AllesOverCrypto publiceert voorlopig geen nieuws

Voorlopig geen nieuws op AllesOverCrypto

We hebben bij AllesOverCrypto besloten dat we ons meer willen focussen op de kern van waar we voor staan: het overbrengen van de juiste kennis over de crypto-wereld, zodat iedereen in Nederland met crypto kan beginnen. Dit betekent dat we tijdelijk zullen stoppen met het publiceren van nieuwsartikelen.

De cryptocurrency cursus voor beginners van AllesOverCrypto wordt steeds populairder en we krijgen steeds meer cursisten erbij. We willen er alles aan doen om onze studenten alles te leren wat er te leren valt over Bitcoin, blockchain en cryptocurrency's. Daarom zijn we tot het besluit gekomen om ons nóg meer te focussen op het helpen van onze studenten en het uitbreiden en verbeteren van de cursus. We willen hiervan de nummer 1 cursus van de BeNeLux en Europa maken. En uiteindelijk zelfs wereldwijd.

Dat betekent helaas dat we onze focus van andere dingen zullen halen en hier tijdelijk mee zullen stoppen. Het nieuws is daar één van. Wij zijn van mening dat het nieuws minder bijdraagt aan het leren over de cryptowereld dan bijvoorbeeld onze gratis training, blogs en cursus. Wij zullen dan ook zeker wél doorgaan met deze laatste 3 onderwerpen!

Bij dezen willen we je onwijs bedanken voor alle support en we hopen dat je erg genoten hebt van onze nieuwsartikelen. We beloven dat we je in de toekomst zullen blijven verrassen met mooie en vooral leerzame content. 

Team AllesOverCrypto


Starten met crypto en geen idee waar je moet beginnen?

Kom dan naar onze gratis online crypto training!

Bekijk hier wat je gaat leren!

Image
Online Bitcoin Training van allesovercrypto