online geld verdienen tijdens het reizen

Digital nomad worden? Zo verdien je online geld tijdens het reizen!

Wil jij het liefst de hele wereld rondreizen terwijl je online geld verdiend? Dat is hoe het leven van een digital nomad eruit ziet. Een digital nomad is iemand die online werkt en niet plaatsgebonden of tijdsafhankelijk is. Het is voor een digital nomad daarom mogelijk om geld te verdienen vanuit Nederland, Thailand, Mexico, Colombia, Zuid-Afrika of Indonesië.

Steeds meer mensen worden digital nomad. Ze willen niet hun hele leven 5 dagen per week van 9 tot 5 werken, maar willen daarentegen liever zo veel mogelijk uit vandaag de dag halen!

Wanneer je een digital nomad wilt worden, vraag je jezelf misschien af waar je zou moeten beginnen. Daarom hebben wij voor jou een lijst opgesteld met de beste digital nomad beroepen die iedereen zou kunnen beoefenen.

Bekijk snel

1. Crypto trading

Cryptocurrency is een digitale valuta die je kunt verhandelen. Door crypto te verkopen voor een prijs die hoger dan de aankoopprijs ligt, maak je winst. Het voordeel van crypto is dat je het volledig online kunt verhandelen, 24 uur per dag en 7 dagen per week. We zien dat steeds meer mensen hun geld met crypto verdienen.

Het nadeel is dat het veel tijd, energie en geld kost voordat je veel geld met crypto verdient. Een crypto cursus volgen kan je helpen bij het uitvoeren van winstgevende crypto trades. Wanneer je eenmaal geld verdient met crypto handel, kun je als digital nomad de wereld rondreizen. Het enige wat je nodig hebt is een laptop met internetverbinding.

Nog een tip wanneer je veel reist met een hardware wallet. Veel mensen maken gebruik van multisignature wallets. Mochten zij hun hardware wallet kwijtraken, kunnen ze alsnog toegang krijgen tot hun cryptocurrencies.

Gemiddelde inkomsten per maand 5% van het ingelegde bedrag
Moeilijkheidsgraad Expert
Leercurve 6 maanden
Wanneer kun je geld verdienen? Binnen het 1e half jaar

2. Copywriting

Het schrijven van teksten kan een lucratieve business zijn. Iedere website heeft teksten nodig om zijn bezoekers te informeren, maar ook om beter gevonden te worden in Google. School jezelf om tot een ware SEO- en copywriting-expert zodat websites jou inhuren voor het schrijven van teksten.

Vaak vragen tekstschrijvers een vergoeding per woord of per uur. De hoeveelheid geld die je hiermee kunt verdienen is geheel afhankelijk van de kwaliteit die je levert. Worden jouw artikelen goed in de zoekmachines gevonden? Dan is de kans groot dat je een hogere vergoeding kunt vragen. Maar ook moeten je teksten er natuurlijk voor zorgen dat lezers tot een actie worden aangestuurd. Zo moeten ze bijvoorbeeld worden overgehaald om een bepaald product te kopen of e-book te downloaden.

Wanneer je als copywriter aan de slag wilt gaan, kun je jezelf aanmelden op websites als UpWork en Fiverr. Dit zijn websites waar je jouw diensten kunt aanbieden aan opdrachtgevers. Ook is het mogelijk om te solliciteren op de oproepen die opdrachtgevers plaatsen.

Gemiddelde inkomsten per maand €250 tot €7.500
Moeilijkheidsgraad Gemiddeld
Leercurve 3 maanden
Wanneer kun je geld verdienen? Binnen 2 maanden

Wil je meer over copywriting te weten komen? Bekijk dan onderstaande video.

3. Ontwikkelaar

Veel bedrijven zijn opzoek naar ontwikkelaars. Daar kun je op inspelen door jezelf een programmeertaal aan te leren en jouw werk als freelancer aan te bieden. Je kunt dan volledig online applicaties ontwikkelen voor andere bedrijven. Ook hier kun je gebruik maken van platforms zoals UpWork en Fiverr.

Het leren van een programmeertaal kan veel tijd en moeite kosten, maar levert je uiteindelijk wel veel op. Niet alleen omdat het uurloon van een ontwikkelaar hoog ligt, maar ook omdat de vraag naar ontwikkelaars de komende jaren waarschijnlijk steeds sterker toe gaat nemen.

Er zijn veel verschillende programmeertalen die je kunt leren. Voor het ontwikkelen van webapplicaties zijn Python en JavaScript populair. Je kunt jezelf het beste op één programmeertaal richten, zodat je een experts binnen jouw gebied wordt.

Gemiddelde inkomsten per maand €2.500 t/m €15.000
Moeilijkheidsgraad Expert
Leercurve 6 tot 12 maanden
Wanneer kun je geld verdienen? Na 6 maanden

4. Designer

Ook het designen van websites, visitekaartjes, logo's, huisstijlen en wat dan nog meer, kun je online uitvoeren! Je levert zo een bijdrage aan de uitstraling van bedrijven. Veel bedrijven zijn opzoek naar designers die in-house willen werken, maar omdat het aanbod laag is, kiezen ze steeds vaker voor freelancers. Je kunt daarom direct als freelancer voor een bedrijf werken, of natuurlijk jezelf aanbieden op UpWork en Fiverr.

Voordat je als designer aan de slag kunt gaan, heb je natuurlijk wel ervaring nodig. Je kunt online verschillende cursussen volgen die jou leren om speciale design-software te gebruiken. Maar ook zijn er cursussen die je uitleggen hoe je marketing-technisch het beste designs kunt ontwerpen.

Je zult merken dat het na verloop van tijd steeds beter gaat. Ook hier kun je weer kiezen voor een specifieke tak die je volgt. Zo kun je een expert worden in het designen van websites, of duik je juist dieper in het designen van logo's en huisstijlen. Over het algemeen geldt: des te meer expertise je binnen een specifiek gebied hebt, des te hoger de vergoeding is die jij kunt vragen aan opdrachtgevers.

Gemiddelde inkomsten per maand €750 t/m €3.000
Moeilijkheidsgraad Gemiddeld
Leercurve 3 maanden
Wanneer kun je geld verdienen? Na 2 tot 3 maanden

5. Affiliate marketing

Weet jij al wat affiliate marketing is? Dit is het promoten van andermans producten en diensten waarvoor je een vergoeding ontvangt. Vaak ontvang je deze vergoeding pas wanneer de ander een aankoop heeft gedaan nadat jij dit hebt aangeraden om te doen.

De afgelopen jaren zijn er steeds meer affiliate websites bijgekomen. Vaak wordt affiliate marketing op een eigen website uitgevoerd, terwijl het ook mogelijk is om het via YouTube of andere social media kanalen uit te voeren. Je plaatst een link met een unieke code in de URL, waardoor men kan controleren van wie de link afkomstig is. Koopt iemand iets via jouw link? Dan ontvang je een vergoeding. Vaak is de vergoeding een percentage van het verkoopbedrag.

Het nadeel van affiliate marketing is dat er veel concurrentie is en het lang kan duren voordat je geld verdient. De afgelopen jaren hebben steeds meer mensen ingezien dat je vrij 'makkelijk' een passief inkomen met affiliate marketing kunt verdienen. Daarom is het lastig om nog tussen deze concurrenten te komen. Het is zaak om uniek te zijn en een product/niche te vinden waar nog weinig affiliate marketeers zichzelf in bevinden.

Het voordeel van affiliate marketing is dat je online geld kunt verdienen, ook wanneer je niet actief aan het werk bent. Wanneer jouw link eenmaal online staat, kan iedereen op ieder moment een aankoop doen. Je kunt dus ook geld verdienen terwijl je slaapt!

Gemiddelde inkomsten per maand €500 tot €10.000
Moeilijkheidsgraad Beginner
Leercurve 1 maand
Wanneer kun je geld verdienen? Binnen 3 maanden

In onderstaande video leer je meer over hoe jij online geld kunt verdienen met affiliate marketing.

6. Virtual assistent

Zoals de naam al zegt, werken virtual assistent volledig online. Wanneer je dit werk uitvoert, ben je een assistent van iemand anders. Je assisteert iemand anders met zijn of haar werkzaamheden. Denk hierbij aan het beantwoorden van e-mails, het plannen van afspraken in zijn/haar agenda, het doen van onderzoek, opnemen van de telefoon en het schrijven of controleren van teksten.

Het voordeel van dit werk is dat het veelzijdig is. Als virtual assistent voer je verschillende soorten taken uit. Daarnaast is er altijd veel vraag naar een virtual assistent. Voornamelijk online ondernemers hebben graag een virtual assistent die  neventaken op zich kan nemen, zodat de ondernemer zijn focus op zijn of haar belangrijkste taken kan leggen. Ook leer je ontzettend veel als virtual assistent, omdat je een kijkje in de keuken bij een andere ondernemer krijgt.

Wanneer je een virtual assistent bent, kun je werk vinden op websites als UpWork en Fiverr. Veel mensen zijn hier op zoek naar een virtual assistent, maar ook binnen Facebook-groepen voor digital nomads zien we vele oproepen naar een virtual assistent staan.

Gemiddelde inkomsten per maand €250 t/m €1.500
Moeilijkheidsgraad Beginner
Leercurve 2 maanden
Wanneer kun je geld verdienen? Na 2 maanden

7. E-commerce

Veel mensen verdienen geld door online producten te verkopen. Je zou zelf een product kunnen ontwikkelen en het daarna verkopen in een webshop. Het voordeel is dat je dan een uniek product hebt dat anderen niet verkopen, en je dus een grotere machtspositie hebt. Dit kun je overigens volledig online uitvoeren. Je schakelt namelijk een fabrikant in voor de ontwikkeling van het product, en laat de verzending door een distributiecentrum uitvoeren.

Het is ook mogelijk om andermans producten te verkopen, ook wel dropshipping genoemd. Jij zorgt er dan alleen voor dat het product daadwerkelijk verkocht wordt. Dat doe je door bijvoorbeeld te adverteren op social media platforms. Wanneer iemand vervolgens een aankoop uitvoert, zorgt een andere partij voor de verzending van het product.

Het voordeel van e-commerce is dat je hier veel geld mee kunt verdienen en het vrijwel oneindig op te schalen is. Je zou dus steeds meer geld kunnen verdienen met e-commerce. Vandaar dat we de afgelopen jaren een sterke toename zagen in het aantal mensen dat geld verdiend met e-commerce.

Gemiddelde inkomsten per maand €750 t/m €10.000
Moeilijkheidsgraad Gemiddeld
Leercurve 2 tot 3 maanden
Wanneer kun je geld verdienen? Binnen 3 maanden

8. Online cursus verkopen

Heb jij een eigenschap waar je goed in bent? Je zou een cursus kunnen maken waarin je anderen uitlegt hoe ze deze eigenschap of skill kunnen leren. Het verkopen van cursussen kan veel geld opleveren, omdat het uiteindelijk een passief inkomen kan worden. De cursus plaats je op een webshop en je zet advertenties op zodat iedereen over jouw cursus te weten komt. Vervolgens wacht je tot de verkopen binnen stromen, waarna je geld verdient.

Het nadeel is dat er vaak veel concurrentie is. Daarom zul je op zoek moeten gaan naar een niche waar weinig tot geen concurrentie is, of moet je ervoor zorgen dat jouw cursus iets unieks heeft. Ook moet de inhoud van de cursus goed zijn en moeten mensen écht iets aan de inhoud hebben. Doe je dat niet, zal dit tot veel negatieve reviews leiden, waarna de verkopen zullen afnemen.

Het opzetten van een cursus kun je helemaal zelf doen. Je neemt de video's op met een camera, laat de video's door iemand bewerken en upload ze naar een website.

Gemiddelde inkomsten per maand €1.000 t/m €5.000
Moeilijkheidsgraad Beginner
Leercurve 3 maanden
Wanneer kun je geld verdienen? Na zo'n 3 maanden

In onderstaande video leer je meer over het verdienen van geld met online cursussen.

Conclusie

Wil je een digital nomad worden? Genoeg keuze om geld te verdienen!

Tegenwoordig is het vrij makkelijk om online geld te verdienen. Je zult echter wel je best moeten doen, want het succes komt je niet zomaar aanwaaien. Ondanks dat het leven van een digital nomad er makkelijk uit ziet, is dat het in de werkelijkheid niet altijd zo.

De beroepen die we hierboven hebben genoemd komen we vaak tegen binnen de wereld van digital nomads. Ook jij kunt hier succesvol in worden. Ga op zoek naar iets wat bij jou past en zorg ervoor dat je hier een expert in wordt. Geef niet op wanneer het tegenzit, maar blijft altijd doorgaan totdat je jouw doelen en dromen hebt bereikt. Want geloof mij maar, wanneer je na je werk lekker een kokosnoot op het strand op Bali kunt drinken tijdens zonsondergang, is het het allemaal dubbel en dwars waard!

Ben je op zoek naar meer informatie of heb je nog vragen over token burns of andere crypto onderwerpen? Of wil je graag andere cryptoliefhebbers ontmoeten? In de gratis Discordkanalen van ons product Money Mastery van AllesOverCrypto kun je vragen stellen en kom je in gesprek met duizenden andere liefhebbers van crypto. Heb je andere crypto gerelateerde vragen? Het makkelijkste is om jouw vraag in onze FAQ op te zoeken. Wat je ook kunt doen, is dat je jouw vraag + AllesOverCrypto googelt. Laat vooral weten wat jouw gedachten over dit artikel is.

Headerfoto door RB_Media


Starten met crypto en geen idee waar je moet beginnen?

Kom dan naar onze gratis Online Bitcoin Training!

Bekijk hier wat je gaat leren!

Image
Online Bitcoin Training van allesovercrypto

 

 

 

Alle uitingen van AllesOverCrypto, waaronder begrepen alle producten (o.a. Crypto Signalen en de Crypto Masterclass), berichten en e-mails, zijn de professionele mening van AllesOverCrypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. AllesOverCrypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn.

De uitingen van AllesOverCrypto hebben uitsluitend een educatief karakter en kunnen op geen enkele wijze als financieel, juridisch of fiscaal advies worden opgevat. AllesOverCrypto is geen financieel, juridisch- en/of fiscaal adviseur. Er komt geen adviesrelatie tot stand tussen jou en AllesOverCrypto.

De door AllesOverCrypto gepresenteerde informatie is door haar met de grootste aandacht en zorg samengesteld. AllesOverCrypto kan echter niet instaan voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Het gebruik van deze informatie gebeurt op jouw eigen risico. Je dient ervan bewust te zijn dat de gepresenteerde informatie, mede door de snelheid waarmee de cryptomarkt zich beweegt, al snel achterhaald is dan wel kan zijn. Wees hiervan bewust bij het bestuderen van de informatie. Daarnaast wordt uitdrukkelijk verzocht de informatie zelf te verifiëren.

Eenieder die in één of meer cryptovaluta wil beleggen dient zijn/haar eigen onderzoek te doen alvorens een beslissing te nemen tot aan- of verkoop van cryptovaluta. AllesOverCrypto is op geen enkele wijze bij dit proces betrokken. Uitsluitend jijzelf bent verantwoordelijk voor jouw eigen aan-en verkoopbeslissingen. Het aankopen van cryptovaluta brengt vanwege de aard van het product en de volatiliteit van de cryptomarkt grote risico’s met zich mee. Deze risico’s zijn zo groot dat het zelfs mogelijk is je hele aankoopbedrag te verliezen. Koop dus geen cryptovaluta die je niet kunt veroorloven te verliezen.