ontology-trust-network-airdrop-alle-neo-houders

Ontology Trust Network - Airdrop voor alle NEO-houders

De raad van NEO heeft twee weken geleden medegedeeld dat iedereen die in het bezit is van NEO meedoet met de ONT-airdrop van het Ontology Trust Network. In dit artikel worden alle vragen beantwoord over deze airdrop. Daarnaast leggen we je uit hoe je Ontology kan kopen en kan je hier de huidige koers bekijken.

Wat is de ONT-airdrop? Ontology Airdrop

De raad van NEO bezit 10% van de ONT-tokens. Voor de verdere verdeling van de ONT-tokens kan je hier verder lezen. De raad van NEO wil graag wat teruggeven aan haar community en om deze reden delen ze 20.000.000 tokens uit aan iedereen die NEO-shares bezit.

Hoeveel ONT per NEO krijg je?

Voor iedere 1 NEO die je bezit ontvang je 0,2 ONT. 0,1 ONT hiervan kan je direct gebruiken om te verhandelen en de andere 0,1 ONT wordt pas vrijgegeven wanneer Ontology haar MainNet zal lanceren. De verwachting is dat dit in Q2 van 2018 zal gebeuren.

Op welk moment kijken ze naar je NEO-balans?

Iedereen die tijdens blokhoogte 1974823 in het bezit is van NEO zal ONT-tokens ontvangen.
De verwachting is dat dit op 1 maart 2018 zal gebeuren. Hier kan je in de gaten houden op welke blokhoogte we nu zitten. 

Wanneer krijg ik mijn ONT-tokens?

De eerste 0,1 ONT krijg je in de weken na 1 maart 2018. De andere 0,1 ONT zal worden vrijgegeven wanneer het MainNet live is, naar alle waarschijnlijkheid in Q2 2018. Update: dit is op 9 juli 2018 gebeurd.

Ik heb mijn NEO in een NEO-wallet staan, krijg ik de ONT-tokens?

Alle wallets waarvan je zelf de private keys bezit ondersteunen de ONT-airdrop. Niet alle wallets laten echter zien dat de tokens zijn bijgeschreven. 

Ik heb mijn NEO op een exchange staan, krijg ik ONT-tokens?

Iedere exchange mag zelf bepalen of zij hun gebruikers de tokens distribueren. 
Op dit moment hebben Binance en KuCoin al aangegeven dat zij de airdrop zullen ondersteunen. Handel je op een andere exchange? Kijk dan de announcement van deze exchange om te kijken of zij hier iets over hebben medegedeeld. 

Is dit de enige manier om aan ONT-tokens te komen?

Ontology heeft nooit en zal ook nooit een ICO houden. Er is eerder een mogelijkheid geweest om de tokens te ontvangen. 
Ze hebben een nieuwsbrief-airdrop gehouden waarbij iedereen die lid was van deze nieuwsbrief 1.000 ONT-tokens kreeg. De sluiting hiervan was op 12 februari 2018.
Daarnaast hebben de mensen die aanwezig waren op de NEO DevCon de mogelijkheid gehad om hun e-mailadressen achter te laten zodat ze 500 ONT-tokens konden ontvangen. 

Update

De airdrop is geweest en je kan geen Ontology-tokens meer verdienen. Wil je alsnog deze nieuwe cryptocurrency bemachtigen? Volg dan onderstaande stappen om deze crypto te kopen.

Hoe koop ik Ontology?

Ontology kopen op Bitvavo is een fluitje van een cent. Binnen enkele minuten en voor minder dan een euro kan je al de trotse eigenaar zijn van ONT.

  1. Meld je hier gratis aan bij Bitvavo
  2. Verifieer jezelf door rechtsboven op je naam te klikken en dan naar "Verificatie" te gaan.
  3. Maak geld over via iDeal. Dit doe je door op "Euro's storten" te klikken.
  4. Vul vervolgens het bedrag en kies iDeal als betaalkeuze zodat het geld binnen een minuut op je Bitvavo-rekening staat. Klik hierna op "Betalen".
  5. Als je hierna op "Overzicht" klikt, zie je het geld staan.
  6. Zoek ONT op, klik erop en druk vervolgens op "Kopen".
  7. Investeer het bedrag dat je in gedachten hebt in ONT. 
  8. Gefeliciteerd! Je hebt ONT gekocht!
    Vergeet niet je gebruikersnaam en wachtwoord goed te bewaren
Alle uitingen van AllesOverCrypto, waaronder begrepen alle producten (o.a. Crypto Signalen en de Crypto Masterclass), berichten en e-mails, zijn de professionele mening van AllesOverCrypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. AllesOverCrypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn.

De uitingen van AllesOverCrypto hebben uitsluitend een educatief karakter en kunnen op geen enkele wijze als financieel, juridisch of fiscaal advies worden opgevat. AllesOverCrypto is geen financieel, juridisch- en/of fiscaal adviseur. Er komt geen adviesrelatie tot stand tussen jou en AllesOverCrypto.

De door AllesOverCrypto gepresenteerde informatie is door haar met de grootste aandacht en zorg samengesteld. AllesOverCrypto kan echter niet instaan voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Het gebruik van deze informatie gebeurt op jouw eigen risico. Je dient ervan bewust te zijn dat de gepresenteerde informatie, mede door de snelheid waarmee de cryptomarkt zich beweegt, al snel achterhaald is dan wel kan zijn. Wees hiervan bewust bij het bestuderen van de informatie. Daarnaast wordt uitdrukkelijk verzocht de informatie zelf te verifiëren.

Eenieder die in één of meer cryptovaluta wil beleggen dient zijn/haar eigen onderzoek te doen alvorens een beslissing te nemen tot aan- of verkoop van cryptovaluta. AllesOverCrypto is op geen enkele wijze bij dit proces betrokken. Uitsluitend jijzelf bent verantwoordelijk voor jouw eigen aan-en verkoopbeslissingen. Het aankopen van cryptovaluta brengt vanwege de aard van het product en de volatiliteit van de cryptomarkt grote risico’s met zich mee. Deze risico’s zijn zo groot dat het zelfs mogelijk is je hele aankoopbedrag te verliezen. Koop dus geen cryptovaluta die je niet kunt veroorloven te verliezen.