Binance banner

Binance US gaat in november 2019 open

Changpeng Zhao, beter bekend als CZ, vertelt dat Binance US naar alle waarschijnlijkheid in november 2019 z'n deuren zal openen.

Vanaf midden juni werd er aangekondigd dat Amerikaanse handelaren vanaf 12 september 2019 niet meer op binance.com terecht kunnen. Dit heeft te maken met de wet- en regelgeving van de Verenigde Staten. Nu zal Binance in november de Amerikaanse versie online zetten en hier kunnen handelaren vanuit de VS een account aanmaken.

Binance US wordt beheerd door een bedrijf dat BAM Trading Services heet. Verder zal het gewoon de wallet en de matching-engine-technologieën van Binance gebruiken.

Catherine Coley, de CEO van BAM Trading Services, heeft de verantwoordelijkheid om de lancering van het nieuwe platform in goede banen te leiden. Verder zal ze daarna ervoor zorgen dat het platform gaat groeien.

De Amerikaanse variant van Binance zal helaas nog niet toegankelijk zijn voor mensen vanuit New York. Hier wordt namelijk een extreem hoge lat gelegd voor cryptobedrijven. Deze bedrijven dienen eerst een BitLicense te verkrijgen, voordat ze voet aan de grond kunnen krijgen. Zowel Binance als de BAM hebben nog geen verzoek in gediend voor deze BitLicense.