Crypto Ripple XRP

Ripple investeert in start-up voor hardware wallet

Een van de grootste altcoins ter wereld, Ripple, gaat investeren in een Zweedse start-up om hardware wallet firmware voor XRP te laten bouwen.

De investering wordt gedaan door Xpring, de investeringskant van Ripple. Ze gaan de samenwerking aan met het Zweedse Towo Labs, die gespecialiseerd zijn in cryptocurrency-software. 

Xpring maakte het nieuws wereldkundig in een blog post, waarin ze aangeven dat de startup van plan is om een nieuwe versie van de XRP Toolkit uit te brengen Ook zal het bedrijf aan de slag gaan met wallet firmware die alle XRP Ledger transacties en web interface zal ondersteunen. 

In een gelijktijdige communicatie laat Towo Labs weten dat de firmware ondersteuning zal bieden aan multi-valuta betalingen, borgstellingen, bestellingen en andere financiële transacties. Het zal ook de mogelijkheid aan gebruikers bieden om transacties afkomstig van andere devices voor te bereiden en te kunnen tekenen vanuit hun hardware wallet. 

Xpring legt rode loper uit voor crypto

Xpring is hard op weg om via verschillende kanalen de adoptie voor Ripple’s XRP steeds meer te vergroten. Eerder in oktober liet Xpring al weten om te investeren in cryptocurrency wallet BRD om gebruikers in staat te stellen om XRP te bewaren, aan te kopen, te verkopen en uit te geven, via de wallet. 

De huidige berichtgeving doet vermoeden dat Ripple bezig is om een fundament te leggen om nieuwe diensten zoals bankieren, leningen en peer-to-peer-transacties mogelijk te maken, zonder de noodzaak van tussenpartijen. 

Begin deze maand werd ook bekend gemaakt dat betalingsverwerkinggigant BitPay een samenwerking met Xpring is aangegaan om support te leveren voor Ripples XRP. Xpring zei dat wereldwijd bedrijven nu in staat zijn om betalingen met XRP te accepteren via BitPay, zonder dat hiervoor aanpassingen of complexe integraties benodigd zijn. 


Starten met crypto en geen idee waar je moet beginnen?

Kom dan naar onze gratis online crypto training!

Bekijk hier wat je gaat leren!

Image
Online Bitcoin Training van allesovercrypto