Binance Dual Investment

Wat is Binance Dual Investment?

Dit artikel gaat over de werkwijze, de voor- en nadelen en het starten met Binance Dual Investment. Dit abonnementsmodel van Binance biedt gebruikers twee producten (Buy Low & Sell High), waardoor het voor iedereen mogelijk is om een kans te maken op winsten binnen de cryptobranche. Of je nu een HODL'er of een gevorderde trader bent, met de hulp van Binance kom je er wel. Dit is wat Binance zelf als reden geeft om vandaag nog te starten:

 
Take profit, Buy the dips: Buy crypto at a Target Price, Grow more crypto & Grow more stablecoin. 

Bekijk snel

Wat is Binance Dual Investment?

De grondbeginselen van cryptotraden zijn wel duidelijk: laag inkopen en hoog verkopen zorgt voor dikke winsten. Andersom teken je voor dieprode cijfers, maar hoe kun je het traden nu meer in de vingers krijgen? Binance heeft hier iets op bedacht: Binance Dual Investment. Deze tool zorgt ervoor dat je laag crypto coins kan inkopen, om ze vervolgens op hun hoogtepunt weer van de hand te doen. Daarbij ontvang je extra rendementen door deze manier van handelen, dus laten we gauw eens kijken hoe je hiermee start!

Wil je liever direct een filmpje met een uitleg bekijken? Raadpleeg dan onderstaande video van Binance zelf:

Hoe werkt Binance Dual Investment?

Ik ga later de strategieën en voordelen uitleggen, maar laten we eerst de werkwijze even in de spotlight zetten. Binance Dual Investment is een manier om (beginnende) beleggers te helpen om hun cryptocurrency's voor aantrekkelijke prijzen te kopen en verkopen. Het is een abonnementsvorm, waarmee je in de maanden dat je betaalt, een hoog rendement verdient. Het maakt hierbij weinig uit of de koersen groen of rood zijn. 

De key van de tool is jou een alternatief bieden voor spothandel met limietorders op het platform van Binance. Je hebt als gebruiker de keus uit twee verschillende producten: Buy Low en Sell High. Vanzelfsprekend biedt Buy Low jou de kans om jouw favoriete coins laag in te kopen en Sell High om je cryptocurrency's te verkopen tegen hogere prijzen. 

Er zijn diverse strategieën die van toepassing kunnen zijn op deze producten. Dit zijn de handelsstrategieën die Binance zelf adviseert voor gebruik in combinatie met Dual Investment: 

 1. Taking profits | Alle winst die je kunt pakken ook daadwerkelijk pakken
 2. Buying the dips | Wanneer de koers dipt je kans pakken om goedkoop te kopen
 3. Growing your stablecoin stash | Je portfolio met stablecoins laten groeien
 4. Growning your HODLed crypto | Je HODL-portfolio uitbreiden
 5. Compound earning short term | Compound verdienen op de korte termijn in een volatiele markt
 6. Double-sided positions | Dubbelzijdige posities, dus één crypto en één stablecoin.

Je vindt een complete uitleg over de strategieën op de Binance Academy. 

Buy Low of Sell High met Dual Investment

Nu je weet welke strategieën er zijn, zal ik je een aantal redenen geven om de producten van Binance te gebruiken. Om te beginnen Buy Low. Als je dit product wilt gebruiken, dan focus je op het laten groeien van je stablecoins door rente-inkomsten. Je gebruikt deze stablecoins ook om je cryptocurrency's te kopen tegen de gewenste prijs en datum, waardoor jouw vermogen groeit.

Wil je niet je stablecoins inzetten, maar juist concentreren op crypto coins, dan is Sell High het product voor jou. Verkoop je bestaande coins op een toekomstige datum tegen de door jou gewenste prijs, waardoor je meer cryptocurrency's vergaart, dankzij rentevergoedingen. 

Modus voor beginners

Voor de beginners is er nu een speciale 'Beginner Mode' ontwikkeld. In één klik (of eigenlijk een swipe) is het geregeld en profiteer je van een stapsgewijze uitleg. Het loodst je door het aanmeldproces, maar heb je het eenmaal onder de knie? Geen probleem, je schuift het knopje naar de andere kant en je bent klaar voor het echte werk!

Voordelen van Binance Dual

 • Hoge rendementen, waardoor je een passief inkomen opbouwt;
 • Ruime keuze uit coins, data en doelprijzen;
 • Twee producten, dus de keuze uit laag kopen of hoog verkopen;
 • No fees, als jij je doelen behaalt en de orders uitvoert, dan heb je geen transactiekosten. 

Nadelen Dual Investment

 • Je assets zitten vast, waardoor je niet kunt opnemen of de order cancellen;
 • Als de prijsontwikkeling verder van jouw doelen af gaat staan, mis je jouw kans om je order te verzilveren;
 • Alle beleggingen brengen risico's met zich mee, dus doe altijd je eigen onderzoek!

Voordat ik je een handleiding ga geven, wil ik je nog even wijzen op deze video, waarin wordt uitlegd hoe jij geld gaat verdienen met deze tool:

Hoe starten met Binance Dual Investment?

Het stappenplan vind je ook bij Binance, maar ik zal je niet langer in spanning laten zitten. Vind hier het stappenplan voor Dual Investment, zodat je vandaag nog starten kan! Bezoek de aanmeldpagina van Dual Investment en zie onderstaande pagina verschijnen:

Image
Binance Dual Investment startpagina

 

 1. Kies een asset om mee te starten. Zoals je ziet heb je behoorlijk wat keus, want op het moment van schrijven (september 2022) heb je de keus uit de volgende coins: BTC, ETH, BNB, SOL, MATIC, ADA, DOT, BCH, AVAX, FTM, ALGO, ATOM & NEAR;
 2. Kies voor Buy low of Sell high
   
  Image
  Choose sell high or buy low
 3. Selecteer een 'target price' en 'settlement date' - let op: je kunt je geld niet eerder uit de transactie halen, dus ga wijs met de data en bedragen om!
 4. Vul in voor welk bedrag jij je wilt aanmelden - Kies een bedrag, ga akkoord met de voorwaarden en begin!
Image
Bron: Binance Dual Investment
Bron: Binance Dual Investment

 

 

 

 

Conclusie

 

Ben je op zoek naar meer informatie of heb je nog vragen over Binance Dual Investment? Of wil je graag andere cryptoliefhebbers ontmoeten? In de gratis Discordkanalen van ons product Money Mastery van AllesOverCrypto kun je vragen stellen en kom je in gesprek met duizenden andere liefhebbers van crypto. Heb je andere crypto gerelateerde vragen? Het makkelijkste is om jouw vraag in onze FAQ op te zoeken. Wat je ook kunt doen, is dat je jouw vraag + AllesOverCrypto googelt. Laat vooral weten wat jouw gedachten zijn over Binance Dual Investment!

Foto door Binance Academy

Alle uitingen van AllesOverCrypto, waaronder begrepen alle producten (o.a. Crypto Signalen en de Crypto Masterclass), berichten en e-mails, zijn de professionele mening van AllesOverCrypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. AllesOverCrypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn.

De uitingen van AllesOverCrypto hebben uitsluitend een educatief karakter en kunnen op geen enkele wijze als financieel, juridisch of fiscaal advies worden opgevat. AllesOverCrypto is geen financieel, juridisch- en/of fiscaal adviseur. Er komt geen adviesrelatie tot stand tussen jou en AllesOverCrypto.

De door AllesOverCrypto gepresenteerde informatie is door haar met de grootste aandacht en zorg samengesteld. AllesOverCrypto kan echter niet instaan voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Het gebruik van deze informatie gebeurt op jouw eigen risico. Je dient ervan bewust te zijn dat de gepresenteerde informatie, mede door de snelheid waarmee de cryptomarkt zich beweegt, al snel achterhaald is dan wel kan zijn. Wees hiervan bewust bij het bestuderen van de informatie. Daarnaast wordt uitdrukkelijk verzocht de informatie zelf te verifiëren.

Eenieder die in één of meer cryptovaluta wil beleggen dient zijn/haar eigen onderzoek te doen alvorens een beslissing te nemen tot aan- of verkoop van cryptovaluta. AllesOverCrypto is op geen enkele wijze bij dit proces betrokken. Uitsluitend jijzelf bent verantwoordelijk voor jouw eigen aan-en verkoopbeslissingen. Het aankopen van cryptovaluta brengt vanwege de aard van het product en de volatiliteit van de cryptomarkt grote risico’s met zich mee. Deze risico’s zijn zo groot dat het zelfs mogelijk is je hele aankoopbedrag te verliezen. Koop dus geen cryptovaluta die je niet kunt veroorloven te verliezen.