Wie zijn wij?


Wij zijn AllesOverCrypto.nl

Een bedrijf dat is opgericht door drie crypto-enthousiastelingen die hun passie willen delen met de rest van Nederland en België.

Wij zijn ervan overtuigd dat cryptocurrency's en blockchain een enorm deel van onze toekomst gaan vormen en we vinden het daarom belangrijk om Nederland en België hierin mee te krijgen.

Wat begon als een klein platform, is ondertussen uitgegroeid tot het grootste crypto platform van Nederland en België. Iedereen kan bij ons terecht voor het actuele crypto nieuws en álle crypto-gerelateerde informatie en producten. 

Met een prachtige community en een hardwerkend & passievol team van crypto experts, staan wij klaar om Nederland en België mee te nemen in dit crypto avontuur. 

Je wilt misschien wat meer weten over ons team. Dat snappen we! Lees hieronder wie we zijn, waarom mensen bij AllesOverCrypto werken, en wat ze voor je kunnen doen.

Ons Crypto Portfolio

Oprichters van AllesOverCrypto

Profile picture for user Derek Westra

Derek Westra

Founder AllesOverCrypto

Derek vindt niks zo fascinerend als de psychologie achter onze economie.

Mede dankzij een master in gedragseconomie & speltheorie voelde hij in 2013, bij zijn eerste aanraking met crypto, meteen aan dat dit een ware revolutie zou gaan betekenen.

Hoe kan de waarde van een virtueel muntje van 1 cent uitgroeien tot meer dan 1000 dollar? Wat ontstond als fascinatie, resulteerde in een bijna verontrustende obsessie.

"De wereld van crypto is echt een droom voor elke gedragseconoom."

Profile picture for user Patrick Suiker

Patrick Suiker

Founder AllesOverCrypto

Patrick is een geboren ondernemer en handelt al vanaf z'n 4e in van alles en nog wat. In het verlengde hiervan heeft hij een master Entrepreneurship afgerond.

In 2013 is hij dankzij Litecoin tot over zijn oren verliefd geraakt op crypto en sindsdien heeft hij geen droom meer gehad waar crypto niet in voorkwam.

Met AllesOverCrypto wil hij zijn liefde voor crypto overbrengen op de rest van Nederland. Zijn missie is dan ook dat Nederland voorop gaat lopen in deze revolutie en deze website is een eerste mooie stap.

Profile picture for user Robin Westra

Robin Westra

Founder AllesOverCrypto

Robin is het technische genie van AllesOverCrypto.

Met zijn bachelor Computer Science zorgt deze perfectionist ervoor dat jullie zonder problemen en met ongekende snelheid gebruik kunnen maken van de website.

Daarnaast is het voor hem gemakkelijk te begrijpen hoe de blockchaintechnologie achter alle verschillende cryptomunten precies werken.

Hij ziet snel welke cryptomunten als een revolutie gezien kunnen worden en welke onder de categorie “shitcoin” vallen. 

Management

Profile picture for user Jurgen Claassens

Jurgen Claassens

Algemeen Directeur

Jurgen heeft de nodige ervaring opgedaan in het grootzakelijke bedrijfsleven en heeft daar een brede managementervaring opgedaan.

Daarnaast heeft hij een grote voorliefde voor schrijven, sales en marketing en zet hij zijn expertise in om AllesOverCrypto elke dag groter en sterker te maken. Dit doet hij elke dag opnieuw, samen met een team van enthousiaste professionals.

Zelf is hij op zoek naar die perfécte altcoin en experimenteert hij graag met de wat minder bekende coins en laat hij de mainstream Bitcoin voor het grootste gedeelte aan zich voorbij gaan.

Daarnaast vindt hij het interessant om de laatste ontwikkelingen op het gebied van crypto digging in de gaten te houden. Ook is hij dagelijks bezig met het verbeteren van z'n daytrading-skills.

Profile picture for user Jasmijn de Wit

Jasmijn de Wit

Virtual Assistant

Jasmijn is de Virtual Assistant van AllesOverCrypto. Jasmijn is een jonge gedreven, gestructureerde en enthousiaste Creative business student. 

Jasmijn houdt ervan om binnen het internationale en gepassioneerde team te zitten. We delen met elkaar dezelfde ambities, nieuwsgierige en creatieve business minds. Vanuit een geweldig team en netwerk weten wij met zijn alle AllesOverCrypto vorm te geven. 

Het leuke aan AllesOverCrypto is dat we als team alles samen oppakken en elkaar er in betrekken. Wat Jasmijn inspireert is dan ook om samen met haar collega’s AllesOverCrypto te laten groeien en de wereld te ontdekken!

Product Management

Profile picture for user Joeri van Vreeswijk

Joeri van Vreeswijk

Manager Product Management

Net als vele anderen in deze community is Joeri in 2017 in de cryptocurrency-wereld gestapt omdat hij euro's zag. Nadat de prijs onderuit ging is hij zichzelf gaan verdiepen in de fundamentele aspecten van crypto.

Tijdens dit onderzoek werd hij verliefd op de fundamentele veranderingen die de onderliggende techniek van crypto, blockchain, teweeg kan brengen in de wereld.

Sindsdien is hij ervan overtuigd dat blockchain de wereld in de toekomst gaat veranderen. Het is daarom zijn missie om zo veel mogelijk kennis op te doen over blockchain en cryptocurrencies nu deze disruptieve innovatie nog in de early adopters fase is.

Profile picture for user Joël Martina

Joël Martina

Crypto Trader

Joël is zelf een zeer ervaren trader en technisch analist op het gebied van crypto. Joël heeft in juni 2017 zijn eerste cryptocurrencies gekocht en sindsdien houdt hij elke dag nauwlettend de markt in de gaten.

Hij volgt op dit moment een erkende studie gericht op technische analyse en traden, de Chartered Market Technician Program. Zijn specialiteit is om trend reversals vroeg te herkennen om maximale winsten te realiseren.

Sinds april 2021 beheert Joël de AllesOverCrypto Trading Groep op Discord. In de trading groep worden dagelijks trade-signalen en marktupdates gedeeld. Zijn doel is om iedereen binnen de community te helpen om de verliezen te minimaliseren en de winsten te maximaliseren. Daarnaast helpt hij hen ook op weg om zelf een steeds betere crypto-trader te worden.

Profile picture for user Tim Blok

Tim Blok

Crypto Trader

Tim is een gepassioneerde en ervaren trader binnen zowel de crypto als de aandelen markten. Hij heeft zijn eerste munten in de crash van 2018 gekocht en is vanaf toen compleet gefascineerd in de financiële markten bezig geweest.

Tim heeft zich onder het toeziend oog van Rob Aalders van International Facilitator, en Dax Pegels van Day Trade The World, ontwikkelt als trader. Hier heeft hij voornamelijk de techniek van scalping onder de knie gekregen, waar hij een hoog aantal trades op lage timeframes plaatst. Verder spit Tim ook graag door whitepapers van currencies om zowel de FA als de TA zo goed mogelijk te begrijpen.

Nu heeft Tim zich vast gebeten in het begrijpen en begrijpelijk maken van de globale macro economie en daarbij ook de on-chain data. Zo probeert hij een duidelijk beeld en framework te creëeren voor de toekomst en daarmee zo veel mogelijk winst te kunnen realiseren.

Profile picture for user Kevin van Hecke

Kevin van Hecke

Crypto Trader

Kevin heeft een passie voor de cryptowereld en is een ervaren analist in zowel de crypto als de aandelenmarkt. Zelf houdt hij de markt al vele jaren in de gaten en doet hij ook veel aanvullend onderzoek erachter te komen of een project ook fundamenteel gezien potentieel heeft. Kevin gelooft ten volle in blockchaintechnologie en gelooft dat deze technologie de toekomst gaat zijn voor tientallen sectoren.

Kevin heeft een strategie ontwikkeld die in zowel dalende als stijgende markten rendement oplevert. Hij focust zich vooral op de hogere timeframes om zo een duidelijk beeld te scheppen over de macrotrend van de markt. Als kind was hij altijd gepassioneerd over de aandelenmarkt. Vanuit die interesse is hij uiteindelijk technisch analist geworden.

Kevin is iemand die houdt van leren en altijd blijft investeren in zichzelf om beter te worden in alles wat hij doet. Zo leest hij heel graag zelfontwikkelingsboeken waardoor hij steeds dichterbij de persoon komt die hij wenst te bekomen. Zijn ultieme levensdoel is om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen. Zo staat Kevin altijd paraat om iedereen binnen de Discord-server te helpen!

Profile picture for user Rayno Snoeijer

Rayno Snoeijer

Crypto Trader

Rayno, is zijn cryptoreis in 2018 begonnen, waarbij hij eerst duizenden euro's is verloren.

Met de laatste euro's in zijn account, had hij besloten flink te gaan investeren in zijn educatie. Na tal van strategieën maken, testen, vallen en opstaan... heeft een mega comeback gemaakt. Dit heeft ervoor gezorgd dat hij in 2020 naar Malta is verhuisd. Daar heeft hij op de universiteit een master lesgegeven over technische analyse.

Zijn persoonlijke goal is: om zoveel mogelijk mensen uit te rusten met de nodige vaardigheden en informatie om consistent winstgevend cryptocurrency te kunnen verhandelen, ongeacht hun vaardigheidsniveau of voorkennis van handelen.

Profile picture for user Bart Verdonk

Bart Verdonk

Crypto Trendwatcher

In 2011 heeft Bart ooit een pizza gekocht voor 28 Bitcoin, niet wetende dat deze munt de wereld zou gaan veroveren. Bart is een ondernemer in hart en nieren, vandaar dat hij met veel liefde het team van Crypto Mastery leidt.

Na een mooie carrière in de dentale sector heeft Bart besloten zijn leven over een andere boeg te gooien. In 2019-2020 is hij opnieuw in de cryptowereld gedoken. Sinds 2021 ligt zijn focus volledig op crypto en alles wat daarbij komt kijken. 

Dagelijks onderzoekt Bart nieuwe projecten voor de leden van Crypto Mastery. Zijn specialisaties liggen binnen crypto op het gebied van narratieven; de crypto-trends. Bart is met name een expert op het gebied van DeFi en kan je alles uitleggen over yield farming en liquidity pools. Maar boven alles haalt Bart het meeste energie uit het delen van zijn kennis en passie met de community. Dit doet hij doormiddel van het aanwezig zijn in de community, maar ook door het maken van educatieve video's en livestreams.

Profile picture for user Ismail Osman

Ismail Osman

Crypto Trendwatcher

Ismail heeft na het afronden van zijn Master Technische Bestuurskunde aan de TU Delft veel ervaring opgedaan in het bedrijfsleven als consultant en marketeer. Dit leerde hem om de kern in elke situatie te ontdekken, zowel in bedrijfsproblematiek als in markttrends.

In 2017 kwam Ismail via een aantal collega’s bij KPN in aanraking met crypto. Na de aanschaf van zijn eerste Ethereum was hij betoverd. Een hele nieuwe wereld. Met zoveel mogelijkheden die we ons vandaag de dag nog steeds niet helemaal voor kunnen stellen. Innovatie en creatie zijn belangrijk voor Ismail. Zo is hij altijd aangetrokken geweest tot dingen die nieuw zijn. Naast crypto houdt hij ook van het maken van muziek. 

Als Trendwatcher binnen AOC zet Ismail zijn kennis in om de huidige narrative in de markt te ontdekken. Binnen deze overkoepelende trends ontdekt hij de nieuwe gems en mogelijke winnaars die hij met liefde en passie met onze leden deelt.

Community Care

Profile picture for user Mohammed El Badoui

Mohammed El Badoui

Community Manager

Al geruime tijd is Mohammed ontzettend gepassioneerd over crypto, blockchain technologie en online marketing. Tijdens zijn middelbare schooljaren was hij al vroeg gestart met zijn eerste onderneming; Een platform waar digitale muziek op te verhandelen is. Daar is hij veel obstakels tegengekomen, waar blockchain een slimmere oplossing voor biedt. Hij is er dan ook van overtuigd dat Crypto en Blockchain ons leven fundamenteel gaan beïnvloeden.

Na het doen van een onvergetelijke en waardevolle ervaring op wereldreis is hij tot inzicht gekomen om zich volledig te focussen op zijn passie! Zijn eerste crypto investering had hij eind 2016 gedaan en sinds dien is hij dagelijks bezig met het zoeken naar nieuwe trends, het traden van crypto en het opdoen van fundamentele kennis. Met zijn enthousiasme, creativiteit en crypto expertise draagt hij graag bij aan de groei van onze crypto community!

Profile picture for user Harm van Dijk

Harm van Dijk

Community Manager

Sinds 2017 bezig met cryptocurrency. Het begon met een kleine passieve investering maar is uitgegroeid tot een passie voor technisch handelen in crypto en aandelen. Hij is dan ook dagelijks bezig met het analyseren van grafieken, maar
daarnaast vindt Harm de technologie, community en vrijheid die crypto en de blockchaintechnologie met zich meebrengt buitengewoon interessant.

Hij volgt de macro economische ontwikkelingen en gevolgen van de blockchain dan ook op de voet. Zou er een nieuwe gouden eeuw aan het ontstaan zijn?

Hij is er van overtuigd dat de blockchain technologie veel gaat veranderen in de komende jaren. Zijn kennis en enthousiasme deelt hij dan ook graag met de community!

Profile picture for user Patrick Landwehr

Patrick Landwehr

Community Manager

Patrick is een gepassioneerde studiebol en is gek van onderzoek, veel lezen en lesgeven. Na het behalen van zijn bachelor geschiedenis en twee masters is hij in 2017 zich gaan verdiepen in de fascinerende cryptowereld. Sindsdien is zijn cryptopassie niet meer opgehouden. 

Zijn sterke analytische vermogen en onderzoekskwaliteiten komen van pas in het beoordelen van de nieuwste cryptoprojecten en trends. Elke dag houdt hij nieuws nauwlettend in de gaten. Samen met een gepassioneerd en enthousiast team doen zij er alles aan om de community op te hoogte te houden van de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Naast het maken van fundamentele analyses is hij verliefd op het vergaren van meer kennis. Deze cryptokennis wil hij graag delen aan andere crypto-enthousiastelingen. In zijn vrije tijd leest hij graag over wetenschapsfilosofie, studeert hij wiskunde en doet hij aan Wing Tsun.

Profile picture for user Steffan Star

Steffan Star

Community Manager

Steffan is een enthousiast community care teamlid, hij is vooral werkzaam op de Facebook groep van AllesOverCrypto. Crypto is zijn uit de hand gelopen hobby, nu helpt hij ook graag mensen die deze passie delen of die net beginnen in de crypto wereld. 

Naast dat Steffan zich graag met crypto bezig houdt, heeft hij ook een bachelor in economie en bedrijfseconomie afgerond aan het Erasmus. De volgende stap is dan ook een master, maar een jaar focussen op crypto trok hem toch meer!

Ondanks dat het voor Steffan op Bitvavo begon, is het uiteindelijk uitgegroeid tot vele exchanges en talloze interessante coins. Hij houdt zich het liefst bezig met de coins die toekomstperspectief bieden, doormiddel van een goede use-case en een top project erachter. 

Al met al, deelt Steffan een passie voor crypto met de rest van het team. Hij heeft erg veel zin in de avonturen die crypto en AOC te bieden hebben en staat graag klaar voor de community!

Profile picture for user Lucas Felicio

Lucas Felicio

Community Manager

Als community manager streeft Lucas ernaar om mensen een echt community gevoel te geven. Hij houdt ervan als mensen alles durven te delen binnen een community zonder dat ze bang zijn om veroordeeld te worden. Iedereen is ooit begonnen en we kunnen elkaar allemaal helpen om meer kennis op te doen over de wereld van Crypto!

Persoonlijk denkt Lucas dat blockchain en cryptocurrency’s de huidige wereld volledig op z’n kop gaan zetten. Maar hoe weet je welke cryptocurrency’s hiervoor gaan zorgen? Welke zijn er puur om geld te genereren? Daar denkt Lucas erg veel over na en hij kijkt naar echte projecten die zich focussen op het verbeteren van de wereld voor een ieder.

Lucas wil zich ook gaan bezighouden met programmeren op de blockchain zodra hij klaar is met zijn studie International Creative Business.

Profile picture for user Naomi Hamwijk

Naomi Hamwijk

Manager Community Care

Begin 2017 deed Naomi haar eerste crypto investering, omdat ze ervan overtuigd is dat crypto en blockchain een enorm deel van onze toekomst gaan vormen.

Haar liefde voor crypto groeit nog dagelijks en haar enthousiasme brengt ze graag over in onze community. Het is Naomi's doel om het niveau van de community naar een hoger niveau te tillen, meer waarde te leveren en content aan te bieden die gedreven is vanuit de behoefte van de community zodat we samen kunnen groeien.

Naomi gunt heel Nederland het inzicht dat crypto zich kan ontwikkelen tot een behoorlijke aanvulling of zelfs vervanging van een gedeelte of het gehele maandsalaris.

Content

Profile picture for user Matt Timmermans

Matt Timmermans

Schrijver

Matt heeft zijn eerste ervaring in de cryptowereld opgedaan tijdens de bull-run van 2017.

Deze kennis werd nog eens versterkt toen hij besloot af te gaan sturen bij een Balinees bedrijf dat hun eigen blockchain en cryptocurrency ontwikkelde. Dit heeft hem veel fundamentele en technische kennis opgeleverd.

Deze kennis, gecombineerd met zijn passie voor ondernemen, heeft hem ertoe aangezet om in 2018 zijn marketing onderneming op te starten. Hier werkt hij sinds 2020 full-time aan, en heeft er ook voor gezorgd dat hij steeds meer bezig is met persoonlijke ontwikkeling.

Profile picture for user Yordi Mariën

Yordi Mariën

Schrijver

Yordi is de enige Belg in ons gezelschap, maar voelt zich als een vis in het water.

Met zijn bachelor in de communicatiewetenschappen weet hij elke lezer te boeien door middel van duidelijke en heldere communicatie.

Sinds december heeft hij zelf geïnvesteerd in zijn eerste crypto en verdiept zich maar al te graag in alle mogelijkheden die deze fascinerende markt te bieden heeft.Naast crypto heeft Yordi zijn eigen bedrijf in SEO marketing en houdt zich dan ook bezig met teksten te schrijven die scoren in de zoekmachines.

Elke dag nieuwe dingen bijleren staat dan ook hoog op zijn oneindig to-do lijstje! Yordi zijn doel is om crypto toegankelijk te maken voor iedereen door het gebruik van heldere en duidelijk taal.

Profile picture for user Marieke van de Glind

Marieke van de Glind

Schrijver

Marieke houdt ervan om verhalen te schrijven die waardevol zijn. Dan heb je aan crypto natuurlijk een ontzettend mooi en actueel onderwerp. Marieke schrijft dan ook graag mee aan het succesverhaal van AllesOverCrypto. 

Als hobby-crypto-miljonair-in-wording heeft zij zich de afgelopen jaar verdiept in de wereld van cryptocurrency. Ze weet daardoor dat duidelijke informatie in het Nederlands nog vrij schaars is en dat daar zowel uitdagingen als kansen liggen.

Crypto wordt op dit moment in de gaten gehouden met hoge verwachtingen. Maar de technologie wordt ook omringd door grote onduidelijkheden voor de gemiddelde Nederlander en Belg. Daarom geeft Marieke letterlijk tekst en uitleg, over de mogelijkheden die blockchain en crypto valuta bieden.

Profile picture for user Gabriëlla Modderman

Gabriëlla Modderman

Schrijver

Gabriëlla schrijft al meer dan 10 jaar teksten en doet dit ook met veel plezier over alle do’s en don’ts in de cryptowereld.

Met haar ruime expertise op het gebied van copywriting en SEO besloot zij begin 2021 het team van AllesOverCrypto te komen versterken. Onderwerpen als passief inkomen en crypto vindt zij enorm interessant en ze zuigt alle kennis op als een spons. Door haar ervaringen te delen op het platform van AOC, hoopt zij ook anderen te inspireren om hun blikveld te verbreden.

Gabriëlla heeft een eigen mediabureau, waarvan het kantoor in het centrum van Heerenveen staat. Ze werkt samen met een gezellig team en heeft de leukste opdrachtgevers van de Benelux! Dagelijks houdt Gabriëlla zich bezig met het verbeteren van de online zichtbaarheid en vindbaarheid van haar klanten, waarbij zij slimme strategieën combineert met een gezonde dosis lef. 

Ze is moeder van Oliver en woonachtig in het prachtige Friesland. In haar vrije tijd zet Gabriëlla zich in voor een veilige verkeerssituatie als afgevaardigde van de provincie Fryslân voor VVN en is zij PR-coördinator bij GroenLinks Heerenveen.

Profile picture for user Gijs Ooijen

Gijs Ooijen

Schrijver

Gijs verdiepte zich ‘pas’ in 2019 voor het eerst écht in de wereld van crypto, maar raakte meteen enorm geïnteresseerd. Inmiddels is hij er dagelijks mee bezig en investeert hij er actief in. Sinds juni 2021 is Gijs onderdeel van AllesOverCrypto en probeert hij door middel van zijn kennis zoveel mogelijk mensen te helpen.

Gijs heeft in 2020 zijn CAE gehaald (het op één na hoogste Engels certificaat van Cambridge University) en schrijft voor AllesOverCrypto over de laatste trends in de industrie. Zelf is Gijs actief op zoek naar interessante NFT-projecten en investeert Gijs momenteel een royaal aandeel van zijn extra inkomsten in crypto.

Profile picture for user Felicity Garretsen

Felicity Garretsen

Schrijver

Felicity heeft de master Privaatrecht, richting het handels- en ondernemingsrecht behaald aan de Universiteit Utrecht en kwam op deze manier al vroeg in aanraking met blockchain en crypto, wat namelijk veel nieuwe vraagstukken oproept voor juristen. Ter aanvulling van haar juridische kennis volgt zij momenteel nog de master Forensische Criminologie aan de Universiteit Leiden, waar zij zich verder wil verdiepen in onderwerpen als financieel-economische criminaliteit.

Tijdens haar studie heeft zij praktijkervaring opgedaan bij de rechtbank bij team handel. Ook heeft zij de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met het schrijven en redigeren van teksten voor verschillende mediaplatformen.

Felicity is ten slotte erg geïnteresseerd in beleid, regelgeving en onderzoek rondom crypto en heeft zich aangesloten bij het team van AllesOverCrypto om haar kennis hierover met jullie te delen.

Profile picture for user Christiaan Vos

Christiaan Vos

Schrijver

Christiaan is sinds de bull run van 2013 bekend met de cryptomarkt en is sindsdien de markt blijven volgen. De technologie vond hij toen al zeer interessant, maar de huidige ontwikkelingen rondom DeFi, NFTs en blockchain gaming wakkert de interesse alleen maar meer aan!

Als tekstschrijver is Christiaan actief aan het schrijven over verschillende financiële onderwerpen, waaronder de crypto gerelateerde blogs voor AllesOverCrypto. Naast het schrijven interesseert Christiaan zich ook in technische analyse en het geldsysteem.

De kennis die Christiaan de afgelopen jaren heeft opgedaan wilt hij graag delen met anderen. Daarnaast ziet hij het schrijven van blogs als een mogelijkheid om te leren, gezien je nooit bent uitgeleerd!

Profile picture for user Kristel Jansen

Kristel Jansen

Schrijver

Avontuurlijk, enthousiast en geïnteresseerd. Zo kun je Kristel het beste omschrijven. Geef haar de bergen en ze is een gelukkig mens. Maar naast het hiken in de bergen interesseert zich ook in heel wat anders: de cryptowereld. Sinds 2019 is haar interesse gewekt en sindsdien is crypto niet meer weg te denken uit haar leven. 
Hoe leuk is het dat ze dit combineert met een andere grote passie: schrijven. Het klinkt cliché, maar Kristel heeft van haar hobby haar beroep gemaakt. Ze schrijft webteksten en blogs en voorziet andere ondernemers of bedrijven van teksten. Zo deelt ze graag haar crypto kennis met de rest van de wereld. Met jou dus.

Marketing

Profile picture for user Frank van Engelen

Frank van Engelen

Marketeer

Frank zijn interesse voor crypto werd voor het eerste gewekt in 2016 vlak voor de grote hype in 2017. Na wat inlezen had hij daadwerkelijk zijn eerste Bitcoin gekocht eind 2017. 

Alles wat met investeren en ‘geld voor je laten werken’ te maken heeft vindt Frank al sinds hij het vak economie voor het eerst had interessant. Hij vindt het enorm interessant om nieuwe investeringskansen te zoeken en te analyseren. 

Daarnaast heeft hij Bedrijfskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hier is zijn interesse ontstaan in Marketing. 

Het is zijn doel om zichzelf verder te ontwikkelen in deze gebieden die hij meest interessant vindt. Hij hoopt dat hij hiermee mensen in de toekomst kan helpen om het beste uit henzelf naar boven te halen. 

Coaching

Profile picture for user Rico Mallee

Rico Mallee

Masterclass Coach

Rico is 32 jaar oud en houd zich al een aantal jaar bezig met financiële educatie en crypto.

Rico heeft zijn studie genoten aan de school voor jong talent aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, Daarna is Rico voor zijn werkzaamheden als model de wereld rond gaan reizen. Hierdoor heeft Rico erg veel levenservaring opgedaan en heeft hij een bredere kijk gekregen op de wereld en de (financiële) problemen die in de wereld spelen.

Rico is vaak te zien geweest bij televisieprogramma’s zoals RTL Live en RTL Boulevard om zijn successen te delen maar vooral ook om andere mensen te kunnen inspireren. Rico is van mening dat succes voor iedereen mogelijk is mits ze over de juiste mindset en kennis beschikken.

Hierdoor heeft Rico zijn echte passie ontdekt, andere mensen helpen om hun doelen te bereiken en een (financieel) succesvol leven te lijden. 

Gezien in de Crypto Documentaire


 

 

Interview in VU Magazine


Image
Patrick Suiker
Patrick Suiker (27) is medeoprichter van de website AllesOverCrypto.

 

Hoe is AllesOverCrypto ontstaan? 

„Ik was altijd al bezig met geld en handelen. Toen ik vier was had ik een kraampje aan de weg waar ik bessen van achter ons huis verkocht. Later werden dat zonnebloemen, parfums en festivaltickets. Tijdens mijn studie verdiende ik er aardig wat geld mee. In die tijd was cryptogeld upcomingen daar verdiepte ik mij in. Samen met mijn huidige compagnons, Derek en Robin Westra, begon ik zonder serieus plan de website en dat liep al gauw uit de hand.” 

Vertel, wat kan men vinden op AllesOverCrypto?

„AllesOverCrypto is het platform waar je alles kan leren over cryptogeld en de achterliggende blockchaintechnologie. Voor veel mensen is de cryptomarkt eng of onbekend en zij kunnen bij ons artikelen lezen, video’s kijken en cursussen volgen. Wij maken hen wegwijs in de wereld van cryptogeld.”

Waarom zou men zich moeten verdiepen in cryptogeld?

„Cryptogeld is het digitale geld van de toekomst. Met één druk op de knop maak je geld over naar wie je ook maar wilt in de wereld. Je hebt er geen bank voor nodig, dus ook mensen uit ontwikkelingslanden (die geen bankaccount hebben) kunnen meedoen aan de wereldeconomie. Het versturen van geld gaat snel en de transactiekosten zijn nihil. Ik geloof dat deze technologie iedereens leven gaat veranderen, nog wel meer dan het internet heeft gedaan.” 

Door Marjolein de Jong in VU Magazine. Fotograaf: David Meulenbeld