basketbal en net

Crypto-verzamelitems beschikbaar voor fans NBA-team Sacramento Kings

Amerikaans basketbalteam Sacramento Kings, wat uitkomt in de NBA, is zich sterk aan het positioneren als toekomstgedreven. Onlangs werd er al geïnvesteerd in blockchain, maar daar komen nu crypto-verzamelitems bij.  

Het NBA-team heeft een samenwerkingsverband gesloten met CryptoKaiju om cryptoverzamelmunten uit te gaan geven. Dit laat het team weten in een persbericht, waarin ze de samenwerking aankondigen met de maker van Ethereum-gebaseerd speelgoed. De bedrijven zullen 100 limited edition Kaiju verzamelcrypto’s uitgeven in het lopende seizoen NBA 2019-2020. 

Crypto-verzamelitems komen samen met prijzen

Elk verzamelitem zal onvervangbaar en onuitwisselbaar zijn en van de 100 munten komen er 15 met ervaringen of fanitems zoals VIP-tickets voor wedstrijden of gesigneerde wedstrijdkleding van de sterren zelf. Ook VIP-tours waarbij er kennisgemaakt kan worden met het team valt tussen de prijzen. CTO van Sacramento Kings, Ryan Montoya, zegt hierover:

We zijn door het dolle heen dat we deze unieke, limited edition, verzamelitems en unieke ervaringen kunnen delen met onze fans. We zoeken altijd naar mogelijkheden om op het scherpst van de snede mee te doen en voorloper te zijn op het gebied van nieuwe technologie en betrekken onze fans hierin wanneer we kunnen. Deze samenwerking met CryptoKaiju is een spannende kans om gezamenlijk te blijven zoeken naar unieke mogelijkheden om onze fans aan ons te binden met innovatieve producten en content. 

Blockchain en crypto lonken voor NBA

De samenwerking volgt het nieuws van vorige week op, waarin het NBA-team aankondigde een blockchain-gedreven spaarprogramma op te gaan zetten samen met zijn gaming-app ‘Call the Shot’, wat ook komend seizoen het daglicht te zien zal krijgen. 


Starten met crypto en geen idee waar je moet beginnen?

Kom dan naar onze gratis online crypto training!

Bekijk hier wat je gaat leren!

Image
Online Bitcoin Training van allesovercrypto