KuCoin Shares achtergrond

KuCoin Shares: passief inkomen genereren?

KuCoin Shares zouden er zomaar voor kunnen zorgen dat jij de rest van je leven over een royaal passief inkomen kan beschikken. KuCoin shares zijn, zoals de naam je misschien al doet vermoeden, aandelen die worden uitgegeven door de nieuwe exchange KuCoin. Ondanks dat dit handelsplatform nog maar net de markt heeft betreden,is het bezig met een zeer snelle groei. De groei is vergelijkbaar met die van Binance in de begindagen en deze is binnen no-time de nummer 1 crypto exchange geworden. Lees in dit artikel hoe jij mee kan profiteren van deze groei en maak hier direct een account aan op Kucoin.

KuCoin exchange: een zeer veelbelovend crypto-handelsplatform

KuCoin exchange is een van origine Chinees crypto-handelsplatform dat in september 2017 begonnen is als Kubi.com. Het hoofdkantoor is gevestigd in Hong Kong, omdat het door regulaties gedwongen werd China te verlaten. Het handelsplatform is sindsdien keihard aan de weg aan het timmeren om een van de beste crypto-exchanges te worden. Hieronder de grootste voordelen van de KuCoin exchange op een rij, waarvan KuCoin Shares de meest opvallende is.

1. Lage transactiekosten.

De handelskosten bij KuCoin zijn maar 0,1%. Alleen bij Binance zijn deze kosten zo laag. Daarnaast is het bij veel cryptocurrency’s gratis om deze van de exchange af te halen, zoals NEO en GAS. Voor andere cryptocurrency’s gelden ook zeer lage tarieven. Alle tarieven kan je hier vinden.

2.  Nieuwe munten worden zeer snel toegevoegd 

Veel van de meest veelbelovende cryptocurrency’s worden zeer snel door KuCoin toegevoegd. NANO is hier een goed voorbeeld van. Op deze manier kan jij als één van de eerste een positie in een veelbelovende munt nemen, wat ervoor zorgt dat je een groter gedeelte van de groei meemaakt.

3. Het succes van Binance wordt gevolgd

De tactieken van Binance zijn zeer succesvolle tactieken gebleken om zo snel mogelijk als exchange te groeien. Ze doen aan sterke en agressieve marketing, verdelen de cryptocurrency’s eerlijk en laten hun gebruikers meeprofiteren in de winsten. KuCoin maakt gebruik van exact dezelfde tactieken, maar heeft nog wat extra features die voor een nog snellere groei kunnen zorgen

4. Verschillende handelsparen

Waar je bij de meeste exchanges alleen kan handelen tegen BTC, ETH of USDT, kan je bij KuCoin ook handelen tegen NEO en KCS. Dit zorgt voor meer flexibiliteit.

5. Een goede 24/7 support en snelle “deposits” en “withdrawals”

Problemen komen tot nu toe weinig voor bij de exchange, maar áls je ze hebt, terwijl in het Hong Kong 4 uur in de nacht is, dan weet je in ieder geval zeker dat je meteen geholpen kan worden. Ook gaat het erop zetten en afhalen van je cryptocurrency’s razendsnel.

7. Gebruikers verdienen mee

De belangrijkste reden waarom KuCoin een waar succes kan worden, is dat ze haar gebruikers mee laat profiteren van de winsten. KuCoin heeft haar eigen munt uitgebracht, KuCoin Shares, die ervoor zorgen dat gebruikers winsten van het platform uitbetaald krijgen die vergelijkbaar zijn met dividend

Meer geld verdienen met crypto? Download het gratis ebook met 12 tips!

Ja, ik ga akkoord. Hiermee ontvang ik ook regelmatig waardevolle tips!

KuCoin Shares

KuCoin Shares winnen zeer snel aan populariteit. De waarde van het aandeel is binnen een maand met 2000% gestegen (!). Dit is niet zo gek, want de KuCoin Shares kunnen jou een aardige verdienste opleveren. Hoe gaat dit precies in zijn werk? Er zijn drie manieren waarop je aan deze aandelen kunt verdienen:

 1. 10% van de winst van KuCoin wordt gebruikt om de KuCoin shares te verbranden. Hierdoor zijn er steeds minder in omloop en zal de prijs alleen maar stijgen
 2. Je krijgt korting op je trades. Gebruikers die KuCoin shares vasthouden, hoeven een lagere tradingfee te betalen dan wanneer ze deze niet vasthouden. Bij Binance is dit ook het geval, maar dan kost je dit Binance coins. Bij KuCoin hou je gewoon al je KuCoin shares en kan je alsnog gebruikmaken van de korting.
 3. Je krijgt dividend uitbetaald. Gebruikers die Kucoin Shares vasthouden, ontvangen elke dag betalingen als percentage van de winst die het handelsplatform maakt. 

Het enige wat je hoeft te doen om hiervoor in aanmerking te komen is KuCoin Shares te kopen en deze op de exchange te laten staan. Klik hier om meteen gratis een account aan te maken. 


KuCoin Shares: jouw vroegtijdig pensioen? Op dit moment kan het al lucratief zijn om te investeren in KuCoin shares. Op het moment van schrijven, kan je volgens de website van KuCoin zelf al 38 dollar per dag verdienen als je in het bezit bent van 15.000 KuCoin shares. Dit aantal lijkt echter alleen maar te stijgen, omdat het handelsplatform zeer sterk aan populariteit wint. Hoe populairder het platform, hoe groter jouw winsten. Zowel de waarde van je aandelen gaan omhoog als je verdiensten.  Daarnaast word je niet uitbetaald in dollars of euro’s, maar in de cryptomunten die op het platform verhandeld worden. Hoe populairder cryptocurrency’s worden (en zoals je in dit artikel kunt lezen, staan we nog in de begindagen), hoe groter jouw winsten zullen zijn.  Op dit moment accepteren ook nog eens de allergrootste exchanges geen gebruikers meer, waardoor veel gebruikers richting KuCoins gaan. Wij verwachten daarom dat KuCoin en daarmee KuCoin Shares. nog een zeer sterke stijging mee gaat maken. Als jij hiervan mee wilt profiteren, is het een idee om in KuCoin Shares te investeren. Uiteraard is dit geen advies en is het verstandig zelf eerst nog onderzoek te doen. Investeer nooit meer geld dan je bereid bent te verliezen. 

 

KuCoin Shares: het ideale passieve inkomen?

Het kan nu al lucratief zijn om te investeren in KuCoin shares. Op het moment van schrijven, kan je volgens de website van KuCoin zelf al 38 dollar per dag verdienen als je in het bezit bent van 15.000 KuCoin shares. Dit aantal lijkt echter alleen maar te stijgen, omdat het handelsplatform zeer snel aan populariteit wint. Hoe populairder het platform, hoe groter jouw winsten. Zowel de waarde van je aandelen gaan omhoog als je "dividend". 

Image
Kucoin bonus calculator

Daarnaast word je niet uitbetaald in dollars of euro’s, maar in de cryptomunten die op het platform verhandeld worden. Hoe populairder deze cryptocurrency’s worden, hoe groter jouw winsten zullen zijn. 

 

Op dit moment accepteren ook nog eens de allergrootste exchanges geen gebruikers meer, waardoor veel gebruikers richting KuCoins gaan. Wij verwachten daarom dat KuCoin en daarmee KuCoin Shares, nog een zeer sterke stijging mee gaan maken. Als jij hiervan mee wilt profiteren, heb KuCoin Shares nodig. Uiteraard is dit geen advies en is het verstandig zelf eerst nog onderzoek te doen. Investeer nooit meer geld dan je bereid bent te verliezen. 

Hoe koop ik KuCoin Shares?

KuCoin Shares kopen op Kucoin is een fluitje van een cent. Met deze uitleg ben je binnen enkele stappen de trotse eigenaar van KCS.

 1. Meld je hier gratis aan bij Kucoin
 2. Druk bovenaan op Assets
 3. Druk op Deposit bij USDT
 4. Stel je Google Authenticator in (heel simpel)
 5. Genereer een eigen "Deposit Address" en kopieer deze.
 6. Maak via deze link een gratis account aan op Bitvavo
 7. Verifieer jezelf door rechtsboven op je naam te klikken en dan naar "Verificatie" te gaan.
 8. Stort geld op je Bitvavo-rekening via iDEAL
  Klik hier voor meer uitleg over Bitvavo als je dit nodig hebt
 9. Koop Tether (USDT) en stuur deze vervolgens naar het depositadres dat je hebt gekopieerd.
 10. Wacht totdat de USDT op Kucoin staat
 11. Ga op KuCoin naar Exchange en klik KCS aan
 12. Koop de gewenste hoeveelheid KuCoin Shares aan.
Alle uitingen van AllesOverCrypto, waaronder begrepen alle producten (o.a. Crypto Signalen en de Crypto Masterclass), berichten en e-mails, zijn de professionele mening van AllesOverCrypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. AllesOverCrypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn.

De uitingen van AllesOverCrypto hebben uitsluitend een educatief karakter en kunnen op geen enkele wijze als financieel, juridisch of fiscaal advies worden opgevat. AllesOverCrypto is geen financieel, juridisch- en/of fiscaal adviseur. Er komt geen adviesrelatie tot stand tussen jou en AllesOverCrypto.

De door AllesOverCrypto gepresenteerde informatie is door haar met de grootste aandacht en zorg samengesteld. AllesOverCrypto kan echter niet instaan voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Het gebruik van deze informatie gebeurt op jouw eigen risico. Je dient ervan bewust te zijn dat de gepresenteerde informatie, mede door de snelheid waarmee de cryptomarkt zich beweegt, al snel achterhaald is dan wel kan zijn. Wees hiervan bewust bij het bestuderen van de informatie. Daarnaast wordt uitdrukkelijk verzocht de informatie zelf te verifiëren.

Eenieder die in één of meer cryptovaluta wil beleggen dient zijn/haar eigen onderzoek te doen alvorens een beslissing te nemen tot aan- of verkoop van cryptovaluta. AllesOverCrypto is op geen enkele wijze bij dit proces betrokken. Uitsluitend jijzelf bent verantwoordelijk voor jouw eigen aan-en verkoopbeslissingen. Het aankopen van cryptovaluta brengt vanwege de aard van het product en de volatiliteit van de cryptomarkt grote risico’s met zich mee. Deze risico’s zijn zo groot dat het zelfs mogelijk is je hele aankoopbedrag te verliezen. Koop dus geen cryptovaluta die je niet kunt veroorloven te verliezen.