AllesOverCrypto publiceert voorlopig geen nieuws

Voorlopig geen nieuws op AllesOverCrypto

We hebben bij AllesOverCrypto besloten dat we ons meer willen focussen op de kern van waar we voor staan: het overbrengen van de juiste kennis over de crypto-wereld, zodat iedereen in Nederland met crypto kan beginnen. Dit betekent dat we tijdelijk zullen stoppen met het publiceren van nieuwsartikelen.

De cryptocurrency cursus voor beginners van AllesOverCrypto wordt steeds populairder en we krijgen steeds meer cursisten erbij. We willen er alles aan doen om onze studenten alles te leren wat er te leren valt over Bitcoin, blockchain en cryptocurrency's. Daarom zijn we tot het besluit gekomen om ons nóg meer te focussen op het helpen van onze studenten en het uitbreiden en verbeteren van de cursus. We willen hiervan de nummer 1 cursus van de BeNeLux en Europa maken. En uiteindelijk zelfs wereldwijd.

Dat betekent helaas dat we onze focus van andere dingen zullen halen en hier tijdelijk mee zullen stoppen. Het nieuws is daar één van. Wij zijn van mening dat het nieuws minder bijdraagt aan het leren over de cryptowereld dan bijvoorbeeld onze gratis training, blogs en cursus. Wij zullen dan ook zeker wél doorgaan met deze laatste 3 onderwerpen!

Bij dezen willen we je onwijs bedanken voor alle support en we hopen dat je erg genoten hebt van onze nieuwsartikelen. We beloven dat we je in de toekomst zullen blijven verrassen met mooie en vooral leerzame content. 

Team AllesOverCrypto


Starten met crypto en geen idee waar je moet beginnen?

Kom dan naar onze gratis online crypto training!

Bekijk hier wat je gaat leren!

Image
Online Bitcoin Training van allesovercrypto

 

 

 

 

Alle uitingen van AllesOverCrypto, waaronder begrepen alle producten (o.a. Crypto Signalen en de Crypto Masterclass), berichten en e-mails, zijn de professionele mening van AllesOverCrypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. AllesOverCrypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn.

De uitingen van AllesOverCrypto hebben uitsluitend een educatief karakter en kunnen op geen enkele wijze als financieel, juridisch of fiscaal advies worden opgevat. AllesOverCrypto is geen financieel, juridisch- en/of fiscaal adviseur. Er komt geen adviesrelatie tot stand tussen jou en AllesOverCrypto.

De door AllesOverCrypto gepresenteerde informatie is door haar met de grootste aandacht en zorg samengesteld. AllesOverCrypto kan echter niet instaan voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Het gebruik van deze informatie gebeurt op jouw eigen risico. Je dient ervan bewust te zijn dat de gepresenteerde informatie, mede door de snelheid waarmee de cryptomarkt zich beweegt, al snel achterhaald is dan wel kan zijn. Wees hiervan bewust bij het bestuderen van de informatie. Daarnaast wordt uitdrukkelijk verzocht de informatie zelf te verifiëren.

Eenieder die in één of meer cryptovaluta wil beleggen dient zijn/haar eigen onderzoek te doen alvorens een beslissing te nemen tot aan- of verkoop van cryptovaluta. AllesOverCrypto is op geen enkele wijze bij dit proces betrokken. Uitsluitend jijzelf bent verantwoordelijk voor jouw eigen aan-en verkoopbeslissingen. Het aankopen van cryptovaluta brengt vanwege de aard van het product en de volatiliteit van de cryptomarkt grote risico’s met zich mee. Deze risico’s zijn zo groot dat het zelfs mogelijk is je hele aankoopbedrag te verliezen. Koop dus geen cryptovaluta die je niet kunt veroorloven te verliezen.