Crypto Mastery

Crypto Mastery | Genereer een passief inkomen met crypto

Ons nieuwe product Crypto Mastery is gelanceerd! Door middel van deze blog willen we jou uitleggen hoe trots wij zijn op dit nieuwe product.

Je hoort de term "passief inkomen" tegenwoordig overal voorbij komen. Lekker op de bank liggen en je geld binnen zien stromen ... Iedereen wil dat wel! Het is daarom ook dat iedereen er tegenwoordig mee adverteert. De ene keer een reclame op YouTube, de andere keer weer op Instagram en de keer daarop heeft een goede vriend of vriendin van je "het licht gezien".

Nu wil ik niet meteen al je dromen het raam uitgooien, maar helaas is voor een passief inkomen toch ook echt een actieve houding vereist. Wat bedoel ik daarmee? Heel simpel, ook voor een passief inkomen zul je eerst wat moeten doen. 

Gelukkig biedt de cryptowereld ons de meeste kansen van iedere financiële markt, om een passief inkomen te genereren. Buiten actief handelen, ofwel trading, en lange termijn investeringen waar we alleen profiteren van prijsstijgingen, zijn er nog veel meer mogelijkheden om geld te verdienen met crypto! Zo kan je denken aan rente verdienen op je crypto, je crypto uitlenen, airdrops, yield farming en nog veel meer.

Het vervelende hieraan is dat het vaak veel moeite en tijd kost om bij te houden en op de hoogte te blijven van de laatste trends, bovendien brengt het ook de nodige risico's met zich mee. Daarbij komt ook nog eens het feit dat crypto nou eenmaal abstract en lastig te begrijpen is voor velen. Dit samen zorgt ervoor dat veel mensen (ook jij, waarschijnlijk!) niet alles uit hun crypto investering halen en grote kansen laten liggen. En dat is zonde!

Daarom zijn we bij AllesOverCrypto de laatste tijd druk bezig geweest met het ontwikkelen van een nieuwe dienst die ervoor gaat zorgen dat onze trouwe lezers geen kansen meer laten liggen in de cryptowereld en zo met minimale moeite optimaal kunnen genieten van hun investeringen. Wij maken het je mogelijk om een passief inkomen te genereren door alleen onze signalen over de laatste trends en must-know bijverdien mogelijkheden op te volgen. 

Met onze nieuwe dienst: Crypto Mastery willen we dus zoveel mogelijk onderzoekwerk en leerwerk uit handen nemen en onze expertise aanbieden, waardoor jij met minimale inspanning een passief inkomen uit crypto kan opbouwen en alles uit je investeringen haalt. Bij Crypto Mastery profiteer je dus van de huidige hype, zoals DeFi en NFTs, maar daarnaast ben je ook als eerste erbij mocht er een nieuwe trend verschijnen!

Bekijk snel

 

Waar bestaat Crypto Mastery uit?

Het nieuwe trend-abonnement Crypto Mastery zal, net als een abonnement op onze "Crypto trading signalengroep", voor een groot deel bestaan uit signalen. Daarbij kan je denken aan signalen voor aankomende hypes, airdrops, IDO's (Initial DEX Offering), het kopen van een First Edition Polkamon, unieke kansen binnen DeFi, NFTs en yield farming. Kortom: allerlei handige manieren om slim geld te verdienen met crypto.

Er is dus een wezenlijk verschil met de Crypto trading signalengroep, waar er alleen signalen worden gegeven voor het kopen en verkopen van een bepaalde cryptomunt. We gaan hier een stuk dieper in op alle waanzinnige mogelijkheden met crypto. De materie zelf is iets ingewikkelder dan bijvoorbeeld het opvolgen van de crypto trading signalen. Om ervoor te zorgen dat je toch altijd precies weet hoe alle signalen werken bij Crypto Mastery, hebben we ervoor gekozen om het abonnement ook nog aan te vullen met andere elementen, zoals de educatievideo's en de livestreams.
Hieronder vind je een overzicht van waaruit Crypto Mastery bestaat:

1. Signalen

Ons team van crypto experts onderzoeken dag en nacht de markt op zoek naar onmisbare kansen omtrent crypto. Misschien ken je één van hen al van de lessen in de Crypto Masterclass, of een van onze livestreams op ons YouTube-kanaal. Zij zullen ook signalen doorgeven via een Discord-groep, zodat je ze op elk moment van de dag, ook op je mobiel binnenkrijgt. 

Om alles overzichtelijk voor iedereen te houden hebben we ervoor gekozen een vaste signaalstructuur te gebruiken in de Discord. De signalen zullen er zo uitzien:

Image
farm-signal
Image
farm-signal1

Uiteraard zijn rendementen van 16600% niet haalbaar voor de lange termijn. In veel van de gevallen wordt de onderliggende munt, in dit geval dus WINGS, op een gegeven moment veel minder waard.

Hier komt de expertise van ons team te pas. Zij weten dankzij hun ervaring in de cryptowereld precies wanneer je uit zulke winstgevende, maar tegelijkertijd ook risicovolle, kansen moet stappen. 

Abonnementsleden zullen dan ook continu op de hoogte gehouden van lopende signalen. De signalen zijn dus niet alleen instapmomenten, maar ook uitstapmomenten, zodat je niet alleen rendement behaald, maar het ook daadwerkelijk weet uit te cashen! 

Ben je nog niet thuis in crypto-termen als "farmen" en "APY"? Dat maakt helemaal niet uit! De ondersteunende educatievideo's zullen je hiermee stap-voor-stap helpen.

Let op! Dit zijn slechts voorbeelden.

De signalen zullen dus altijd bestaan uit dit soort slimmigheden, waar je vaak met de crypto die je al bezit extra crypto bij kan verdienen en zo een passief inkomen kan opbouwen. Normaal gesproken ben je niet op de hoogte van zulke kansen, maar de full-time toewijding en expertise van ons team zorgt ervoor dat jij altijd als eerste bij een nieuwe trend bent.

Wanneer onze experts een nieuwe trend of kans hebben gevonden stellen zij je hier meteen op een duidelijke en overzichtelijke manier op de hoogte van. Ook geven zij hierbij een actie aan en eventuele extra uitleg via een livestream of opgenomen les.

2. Livestreams

De exclusieve livestreams zijn een belangrijk onderdeel van het Crypto Mastery-pakket. Veel van de signalen vereisen een bepaalde kennis om goed uit te kunnen voeren. Zo werd er in het eerste voorbeeld hierboven gesproken over "farming" op PancakeSwap met een bepaalde APY (%). Dit kan best verwarrend en ontmoedigend zijn, vooral als je nog niet lang met crypto bezig bent.

De livestreams zijn dus ook echt bedoeld als extra uitleg over de kansen en trends die zij ontdekken, zodat iedereen ermee aan de slag kan. Naast de reguliere uitleg van bepaalde onderwerpen, kun je ook altijd bij hen terecht voor verdere vragen.

Zo zou je hen bijvoorbeeld om hun mening kunnen vragen over een bepaalde cryptomunt of yield farming-strategie. Dankzij de brede kennis en expertise van hem maximaliseer je dus niet alleen je passieve inkomen, maar vergroot je je crypto-kennis ook nog eens.

Het is belangrijk om te weten dat deze livestreams echt exclusief zijn, dus alleen jij als Crypto Mastery abonnee zal deze livestreams kunnen bekijken. We willen garanderen dat jij waar voor je geld krijgt!

3. Ondersteunende educatievideo's

Als aanvulling op de signalen en livestreams zullen er ook nog ondersteunende educatievideo's ter beschikking gesteld worden. Hierin geven onze experts uitgebreide, diepgaande videolessen over bepaalde onderwerpen. Deze video's kunnen echter niet verward worden met de video's in onze "Crypto Masterclass". De video's die horen bij Crypto Mastery zullen weer hun eigen unieke content bevatten over onder andere de volgende onderwerpen:

 • Passief inkomen met crypto
 • DeFi
 • Farming
 • IDO
 • NFTs
 • Alle trends en hypes die nog op ons staan te wachten. Dankzij ons team weet je precies waar het geld momenteel te verdienen is.

We zoomen met de educatievideo's van Crypto Mastery dus extra ver in, zodat je precies weet hoe je de signalen volgt. Deze ondersteunende educatievideo's zullen worden aangeboden via YouTube, maar zullen alleen toegankelijk zijn voor Crypto Mastery-leden.

4. Community

Last but not least! Om het Crypto Mastery-pakket compleet te maken is er een Discord kanaal opgericht waar zij signalen zullen geven, maar waar je ook met andere Crypto Mastery-leden kennis, meningen en ervaringen kunt delen, discussiëren, filosoferen en zelfs een lolletje trappen.

Je komt hier in een groep terecht met andere gedreven en leergierige cryptofanaten. Het maakt niet uit of je wat bij te dragen hebt of niet, je kan beslissen je alleen te focussen op de signalen, maar je kan natuurlijk ook het gesprek aangaan als dat je zint!

Het is zelfs mogelijk om een cryptomunt review aan te vragen, waarna zij een fundamentele analyse van desbetreffende munt zullen geven!

Al met al bestaat Crypto Mastery in grote lijnen uit deze vier onderdelen. De Discord-groep is als volgt ingedeeld:

Is Crypto Mastery iets voor jou?

Dit is natuurlijk een belangrijke vraag om jezelf te stellen voordat je ergens je geld insteekt en daarom willen we het ook niet onbehandeld laten. Allereerst is het handig om even de kosten van een abonnement op Crypto Mastery in beeld te brengen.

Kosten

Wij bieden Crypto Mastery aan in de vorm van een abonnement dat op ieder moment opzegbaar is, met een lage maandelijkse prijs.

Je kunt er ook voor kiezen om per jaar te betalen:

 • Maandelijks abonnement: €47,- per maand en maandelijks opzegbaar
 • Jaarlijkse abonnement: €497,- per jaar en jaarlijks opzegbaar

Waarom is Crypto Mastery een goede investering?

Nu we de kosten op een rijtje hebben, kunnen we gaan kijken naar de voordelen.

Het doel van Crypto Mastery is om jou een heleboel tijd, moeite en fouten te besparen en tegelijkertijd ervoor te zorgen dat jij alle unieke kansen in de cryptowereld meepakt, om zo een passief inkomen op te bouwen en makkelijk cryptomunten bij te verdienen door enkel onze signalen te volgen. Klinkt heel mooi, maar is het die 49 euro per maand of 497 euro per jaar waard?

Die vraag kan je in principe omtoveren naar: Gaat Crypto Mastery jou meer dan 49 euro per maand of 497 euro per jaar opleveren? Je kan Crypto Mastery namelijk ook zien als een investering, en die investering is het waard als die meer oplevert dan het kost. Niks is gegarandeerd in crypto en aan een investering zit altijd risico, maar wij zijn ervan overtuigd dat met de signalen, expertise, tijd en toewijding van het team, jij die 49 euro er zeer makkelijk uithaalt.

Waarom?

Als we je één ding kunnen garanderen, is het dat onze experts er altijd vroeg bij is. Zo wist hij onder andere mee te doen aan de airdrop van de welbekende decentrale exchange Uniswap in de zomer van 2020. De gratis tokens verkregen uit die airdrop zijn nu zo'n $10.000 waard, maar dat niet alleen. Zij hebben een neusje voor hypes en andere crypto slimmigheden. Van farming tot staking tot IDO's, het zijn allemaal manieren om veel geld te verdienen met relatief weinig moeite. Het probleem is alleen de kennis en kunde om er vroeg bij te zijn, en juist die zorg nemen wij van je weg.

Daarbij komt dat de tijd die je bespaart door zelf alles uit te vinden ook zeer kostbaar is. De crypto wereld is zéér complex en uitgebreid en ook ons team heeft jarenlang hun kennis moeten opbouwen om op dit punt te komen. De tijd die je ermee bespaart gaat dus niet om dagen of weken, maar om jaren. Een leerproces waar je u tegen zegt dus en misschien zou je die tijd toch liever met vrienden of familie doorbrengen.

Een investering in Crypto Mastery bespaart dus ook een heleboel tijd en ergernis.

Tot slot zal je door het volgen van de trend-signalen niet alleen je passief inkomen maximaliseren, maar vergroot je je kennis op deze gebieden ook enorm. Door het in de praktijk brengen van de signalen en educatievideo's, weet je goed hoe crypto-projecten in elkaar steken, en kan jou vervolgens in de toekomst weer helpen. Je weet wat ze zeggen: 'kennis is macht'. 

Conclusie

We zijn bij AllesOverCrypto hard bezig om onze lezers te ondersteunen in het behalen van succes in de cryptowereld. De één is al verder gevorderd dan de ander en de ander heeft weer andere interesses dan de één. Daarom hebben wij besloten het aanbod uit te breiden door naast onze Crypto Masterclass en Crypto trading signalengroep, nu ook Crypto Mastery toe te voegen.

De Crypto Masterclass is een uitgebreide en tijdloze cursus die alles van beginnersonderwerpen tot geavanceerde onderwerpen beslaat. Je leert in de Masterclass dus eigenlijk alles wat er te leren valt, maar trends en kansen binnen de crypto-markt zijn vaak maar van korte duur.  Dankzij de enorm snel ontwikkelende markt, is het ook van belang om continu op de hoogte te blijven van nieuwe trends en mogelijkheden, en daar is Crypto Mastery voor ontwikkeld.

Crypto Mastery is hét abonnement voor iedereen die als eerste bij alle trends, unieke kansen en bronnen van passief inkomen wil zijn.

Start vandaag nog met Crypto Mastery!

 • Maximaliseer jouw passief inkomen door je cryptomunten aan het werk te zetten 
 • Haal het maximale uit crypto door vroeg in te stappen in de nieuwste crypto-trends
 • Verdien geld terwijl je slaapt door de signalen van onze experts met jarenlange crypto-ervaring te kopiëren
 • Ontspan terwijl je weet dat je passief inkomen doorloopt en het harde werk voor jou gedaan wordt

>> Word een Crypto Master en maximaliseer jouw passief inkomen!


Starten met crypto en geen idee waar je moet beginnen?

Kom dan naar onze gratis online crypto training!

Bekijk hier wat je gaat leren!

 

 

Online Bitcoin Training

 

Alle uitingen van AllesOverCrypto, waaronder begrepen alle producten (o.a. Crypto Signalen en de Crypto Masterclass), berichten en e-mails, zijn de professionele mening van AllesOverCrypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. AllesOverCrypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn.

De uitingen van AllesOverCrypto hebben uitsluitend een educatief karakter en kunnen op geen enkele wijze als financieel, juridisch of fiscaal advies worden opgevat. AllesOverCrypto is geen financieel, juridisch- en/of fiscaal adviseur. Er komt geen adviesrelatie tot stand tussen jou en AllesOverCrypto.

De door AllesOverCrypto gepresenteerde informatie is door haar met de grootste aandacht en zorg samengesteld. AllesOverCrypto kan echter niet instaan voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Het gebruik van deze informatie gebeurt op jouw eigen risico. Je dient ervan bewust te zijn dat de gepresenteerde informatie, mede door de snelheid waarmee de cryptomarkt zich beweegt, al snel achterhaald is dan wel kan zijn. Wees hiervan bewust bij het bestuderen van de informatie. Daarnaast wordt uitdrukkelijk verzocht de informatie zelf te verifiëren.

Eenieder die in één of meer cryptovaluta wil beleggen dient zijn/haar eigen onderzoek te doen alvorens een beslissing te nemen tot aan- of verkoop van cryptovaluta. AllesOverCrypto is op geen enkele wijze bij dit proces betrokken. Uitsluitend jijzelf bent verantwoordelijk voor jouw eigen aan-en verkoopbeslissingen. Het aankopen van cryptovaluta brengt vanwege de aard van het product en de volatiliteit van de cryptomarkt grote risico’s met zich mee. Deze risico’s zijn zo groot dat het zelfs mogelijk is je hele aankoopbedrag te verliezen. Koop dus geen cryptovaluta die je niet kunt veroorloven te verliezen.