Qash coin achtergrond

Qash Token - Uitleg in 10 punten

Qash (spreekt het uit als Cash), is een zeer bekende cryptomunt en wordt grotendeels gebruikt op het Quoine Liquid handelsplatform. De volgende 10 punten geven duidelijk weer wat de munt doet en welke dienst het platform ons bewijst. Onderaan vind je een blauwe knop waarmee je naar de uitgebreide uitleg van deze munt kunt gaan.

Meer geld verdienen met crypto? Download het gratis ebook met 12 tips!

Ja, ik ga akkoord. Hiermee ontvang ik ook regelmatig waardevolle tips!

Qash in 10 punten

 1. Qash is een cryptocurrency die al een lange tijd in de top 100 cryptomunten van de wereld staat.
 2. Het is een utility token dat op het Quoine Liquid handelsplatform wordt gebruikt. Met deze token krijg je korting op de transactiekosten, ontvang je airdrops en kan je gemakkelijk geld uitlenen.
 3. Vanaf het tweede kwartaal van 2019 zal de token een coin worden. Quoine, het bedrijf achter de munt, lanceert dan namelijk zijn eigen Quoine blockchain.
 4. Tijdens de ICO van Qash is er maar liefst 105 miljoen dollar opgehaald. Dit geld wordt gestoken in de verdere ontwikkeling van het handelsplatform
 5. Met het Quoine Liquid handelsplatform willen ze de investeerder liquiditeit brengen. Door middel van geavanceerde technologieën zijn ze in staat de handelsvolumes van alle grote exchanges te combineren en aan te bieden op hun platform. Hierdoor zullen investeerders gemakkelijk hun munten kunnen aan en verkopen.
 6. Naast liquiditeit brengt het platform ook gemak. Zo gebruiken ze de Foreign Exchange (FX) om nieuwe trading pairs voor fiatvaluta's te maken. Hierdoor wordt het mogelijk om verschillende soorten tokens gewoon voor fiat te verhandelen.
 7. Ook kan je op het platform meedoen aan ICO's, margin traden, de markt bestuderen, nieuwe munten ontdekken en je eigen portfolio beheren.
 8. Het bedrijf heeft een officiële licentie van de Japan Financial Services Agency (FSA) gekregen. Hierdoor zijn ze wellicht in staat om uiteindelijk een banklicentie te krijgen in Japan.
 9. Een concurrent van het cryptobedrijf Quoine met zijn Qash token is het Bancor Protocol. Zij houden zich ook bezig met het samenbrengen van liquiditeiten van andere platformen.
 10. Het uiteindelijke doel van de oprichters is om te verwezenlijken dat de financewereld wordt gedemocratiseerd en dat financiële services toegankelijk, stabiel en eerlijk worden.

Hoe koop ik QASH?

QASH kopen op Huobi is een fluitje van een cent. Met deze uitleg kan je al binnen enkele stappen de trotse eigenaar zijn van QASH.

 1. Meld je hier gratis aan bij Huobi
 2. Druk bovenaan op Balances -> Desposits & Withdraw
 3. Druk op Deposit bij BTC
 4. Kopieer het Deposit-adres
 5. Maak via deze link een gratis account aan op Bitvavo
 6. Stort geld op je Bitvavo-rekening via iDEAL
  Klik hier voor meer uitleg over Bitvavo als je dit nodig hebt
 7. Koop Bitcoin en stuur deze vervolgens naar het depositadres dat je hebt gekopieerd.
 8. Wacht totdat de Bitcoins op Huobi staan
 9. Ga op Huobi naar Exchange en klik QASH aan
 10. Koop de gewenste hoeveelheid QASH aan

Word lid van onze Crypto Community en kom in contact met andere crypto-investeerders!

 

Uitgebreide uitleg over Qash

Alle uitingen van AllesOverCrypto, waaronder begrepen alle producten (o.a. Crypto Signalen en de Crypto Masterclass), berichten en e-mails, zijn de professionele mening van AllesOverCrypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. AllesOverCrypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn.

De uitingen van AllesOverCrypto hebben uitsluitend een educatief karakter en kunnen op geen enkele wijze als financieel, juridisch of fiscaal advies worden opgevat. AllesOverCrypto is geen financieel, juridisch- en/of fiscaal adviseur. Er komt geen adviesrelatie tot stand tussen jou en AllesOverCrypto.

De door AllesOverCrypto gepresenteerde informatie is door haar met de grootste aandacht en zorg samengesteld. AllesOverCrypto kan echter niet instaan voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Het gebruik van deze informatie gebeurt op jouw eigen risico. Je dient ervan bewust te zijn dat de gepresenteerde informatie, mede door de snelheid waarmee de cryptomarkt zich beweegt, al snel achterhaald is dan wel kan zijn. Wees hiervan bewust bij het bestuderen van de informatie. Daarnaast wordt uitdrukkelijk verzocht de informatie zelf te verifiëren.

Eenieder die in één of meer cryptovaluta wil beleggen dient zijn/haar eigen onderzoek te doen alvorens een beslissing te nemen tot aan- of verkoop van cryptovaluta. AllesOverCrypto is op geen enkele wijze bij dit proces betrokken. Uitsluitend jijzelf bent verantwoordelijk voor jouw eigen aan-en verkoopbeslissingen. Het aankopen van cryptovaluta brengt vanwege de aard van het product en de volatiliteit van de cryptomarkt grote risico’s met zich mee. Deze risico’s zijn zo groot dat het zelfs mogelijk is je hele aankoopbedrag te verliezen. Koop dus geen cryptovaluta die je niet kunt veroorloven te verliezen.