Binance logo met gebouwen op de achtergrond

Binance lanceert Futures Trading Platform in september

Binance zal in september 2019 z'n futures trading lanceren, genaamd Binance Futures. De plannen hiervoor werden al op 2 juli van dit jaar presenteerd.

Binance is op dreef

Changpeng Zhao, de CEO van de Binance Exchange heeft dit in een live-stream op Twitter aangegeven. Volgens Cointelegraph Japan gaat het bedrijf ook veel focussen op de staking business.

De futures trading komt niet zomaar uit de lucht vallen. Op 2 juli 2019 had de CEO van Binance tijdens de Asia Blockchain Summit al aangegeven dat ze plannen hebben om een futures-handelsplatform te lanceren.

Op dit platform zullen ze allereerst het handelspaar BTC/USDT ondersteunen en vast en zeker zullen ze dit gaan uitbreiden met andere handelsparen. Het zal mogelijk zijn om met leverage te handelen. Het maximum hierbij is een leverage van 20. Ook dit maximum willen ze uiteindelijk gaan verhogen.

In juli 2019 waren ze al bezig met een simulatieversie van het futures-tradingplatform en het lijkt erop dat deze nu klaar is om gelanceerd te worden. Binance is de laatste tijd hard op dreef. Zo hebben ze recentelijk hun margin trading, crypto lending en OCO-orders (One Cancels the Other) live gezet en gaan ze binnenkort online met Binance.us.

Daarnaast voegen ze ook steeds meer cryptomunten toe die je via het platform kan staken. In totaal zijn dit nu elf verschillende coins en tokens.

Binance Coin

De Binance Coin reageert vooralsnog nauwelijks op het nieuws van de Binance Futures. Sinds 9 augustus zit de cryptocurrency in een neerwaartse trend. Vooralsnog blijft de Binance Coin een van de best presterende altcoins van 2019.