Crypto Ripple XRP

Ripple investeert in start-up voor hardware wallet

Een van de grootste altcoins ter wereld, Ripple, gaat investeren in een Zweedse start-up om hardware wallet firmware voor XRP te laten bouwen.

De investering wordt gedaan door Xpring, de investeringskant van Ripple. Ze gaan de samenwerking aan met het Zweedse Towo Labs, die gespecialiseerd zijn in cryptocurrency-software. 

Xpring maakte het nieuws wereldkundig in een blog post, waarin ze aangeven dat de startup van plan is om een nieuwe versie van de XRP Toolkit uit te brengen Ook zal het bedrijf aan de slag gaan met wallet firmware die alle XRP Ledger transacties en web interface zal ondersteunen. 

In een gelijktijdige communicatie laat Towo Labs weten dat de firmware ondersteuning zal bieden aan multi-valuta betalingen, borgstellingen, bestellingen en andere financiële transacties. Het zal ook de mogelijkheid aan gebruikers bieden om transacties afkomstig van andere devices voor te bereiden en te kunnen tekenen vanuit hun hardware wallet. 

Xpring legt rode loper uit voor crypto

Xpring is hard op weg om via verschillende kanalen de adoptie voor Ripple’s XRP steeds meer te vergroten. Eerder in oktober liet Xpring al weten om te investeren in cryptocurrency wallet BRD om gebruikers in staat te stellen om XRP te bewaren, aan te kopen, te verkopen en uit te geven, via de wallet. 

De huidige berichtgeving doet vermoeden dat Ripple bezig is om een fundament te leggen om nieuwe diensten zoals bankieren, leningen en peer-to-peer-transacties mogelijk te maken, zonder de noodzaak van tussenpartijen. 

Begin deze maand werd ook bekend gemaakt dat betalingsverwerkinggigant BitPay een samenwerking met Xpring is aangegaan om support te leveren voor Ripples XRP. Xpring zei dat wereldwijd bedrijven nu in staat zijn om betalingen met XRP te accepteren via BitPay, zonder dat hiervoor aanpassingen of complexe integraties benodigd zijn. 


Starten met crypto en geen idee waar je moet beginnen?

Kom dan naar onze gratis online crypto training!

Bekijk hier wat je gaat leren!

Image
Online Bitcoin Training van allesovercrypto

 

 

 

 

Alle uitingen van AllesOverCrypto, waaronder begrepen alle producten (o.a. Crypto Signalen en de Crypto Masterclass), berichten en e-mails, zijn de professionele mening van AllesOverCrypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. AllesOverCrypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn.

De uitingen van AllesOverCrypto hebben uitsluitend een educatief karakter en kunnen op geen enkele wijze als financieel, juridisch of fiscaal advies worden opgevat. AllesOverCrypto is geen financieel, juridisch- en/of fiscaal adviseur. Er komt geen adviesrelatie tot stand tussen jou en AllesOverCrypto.

De door AllesOverCrypto gepresenteerde informatie is door haar met de grootste aandacht en zorg samengesteld. AllesOverCrypto kan echter niet instaan voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Het gebruik van deze informatie gebeurt op jouw eigen risico. Je dient ervan bewust te zijn dat de gepresenteerde informatie, mede door de snelheid waarmee de cryptomarkt zich beweegt, al snel achterhaald is dan wel kan zijn. Wees hiervan bewust bij het bestuderen van de informatie. Daarnaast wordt uitdrukkelijk verzocht de informatie zelf te verifiëren.

Eenieder die in één of meer cryptovaluta wil beleggen dient zijn/haar eigen onderzoek te doen alvorens een beslissing te nemen tot aan- of verkoop van cryptovaluta. AllesOverCrypto is op geen enkele wijze bij dit proces betrokken. Uitsluitend jijzelf bent verantwoordelijk voor jouw eigen aan-en verkoopbeslissingen. Het aankopen van cryptovaluta brengt vanwege de aard van het product en de volatiliteit van de cryptomarkt grote risico’s met zich mee. Deze risico’s zijn zo groot dat het zelfs mogelijk is je hele aankoopbedrag te verliezen. Koop dus geen cryptovaluta die je niet kunt veroorloven te verliezen.