Over ons

Wie zijn wij?


Wij zijn AllesOverCrypto.nl

Een bedrijf dat is opgericht door drie crypto-enthousiastelingen die hun passie willen delen met de rest van Nederland en België.

Wij zijn ervan overtuigd dat cryptocurrency's en blockchain een enorm deel van onze toekomst gaan vormen en we vinden het daarom belangrijk om Nederland en België hierin mee te krijgen.

Wat begon als een klein platform, is ondertussen uitgegroeid tot het grootste crypto platform van Nederland en België. Iedereen kan bij ons terecht voor het actuele crypto nieuws en álle crypto-gerelateerde informatie en producten. 

Met een prachtige community en een hardwerkend & passievol team van crypto experts, staan wij klaar om Nederland en België mee te nemen in dit crypto avontuur. 

Je wilt misschien wat meer weten over ons team. Dat snappen we! Lees hieronder wie we zijn, waarom mensen bij AllesOverCrypto werken, en wat ze voor je kunnen doen.

Ons Crypto Portfolio

 

De oprichters van AllesOverCrypto


Patrick Suiker

Co-founder AllesOverCrypto

Patrick is een geboren ondernemer en handelt al vanaf z'n 4e in van alles en nog wat. In het verlengde hiervan heeft hij een master Entrepreneurship afgerond.

In 2013 is hij dankzij Litecoin tot over zijn oren verliefd geraakt op crypto en sindsdien heeft hij geen droom meer gehad waar crypto niet in voorkwam.

Met AllesOverCrypto wil hij zijn liefde voor crypto overbrengen op de rest van Nederland. Zijn missie is dan ook dat Nederland voorop gaat lopen in deze revolutie en deze website is een eerste mooie stap.   

Derek Westra

Derek Westra

Co-founder AllesOverCrypto

Derek vindt niks zo fascinerend als de psychologie achter onze economie.

Mede dankzij een master in gedragseconomie & speltheorie voelde hij in 2013, bij zijn eerste aanraking met crypto, meteen aan dat dit een ware revolutie zou gaan betekenen.

Hoe kan de waarde van een virtueel muntje van 1 cent uitgroeien tot meer dan 1000 dollar? Wat ontstond als fascinatie, resulteerde in een bijna verontrustende obsessie.

"De wereld van crypto is echt een droom voor elke gedragseconoom."

Robin Westra

Robin Westra

Co-founder AllesOverCrypto

Robin is het technische genie van AllesOverCrypto.

Met zijn bachelor Computer Science zorgt deze perfectionist ervoor dat jullie zonder problemen en met ongekende snelheid gebruik kunnen maken van de website.

Daarnaast is het voor hem gemakkelijk te begrijpen hoe de blockchaintechnologie achter alle verschillende cryptomunten precies werken.

Hij ziet snel welke cryptomunten als een revolutie gezien kunnen worden en welke onder de categorie “shitcoin” vallen. 

 

Het team van AllesOverCrypto


Management

Jurgen Claassens

Jurgen Claassens

Algemeen Directeur (CEO)

Jurgen heeft de nodige ervaring opgedaan in het grootzakelijke bedrijfsleven en heeft daar een brede managementervaring opgedaan.

Daarnaast heeft hij een grote voorliefde voor schrijven, sales en marketing en zet hij zijn expertise in om AllesOverCrypto elke dag groter en sterker te maken. Dit doet hij elke dag opnieuw, samen met een team van enthousiaste professionals.

Zelf is hij op zoek naar die perfécte altcoin en experimenteert hij graag met de wat minder bekende coins en laat hij de mainstream Bitcoin voor het grootste gedeelte aan zich voorbij gaan.

Daarnaast vindt hij het interessant om de laatste ontwikkelingen op het gebied van crypto digging in de gaten te houden. Ook is hij dagelijks bezig met het verbeteren van z'n daytrading-skills.

Jasmijn de Wit

Jasmijn de Wit

Virtual Assistant

Jasmijn is de Virtual Assistant van AllesOverCrypto. Jasmijn is een jonge gedreven, gestructureerde en enthousiaste Creative business student. 

Jasmijn houdt ervan om binnen het internationale en gepassioneerde team te zitten. We delen met elkaar dezelfde ambities, nieuwsgierige en creatieve business minds. Vanuit een geweldig team en netwerk weten wij met zijn alle AllesOverCrypto vorm te geven. 

Het leuke aan AllesOverCrypto is dat we als team alles samen oppakken en elkaar er in betrekken. Wat Jasmijn inspireert is dan ook om samen met haar collega’s AllesOverCrypto te laten groeien en de wereld te ontdekken!


Product Management

Joeri van Vreeswijk

Joeri van Vreeswijk

Manager Product Management

Net als vele anderen in deze community is Joeri in 2017 in de cryptocurrency-wereld gestapt omdat hij euro's zag. Nadat de prijs onderuit ging is hij zichzelf gaan verdiepen in de fundamentele aspecten van crypto.

Tijdens dit onderzoek werd hij verliefd op de fundamentele veranderingen die de onderliggende techniek van crypto, blockchain, teweeg kan brengen in de wereld.


Sindsdien is hij ervan overtuigd dat blockchain de wereld in de toekomst gaat veranderen. Het is daarom zijn missie om zo veel mogelijk kennis op te doen over blockchain en cryptocurrencies nu deze disruptieve innovatie nog in de early adopters fase is.

Joël Martina

Joël Martina

Product Owner & Crypto Trader

Joël is zelf een zeer ervaren trader en technisch analist op het gebied van crypto. Joël heeft in juni 2017 zijn eerste cryptocurrencies gekocht en sindsdien houdt hij elke dag nauwlettend de markt in de gaten.

Hij volgt op dit moment een erkende studie gericht op technische analyse en traden, de Chartered Market Technician Program. Zijn specialiteit is om trend reversals vroeg te herkennen om maximale winsten te realiseren.

Sinds april 2021 beheert Joël de AllesOverCrypto Trading Groep op Discord. In de trading groep worden dagelijks trade-signalen en marktupdates gedeeld. Zijn doel is om iedereen binnen de community te helpen om de verliezen te minimaliseren en de winsten te maximaliseren. Daarnaast helpt hij hen ook op weg om zelf een steeds betere crypto-trader te worden.

Tyler Polwort

Tyler Polwort

Crypto Trader

Tyler is onze Amerikaanse Crypto Trader binnen het AllesOverCrypto Signals-abonnement. 32 jaar oud, geboren en getogen in Amerika en een afgeronde Bachelors-opleiding in IT. Naast crypto en het werken met computers is Tyler een enorme fan van sport, snowboard hij zelf fanatiek en geniet hij van pokeren.

Tyler heeft een uitgebreide ervaring op het gebied van handelen op de traditionele markten (aandelen, forex, obbligaties, et cetera) en heeft hij sinds 4 jaar geleden zich volledig op de crypto-industrie geworpen.

Tyler heeft door heel Amerika gewoond, aangezien zijn vader in het Amerikaanse leger werkt, waardoor hij vaak is verhuisd. Tyler heeft zich gespecialiseerd in macro-analyses en technische analyse en je kunt van hem dan ook veel inzichten verwachten die je doorgaans niet op soortgelijke producten zult terugvinden.

Tim Blok

Tim Blok

Crypto Trader

Tim is een gepassioneerde en ervaren trader binnen zowel de crypto als de aandelen markten. Hij heeft zijn eerste munten in de crash van 2018 gekocht en is vanaf toen compleet gefascineerd in de financiële markten bezig geweest.

Tim heeft zich onder het toeziend oog van Rob Aalders van International Facilitator, en Dax Pegels van Day Trade The World, ontwikkelt als trader. Hier heeft hij voornamelijk de techniek van scalping onder de knie gekregen, waar hij een hoog aantal trades op lage timeframes plaatst. Verder spit Tim ook graag door whitepapers van currencies om zowel de FA als de TA zo goed mogelijk te begrijpen.

Nu heeft Tim zich vast gebeten in het begrijpen en begrijpelijk maken van de globale macro economie en daarbij ook de on-chain data. Zo probeert hij een duidelijk beeld en framework te creëeren voor de toekomst en daarmee zo veel mogelijk winst te kunnen realiseren.

Patrick Landwehr

Patrick Landwehr

Crypto Trendwatcher

Patrick is een gepassioneerde studiebol en is gek van onderzoek, veel lezen en lesgeven. Na het behalen van zijn bachelor geschiedenis en twee masters is hij in 2017 zich gaan verdiepen in de fascinerende cryptowereld. Sindsdien is zijn cryptopassie niet meer opgehouden. 

Zijn sterke analytische vermogen en onderzoekskwaliteiten komen van pas in het beoordelen van de nieuwste cryptoprojecten en trends. Elke dag houdt hij nieuws nauwlettend in de gaten. Samen met een gepassioneerd en enthousiast team doen zij er alles aan om de community op te hoogte te houden van de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Naast het maken van fundamentele analyses is hij verliefd op het vergaren van meer kennis. Deze cryptokennis wil hij graag delen aan andere crypto-enthousiastelingen. In zijn vrije tijd leest hij graag over wetenschapsfilosofie, studeert hij wiskunde en doet hij aan Wing Tsun.  

Ismail Osman

Ismail Osman

Crypto Trendwatcher

Ismail heeft na het afronden van zijn Master Technische Bestuurskunde aan de TU Delft veel ervaring opgedaan in het bedrijfsleven als consultant en marketeer. Dit leerde hem om de kern in elke situatie te ontdekken, zowel in bedrijfsproblematiek als in markttrends.

In 2017 kwam Ismail via een aantal collega’s bij KPN in aanraking met crypto. Na de aanschaf van zijn eerste Ethereum was hij betoverd. Een hele nieuwe wereld. Met zoveel mogelijkheden die we ons vandaag de dag nog steeds niet helemaal voor kunnen stellen. Innovatie en creatie zijn belangrijk voor Ismail. Zo is hij altijd aangetrokken geweest tot dingen die nieuw zijn. Naast crypto houdt hij ook van het maken van muziek. 

Als Trendwatcher binnen AOC zet Ismail zijn kennis in om de huidige narrative in de markt te ontdekken. Binnen deze overkoepelende trends ontdekt hij de nieuwe gems en mogelijke winnaars die hij met liefde en passie met onze leden deelt.
 


Community Care

Naomi Hamwijk

Naomi Hamwijk

Manager Community Care

Begin 2017 deed Naomi haar eerste crypto investering, omdat ze ervan overtuigd is dat crypto en blockchain een enorm deel van onze toekomst gaan vormen.

Haar liefde voor crypto groeit nog dagelijks en haar enthousiasme brengt ze graag over in onze community. Het is Naomi's doel om het niveau van de community naar een hoger niveau te tillen, meer waarde te leveren en content aan te bieden die gedreven is vanuit de behoefte van de community zodat we samen kunnen groeien.

Naomi gunt heel Nederland het inzicht dat crypto zich kan ontwikkelen tot een behoorlijke aanvulling of zelfs vervanging van een gedeelte of het gehele maandsalaris.

Niels Cornelissen

Niels Cornelissen

Community Manager

Als community manager streeft Niels ernaar om mensen zo snel mogelijk van dienst te zijn. Met een enthousiaste kijk op crypto wil hij graag zijn kennis en passie hiervoor delen met de rest van de community.

Niels houdt van de laatste technieken en is altijd in voor innovatie en het onbekende.

Daarnaast houdt hij ook het laatste nieuws qua blockchain goed in de gaten.

Blockchain is de toekomst en daar moeten we nu met ze alle in investeren en onderzoek in doen, zo zegt hij zelf.

 

Lucas Felicio

Lucas Felicio

Community Manager

Als community manager streeft Lucas ernaar om mensen een echt community gevoel te geven. Hij houdt ervan als mensen alles durven te delen binnen een community zonder dat ze bang zijn om veroordeeld te worden. Iedereen is ooit begonnen en we kunnen elkaar allemaal helpen om meer kennis op te doen over de wereld van Crypto!

Persoonlijk denkt Lucas dat blockchain en cryptocurrency’s de huidige wereld volledig op z’n kop gaan zetten. Maar hoe weet je welke cryptocurrency’s hiervoor gaan zorgen? Welke zijn er puur om geld te genereren? Daar denkt Lucas erg veel over na en hij kijkt naar echte projecten die zich focussen op het verbeteren van de wereld voor een ieder.

Lucas wil zich ook gaan bezighouden met programmeren op de blockchain zodra hij klaar is met zijn studie International Creative Business.

Thomas Werkman

Thomas Werkman

Community Manager

Thomas is sinds 2019 druk in de weer met cryptocurrency’s, hij is dan ook gefascineerd door de ontwikkelingen van de markt en door de stappen die er worden genomen in het cryptolandschap. Momenteel is Thomas actief als Community Manager van The Zone (de exclusieve community beschikbaar voor mensen die de Maserclass hebben aangeschaft)!

Vastberaden om dit cryptoavontuur tot een succes te maken is Thomas na zijn studie als onderwijs assistent constant in de weer geweest om extra crypto bij te kunnen kopen. Van schoonmaakbaantjes tot constructiemedewerker, als er ergens extra ‘bitcoin’ te verdienen was dan was Thomas daar. Ook is Thomas altijd veel bezig geweest met het doen van onderzoek, zelfstudie en het lezen van boeken.

Ook is Thomas erg creatief en is hij naast de cryptocurrency’s druk bezig met het maken van muziek! Hij is dan ook vaak in de studio te vinden.

Thomas helpt je graag verder en je kunt dan ook altijd bij hem terecht voor ál je vragen rondom crypto!


Content

Yordi Mariën

Yordi Mariën

Manager Content

Yordi is de enige Belg in ons gezelschap, maar voelt zich als een vis in het water.

Met zijn bachelor in de communicatiewetenschappen weet hij elke lezer te boeien door middel van duidelijke en heldere communicatie.

Sinds december heeft hij zelf geïnvesteerd in zijn eerste crypto en verdiept zich maar al te graag in alle mogelijkheden die deze fascinerende markt te bieden heeft.Naast crypto heeft Yordi zijn eigen bedrijf in SEO marketing en houdt zich dan ook bezig met teksten te schrijven die scoren in de zoekmachines.

Elke dag nieuwe dingen bijleren staat dan ook hoog op zijn oneindig to-do lijstje! Yordi zijn doel is om crypto toegankelijk te maken voor iedereen door het gebruik van heldere en duidelijk taal.

Harold Hamersma

Harold Hamersma

Schrijver

Harold is een gedreven, leergierige, jonge student Economie & Bedrijfseconomie.

Ergens nog op de middelbare school is zijn fascinatie voor de cryptowereld ontstaan en die is sindsdien exponentieel gegroeid. Mede daarom leek zijn huidige studie een goede keuze, zodat hij niet alleen de crypto-economie kon begrijpen, maar de economie in zijn geheel.

Verder is ook gebleken dat hij een ware talenknobbel heeft, en één en éen is twee! Hij heeft besloten zich bij ons te ontwikkelen als tekstschrijver, terwijl hij nóg meer kennis opdoet over de cryptowereld.

Zijn interesse ligt vooral bij het geld maken met crypto, maar hij is ook gedreven om jullie alle ins-en outs van de cryptowereld te vertellen.

Matt Timmermans

Matt Timmermans

Schrijver

Matt heeft zijn eerste ervaring in de cryptowereld opgedaan tijdens de bull-run van 2017.

Deze kennis werd nog eens versterkt toen hij besloot af te gaan sturen bij een Balinees bedrijf dat hun eigen blockchain en cryptocurrency ontwikkelde. Dit heeft hem veel fundamentele en technische kennis opgeleverd.

Deze kennis, gecombineerd met zijn passie voor ondernemen, heeft hem ertoe aangezet om in 2018 zijn marketing onderneming op te starten. Hier werkt hij sinds 2020 full-time aan, en heeft er ook voor gezorgd dat hij steeds meer bezig is met persoonlijke ontwikkeling.

Marieke van de Glind

Marieke van de Glind

Schrijver

Marieke houdt ervan om verhalen te schrijven die waardevol zijn. Dan heb je aan crypto natuurlijk een ontzettend mooi en actueel onderwerp. Marieke schrijft dan ook graag mee aan het succesverhaal van AllesOverCrypto. 

Als hobby-crypto-miljonair-in-wording heeft zij zich de afgelopen jaar verdiept in de wereld van cryptocurrency. Ze weet daardoor dat duidelijke informatie in het Nederlands nog vrij schaars is en dat daar zowel uitdagingen als kansen liggen.

Crypto wordt op dit moment in de gaten gehouden met hoge verwachtingen. Maar de technologie wordt ook omringd door grote onduidelijkheden voor de gemiddelde Nederlander en Belg. Daarom geeft Marieke letterlijk tekst en uitleg, over de mogelijkheden die blockchain en crypto valuta bieden.

Gabriëlla Modderman

Gabriëlla Modderman

Schrijver

Gabriëlla schrijft al meer dan 10 jaar teksten en doet dit ook met veel plezier over alle do’s en don’ts in de cryptowereld.

Met haar ruime expertise op het gebied van copywriting en SEO besloot zij begin 2021 het team van AllesOverCrypto te komen versterken. Onderwerpen als passief inkomen en crypto vindt zij enorm interessant en ze zuigt alle kennis op als een spons. Door haar ervaringen te delen op het platform van AOC, hoopt zij ook anderen te inspireren om hun blikveld te verbreden.

Gabriëlla heeft een eigen mediabureau, waarvan het kantoor in het centrum van Heerenveen staat. Ze werkt samen met een gezellig team en heeft de leukste opdrachtgevers van de Benelux! Dagelijks houdt Gabriëlla zich bezig met het verbeteren van de online zichtbaarheid en vindbaarheid van haar klanten, waarbij zij slimme strategieën combineert met een gezonde dosis lef. 

Ze is moeder van Oliver en woonachtig in het prachtige Friesland. In haar vrije tijd zet Gabriëlla zich in voor een veilige verkeerssituatie als afgevaardigde van de provincie Fryslân voor VVN en is zij PR-coördinator bij GroenLinks Heerenveen.

Gijs Ooijen

Gijs Ooijen

Schrijver

Gijs verdiepte zich ‘pas’ in 2019 voor het eerst écht in de wereld van crypto, maar raakte meteen enorm geïnteresseerd. Inmiddels is hij er dagelijks mee bezig en investeert hij er actief in. Sinds juni 2021 is Gijs onderdeel van AllesOverCrypto en probeert hij door middel van zijn kennis zoveel mogelijk mensen te helpen.

Gijs heeft in 2020 zijn CAE gehaald (het op één na hoogste Engels certificaat van Cambridge University) en schrijft voor AllesOverCrypto over de laatste trends in de industrie. Zelf is Gijs actief op zoek naar interessante NFT-projecten en investeert Gijs momenteel een royaal aandeel van zijn extra inkomsten in crypto.

Felicity Garretsen

Felicity Garretsen

Schrijver

Felicity heeft de master Privaatrecht, richting het handels- en ondernemingsrecht behaald aan de Universiteit Utrecht en kwam op deze manier al vroeg in aanraking met blockchain en crypto, wat namelijk veel nieuwe vraagstukken oproept voor juristen. Ter aanvulling van haar juridische kennis volgt zij momenteel nog de master Forensische Criminologie aan de Universiteit Leiden, waar zij zich verder wil verdiepen in onderwerpen als financieel-economische criminaliteit.

Tijdens haar studie heeft zij praktijkervaring opgedaan bij de rechtbank bij team handel. Ook heeft zij de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met het schrijven en redigeren van teksten voor verschillende mediaplatformen.

Felicity is ten slotte erg geïnteresseerd in beleid, regelgeving en onderzoek rondom crypto en heeft zich aangesloten bij het team van AllesOverCrypto om haar kennis hierover met jullie te delen.

Christiaan Vos

Christiaan Vos

Schrijver

Christiaan is sinds de bull run van 2013 bekend met de cryptomarkt en is sindsdien de markt blijven volgen. De technologie vond hij toen al zeer interessant, maar de huidige ontwikkelingen rondom DeFi, NFTs en blockchain gaming wakkert de interesse alleen maar meer aan!

Als tekstschrijver is Christiaan actief aan het schrijven over verschillende financiële onderwerpen, waaronder de crypto gerelateerde blogs voor AllesOverCrypto. Naast het schrijven interesseert Christiaan zich ook in technische analyse en het geldsysteem.

De kennis die Christiaan de afgelopen jaren heeft opgedaan wilt hij graag delen met anderen. Daarnaast ziet hij het schrijven van blogs als een mogelijkheid om te leren, gezien je nooit bent uitgeleerd!


Marketing

Jim Noordermeer

Jim Noordermeer

Manager Marketing

Jim heeft sinds jonge leeftijd al een passie heeft voor handelen en ondernemen. Van bloemen verkopen aan de deur, tot aan het opbouwen van een eigen bedrijf. 

Op exact zijn 18e verjaardag, in 2017, kocht Jim zijn eerste cryptomunt. Sindsdien is hij niet meer weg te slaan uit de crypto wereld. Jim heeft bedrijfskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Daarnaast besteed hij vrijwel al zijn tijd aan: kennis uitbreiden over cryptocurrency's, ondernemen, marketing, investeren & trading. 

Jim houdt van uitdagingen en ontwikkelen, en kijkt met enthousiasme naar de toekomst.

Frank van Engelen

Frank van Engelen

Marketeer

Frank zijn interesse voor crypto werd voor het eerste gewekt in 2016 vlak voor de grote hype in 2017. Na wat inlezen had hij daadwerkelijk zijn eerste Bitcoin gekocht eind 2017. 

Alles wat met investeren en ‘geld voor je laten werken’ te maken heeft vindt Frank al sinds hij het vak economie voor het eerst had interessant. Hij vindt het enorm interessant om nieuwe investeringskansen te zoeken en te analyseren. 

Daarnaast heeft hij Bedrijfskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hier is zijn interesse ontstaan in Marketing. 

Het is zijn doel om zichzelf verder te ontwikkelen in deze gebieden die hij meest interessant vindt. Hij hoopt dat hij hiermee mensen in de toekomst kan helpen om het beste uit henzelf naar boven te halen. 

Femke van Gorp

Femke van Gorp

B2B Relatiemanager

Femke is de tweede Belg(ische) bij ons, en werkt nauw samen met het marketingteam.
Zij is als Relation Manager B2B verantwoordelijk voor het contact met onze affiliate partners, om AllesOverCrypto nog meer de Nederlandse en Belgische markt te doen veroveren.

Met haar achtergrond in marketing en rekrutering, weet ze als geen ander hoe een duurzame samenwerking op poten wordt gezet, en hoe onze partnerships goed onderhouden kunnen worden.

Haar interesse en eigen portfolio in crypto’s heeft haar bij ons gebracht. Haar jeugdig enthousiasme gecombineerd met een professionele mentaliteit als “powerhouse” tussen mannen, doen haar vrouwtje staan in een – tot nu toe nog – mannelijke wereld. Laat ze daar zeker verandering in brengen!


Coaching

Dion van Aken

Dion van Aken

Masterclass Coach

Dion is nu ongeveer anderhalf jaar met plezier bezig met crypto. Hij is klein begonnen maar heeft nu veel ervaring opgedaan en zijn kennis uitgebreid naar een hoog niveau.

Dion is altijd op zoek naar het beste resultaat, of dat nou in crypto is of in zijn rol als Crypto Masterclass coach. Hij weet altijd het beste uit de situatie te halen.

Verder is Dion ook veel bezig met sporten en zelfontwikkeling.

Zijn doel is daarom ook om mensen te helpen met het maken van de juiste keuzes omtrent crypto. Hij gelooft in de kansen die crypto biedt op de korte en lange termijn en dat iedereen hier met de juiste kennis en strategie van kan profiteren.

Bij twijfels en/of vragen over de expertise van AllesOverCrypto wordt Dion ingeschakeld en helpt hij mensen verder in de juiste vervolgstappen.

Satyam Pahladsignh

Satyam Pahladsignh

Masterclass Coach

Satyam is 29 jaar oud en investeert nu al langere tijd met plezier in crypto.

Satyam heeft een sterke achtergrond binnen de financiële sector. Hij heeft ervaring bij een bank opgedaan en zo uiteindelijk ook kennis vergaart omtrent investeren.
Daarnaast studeert Satyam parttime rechten student aan de Open universiteit.

Verder is Satyam bezig met mindfulness om focus te behouden en houdt hij er van om de wereld rond te reizen.

Naar aanleiding van de ervaring en inzichten die Satyam heeft opgedaan wilt hij anderen ook helpen om een financiële zekerheid vast te stellen. Daarom werk hij nu met plezier samen met AllesOverCrypto om anderen ook te helpen met investeren.

Rico Mallee

Rico Mallee

Masterclass Coach

Rico is 32 jaar oud en houd zich al een aantal jaar bezig met financiële educatie en crypto.

Rico heeft zijn studie genoten aan de school voor jong talent aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, Daarna is Rico voor zijn werkzaamheden als model de wereld rond gaan reizen. Hierdoor heeft Rico erg veel levenservaring opgedaan en heeft hij een bredere kijk gekregen op de wereld en de (financiële) problemen die in de wereld spelen.

Rico is vaak te zien geweest bij televisieprogramma’s zoals RTL Live en RTL Boulevard om zijn successen te delen maar vooral ook om andere mensen te kunnen inspireren. Rico is van mening dat succes voor iedereen mogelijk is mits ze over de juiste mindset en kennis beschikken.

Hierdoor heeft Rico zijn echte passie ontdekt, andere mensen helpen om hun doelen te bereiken en een (financieel) succesvol leven te lijden. 

 

Gezien in de Crypto Documentaire


 

 

Interview in VU Magazine


Image
Patrick Suiker
Patrick Suiker (27) is medeoprichter van de website AllesOverCrypto.

 

Hoe is AllesOverCrypto ontstaan? 

„Ik was altijd al bezig met geld en handelen. Toen ik vier was had ik een kraampje aan de weg waar ik bessen van achter ons huis verkocht. Later werden dat zonnebloemen, parfums en festivaltickets. Tijdens mijn studie verdiende ik er aardig wat geld mee. In die tijd was cryptogeld upcomingen daar verdiepte ik mij in. Samen met mijn huidige compagnons, Derek en Robin Westra, begon ik zonder serieus plan de website en dat liep al gauw uit de hand.” 

Vertel, wat kan men vinden op AllesOverCrypto?

„AllesOverCrypto is het platform waar je alles kan leren over cryptogeld en de achterliggende blockchaintechnologie. Voor veel mensen is de cryptomarkt eng of onbekend en zij kunnen bij ons artikelen lezen, video’s kijken en cursussen volgen. Wij maken hen wegwijs in de wereld van cryptogeld.”

Waarom zou men zich moeten verdiepen in cryptogeld?

„Cryptogeld is het digitale geld van de toekomst. Met één druk op de knop maak je geld over naar wie je ook maar wilt in de wereld. Je hebt er geen bank voor nodig, dus ook mensen uit ontwikkelingslanden (die geen bankaccount hebben) kunnen meedoen aan de wereldeconomie. Het versturen van geld gaat snel en de transactiekosten zijn nihil. Ik geloof dat deze technologie iedereens leven gaat veranderen, nog wel meer dan het internet heeft gedaan.” 

Door Marjolein de Jong in VU Magazine. Fotograaf: David Meulenbeld