Qash coin achtergrond

Qash Token - Uitleg in 10 punten

Qash (spreekt het uit als Cash), is een zeer bekende cryptomunt en wordt grotendeels gebruikt op het Quoine Liquid handelsplatform. De volgende 10 punten geven duidelijk weer wat de munt doet en welke dienst het platform ons bewijst. Onderaan vind je een blauwe knop waarmee je naar de uitgebreide uitleg van deze munt kunt gaan.

Meer geld verdienen met crypto? Download het gratis ebook met 12 tips!

Ja, ik ga akkoord. Hiermee ontvang ik ook regelmatig waardevolle tips!

Qash in 10 punten

 1. Qash is een cryptocurrency die al een lange tijd in de top 100 cryptomunten van de wereld staat.
 2. Het is een utility token dat op het Quoine Liquid handelsplatform wordt gebruikt. Met deze token krijg je korting op de transactiekosten, ontvang je airdrops en kan je gemakkelijk geld uitlenen.
 3. Vanaf het tweede kwartaal van 2019 zal de token een coin worden. Quoine, het bedrijf achter de munt, lanceert dan namelijk zijn eigen Quoine blockchain.
 4. Tijdens de ICO van Qash is er maar liefst 105 miljoen dollar opgehaald. Dit geld wordt gestoken in de verdere ontwikkeling van het handelsplatform
 5. Met het Quoine Liquid handelsplatform willen ze de investeerder liquiditeit brengen. Door middel van geavanceerde technologieën zijn ze in staat de handelsvolumes van alle grote exchanges te combineren en aan te bieden op hun platform. Hierdoor zullen investeerders gemakkelijk hun munten kunnen aan en verkopen.
 6. Naast liquiditeit brengt het platform ook gemak. Zo gebruiken ze de Foreign Exchange (FX) om nieuwe trading pairs voor fiatvaluta's te maken. Hierdoor wordt het mogelijk om verschillende soorten tokens gewoon voor fiat te verhandelen.
 7. Ook kan je op het platform meedoen aan ICO's, margin traden, de markt bestuderen, nieuwe munten ontdekken en je eigen portfolio beheren.
 8. Het bedrijf heeft een officiële licentie van de Japan Financial Services Agency (FSA) gekregen. Hierdoor zijn ze wellicht in staat om uiteindelijk een banklicentie te krijgen in Japan.
 9. Een concurrent van het cryptobedrijf Quoine met zijn Qash token is het Bancor Protocol. Zij houden zich ook bezig met het samenbrengen van liquiditeiten van andere platformen.
 10. Het uiteindelijke doel van de oprichters is om te verwezenlijken dat de financewereld wordt gedemocratiseerd en dat financiële services toegankelijk, stabiel en eerlijk worden.

Hoe koop ik QASH?

QASH kopen op Huobi is een fluitje van een cent. Met deze uitleg kan je al binnen enkele stappen de trotse eigenaar zijn van QASH.

 1. Meld je hier gratis aan bij Huobi
 2. Druk bovenaan op Balances -> Desposits & Withdraw
 3. Druk op Deposit bij BTC
 4. Kopieer het Deposit-adres
 5. Maak via deze link een gratis account aan op Bitvavo
 6. Stort geld op je Bitvavo-rekening via iDEAL
  Klik hier voor meer uitleg over Bitvavo als je dit nodig hebt
 7. Koop Bitcoin en stuur deze vervolgens naar het depositadres dat je hebt gekopieerd.
 8. Wacht totdat de Bitcoins op Huobi staan
 9. Ga op Huobi naar Exchange en klik QASH aan
 10. Koop de gewenste hoeveelheid QASH aan

Word lid van onze Crypto Community en kom in contact met andere crypto-investeerders!

 

Uitgebreide uitleg over Qash