Metaverse
31/12/21

Metahero brengt de echte wereld naar de Metaverse!

Metahero brengt de echte wereld naar de Metaverse!
Metahero
hero

Snel €10 verdienen?

  1. Klik op de knop
  2. Maak een account aan
  3. Stort 10 euro

Je ontvangt direct €10 extra!

Start direct bij Bitvavo!

De online en offline wereld smelten steeds meer samen tot één. Met de opkomst van de metaverse, worden deze plannen alsmaar verder ontwikkeld. Waar we eerst ontwikkelingen zagen rondom ons geld, koopgedrag en socializen, zorgt de metaverse ervoor dat je daadwerkelijk in de online wereld kan leven.

Metahero is een metaverse project, die het samensmelten van de online en offline wereld een stap verder wil helpen. Het project van de Poolse Robert Gryn heeft een metascanner, die de echte wereld naar de virtuele variant brengt. Hiermee worden fysieke objecten getransformeerd tot NFT.

Ook zijn er ontwikkelingen omtrent het fysiek maken van digitale NFTs. Er zijn projecten die Non-Fungible Tokens van bijvoorbeeld sieraden omzetten naar daadwerkelijke sieraden die je dagelijks kan dragen. Metahero gaat de andere kant op, door objecten uit de offline wereld naar de virtuele wereld van de metaverse te helpen.

Bekijk Snel

Als warming up kan je hieronder de trailer van Metahero bekijken:

https://www.youtube.com/watch?v=T-kOuNePMPo

Wat is Metahero?

Het bedrijf Metahero maakt het mogelijk om met een ultra-HD scan van jezelf of andere objecten uit de echte wereld naar de metaverse te verplaatsen. Het project gelooft in de toekomst van de metaverse en heeft grote plannen om beide werelden samen te laten smelten. 

Door Metahero wordt 3D scanning en bijbehorende technologie op de markt gebracht, waarbij de gecreëerde virtuele items gebruikt kunnen worden in games, VR, social media, en zelfs online mode. Voor bedrijven uit verschillende branches kan de technologie van Metahero dus zeer belangrijk zijn.

Naast het ontwikkelingen van deze technologie, richt Metahero zich ook op het verhandelen van de betreffende items. Daarom is Everdome opgericht, de marktplaats van Metahero. Everdome is gericht op gebruikers, gamers, ondernemers en artiesten, die gebruik willen maken van de virtuele mogelijkheden van nu en de toekomst.

Het team van Metahero heeft als doel om met deze technologie één van de meest spraakmakende projecten in 2022 en daarna te worden. Dankzij de techniek van Metahero, komen er kansen op verschillende vlakken:

Gaming: In je favoriete spel wordt het mogelijk om zelf de held te worden. Door jezelf te scannen, beweeg je levensecht in de online gaming wereld.

Virtual Reality: Met online socializen of zakelijke communicatie kan je volledig jezelf zijn. Online meetings worden hierdoor ook een stuk persoonlijker,  wat vertrouwen kan geven aan beide partijen.

Augmented Reality: Twijfels over het nemen van een tattoo? Of wil je graag zien hoe een ander kapsel je staat? Met Metahero wordt het allemaal mogelijk!

Mode: Naast lichamelijke kenmerken, kan je ook kleding ‘’passen’’ met deze technologie. Sterker nog, je kan zelfs zien welke maat je moet hebben en je kan direct bestellen.

Social media: Unieke momenten uit de online en offline wereld kan je omzetten naar hologrammen, waardoor je deze momenten kan verzamelen in een hologramalbum.

Geneeskunde: Met deze technologie wordt het stellen van diagnoses een stuk makkelijker. Nee, een geneeskunde zal er geen natte vingerwerk van maken, maar op afstand kan een specialist een passende diagnose stellen. Dit kan ook een uitkomst zijn bij bijvoorbeeld zeer besmettelijke ziektes.

De visie van Metahero

Metahero ziet hun plannen en technologische ontwikkeling als een grote stap om de crypto adoptie naar een volgend niveau te brengen. Het team heeft vertrouwen in de blockchain technologie en noemt dit de belangrijkste uitvinding van deze tijd, mogelijk samen met het internet. Beide technologieën bieden kansen om van de wereld een betere plek te maken.

Het versnellen van de adoptie is de missie van Metahero. In de afgelopen jaren neemt de adoptie van mensen, bedrijven en instanties steeds meer toe. Echter is dit voornamelijk op het gebied van investeren en smart contracts, maar de cryptowereld is een stuk groter en beter toepasbaar. Metahero blijft daarom op zoek naar interessante manieren om bij te dragen aan deze adoptie.

Misschien wel het belangrijkste onderdeel hierbij is metascanning. In samenwerking met verschillende partners, heeft Metahero een Metascanner ontwikkeld. In de toekomst zal metascannen de normaalste zaak zijn, die een brug tussen de online en virtuele wereld slaat. Gamers, artiesten, ondernemers en andere gebruikers zullen op een manier kunnen communiceren die nog nooit eerder vertoond is.

De plannen om de adoptie van crypto te verbeteren zijn door Metahero ook vastgelegd. Het bedrijf wil minimaal 10 miljoen gebruikers naar crypto brengen, die de meerwaarde van het project zien en metascanning toe willen passen. Dit zal ook gunstig zijn voor de token van Metahero, omdat deze belangrijk is voor het platform.

Op de lange termijn heeft Metahero als doel om de grootste database van 3D gescande objecten en mensen  te worden, die afkomstig zijn uit de fysieke wereld. Het scannen van bijvoorbeeld kunst wordt als revolutionair gezien, omdat musea, kunstenaars en verzamelaars hierdoor extra inkomsten kunnen genereren.

https://www.youtube.com/watch?v=MecomWTl1a8

De token van Metahero: HERO

Metahero heeft met HERO een eigen token, die op de Binance Smart Chain (BSC) gebouwd is. Dit heeft het team gedaan vanwege de schaalbaarheid en de mogelijkheid om elke investeerder, groot en klein, te laten participeren. Om deze reden is de verkoop van HERO gelanceerd op PancakeSwap.

HERO is de exclusieve token, die binnen het Metahero ecosysteem ingezet kan worden. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan het betalen van de transactiekosten, maar ook geldt HERO als een betaalmiddel voor aankopen op de 3D NFT marktplaats en voor scans.

Waar kan je HERO kopen?

Op dit moment is het mogelijk om HERO bij verschillende exchanges te kopen, ongeveer 10 in totaal. Dit kan in de toekomst veranderen, maar dat kan je zelf checken door HERO op bijvoorbeeld CoinMarketCap op te zoeken. In de sectie Market/Markt kan je vinden welke exchanges en tradingpairs er beschikbaar zijn. De meest betrouwbare en bekende handelsplatformen die op dit moment HERO in hun assortiment hebben, zijn Kucoin, PancakeSwap en Gate.io

Wat is een geschikte wallet voor HERO?

Naast het opslaan van HERO op een exchange, zijn er ook verschillende wallets waar je gebruik van kan maken. Dit raden wij zeker aan. HERO kan je bewaren in de Binance Chain wallet, maar ook in de MetaMask wallet. Naast deze software wallets, is er nog een mogelijkheid om je coins op een veilige manier op te slaan.

HERO kan je naast de software wallets ook op een hardware wallet opslaan. Dit wordt in de meeste gevallen aangeraden, aangezien je hier zelf de private key in handen hebt en dus daadwerkelijk eigenaar bent van de coins. De bekendste hardware wallet is op dit moment de Ledger Nano S. Deze kan je bij de officiële Nederlandse reseller Cryptomaan kopen.

Het team van Metahero

Voordat we het team tot in detail doornemen, neem ik je graag eerst mee naar de start van het project en het team. De CEO van Metahero, Robert Gryn, begon het project zonder investeerders. Gryn had blijkbaar nog wat op de rekening liggen en heeft zelf $10.000.000 gefinancierd. Hierdoor werd het mogelijk om de metascanners te ontwikkelen.

Robert Gryn heeft onder andere Codewise opgebouwd, een startup die in de Financial Times 1000 de tweede plek kreeg voor het snelst groeiende bedrijf in Europa. Met Everdome en Metahero heeft Gryn de focus op crypto liggen, maar dit waren niet de eerste projecten waar hij met crypto in aanraking kwam. Zo is Gryn ambassadeur bij Celsius Network (CEL).

Naast de CEO zijn er meer teamleden binnen het team van Metahero. Op de website worden er 19 weergeven, maar LinkedIn geeft er 27 aan. Dit kan komen doordat bijvoorbeeld Tenset en Wolf Digital World nauw samenwerken met Metahero.

In het team van Robert Gryn zit een voor hem zeer bekende naam. Alex Gryn is namelijk ook werkzaam bij Metahero. Deze ondernemer is begonnen in de marketing en langzaam de wereld van innovatie ingerold. Net als bij Robert, kan je verderop Alex’ werkervaring in de tabel zien. Beide mannen hebben een indrukwekkende CV, dus worden enkel de meest recente werkzaamheden weergeven.

De CMO van Metahero is Aleksos Radic. In de meeste gevallen staat CMO voor Chief Marketing Officer, maar bij Metahero betekent het Chief Metaverse Officer. Ondanks dat zijn achternaam dit niet verklapt, is Aleksos Radic ook familie van Alex Gryn. Deze man is verder een mysterie, gezien hij geen LinkedIn heeft en verder ook niet te vinden is op het internet.

Natuurlijk heeft Methero ook een daadwerkelijke CMO, die de leiding heeft over de marketing. Bally Singh is met zijn 25 jaar aan leidinggevende ervaring een kundig teamlid, die een meerwaarde is binnen dit ervaren team. Ook heeft Singh zelf twee bedrijven opgericht, namelijk Hoko Agency en Rich List Group.

Naam Functie Ervaring
Robert Gryn CEO Celsius Network

Unit Ventures

Magnetiqa

Atarraya Inc.

Codewise

 

Alex Gryn Hoofd Bedrijfsontwikkeling Fluuid

MindFuture World

AMC Trade

Codewise

Netguru

Aleksos Radic CMO - Metaverse  
Bally Singh CMO - Marketing Rich List Group

Hoko Agency

DPM Event Management

Zero Mobile

Tiger Telematics

 

 

Metahero roadmap - Wat zijn de toekomstplannen?

Zoals je in dit artikel verschillende keren hebt kunnen ontdekken, heeft Metahero grootste plannen voor de toekomst. Maar wat zijn deze plannen concreet? Gelukkig maakt Metahero roadmaps, om hun toekomstplannen kenbaar te maken. Ook voor 2022 zal een roadmap uitgebracht worden!

Voor nu zijn dus nog niet alle plannen duidelijk. Wel is zeker dat Metahero in 2022 drie metascanners in Dubai wilt neerzetten. Per scanner zal het mogelijk zijn om jaarlijks 100.000 mensen te scannen. Naast de technologie van de scanner, heeft Metahero ook partners gevonden die deze ontwikkelingen zullen betalen.

Omdat de metaplannen zeer geschikt zijn voor bijvoorbeeld artiesten, richt Metahero zich op personen die invloed hebben en deze invloed gebruiken voor het promoten van de metascanner en het project zelf. Met andere woorden, Metahero heeft samenwerkingsverbanden met verschillende beroemdheden, die de technologie van Metahero gaan gebruiken en promoten op verschillende manieren.

Naast beroemdheden, wordt er ook ingezet op de mogelijkheden omtrent kunst. Verschillende galeries, kunstenaars en musea gaan de technologie gebruiken, waardoor talloze kunstobjecten gedigitaliseerd gaan worden. Hierdoor blijft kunst voor eeuwig zichtbaar en ontvangen de eigenaren extra inkomsten door verkoop en royalties.

De plannen omtrent mode, gaming en geneeskunde zijn voor de langere termijn bedoeld. Deze branches gaan Metahero ook geld opleveren, terwijl het bedrijf nu mensen betaalt om gescand te worden. In de onderstaande afbeelding kan je de plannen van het eerste kwartaal van 2022 vinden, waarbij ik persoonlijk uitkijk naar hun plan voor 100 miljoen gebruikers in 10 jaar.

Metahero op social media

Niet alleen in de metaverse kan je Metahero vinden, ook op social media! Twitter is vaak het meest populaire kanaal voor crypto projecten en dat is voor Metahero niet anders. Ruim 200.000 volgers blijven dagelijks op de hoogte van alle updates en nieuwsfeiten.

Daarnaast maakt het project ook gebruik van Telegram, waar ruim 30.000 mensen de ontwikkelingen rondom het project volgen. Ook Facebook wordt gebruikt, maar hier worden de minste volgers bereikt. Ruim 7.000 mensen volgen het project via Facebook.

Opvallend is dat Metahero zelf geen Medium gebruik, om blogartikelen over hun project te delen. Wel zijn ze actief op Instagram en Reddit, waar talloze duizenden volgers op de hoogte blijven van het nieuws rondom Metahero. Opvallend genoeg is Youtube het meest gevolgde platform, op Twitter na. Op Youtube heeft het project ruim 180.000 abonnees.

Populariteit Metahero (december 2021)

Twitter 204.800 volgers
Telegram 30.800 volgers
Instagram 17.600 volgers
Reddit 10.400 volgers
Facebook 7.600 volgers
Youtube 180.000 volgers

Conclusie

Met de opkomst van de metaverse, zijn er partijen nodig die de virtuele wereld verder helpen. Metahero is één van de projecten met grootse plannen op dit gebied. Dankzij hun metascanners, kan je in de toekomst zelf als karakter in een game spelen en kleding of kapsels passen zonder ze daadwerkelijk te hebben. 

Deze ontwikkelingen kunnen zeer bruikbaar zijn mensen en bedrijven zijn, maar het ontwikkelen hiervan kost ook een hoop tijd en geld. Bedrijven zoals Metahero brengen daarom ook een bepaald risico met zich mee, maar indien het project een succes wordt en over 10 jaar daadwerkelijk 100 miljoen gebruikers heeft, kan Metahero's token HERO een goede investering voor de lange termijn zijn.

Ben je op zoek naar meer informatie of heb je nog vragen over Metahero of het 3D scannen? Of wil je graag andere cryptoliefhebbers ontmoeten? In de Facebookgroep van AllesOverCrypto kun je vragen stellen en kom je in gesprek met ruim 100.000 andere liefhebbers van crypto.

Heb je andere crypto gerelateerde vragen? Het makkelijkste is om jouw vraag in onze FAQ op te zoeken. Wat je ook kan doen, is dat je jouw vraag + AllesOverCrypto googelt. Laat vooral weten wat jouw gedachten zijn over Metahero!

 

Ontdek Alles Over Crypto

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang wekelijks de nieuwste inzichten in de cryptowereld.

Je bent succesvol ingeschreven!
Oeps! Er is iets fout gegaan!