Over ons

Wie zijn wij?


Wij zijn AllesOverCrypto.nl

Een website die is opgericht door drie crypto-enthousiastelingen die hun passie willen delen met de rest van Nederland.

Wij zijn ervan overtuigd dat cryptocurrency's en blockchain een enorm deel van onze toekomst gaan vormen en we vinden het daarom belangrijk om Nederland hierin mee te krijgen. Om deze reden zetten wij ons in om een Nederlandstalig crypto-platform te creëren waar iedereen terecht kan voor álle crypto-gerelateerde informatie en producten. 

Ons Crypto Portfolio

Het team achter AllesOverCrypto


Patrick Suiker

Patrick is een geboren ondernemer en een handelaar in hart en nieren. Deze passie heeft hij omgezet in een master Entrepeneurship. In 2013 is hij dankzij Litecoin tot over zijn oren verliefd geraakt op crypto en sindsdien heeft hij geen droom meer gehad waar crypto niet in voorkwam. Met AllesOverCrypto wil hij zijn liefde voor crypto overbrengen op de rest van Nederland. Zijn missie is dan ook dat Nederland voorop gaat lopen in deze revolutie en deze website is een eerste mooie stap.   

Derek Westra

Derek Westra

Derek vindt niks zo fascinerend als de psychologie achter onze economie. Mede dankzij een master in gedragseconomie & speltheorie voelde hij in 2013, bij zijn eerste aanraking met crypto, meteen aan dat dit een ware revolutie zou gaan betekenen. Hoe kan de waarde van een virtueel muntje van 1 cent uitgroeien tot meer dan 1000 dollar? Wat ontstond als fascinatie, resulteerde in een bijna verontrustende obsessie. "De wereld van crypto is echt een droom voor elke gedragseconoom."

Robin Westra

Robin Westra

Robin is het technische genie achter deze website. Naast zijn bachelor Computer Science zorgt deze perfectionist ervoor dat jullie zonder problemen en met ongekende snelheid gebruik kunnen maken van de website. Daarnaast is het voor hem gemakkelijk te begrijpen hoe de blockchaintechnologieën achter alle verschillende cryptomunten precies werken. Hij ziet snel welke cryptomunten als een revolutie gezien kunnen worden en welke onder de categorie “shitcoin” vallen. 

Gezien in de Crypto Documentaire