Cryptoproject TipJar dicht

Cryptoproject ‘TipJar’ uit de lucht gehaald

Cryptoproject TipJar is niet meer. De dienst waarmee Reddit-gebruikers elkaar via microtransacties konden belonen, is met onmiddelijke ingang uit de lucht gehaald. 

Dit laat Reddit weten in een artikel op hun website.  Met TipJar konden ‘redditors’ elkaar een fooi geven in de vorm van Ether en ERC-20 tokens. Volgens de developer van TipJar, is de zeer magere activiteit de belangrijkste reden om het project te beëindigen. Hij verzoekt ook de gebruikers die nog crypto hebben staan op het platform, die zo snel mogelijk er vanaf te halen. De developer van TipJar laat weten: 

De TipJar reddit bot is met onmiddelijke ingang uit de lucht gehaald, waardoor het niet langer mogelijk is om andere gebruikers van reddit een fooi te geven. De TipJar-website zal gesloten worden op 10 april 2020. Na die datum zal het niet meer mogelijk zijn om TipJar-accounts te benaderen en kunnen eventuele tegoeden niet meer verplaatst worden. Mocht je nog crypto hebben staan op het TipJar-platform, verzoeken wij om deze zo snel mogelijk van het platform af te halen.

Meer kleine cryptoprojecten sneuvelen

De developer van TipJar laat ook weten dat hij de maandelijkse serverkosten op zich heeft genomen de afgelopen jaren. Ook al waren de kosten niet zo hoog, heeft het ook geen zin om deze kosten te blijven dragen wanneer er weinig interesse in de dienst blijkt te zijn.

Eerder werd ook bekend dat crypto-exchange Coinexchange.io zijn deuren sluit vanwege een gebrek aan activiteit op het platform. Dat in combinatie met financiële beslommeringen, hebben ertoe doen leiden dat het team achter het altcoin trading platform besloten heeft de kogel door de kerk en het platform te jagen.

Ook de kosten voor het op peil houden van de wettelijk verplichte beveiligingsniveau’s, zorgden ervoor dat het niet langer rendabel was om het platform in de lucht te houden. 


Starten met crypto en geen idee waar je moet beginnen?

Kom dan naar onze gratis online crypto training!

Bekijk hier wat je gaat leren!

Image
Online Bitcoin Training van allesovercrypto