Over ons

Wie zijn wij?


Wij zijn AllesOverCrypto.nl

Een website die is opgericht door drie crypto-enthousiastelingen die hun passie willen delen met de rest van Nederland.

Wij zijn ervan overtuigd dat cryptocurrency's en blockchain een enorm deel van onze toekomst gaan vormen en we vinden het daarom belangrijk om Nederland hierin mee te krijgen.

Om deze reden zetten wij ons in om een Nederlandstalig crypto-platform te creëren waar iedereen terecht kan voor het actuele crypto nieuws en álle crypto-gerelateerde informatie en producten. 

Ons Crypto Portfolio

 

Het team achter AllesOverCrypto


Patrick Suiker

Patrick is een geboren ondernemer en handelt al vanaf z'n 4e in van alles en nog wat. In het verlengde hiervan heeft hij een master Entrepreneurship afgerond.

In 2013 is hij dankzij Litecoin tot over zijn oren verliefd geraakt op crypto en sindsdien heeft hij geen droom meer gehad waar crypto niet in voorkwam.

Met AllesOverCrypto wil hij zijn liefde voor crypto overbrengen op de rest van Nederland. Zijn missie is dan ook dat Nederland voorop gaat lopen in deze revolutie en deze website is een eerste mooie stap.   

Derek Westra

Derek Westra

Derek vindt niks zo fascinerend als de psychologie achter onze economie.

Mede dankzij een master in gedragseconomie & speltheorie voelde hij in 2013, bij zijn eerste aanraking met crypto, meteen aan dat dit een ware revolutie zou gaan betekenen.

Hoe kan de waarde van een virtueel muntje van 1 cent uitgroeien tot meer dan 1000 dollar? Wat ontstond als fascinatie, resulteerde in een bijna verontrustende obsessie.

"De wereld van crypto is echt een droom voor elke gedragseconoom."

Robin Westra

Robin Westra

Robin is het technische genie achter deze website.

Met zijn bachelor Computer Science zorgt deze perfectionist ervoor dat jullie zonder problemen en met ongekende snelheid gebruik kunnen maken van de website.

Daarnaast is het voor hem gemakkelijk te begrijpen hoe de blockchaintechnologie achter alle verschillende cryptomunten precies werken.

Hij ziet snel welke cryptomunten als een revolutie gezien kunnen worden en welke onder de categorie “shitcoin” vallen. 

 

Onze schrijvers


Jurgen Claassens

Jurgen Claassens

Jurgen heeft de nodige ervaring opgedaan in het grootzakelijke bedrijfsleven en heeft daar een brede managementervaring opgedaan.

Daarnaast heeft hij een grote voorliefde voor schrijven en dichten en zet hij zijn expertise in om de wereld via AllesOverCrypto up-to-date te houden met de meest recente nieuwsberichten uit cryptoland.

Zelf is hij op zoek naar die perfécte altcoin en experimenteert hij graag met de wat minder bekende coins en laat hij de mainstream Bitcoin aan zich voorbij gaan.

Daarnaast vindt hij het interessant om de laatste ontwikkelingen op het gebied van mining in de gaten te houden. Ook is hij dagelijks bezig met het verbeteren van z'n daytrading-skills.

 

Txomin Stirler

Txomin Stirler

Txomin is een posthumanist die gelooft dat crypto en blockchain het zelfbeeld van de mens fundamenteel zal veranderen.

Hij is master in de literatuur en gespecialiseerd in cultuurkritiek en verhaalstructuren.

Met het schrijven van crypto nieuws combineert Txomin zijn training als criticus en zijn passie voor techniek. Als er cryptonieuws op de radar verschijnt dan weet hij het als eerste.

Zijn favoriete crypto? Bitcoin! Waarom? Omdat het verhaal achter het ontstaan van Bitcoin regelrecht uit een thriller komt.

 

Gezien in de Crypto Documentaire