BitPay Cryptomachine

BitPay werkt nu ook met Ripple's XRP

BitPay heeft cryptomunt XRP aan hun lijst van betalingsmiddelen toegevoegd. BitPay is 's werelds grootste point of sale crypto betalingsplatform.

BitPay's samenwerking met Ripple gaat verder dan alleen XRP. BitPay gaat integreren met Ripple's nieuwe ontwikkelaars-platform Xpring. Uit de samenwerking hopen ze meer functionaliteit te ontwikkelen. 

De toevoeging van XRP komt twee weken nadat het platform Ethereum heeft toegevoegd. Het uitbreiden van de geaccepteerde cryptomunten is op veel vlakken belangrijk voor BitPay, denk hierbij aan snellere transacties en een grotere afzetmarkt. Er is één grote reden waarom BitPay in twee weken tijd twee nieuwe crypto's heeft toegevoegd: de ondersteuning voor BitPay dreigt weg te vallen bij Bitcoin. 

BIP70 vs BIP21

Het Bitcoin Core team, de ontwikkelaars achter de blockchain van Bitcoin, zijn al enige tijd aan het discussiëren over het betalingssysteem waar ze mee willen werken. Nu is dat BIP70: het platform waar BitPay gebruik van maakt. De ontwikkelaars  willen van BIP70 af, omdat het niet goed geoptimaliseerd is voor Bitcoin. BIP70 wordt al sinds 2012 gebruikt en was een veiliger alternatief voor BIP21 die te gevoelig was voor 'man-in-the-middle attacks'. 

Strategische zet

Door XRP en Ethereum toe te voegen aan hun platform spreidt BitPay de kosten voor het verlies van Bitcoin. Het uitbreiden van de betalingsmogelijkheden is een slimme zet van Bitpay. Hierdoor kunnen mensen munten gebruiken die een stabielere reputatie hebben dan Bitcoin. XRP en Ethereum bieden daarbovenop ook snellere transactie tijden. Omdat je als consument minder risico loopt om door marktwerking geld te verliezen tijdens een transactie, wordt het betalen met crypto aantrekkelijker voor consumenten. 

Wanneer Bitcoin Core de veranderingen gaat doorvoeren is onduidelijk. Eén ding is wel duidelijk: BitPay is er klaar voor. 


Starten met crypto en geen idee waar je moet beginnen?

Kom dan naar onze gratis online crypto training!

Bekijk hier wat je gaat leren!

Image
Online Bitcoin Training van allesovercrypto

 

 

 

 

Alle uitingen van AllesOverCrypto, waaronder begrepen alle producten (o.a. Crypto Signalen en de Crypto Masterclass), berichten en e-mails, zijn de professionele mening van AllesOverCrypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. AllesOverCrypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn.

De uitingen van AllesOverCrypto hebben uitsluitend een educatief karakter en kunnen op geen enkele wijze als financieel, juridisch of fiscaal advies worden opgevat. AllesOverCrypto is geen financieel, juridisch- en/of fiscaal adviseur. Er komt geen adviesrelatie tot stand tussen jou en AllesOverCrypto.

De door AllesOverCrypto gepresenteerde informatie is door haar met de grootste aandacht en zorg samengesteld. AllesOverCrypto kan echter niet instaan voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Het gebruik van deze informatie gebeurt op jouw eigen risico. Je dient ervan bewust te zijn dat de gepresenteerde informatie, mede door de snelheid waarmee de cryptomarkt zich beweegt, al snel achterhaald is dan wel kan zijn. Wees hiervan bewust bij het bestuderen van de informatie. Daarnaast wordt uitdrukkelijk verzocht de informatie zelf te verifiëren.

Eenieder die in één of meer cryptovaluta wil beleggen dient zijn/haar eigen onderzoek te doen alvorens een beslissing te nemen tot aan- of verkoop van cryptovaluta. AllesOverCrypto is op geen enkele wijze bij dit proces betrokken. Uitsluitend jijzelf bent verantwoordelijk voor jouw eigen aan-en verkoopbeslissingen. Het aankopen van cryptovaluta brengt vanwege de aard van het product en de volatiliteit van de cryptomarkt grote risico’s met zich mee. Deze risico’s zijn zo groot dat het zelfs mogelijk is je hele aankoopbedrag te verliezen. Koop dus geen cryptovaluta die je niet kunt veroorloven te verliezen.