Ontology GAS (ONG)

ONG - Het dividend van Ontology

Iedereen die Ontology in zijn of haar bezit heeft krijgt zo nu en dan ONG bijgeschreven. Wat is dit en waarom krijg je dit? Wat zijn deze ONG coins waard en hoe verkoop je ze? We leggen het je allemaal uit in dit artikel! 

Ontology Gas (ONG)

Meteen kopen op Bitvavo

Het dividend van Ontology

Wanneer je Ontology (ONT) in je wallet hebt staan dan genereert deze coin automatisch Ontology Gas (ONG) voor je. Het is niet nodig om ze te staken, je hoeft ze alleen maar in de wallet te bewaren. Het is vergelijkbaar met wat we van NEO en NEO Gas kennen. 
De mogelijkheid om ONG te verdienen is pas gekomen na de lancering van het MainNet van Ontology. Dit gebeurde aan het einde van het tweede kwartaal van 2018. Hiervoor was het een NEP-5 token en draaide dit op het NEO-netwerk. Nu is Ontology dus een cryptoproject dat op z'n eigen netwerk draait. 

Het totale aantal Gas coins (1 miljard) zal over een periode van 22 jaar worden vrijgegeven. 

Uitgifte van de 1 miljard ONG coins Periode
16% van het totaal in het 1e jaar
52% van het totaal in de eerste 4 jaar
80% van het totaal in de eerste 12 jaar
100% van het totaal na 22 jaar

Hoeveel verdien je?

Zoals in bovenstaande tabel is te zien, worden aan het begin meer coins vrijgegeven dan in de jaren erna. Dit betekent dat je aan het begin meer dividend zal verdienen dan na verloop van tijd. Om precies uit te rekenen hoeveel coins je verdient, kan je de ONG-calculator gebruiken. Zoals in de afbeelding hieronder is te zien, kan je het aantal Ontology coins invullen en op "Calculate" drukken. Vervolgens staat er in een tabel hoeveel Ontology Gas je per dag, week, maand en jaar kunt verdienen. Aan de hand van de prijs van ONG kan je dan uitrekenen hoeveel dit in euro's bedraagt. 

Image
Ontology gas calculator

Ondersteunen exchanges ONG?

Grote exchanges zoals Binance hebben al aangegeven ONG te ondersteunen. Dit betekent dat je jouw Ontology coins op de exchange kan laten staan en toch Ontology Gas kan verdienen. Vervolgens, als je dat wilt, kan je direct jouw Gas verkopen op het handelsplatform. Ontology draait pas sinds kort op zijn eigen netwerk en ONG is dan ook pas net ontstaan. Het kan hierdoor zijn dat jouw exchange nog even nodig heeft om ONG verhandelbaar te maken. 

Wat doet ONG?

Het is natuurlijk leuk om dividend te verdienen maar wat kan je, naast het verkopen ervan, er eigenlijk nog meer mee doen?
Het Ontology-netwerk heeft twee coins met ieder z'n eigen functie. ONT is een governance coin waardoor ONT-houders het recht hebben om op voorstellen binnen het netwerk te stemmen. ONG is een utility coin en zal gebruikt worden voor het uitvoeren van transacties, het opslaan van data, uitvoering van smart contracts en het gebruik van andere netwerkfuncties. Ons verkregen dividend speelt dus een prominente rol binnen het Ontology-netwerk!

Lijkt het je interessant om Ontology te kopen en daarmee ONG te verdienen? Dan kan je de onderstaande instructies volgen.  

Meer geld verdienen met crypto? Download het gratis ebook met 12 tips!

Ja, ik ga akkoord. Hiermee ontvang ik ook regelmatig waardevolle tips!

Ontology kopen

  1. Maak een account aan op Binance
  2. Druk rechtsboven op Funds → Deposits Withdrawals
  3. Druk op Deposit bij BTC
  4. Genereer een eigen adres en kopieer deze
  5. Ga naar Litebit
  6. Koop het aantal BTC dat je wilt en plak het gekopieerde adres
  7. Wacht totdat de bestelling binnen is gekomen
  8. Ga op Binance naar Exchange en klik ONT/BTC aan
  9. Koop de gewenste hoeveelheid Ontology

Voor meer informatie kan je onze handleiding voor Binance bekijken

 

Alle uitingen van AllesOverCrypto, waaronder begrepen alle producten (o.a. Crypto Signalen en de Crypto Masterclass), berichten en e-mails, zijn de professionele mening van AllesOverCrypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. AllesOverCrypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn.

De uitingen van AllesOverCrypto hebben uitsluitend een educatief karakter en kunnen op geen enkele wijze als financieel, juridisch of fiscaal advies worden opgevat. AllesOverCrypto is geen financieel, juridisch- en/of fiscaal adviseur. Er komt geen adviesrelatie tot stand tussen jou en AllesOverCrypto.

De door AllesOverCrypto gepresenteerde informatie is door haar met de grootste aandacht en zorg samengesteld. AllesOverCrypto kan echter niet instaan voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Het gebruik van deze informatie gebeurt op jouw eigen risico. Je dient ervan bewust te zijn dat de gepresenteerde informatie, mede door de snelheid waarmee de cryptomarkt zich beweegt, al snel achterhaald is dan wel kan zijn. Wees hiervan bewust bij het bestuderen van de informatie. Daarnaast wordt uitdrukkelijk verzocht de informatie zelf te verifiëren.

Eenieder die in één of meer cryptovaluta wil beleggen dient zijn/haar eigen onderzoek te doen alvorens een beslissing te nemen tot aan- of verkoop van cryptovaluta. AllesOverCrypto is op geen enkele wijze bij dit proces betrokken. Uitsluitend jijzelf bent verantwoordelijk voor jouw eigen aan-en verkoopbeslissingen. Het aankopen van cryptovaluta brengt vanwege de aard van het product en de volatiliteit van de cryptomarkt grote risico’s met zich mee. Deze risico’s zijn zo groot dat het zelfs mogelijk is je hele aankoopbedrag te verliezen. Koop dus geen cryptovaluta die je niet kunt veroorloven te verliezen.