Market cap
€764.656.829,00
Volume (24h)
€18.096.622,00
Circulating supply
70.530.000,00
Max supply
-
All Time High
ICO
-
Daily close
-
Weekly close
-
Monthly close
-

Als je ... geleden een investering van €100 in NEO had gedaan dan was dat nu:


Waarde nu
Vanaf het begin
-
1 jaar
-
1 maand
-
1 week
-
1 dag
-

Uitleg NEO in 10 punten

 1. NEO is begonnen als AntShares (ANT) en er wordt als sinds 2014 hard aan dit crypto-project gewerkt. NEO heet in zijn volledigheid dan ook NEO-shares.
 2. De populaire cryptocurrency wordt ook de wel 'de Chinese Ethereum' genoemd.
 3. Het is dan ook een van de grootste concurrenten van Ethereum op dit moment. Je kan smart contracts op het NEO-platform bouwen en ICO's hierop houden. 
 4. Toch zijn er belangrijke verschillen met Ethereum. Zo ondersteunt NEO heel wat meer programmeertalen, zoals C#, Java, Python, Javascript en nog meer. Dit maakt het voor programmeurs aantrekkelijk om op te programmeren.
 5. Daarnaast heeft NEO minder last van schaalbaarheidsproblemen door hun 'Virtual Machine'. NEO kan hierdoor 10.000 transacties per seconde aan. 
 6. Een bijzondere eigenschap aan NEO is dat de munt niet deelbaar is. Je kan bijvoorbeeld nooit een halve NEO ergens naartoe sturen, dit moeten altijd een heel getal zijn. 
 7. De token die bij NEO hoort is GAS. Deze is wel tot op een miljoenste deelbaar. Dit is het betaalmiddel van het netwerk. Je kan NEO-shares zien als een aandeel in de blockchain. Hier kan je weer GAS mee verdienen door het te staken in je wallet.
 8. GAS wordt gebruikt voor het betalen van transactiekosten, het opzetten van ICO's, het functioneren van decentrale apps op het NEO-netwerk en meer.
 9. De oprichters van NEO zijn wereldberoemd in de cryptowereld. Dit zijn Da Hongei en Erik Zhang. Met name in China zijn dit dé experts op het gebied van blockchain.
 10. De reden dat er een rebranding is geweest van AntShares naar NEO-shares is de Chinese regering. Zij zijn geen fan van cryptomunten en de oude naam voor GAS was AntCoins. Dit refereerde met coins iets te erg naar geld, waardoor ze hebben besloten om hier GAS van te maken. Toen hebben ze AntShares ook direct NEO-shares genoemd.

 

di, 14/12/2021 - 21:14

Neo blockchain - technische uitleg voor beginners

In deze technische uitleg voor beginners leggen we je stap voor stap uit hoe de blockchain van Neo (NEO) werkt.
ma, 01/03/2021 - 09:00

Dit zijn de 6 grootste concurrenten van Ethereum!

Ethereum is verreweg een van de populairste Altcoins van dit moment. Hier gaan we in op de 6 grootste concurrenten van Ethereum!
di, 27/02/2018 - 14:00

Ontology Trust Network - Airdrop voor alle NEO-houders

De raad van NEO heeft twee weken geleden medegedeeld dat iedereen die in het bezit is van NEO meedoet met de ONT-airdrop. In dit artikel worden alle vragen beantwoord over deze airdrop.
vr, 11/08/2017 - 14:23

GAS - Het dividend van NEO

Mensen die NEO bezitten hebben recht op een dividenduitkering in de vorm van GAS. Voor velen is dit nog onbekend en daarom lees je hier wat GAS precies is.
za, 05/08/2017 - 15:11

NEO coin - uitleg over de Chinese Ethereum

NEO heeft ongekende potentie en wordt ook wel de Chinese Ethereum genoemd. Lees hier om een uitleg over NEO crypto en haar blockchain te krijgen
Exchange Pair Volume (24h) Prijs Volume (%)
NEO
1 NEO =
€10,84
Euro

Hoe koop ik NEO?

NEO kopen op Bitvavo is een fluitje van een cent. Binnen enkele minuten en voor minder dan een euro kan je al de trotse eigenaar zijn van NEO.

 1. Meld je hier gratis aan bij Bitvavo
 2. Verifieer jezelf door rechtsboven op je naam te klikken en dan naar "Verificatie" te gaan.
 3. Maak geld over via iDeal. Dit doe je door op "Euro's storten" te klikken.
 4. Vul vervolgens het bedrag en kies iDeal als betaalkeuze zodat het geld binnen een minuut op je Bitvavo-rekening staat. Klik hierna op "Betalen".
 5. Als je hierna op "Overzicht" klikt, zie je het geld staan.
 6. Zoek NEO op, klik erop en druk vervolgens op "Kopen".
 7. Investeer het bedrag dat je in gedachten hebt in NEO. 
 8. Gefeliciteerd! Je hebt NEO gekocht!
  Vergeet niet je gebruikersnaam en wachtwoord goed te bewaren

NEO

Tags

Social media