Crypto Trading Cursus - Beginners en Gevorderden

Crypto Trading Cursus - Beginners en Gevorderden

Snel €10 verdienen?

 1. Maak een account aan
 2. Stort 10 euro
 3. Je ontvangt direct €10 extra!
Start direct bij
Bitvavo

Je hebt de mega succesverhalen crypto trading vast wel gehoord: "Van €100 naar €100.000 in één maand!". Helaas maakt zo'n 80% tot 90% van de retail traders verlies. Het feit is namelijk dat crypto traden (handelen) niet makkelijk is en als je er in stapt zonder enige kennis, dan is de kans groot dat je veel geld zult verliezen. Begin dus altijd eerst met leren voordat je gaat investeren!

Om die reden hebben wij een no-nonsense crypto trading cursus opgezet, voor zowel beginners als gevorderden, die iedereen winstgevend leert traden. In deze cursus crypto trading leer je van A tot Z succesvol traden op de cryptocurrency-markt aan de hand van een uitgebreide masterclass.

Maar voordat we daaraan beginnen nemen we in dit artikel eerst een duik in de wereld van crypto trading en gaan we langs alle onderdelen die hierbij aan de pas komen. Als eerst behandelen we wat crypto trading nou precies is, waarom het zo populair is en als laatste laten we zien op welke manieren je crypto trading het beste kunt leren. Veel leesplezier!

Bekijk snel:

Wat is crypto trading?

Bitcoin (BTC) en de crypto-markt in zijn geheel staan bekend om hun volatiliteit. Een aandeel, of in dit geval een crypto, is volatiel wanneer er veel beweging is in de koersprijs. Met andere woorden: de prijs gaat vaak hard omhoog, maar ook hard omlaag. Crypto traders spelen hier op in aan de hand van technische analyse. Technische analyse is het bestuderen van de grafieken door te kijken naar de afgelopen prijsactie van cryptocurrencies.

Technische analyse wordt gedaan aan de hand van gebeurde prijsactie. Hierbij wordt er gekeken naar support- (ondersteuning) en resistance levels(weerstand),  trendlijnen, koerspatronen, candlestick patronen, indicatoren en bepaalde trading tools zoals Fibonacci retracement levels.

Deze patronen in de prijsactie hebben in het verleden geleid tot een bepaalde beweging. Een voorbeeld hiervan is een ascending triangle. In het verleden zien we vaak dat wanneer een ascending triangle vormt in de koers, dat deze dan naar boven uitbreekt. Crypto traders spelen hier op in door in te stappen op het moment dat deze lijkt uit te breken.

Crypto trading cursus patronen
Een aantal trading patronen (door: Heavypong/Shuttershock)

 

Toch blijkt in de praktijk dat het overgrote deel van de traders verlies maakt op de lange duur. Het herkennen van patronen is één ding, maar het juiste instap- en uitstapmoment vinden is een ander. Veel handelaren traden zonder strategie en hebben moeite hun emoties te beheersen. Vandaar dat wij in onze crypto trading cursus extra veel aandacht hebben gelegd op het creëren van een duidelijk strategie, zodat jij gemakkelijker je emoties kunt uitschakelen en een plan kunt volgen dat rekening houdt met goed risicomanagement.

Waarom is cryptocurrency trading zo populair?

Nu de prijs van Bitcoin al langer boven de $50.000 dollar waard is, hoor je steeds meer over Bitcoin in het nieuws. Cryptocurrencies traden lijkt daarmee steeds populairder en populairder te worden. En dat is niet zo gek. Het internet zorgde voor vrijheid van informatie, maar blockchain en crypto zorgt voor vrijheid van waarde. Vrijheid van waarde betekent simpelweg dat we dankzij blockchain geheel vrij zijn in het handelen van alles wat waarde heeft. Dat crypto trading het laatste jaar een stuk populairder is geworden heeft een aantal redenen:

 • De prijs van Bitcoin is sinds het breken van de vorige all time high door het dak geschoten en daardoor zijn er veel winstgevende kansen op de markt onstaan.
 • De volatiliteit van de crypto-markt trekt traders aan omdat ze hier op in kunnen spelen.
 • Je hebt veel vrijheid met cryptocurrency trading en bepaalt je eigen uren.
 • De crypto-markt is 24/7 open, terwijl de aandelenmarkt en de valutamarkt (forex) alleen doordeweeks open zijn.
 • Potentie om veel geld te verdienen.
 • Crypto trading kan jouw een passief inkomen geven.
 • Met crypto traden zet je jouw geld aan het werk en leer je compound interest.
 • Je bent je eigen baas.

Meld je aan voor de Gratis Crypto Summit en leer Alles Over Crypto

Welkom bij de Gratis Crypto Summit van Allesovercrypto! Ben je geïnteresseerd in de wereld van cryptocurrency en wil je meer leren over hoe je kunt investeren in crypto en hoe het werkt? Dan is deze Summit perfect voor jou! Gedurende een week krijg je elke dag een nieuwe training waarin je alles leert over de wereld van cryptocurrency. Dit is een unieke kans om je kennis op dit gebied uit te breiden en om te leren van de beste experts in de branche. Meld je nu gratis aan voor de Crypto Summit en ontdek de wereld van cryptocurrency!

 

Meld je gratis aan voor de Crypto Summit

Google en YouTube

Een eerste optie om crypto trading te leren is via Google en YouTube. Er zijn tientallen YouTube-kanalen en website gefocust op het maken van content rondom crypto en het handelen daarin. Aan de hand van gratis video's en blogs kan je de basis begrippen van crypto trading leren. 

Pas wel op wie je vertrouwd, want lang niet alle informatie klopt die online staat. Er zijn veel websites en YouTubers die er niet op uit zijn om jou te helpen, maar jou vooral proberen aan te trekken met sleuren zoals "Gegarandeerd makkelijk en veel geld verdienen met deze strategie!". Wees dus op je hoede voor oplichters.

Het opzoeken en verzamelen van informatie over crypto traden kan bovendien erg lang duren. Wat wij in de praktijk zijn tegengekomen is dat heel veel informatie op het internet elkaar tegenspreekt en dat er geen duidelijke lijn is. Het internet is gigantisch en de crypto-markt verandert voortdurend. Als beginner kan het daarom maanden of zelfs wel jaren duren voordat je alle onderdelen van het handelen in cryptomunten volledig begrijpt. In de tijd dat je zelf aan het zoeken bent naar betrouwbare informatie kunnen er al talloze kansen voorbij komen.

Daarnaast wordt er veel te weinig gehamerd op oefenen. Oefening baart kunst en bij het traden van cryptocurrency is dat niet anders. Een koerspatroon achteraf herkennen is veel makkelijker dan een patroon vooraf herkennen en de prijsbeweging voor zijn. Pas als je echt in de praktijk aan de slag gaat met traden zul je leren hoe je winstgevend kunt handelen.

Crypto trading cursus

Een tweede optie is om een cursus crypto traden te volgen. Zoals hierboven vermeld staat kwamen wij er in de praktijk achter dat crypto trading informatie op het internet elkaar vaak tegenspreekt en dat er geen duidelijke routekaart te volgen is om een winstgevende handelaar te worden. Een cursus crypto traden kan daarmee helpen.

De cursus van AllesOverCrypto focust op de problemen die beginnend, maar ook gevorderden traders ondervinden als zij informatie over traden en cryptocurrency opzoeken op Google en YouTube. Het internet is namelijk net het wilde westen wat betreft crypto en een groot deel van wat je tegenkomt is spreek elkaar tegen of is bedoeld om je op te lichten.

In de cursus, die de naam "Crypto Masterclass" draagt, leggen trade-experts met jaren ervaring alles van A tot Z uit en wordt je aan de hand van theorie en praktijk een winstgevende trader. De cursus bestaat uit een overzichtelijk overzicht met een duidelijk stappenplan zodat je precies weet waar je moet beginnen, waar je op een gegeven moment in je leerproces staat en wat je nog allemaal kunt leren.

De grote voordelen van een cursus liggen hem dan ook vooral in de compleetheid van de stof en de kwaliteit ervan. In plaats van dat je elk onderdeel van crypto trading zelf apart moet opzoeken, is alles overzichtelijk voor je klaargezet door experts op het gebied van traden. Hierdoor ben jij geen uren tijd kwijt aan het zoeken naar goede informatie en ben je er bovendien zeker van dat je niet opgelicht wordt. Op deze pagina vind je het gehele overzicht aan dingen die je leert in de Crypto Masterclass.

Daarnaast wordt de crypto trading cursus continue bijgewerkt. De crypto-markt is dynamischer dan elke andere markt dan ook en zonder duidelijk overzicht is de kans groot dat belangrijke nieuwe ontwikkelingen je zullen ontgaan. Door voortdurend up-to-date te blijven loop je geen kansen mis en verdien je uiteindelijk het meeste geld. De masterclass crypto traden is niet alleen een eenmalige investering, maar je krijgt ook nog de rest van je leven gratis toegang tot alle updates en nieuwe lessen die toegevoegd worden. 

In de cursus crypto traden leer je dus echt van begin tot eind hoe je het beste cryptovaluta kan traden. De crypto traden module alleen al bestaat uit maar liefst uit 85 verschillende lessen die de diverse onderwerpen behandelen van traden. Een voorbeeld van de onderwerpen die aan bod komen zijn:

 • Trading patronen
 • Support en resistance
 • Risicomanagement bij traden (inclusief een template om dit bij te houden)
 • Traden met trendlijnen en patronen
 • Mee-traden met een professional
 • De beste tools en indicatoren om mee te traden
 • Prijsactie en trading ranges
 • Candlesticks & candlepatronen
 • Day-traden
 • Swing-traden
 • Langetermijn traden
 • Een eigen trading strategie ontwikkelen7

Naast de crypto trading module komt er nog veel meer aan bod in de masterclass. Zo leer je ook alles over de onderliggende techniek van Bitcoin en andere cryptocurrencies. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de blockchain, smart contracts, private keys, public keys, minen en staking. Doordat je niet alleen een expert wordt op gebied van traden, maar ook op de grondbeginselen van crypto, onderscheid je jezelf van de rest van de wereld en behaal je meer winst.

Join de Gratis Crypto community

Door deel te nemen aan de crypto summit krijg je toegang tot onze gratis Discord Community. Hier word je onderdeel van één van de grootste en meest actieve crypto-communities in Nederland, samenwerkend naar één doel: het verkrijgen van zo veel mogelijk rendement uit crypto trading. Binnen de community kun je 24/7 terecht met al je vragen en word je geholpen door ervaren traders die hetzelfde pad al hebben bewandeld.

Naast hulp krijgen, is het ook mogelijk om je nieuw verworven kennis te delen met anderen. Dit is niet alleen een mogelijkheid om anderen te helpen, maar ook om je eigen kennis beter te beheersen. Uit onze ervaring blijkt dat leden die actief deelnamen aan de community meer winst maakten.

Met de Crypto Summit sta je nooit alleen en kom je in contact met gelijkgestemden die net als jij gepassioneerd zijn over crypto trading en geld verdienen.

 

Hoe begin ik met de crypto trading cursus?

Ben je na het lezen van dit artikel enthousiast geworden over de vele financiële mogelijkheden van vrijheden die crypto trading jou kunnen bieden? Een perfect begin van jouw trade carriëre is het volgen van onze gratis crypto training. In deze training leg je een goede cryptobasis waarna je zelf een goede onderbouwde keuze kunt maken welk crypto-pad jij wilt bewandelen. Binnen ons platform zijn er namelijk meerdere wegen naar een financieel vrij leven door middel van crypto!

Lijkt het je wat om een student te worden en net als vele anderen geld te verdienen met het traden van Bitcoin en cryptocurrencies? Schrijf je dan hieronder in voor de gratis training en dan zien we jou graag daar. Jouw avontuur op het gebied van traden begint hier! 

Met dank aan  Open Studio/shutterstock.com voor de bannerafbeelding.

Ontdek Alles Over Crypto

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang wekelijks de nieuwste inzichten in de cryptowereld.

Je bent succesvol ingeschreven!
Oeps! Er is iets fout gegaan!