iostoken crypto kopen binance allesovercrypto background

IOSToken (IOST) - blockchain voor Internet-of-Services

In de wereld van crypto gaan de ontwikkelingen ontzettend hard en maken we dagelijks veel veranderingen mee. Tot een aantal dagen geleden had nog niemand gehoord van IOSToken, maar sinds 24 januari staat dit project binnen de top 70 cryptocurrency's en heeft het een van de hoogste handelsvolumes van alle cryptomunten! Daarnaast steeg de prijs van 2 dollarcent op 16 januari naar 13,5 dollarcent op 25 januari. Met zo weinig mensen die weten wat IOST doet is het een goed moment om te kijken welke koers het team wil varen en wat ze ons gaan brengen in de toekomst! Lees daarom in dit artikel een uitleg, hoe je IOSToken kan kopen en bekijk de huidige koers.

Meer geld verdienen met crypto? Download het gratis ebook met 12 tips!

Ja, ik ga akkoord. Hiermee ontvang ik ook regelmatig waardevolle tips!

Bekijk snel

Wat is IOST?

Op dit moment hebben we voornamelijk gecentraliseerde aanbieders van diensten. Aanbieders van diensten zijn bedrijven als Facebook, KLM, ABN AMRO, TROS Nederland, De Hypotheker, BAM Bouw en alle andere bedrijven die een dienst leveren. Het probleem van deze gecentraliseerde diensten is dat er gemakkelijk aan privacyschending gedaan kan worden en dat censuur, hoge commissiekosten en fraude nog steeds aan de orde van de dag zijn. Er zijn al cryptoplatformen die dit probleem aanpakken, zoals SteemitEthereum en EOS. Echter lopen deze platformen tegen het probleem van schaalbaarheid aan. Dit komt door de beperkingen van het consensus mechanisme en de architectuur die ze gebruiken. Zonder verbetering op die vlakken kunnen giganten als Facebook en Amazon nooit op de blockchain gebracht worden. De grootste problemen momenteel rondom blockchain zijn:

 • De huidige blockchaintechnologiën kunnen niet voldoende schalen doordat iedere node de gehele blockchain moet opslaan voordat hij mee kan doen.
 • Iedere node is verplicht om elke transactie op het netwerk af te handelen. Doordat iedere participerende node aan dezelfde transactie werkt is de schaalbaarheid gelimiteerd. Daarbij komt nog dat door het toenemende gebruik van de blockchain, de capaciteit van je computer hoger moet worden om nog volledig te kunnen participeren als node in het netwerk. Dit vereist betere apparatuur en de kosten worden daarmee hoger. Hierdoor kan alleen nog de elite als node fungeren en vervallen we weer in de centralisatie doordat de macht in handen komt van een handje vol mensen met geld.

IOST is gecreëerd om dit probleem op te lossen. Het wordt gezien als een volgende generatie blockchaintechnologie dat de perfecte netwerkinfrastructuur gaat  bieden voor de aanbieders van diensten. Ze creëren een platform voor het zogenaamde IoS, ofwel Internet of Services. Dit betekent dat alle aanbieders van diensten, van groot tot klein, zijn diensten kan aanbieden op het platform van IOST.

Wat is precies het verschil tussen Internet of Things (IoT) en Internet of Services (IoS)?

IoT = Data

Dankzij sensoren en de mogelijkheid om apparaten met elkaar te verbinden door middel van WiFi kunnen we alle producten met elkaar verbinden en laten communiceren. Denk hierbij aan een koffiezetapparaat dat aangaat wanneer je wekker rinkelt, of de vaatwasser die gaat draaien wanneer de klok 12 uur slaat. 
De grote hoeveelheden geproduceerde data leveren veel inzichten en mogelijkheden op alleen met data alleen kan je niets, er moet uiteindelijk wat mee gedaan worden. Hier komt Internet of Services om de hoek kijken.

IoS = Data + Service

Het omzetten van geproduceerde data uit Internet of Things naar het optimaliseren van je services binnen het bedrijf heet Internet of Services. Het is ontzettend belangrijk dat de data en het gebruik ervan goed beveiligd zijn en privacy van klanten en organisaties gewaarborgd blijft. Dit laat tegenwoordig nog weleens aan de wensen over en er komen dan ook geregeld nieuwsberichten over Ddos-aanvallen naar buiten. Blockchain is voor het strikte veiligheidsbeleid een geschikte oplossing en IOSToken gaat dit voor ons realiseren.

Op deze blockchain willen ze bedrijven uitnodigen om hun grootse ideeën op uit te werken. Om dit gemakkelijk te maken hebben ze drie tools gemaakt om erbij te helpen:

Huds

Huds staat voor Hyper Universe Distributed System en is een gedecentraliseerde, veilige manier om informatie op te slaan. Het is geschikt voor zowel kleine als grote bedrijven zoals Amazon. 
Daarnaast maken ze gebruik van een Micro State Block (MSB). Hierdoor worden de opslagkosten lager. 

dApps en Smart Contracts

De dApps en smart contracts vormen de kern van het IOST-ecosysteem. Op de IOST-blockchain kunnen programmeurs in alle reguliere programmeertalen diensten -en producten maken voor het platform. Hierdoor kan iedere ontwikkelaar ermee uit de voeten.

Feedbacksysteem

Gebruikers van het ecosysteem kunnen feedback geven tijdens het gebruik van de service. Hierdoor kunnen diensten aangepast worden aan de wensen van de klant. 

Meer geld verdienen met crypto? Download het gratis ebook met 12 tips!

Ja, ik ga akkoord. Hiermee ontvang ik ook regelmatig waardevolle tips!

Proof-of-Believability

IOST gebruikt geen Proof-of-Work (mining) zoals Bitcoin of Proof-of-Stake (staking) zoals NEO. Zij hebben een nieuwe consensus mechanisme bedacht, namelijk Proof-of-Believability, ofwel bewijs van geloofwaardigheid. 
Hierdoor hoeven er geen stroomvretende miningapparaten aangeschaft te worden en wordt de schaalbaarheid van de blockchain niet gelimiteerd. Om veel transacties per seconde te kunnen afhandelen gebruiken ze de  'Efficient Distributed Sharding' technologie.   
De geloofwaardigheid van een node binnen het netwerk van IOSToken wordt berekend op basis van de bijdrage die het levert, het gedrag dat het vertoont, de beoordeling die ze van het netwerk krijgen en de hoeveelheid tokens die ze in hun balans hebben staan. Daarbij is er een algoritmische willekeur toegevoegd om te verzekeren dat alles eerlijk verloopt. 

Wat is IOSToken?

Het team van IOST ontwikkelt een token voor de Internet of Services en focust op hoge TPS (transacties per seconde), privacy, schaalbaarheid en dat alles kan draaien op de veilige Ethereum-blockchain. De token is dan ook een ERC20-token. 
In totaal zijn er 21 miljard tokens en daarvan zijn er op dit moment zo'n 6,8 miljard in omloop. Het was van tevoren alleen als institutionele investeerder mogelijk om te investeren in IOST. De bedrijven uit China, Amerika en Korea werden niet geaccepteerd. Dit komt doordat de reguleringen in die landen erg bepalend zijn. Er werd ook geen ICO gehouden waarbij mensen zoals wij coins konden aankopen. 
Dit is de lijst van de institutionele investeerders:

Investeerders IOSToken.PNG

Het team

De volgende mensen werken dag in, dag uit aan het IOST-platform:

Terrence Wang - Co-founder van IOST

 • Vijf jaar ervaring als onderzoeker van cryptocurrency's en gedistribueerde algoritmes
 • Heeft CoinLang ontwikkeld, een geavanceerde functionele taal voor Bitcoin

Jimmy Zhong - Co-founder van IOST

 • Oprichter van meerdere succesvolle startups waarbij hij investeringen kreeg van VC's ofwel durfkapitaalverstrekkers
 • Early adopter in het gebruiken en minen van Bitcoin en Ethereum.

Ray Xiao - Co-founder van IOST

 • Investeerder en adviseur van startups in New York en Beijing

Bosch Lee - Co-founder van IOST

 • Investment Banking Associate bij Goldman Sachs & Morgan Stanley
 • Senior Strategic Associate bij Mobike

Kelvin Tan - Co-founder van IOST

 • CTO van EtherCap

Michael Xufu Huang 

 • Co-founder M Woods Museam
 • Curator bij New Museum
 • Forbes 30 onder 30 op gebied van Kunst & Stijl

Shangyan Li 

 • CTO van Boltzmann
 • Tweede geworden op de Harvard MIT Joint Programming Contest

Will Zhao 

 • Professor op de Universiteit van Hong Kong
 • Ronald Hsia Prize in Economics

Daniel Zhang 

 • Senior Software Ingenieur bij LinkedIn en Opentable
 • Adviseur van meerdere blockchainprojecten
 • Sinds 2011 actief binnen de Blockchain Community

Chung Teng (geen LinkedIn)

 • Voormalig Ingenieur bij Google
 • Linux Kernel Contributor
 • Sinds 2011 actief binnen de Blockchain Community

Richard Werbe (geen LinkedIn)

 • Co-founder van Studypool
 • Oprichter van Stocknice
 • Forbes 30 onder 30

Ray Zhu0 (geen LinkedIn)

 • Gouden medaille bij ACM/ICPC Regionals
 • Gouden medaille bij National Olympiad in Informatics
 • Gewerkt bij Megvii Inc en Microsoft

Roadmap

Het team achter IOSToken wil volgens onderstaande Roadmap te werk gaan:

Roadmap-IOSToken-IOST-IOST-cryptocurrency-token-crypto-allesovercrypto-binance-kopen-buy-uitleg.png

Adviseurs

Om deze roadmap succesvol te doorlopen, worden ze ondersteund door een aantal deskundigen:

Yusen Dai

 • Partner van ZhenFund
 • Co-founder van JMEI

Ryan Bubinski 

 • Co-founder van Codecademy
 • Genomineerd voor TIME Magazine's top 100 meest invloedrijke personen

Bman Lee 

 • Consultant van Alibaba, Lenovo en Qihoo
 • Co-founder van Baidu
 • Actieve investeerder in blockchain-startups

Jia Tian

 • Investeerder van Bitfinex
 • Partner van Bitfund
 • Consultant van Zcash
 • Consultant van FBG Capital

Populariteit

We zien duidelijk dat het aantal zoekopdrachten van IOST toenam toen de token op 24 januari 2018 gelanceerd werd op het Binance-platform. Daarna is de interesse ook weer sterk afgenomen. 

 

 

Meer geld verdienen met crypto? Download het gratis ebook met 12 tips!

Ja, ik ga akkoord. Hiermee ontvang ik ook regelmatig waardevolle tips!

Op sociale media worden ze massaal gevolgd:
Telegram: 52,5k leden
Twitter: 218k volgers
Medium: 526 volgers

Hoe koop ik IOSToken?

IOSToken kopen op Bitvavo is een fluitje van een cent. Binnen enkele minuten en voor minder dan een euro kan je al de trotse eigenaar zijn van IOST.

 1. Meld je hier gratis aan bij Bitvavo
 2. Verifieer jezelf door rechtsboven op je naam te klikken en dan naar "Verificatie" te gaan.
 3. Maak geld over via iDeal. Dit doe je door op "Euro's storten" te klikken.
 4. Vul vervolgens het bedrag en kies iDeal als betaalkeuze zodat het geld binnen een minuut op je Bitvavo-rekening staat. Klik hierna op "Betalen".
 5. Als je hierna op "Overzicht" klikt, zie je het geld staan.
 6. Zoek IOST op, klik erop en druk vervolgens op "Kopen".
 7. Investeer het bedrag dat je in gedachten hebt in IOST. 
 8. Gefeliciteerd! Je hebt IOST gekocht!
  Vergeet niet je gebruikersnaam en wachtwoord goed te bewaren

 

Alle uitingen van AllesOverCrypto, waaronder begrepen alle producten (o.a. Crypto Signalen en de Crypto Masterclass), berichten en e-mails, zijn de professionele mening van AllesOverCrypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. AllesOverCrypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn.

De uitingen van AllesOverCrypto hebben uitsluitend een educatief karakter en kunnen op geen enkele wijze als financieel, juridisch of fiscaal advies worden opgevat. AllesOverCrypto is geen financieel, juridisch- en/of fiscaal adviseur. Er komt geen adviesrelatie tot stand tussen jou en AllesOverCrypto.

De door AllesOverCrypto gepresenteerde informatie is door haar met de grootste aandacht en zorg samengesteld. AllesOverCrypto kan echter niet instaan voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Het gebruik van deze informatie gebeurt op jouw eigen risico. Je dient ervan bewust te zijn dat de gepresenteerde informatie, mede door de snelheid waarmee de cryptomarkt zich beweegt, al snel achterhaald is dan wel kan zijn. Wees hiervan bewust bij het bestuderen van de informatie. Daarnaast wordt uitdrukkelijk verzocht de informatie zelf te verifiëren.

Eenieder die in één of meer cryptovaluta wil beleggen dient zijn/haar eigen onderzoek te doen alvorens een beslissing te nemen tot aan- of verkoop van cryptovaluta. AllesOverCrypto is op geen enkele wijze bij dit proces betrokken. Uitsluitend jijzelf bent verantwoordelijk voor jouw eigen aan-en verkoopbeslissingen. Het aankopen van cryptovaluta brengt vanwege de aard van het product en de volatiliteit van de cryptomarkt grote risico’s met zich mee. Deze risico’s zijn zo groot dat het zelfs mogelijk is je hele aankoopbedrag te verliezen. Koop dus geen cryptovaluta die je niet kunt veroorloven te verliezen.