekmachines.

Elke dag nieuwe dingen bijleren staat dan ook hoog op zijn oneindig to-do lijstje! Yordi zijn doel is om crypto toegankelijk te maken voor iedereen door het gebruik van heldere en duidelijk taal.

Harold Hamersma

Harold Hamersma

Schrijver

Harold is een gedreven, leergierige, jonge student Economie & Bedrijfseconomie.

Ergens nog op de middelbare school is zijn fascinatie voor de cryptowereld ontstaan en die is sindsdien exponentieel gegroeid. Mede daarom leek zijn huidige studie een goede keuze, zodat hij niet alleen de crypto-economie kon begrijpen, maar de economie in zijn geheel.

Verder is ook gebleken dat hij een ware talenknobbel heeft, en één en éen is twee! Hij heeft besloten zich bij ons te ontwikkelen als tekstschrijver, terwijl hij nóg meer kennis opdoet over de cryptowereld.

Zijn interesse ligt vooral bij het geld maken met crypto, maar hij is ook gedreven om jullie alle ins-en outs van de cryptowereld te vertellen.

Joeri van Vreeswijk

Joeri van Vreeswijk

Schrijver

Net als vele anderen in deze community is Joeri in 2017 in de cryptocurrency-wereld gestapt omdat hij euro's zag. Nadat de prijs onderuit ging is hij zichzelf gaan verdiepen in de fundamentele aspecten van crypto.

Tijdens dit onderzoek werd hij verliefd op de fundamentele veranderingen die de onderliggende techniek van crypto, blockchain, teweeg kan brengen in de wereld.


Sindsdien is hij ervan overtuigd dat blockchain de wereld in de toekomst gaat veranderen. Het is daarom zijn missie om zo veel mogelijk kennis op te doen over blockchain en cryptocurrencies nu deze disruptieve innovatie nog in de early adopters fase is.

Matt Timmermans

Matt Timmermans

Schrijver

Matt heeft al jaren ervaring in de wereld van crypto.

Hij heeft zijn bachelor dan ook gehaald door af te studeren bij een bedrijf dat zijn eigen blockchain en crypto aan het ontwikkelen is. Dat heeft hem veel technische kennis over blockchain opgeleverd.

Naast crypto is Matt bezig met het opzetten van zijn eigen bedrijf in digital marketing. Dat heeft hem ook aangezet om steeds meer bezig te zijn met persoonlijke ontwikkeling, om zo op persoonlijk als zakelijk gebied te kunnen groeien.

Marieke van de Glind

Marieke van de Glind

Schrijver

Marieke houdt ervan om verhalen te schrijven die waardevol zijn. Dan heb je aan crypto natuurlijk een ontzettend mooi en actueel onderwerp. Marieke schrijft dan ook graag mee aan het succesverhaal van AllesOverCrypto. 

Als hobby-crypto-miljonair-in-wording heeft zij zich de afgelopen jaar verdiept in de wereld van cryptocurrency. Ze weet daardoor dat duidelijke informatie in het Nederlands nog vrij schaars is en dat daar zowel uitdagingen als kansen liggen.

Crypto wordt op dit moment in de gaten gehouden met hoge verwachtingen. Maar de technologie wordt ook omringd door grote onduidelijkheden voor de gemiddelde Nederlander en Belg. Daarom geeft Marieke letterlijk tekst en uitleg, over de mogelijkheden die blockchain en crypto valuta bieden.

 


Jim Noordermeer

Jim Noordermeer

Teamlead Marketing

Jim heeft sinds jonge leeftijd al een passie heeft voor handelen en ondernemen. Van bloemen verkopen aan de deur, tot aan het opbouwen van een eigen bedrijf. 

Op exact zijn 18e verjaardag, in 2017, kocht Jim zijn eerste cryptomunt. Sindsdien is hij niet meer weg te slaan uit de crypto wereld. Jim heeft bedrijfskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Daarnaast besteed hij vrijwel al zijn tijd aan: kennis uitbreiden over cryptocurrency's, ondernemen, marketing, investeren & trading. 

Jim houdt van uitdagingen en ontwikkelen, en kijkt met enthousiasme naar de toekomst.

Niels Wolters

Niels Wolters

Marketeer

Niels is als marketeer gedreven om het maximale aan waarde te creëeren voor onze klanten. Dagelijks zet hij zich in om de informatievoorziening tussen ons en onze klanten naar een nog hoger niveau te brengen.

Daarnaast is Niels in zijn vrije tijd bezig om zich de hele crypto-industrie nóg meer eigen te maken. Deze kennis vertaalt hij vervolgens weer naar mailings, social media uitingen en projecten waar Niels voor ingezet wordt. 

Naast crypto houdt Niels ervan om zichzelf te ontwikkelen en gaat daarbij het liefst uitdagingen aan die buiten zijn comfort zone liggen.


Floris Hermans

Floris Hermans

Masterclass Coach

Floris is inmiddels een kleine 3 jaar aan de slag met crypto en vindt het prachtig om hiermee aan de slag te zijn.

In 2018 heeft Floris de opleiding Commerciële Economie afgerond op het Avans in Breda, waar hij ook woont. Floris investeert zelf graag in crypto en zet hierbij de Masterclass in om zelf nog succesvoller te zijn. Naast een crypto-enthousiasteling is Floris ook fanatiek sporter. 

Als Crypto Masterclass coach is Floris van plan om iedereen in Nederland en België enthousiast te krijgen voor crypto. Hij helpt mensen verder in de juiste vervolgstappen, om er zeker van te zijn dat de Crypto Masterclass bij de persoon in kwestie een 100 procent de juiste match is!

 

Nour Youssef

Nour Youssef

Masterclass Coach

Nour is als Masterclass Coach erin gespecialiseerd om te kijken in welke mate de Crypto Masterclass een 100% match vormt met jouw situatie. 

Nour houdt zich zelf bezig met day trading in crypto om zo op de hoogte te zijn en te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van crypto.

Nour denkt en kijkt graag met je mee om samen met jou een plan van aanpak te verzinnen waarbij AllesOverCrypto jou helpt aan een ijzersterk fundament!

 

Romy van Laerhoven

Romy van Laerhoven

Masterclass Coach

Begin 2019 begon Romy met het investeren in haar eerste cryptomunt. Investeren in assets is in deze variabele tijd essentieel.

Romy gelooft dat blockchain en crypto een groot onderdeel gaat worden van onze toekomst en daarom is het belangrijk dat iedereen wordt voorzien van de juiste informatie. Door Romy's studie Communicatie weet zij als geen ander hoe mensen in elkaar steken en welke boodschap binnenkomt.

Communicatie gaat verder dan mensen informeren. Het is een boodschap overbrengen, mensen aan het denken zetten!

Als Crypto Masterclass coach is Romy's doel om mensen te helpen/informeren van de juiste informatie over de coaching/begeleiding van AllesOverCrypto. Bij twijfels en/of vragen over de expertise van AllesOverCrypto wordt Romy ingeschakeld en helpt zij mensen verder in de juiste vervolgstappen, om er zeker van te zijn dat de Crypto Masterclass bij de persoon in kwestie een 100 procent de juiste match is!

 

Gezien in de Crypto Documentaire


 

 

Interview in VU Magazine


Image
Patrick Suiker
Patrick Suiker (27) is medeoprichter van de website AllesOverCrypto.

 

Hoe is AllesOverCrypto ontstaan? 

„Ik was altijd al bezig met geld en handelen. Toen ik vier was had ik een kraampje aan de weg waar ik bessen van achter ons huis verkocht. Later werden dat zonnebloemen, parfums en festivaltickets. Tijdens mijn studie verdiende ik er aardig wat geld mee. In die tijd was cryptogeld upcomingen daar verdiepte ik mij in. Samen met mijn huidige compagnons, Derek en Robin Westra, begon ik zonder serieus plan de website en dat liep al gauw uit de hand.” 

Vertel, wat kan men vinden op AllesOverCrypto?

„AllesOverCrypto is het platform waar je alles kan leren over cryptogeld en de achterliggende blockchaintechnologie. Voor veel mensen is de cryptomarkt eng of onbekend en zij kunnen bij ons artikelen lezen, video’s kijken en cursussen volgen. Wij maken hen wegwijs in de wereld van cryptogeld.”

Waarom zou men zich moeten verdiepen in cryptogeld?

„Cryptogeld is het digitale geld van de toekomst. Met één druk op de knop maak je geld over naar wie je ook maar wilt in de wereld. Je hebt er geen bank voor nodig, dus ook mensen uit ontwikkelingslanden (die geen bankaccount hebben) kunnen meedoen aan de wereldeconomie. Het versturen van geld gaat snel en de transactiekosten zijn nihil. Ik geloof dat deze technologie iedereens leven gaat veranderen, nog wel meer dan het internet heeft gedaan.” 

Door Marjolein de Jong in VU Magazine. Fotograaf: David Meulenbeld