DEZE CURSUS GAAT JOU HELPEN OM FINANCIEEL VRIJ TE WORDEN EN HET DROOMLEVEN TE LEVEN DAT JE ALTIJD AL WILDE

VAN LOONSLAAF, GEEN GELD EN GEEN TIJD NAAR CRYPTO EXPERT MET VEEL GELD EN OPTIMALE VRIJHEID

Wil jij veel geld kunnen verdienen met cryptomunten?

HERKEN JIJ JE IN ÉÉN OF MEERDERE VAN DE ONDERSTAANDE PUNTEN?

Dan wil ik je stimuleren om deze pagina goed door te lezen. Het bespaart je veel frustratie, geld en valse hoop. En het laat je zien dat er licht aan het einde van de tunnel is...

Je wilt wel beleggen met je geld aangezien de spaarrekening niets oplevert, maar je bent bang dat je het geld waar je zo hard voor hebt gewerkt, kwijtraakt.

Bang om geld te verliezen

Je vindt cryptomunten en blockchain maar ingewikkeld en dat houd je tegen om in te stappen.

Geen verstand van zaken

Je hoort van veel mensen dat Bitcoin niet te vertrouwen is en dat het maar een bubbel is. Toch ben je stiekem wel nieuwsgierig.

Je bent nieuwsgierig

Je werkt nu fulltime of staat aan op het punt om fulltime te moeten werken en je zoekt een manier om deze sleur te ontlopen.

Je wilt je leven veranderen

Je staat te popelen om te investeren, maar er is zoveel informatie waardoor je niet weet waar je moet beginnen.

Je weet niet waar je moet beginnen

Je vindt het leuk om iets nieuws te leren maar crypto en blockchain worden vooral in moeilijk Engels uitgelegd en je bent op zoek naar een uitleg in begrijpbaar Nederlands.

Je wilt een goede uitleg die iedereen kan snappen.

"Vroeger zei je dat je rijk zou worden, maar nu het moment is dat je het geld wilt verdienen, merk je dat het niet snel genoeg gaat. Je wilt graag dat geld voor jou gaat werken in plaats van jij voor geld, maar hoe pak je dit aan? Waar moet je beginnen? En waar haal je de tijd vandaan om je hierin te verdiepen?"

HET DROEVIGE VERHAAL VAN JAN (85 jaar) EN DE SPIJT DIE HIJ HEEFT
(WIL JIJ DIT OOK VOORKOMEN?)

"Ik heb zoveel spijt, iedere dag weer en ik kan er niets meer aan doen." Het is een uitspraak die je iedere dag hoort wanneer je rondloopt in het bejaardentehuis. Spijt van dingen die ze nooit hebben uitgesproken tegen hun geliefde en spijt van dingen die ze nooit hebben gedaan en nu niet meer kunnen doen. Op de een of andere manier is het verhaal van Jan mij altijd bijgebleven. Hij vertelde mij in 2017 het volgende:

Knul, jij bent nu 24 jaar, ik ben 83, en ik wil je een belangrijke les meegeven. Toen ik zo oud was als jij, wilde ik rijk en gelukkig worden. Ik dacht dat deze twee bij elkaar hoorden. Maar moet je horen jongen, ik heb mijn hele leven weggegooid. Ik heb iedere dag keihard gewerkt en ben hierdoor alles kwijtgeraakt. Ik was er niet voor mijn vrouw toen ze ziek was, mijn kinderen hebben nooit een echte vader gehad en ik heb nooit echt genoten van mijn leven. Nu mijn vrouw is overleden en mijn kinderen mij niet willen zien, voel ik me diep en diep ongelukkig. 

Spijt

Ik heb zoveel spijt van hoe ik mijn leven heb aangepakt. Ik had zoveel mooie dingen willen doen, maar ik was alleen maar gefocust op carrière maken. Ik zie nu wel in dat deze weg niet leidt tot een gelukkig leven. Knoop deze zin goed in je oren knul: "je werkt om te kunnen leven, niet andersom." Zoek een baan die je écht leuk vindt en zorg er zo snel mogelijk voor dat geld voor jou gaat werken in plaats van jij voor geld. Hierdoor kan je de dingen doen waar je écht gelukkig van wordt. Tijd besteden aan je vrouw en kinderen, de wereld ontdekken en bovenal plezier maken! Het leven is geweldig, zolang je dit zelf maar ziet!

Mijn tijd is helaas al voorbij en ik kan niets meer veranderen. Ik zal spijt hebben tot op de dag dat ik op mijn sterfbed lig. Zorg dat jij dit niet hebt en leef een gelukkig leven!

Geraakt

Het verhaal van Jan heeft mij ontzettend geraakt en ik zie helaas om mij heen dat mensen precies dezelfde fout maken als hij toentertijd, misschien nog wel erger. Ik zie iedereen van hot naar her rennen en als je vraagt hoe het met ze gaat, is het antwoord: "Druk Druk Druk", alsof dit de nieuwe manier is om te zeggen dat het goed met je gaat. Als ze niet druk zijn met hun werk, dan zijn ze wel druk met hun nieuwste smartphone waarmee ze zogenaamd verbonden zijn met andere mensen. Maar ze hebben niet meer door dat ze in een bubbel leven, geen écht contact meer maken met de mensen om hen heen en ondertussen steeds meer gebukt gaan onder burn-outklachten. Mensen beseffen niet dat ze uiteindelijk doodgaan. Je hebt maar één leven, je hebt letterlijk maar één kans om het maximale uit je leven te kunnen halen. Helaas beseffen de meeste mensen dit niet, en leven ze alsof het leven oneindig is.

De multi-miljonair Gary Vaynerchuck beaamt dat spijt het ergste is wat je kan hebben

Mijn vraag aan jou

Ben jij ook een Jan? Werk of studeer jij ook totdat je erbij neervalt en merk je dat dit je niet gelukkig maakt? Dan zou ik tegen jou hetzelfde willen zeggen, zoals Jan tegen mij zei:

"Zoek vanaf nu naar een manier waarop geld voor jou kan werken in plaats van jij voor geld."

Er is nog nooit iemand geweest die op zijn sterfbed heeft gezegd "had ik maar meer gewerkt en minder met mijn vrienden en familie omgegaan". Het gaat er uiteindelijk om dat jij gelukkig bent, niet over 5 jaar, niet over 10 jaar, maar nu. Doe wat je leuk vindt, woon waar je wilt wonen, reis waar je wilt reizen en beleef de avonturen waar je altijd van gedroomd hebt!

Als je dat doet, dan zal je nooit op je 85ste zeggen dat je spijt hebt van hoe jij jouw leven hebt geleefd

Maar hoe doe ik dit?

"Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg."

Als je de acties blijft doen die je altijd al deed, dan zal je altijd dezelfde resultaten blijven krijgen en zal je leven nooit veranderen. Het is daarom belangrijk om een andere aanpak te kiezen. Een aanpak die voor jou werkt.

Na het gesprek met Jan ben ik voor mezelf de juiste aanpak gaan bedenken. Ik heb veel verschillende dingen geprobeerd en heb hierbij vaak gefaald. Maar, nu heb ik eindelijk de manier gevonden waardoor ik mijn droomleven leef. Ik heb geld dat voor mij werkt, ik kan zelf bepalen wanneer ik mijn werkuren maak en hierdoor heb ik tijd voor de dingen die écht belangrijk zijn in het leven. Mijn vrienden, mijn lieve vriendin en mijn familie die altijd voor mij klaarstaat. Nu wil ik ook dat jij jouw droomleven gaat leven en daarom heb ik besloten om mijn aanpak met jou te delen. Wil jij de volgende zijn die ik, samen met mijn compagnon Derek, help om zijn droomleven te leven?

"Dankzij deze cursus heb ik mijn baan kunnen opzeggen en werk ik nu alleen als ik er zelf zin in heb. Zonder jullie had ik dit niet kunnen bereiken, echt ontzettend bedankt voor
alles ."

Aram Valken

"Geniet van je leven!"

"Ik heb een onwijs leuke vriendin, maar door mijn drukke leven had ik veel ruzie met haar. Nu ik mijn geld kan verdienen met crypto gaat mijn relatie weer veel beter, eigenlijk gaat alles weer beter."

Arjan Zegerman

"Het leven is te kort om chagrijnig te zijn."

ONZE CRYPOCURRENCY CURSUS (EN WAAROM DEZE JOUW DROOMLEVEN GAAT WAARMAKEN)

Een grotere kans in de cryptomarkt dan nu zal zich nooit meer voordoen

De cryptomarkt beweegt in marktcyclussen en wanneer de koers omhoog gaat dan hebben de kranten het vaak over een bubbel. Zo'n bubbel is nu al 4x geweest en iedere keer werd hij groter. 

Dit is een voorbeeld van de bubbel uit 2011:

Je ziet dat toen de Bitcoin van 0 dollar naar bijna $30,00 (x30!) is gegaan. Dit is een ongelooflijk sterke stijging in een zeer korte tijd. Dit betekent, wanneer je in september 2010 een kleine $100,- had geïnvesteerd, je op de top $300,000,- had gehad!
Na het bereiken van zijn hoogtepunt is hij weer in waarde gedaald en dachten veel mensen dat het een eenmalige beweging was, maar niets bleek minder waar. Anderhalf jaar later begon Bitcoin namelijk aan een nieuwe rally zoals je hieronder kunt zien:

Maar ik hoef jou nu niet meer te vertellen dat deze cyclus zich gewoon weer gaat herhalen. De koersen staan op dit moment weer lekker laag en het is dus nu een perfecte tijd om jouw inkopen te doen. Ter verduidelijking, dit is waar we nu staan:

Realiseer jij je wel dat er straks van de piek van 2017 ook helemaal niks meer over is?! Dat de volgende bubbel alle vorige zal doen laten vervagen? Welk bedrag zal je straks hebben als je nu $100 inlegt? Er is niemand op dit moment die jou op deze kans wijst, iedereen is namelijk aan het slapen en in de veronderstelling dat Bitcoin nooit meer omhoog zal gaan. Deze tip krijg je alvast gratis van mij! Om cryptomunten in te kopen op deze bodem, nu het nog kan. Maar voordat je dit doet, is het belangrijk om te weten hoe en in welke munten...

Weinig tijd

De kans is er nu, maar we hebben in de grafieken van hierboven gezien dat het in een zeer korte tijd ontzettend snel kan stijgen. Als je nu zelf gaat uitpluizen over hoe je het beste kunt investeren in de cryptomarkt, dan ben je zo een jaar verder. Tegen die tijd kan de koers al omhoog geknald zijn en dan ben je dus te laat. Dat kost je al snel duizenden euro's. In onze cursus hebben wij al onze kennis en ervaring van de afgelopen jaren gebundeld en kan je met een maand al het nodige weten van de cryptomarkt. Dit scheelt je ontzettend veel tijd en ook ontzettend veel gemiste inkomsten als de koers vanaf nu omhoog schiet.

Door het succes dat Derek en ik hebben behaald op de cryptomarkt en de vele vragen die wij binnenkrijgen vanuit onze websitebezoekers, hebben we

besloten om een cursus uit te brengen waar we al onze

kennis en tips met je gaan delen.

Bovendien zijn er ook veel oplichters die er alles aan doen om je geld bij je af te troggelen. Door deze twee redenen worden veel mensen tegengehouden om te beginnen met cryptocurrency's, terwijl dit letterlijk de allergrootste kans is in de geschiedenis van de mensheid om voor eens en voor altijd in volledige vrijheid te kunnen leven! Daarom werd het tijd voor een cursus die ervoor zorgt dat deze twee problemen geschiedenis zijn.

Om heel eerlijk te zijn, komt dit idee ook voort uit frustratie.

Toen we begonnen met cryptomunten was er nauwelijks goede informatie te vinden en dit is nu eigenlijk nog steeds zo. Het is al gloednieuw materiaal waar je over leest en dan zijn de artikelen die er wel zijn 9 van de 10 keer in moeilijk Engels geschreven.

Geen 'Snel-rijk-belofte'

Cursussen op het internet die beloven dat je snel rijk gaat worden zonder er echt wat voor te doen, zijn veelal oplichters. "Investeer nu €100 en verdubbel je geld iedere dag", "Met deze lessen kan je vanuit je huis duizenden euro's verdienen zonder een euro te investeren". Je hoort deze uitspraken vaak, maar veel daarvan blijven helaas bij mooie praatjes. 

Wie mooie resultaten wil bereiken, zal hier ook inzet voor moeten tonen. Zonder werk geen inkomsten. Maar, er is een verschil tussen slim werken en hard werken. Jan heeft zijn hele leven hard gewerkt en had hierdoor geen tijd voor de dingen die echt belangrijk voor hem waren. Wanneer je slim werkt, verdien je hetzelfde of zelfs meer én heb je tijd voor de belangrijke dingen in het leven. Wij gaan je helpen om vanaf nu slim te werken.

De grote bubbel van 2011 is veranderd in een klein heuveltje in vergelijking met de nieuwe koersstijging van begin 2013. Hij heeft hier de $230 dollar aangetikt! De mensen die dus in 2011 dachten dat hun geld verdampt was, zagen nu ineens hun geld weer dik in waarde vermeerderen. De mensen die in 2011 bovenin zijn ingestapt hebben alsnog hun geld met bijna 8x zien verdubbelen, kan je nagaan als je had ingekocht op de bodem van december 2011, dan had je met $100 ruim $7,000,- gemaakt!

Ook in begin 2013 is de prijs na het bereiken van de $230 weer flink gekelderd. Precies wat er in 2011 gebeurde, gebeurde nu weer. Grappig genoeg, dachten mensen ook weer dat hun geld was verdampt en dat Bitcoin vanaf nu dood zou zijn. Maar, een paar maanden later gebeurde het hele riedeltje gewoon weer opnieuw, kijk maar naar deze grafiek:

Ook hier zie je dat de bubbel uit begin 2013 in een klein heuveltje is veranderd en van die van 2011 is amper nog iets over. Waar ze in 2011 baalden toen ze op de piek voor $29,60 inkochten, kunnen mensen van eind 2013 hier alleen maar van dromen. De Bitcoin tikte meer dan $1100 dollar aan en voor het eerst doken ook veel mediakanalen op het fenomeen. Als je nu op de bodem was ingestapt en je inleg op de top van deze bubbel had verkocht, dan had je met $100 zo'n $1,100 gemaakt! Kan je nagaan als je €1.000 had ingelegd. 

Je zal het niet verwachten, maar ook na deze bubbel dook de koers weer naar beneden. En jahoor, ook nu weer dacht iedereen dat Bitcoin dood was en dat het nooit meer zal terugkomen. Totdat....,en die kan je je waarschijnlijk nog wel herinneren, in 2017 de nieuwe rally begon:

Er ging geen verjaardag voorbij waar het woord Bitcoin niet viel. Iedereen het het erover dat de munt weer ongelooflijk hard was gestegen. Ditmaal tot boven de $17500! 

"Bitcoin is dood en komt nooit meer terug"

Van de bubbel van 2011 is werkelijk niks meer over! Voor de bubbel van begin 2013 heb je een vergrootglas nodig en de bubbel van eind 2013 is enkel nog een klein heuveltje. Als je $10 had ingelegd op de bodem van 2015, dan had je op de top van deze bubbel ruim $700 gehad! Zoals je weet is ook nu weer de prijs flink gekelderd en hoor je dezelfde geluiden als in 2011, begin 2013 en eind 2013:

Slim werken

Door slim in te spelen op de cryptomarkt, kan je de markt voor jou laten werken. Je stopt er op het juiste moment geld in, hebt geduld, en haalt op het juiste moment je geld er weer uit. Met zo'n handelsactie kan je in deze markt al snel 20% winst maken. Doe dit iedere dag 1x en met 100 euro heb je na

Dit klinkt allemaal heel eenvoudig, maar er komt veel bij kijken. Allereerst moet je de cryptomarkt snappen, weten wanneer je moet instappen en uitstappen, welke munt je het beste kunt kopen en bovenal moet je jouw emoties onder controle weten te houden.

Als je dit zelfstandig wilt leren, dan ben je jaren verder voordat je kunt beginnen. Dat, terwijl nu de cryptomarkt laag staat en de kans letterlijk voor het oprapen ligt.

  • 7 dagen €358,32 verdiend
  • 14 dagen €1283,92 verdiend
  • 30 dagen €23.737,63 verdiend!

Je hebt je toekomst in eigen hand

Je hebt nu de keuze om iets met deze kennis te doen. Je kan de keuze maken om gewoon verder te gaan met het leven dat je nu hebt en helemaal niks doen met deze kennis. Deze keuze kan je maken als je niet bang bent voor de spijt die je zult hebben tijdens de grootste cryptobubbel die nog gaat komen.

Maar zoals Jan en Gary Vaynerchuck al hebben aangegeven, SPIJT is het ergste gevoel wat je kan hebben. Je kan er namelijk niets meer aan veranderen, gebeurd is gebeurd.

Gelukkig kan je ook een andere keuze maken. Maar dan maak je wel de keuze om nú actie te ondernemen, om nú jouw oude leven vaarwel te zeggen en dat nú echt de tijd is aangebroken om jouw droomleven na te jagen. 

Wij willen jou in ieder geval ontzettend graag helpen om deze kans te benutten en daarom hebben we deze cursus in elkaar gezet. Dus wil jij:

Dan is deze cursus zeker wat voor jou! Maar belangrijk:

Er bestaat niet iets als snel rijk worden zonder er wat voor te doen. Als je besluit om deze cursus te volgen, dan wil ik dat je je er voor de volle 100% inzet. Ik wil jou graag helpen, maar je moet het zelf ook echt willen.

Als jij JA zegt op de volgende drie vragen, dan zijn wij gemotiveerd om jou Crypto Miljonair te maken:

Heel goed! De cursus alleen gaat je namelijk niet rijk maken. Succes is kennis + actie, ik geef je de kennis en jij moet de actie ondernemen!

Als jij hebt besloten actie te ondernemen, laten we dan beginnen! Binnen 5 minuten heb jij al je eerste stap gezet richting het leven dat je wilt leven.

De eerste actie is om de cursus aan te schaffen, waarna je van mij een link krijgt om in de crypto VIP-groep te komen. Vanaf dan is het 'AAN' en gaan we samen ervoor zorgen dat jij Crypto Miljonair wordt. Nog even en je kan het leven leiden waar je altijd van hebt gedroomd!

  1. Alles over de cryptomarkt leren zodat jij maximaal kan profiteren van de nieuwe Bitcoinbubbel?
  2. Niet jaren moeten ploeteren om alles te snappen maar gewoon simpel in een overzichtelijke cursus alles leren?
  3. Naast de cursus ook een mentor hebben die jou helpt bij het investeren in deze kansrijke markt?
  4. De sleur van het dagelijkse leven doorbreken en deze kans pakken om jou droomleven te realiseren?

  1. Wil jij heel graag financiële vrijheid bereiken en ben je bereid hier hard en vooral slim voor te werken?
  2. Besluit jij als je deze cursus koopt om tegenslagen om te zetten in kansen en vertrouwen te houden als het even tegenzit?
  3. Wil jij net zo graag succesvol worden als dat je wilt ademen?

Tijdelijk 50% korting

"Er zijn mensen die actie ondernemen en mensen die blijven zitten waar ze zitten. De laatste groep zijn altijd de mensen die later spijt krijgen en deze frustratie uiten op mensen die het wel aandurfden om deze stap te nemen. Ze gooien het vaak op 'geluk' en 'oh jij weer wel'.

WINNAARS = ZIJ DIE ACTIE ONDERNEMEN

Verliezers = zij die het leven uitzitten 

en hun dromen nooit zullen waarmaken

BEN JIJ EEN ACTION-TAKER?

ONZE CURSUS GAAT JOU HELPEN OM JE DROOMLEVEN TE LEVEN

#1 Je leert wat crypto en blockchain inhouden en waarom dit voor een enorme revolutie gaat zorgen

"Bitcoin, altcoins, blockchain, wat houden deze begrippen in hemelsnaam in?" Ik ga toch niet in iets investeren dat ik helemaal niet ken! Dat zou niet slim zijn. "Daarbij, ik ben helemaal niet technisch aangelegd, dus ik kan er wel over lezen maar ik zal het nooit snappen." Dit zijn allemaal belemmerende gedachten die helemaal niet nodig zijn. Helaas heeft iedereen hier last van en dit komt in alle facetten van je leven voor. Je wilt een nieuwe baan, maar je brein zegt tegen je dat je waarschijnlijk niet goed genoeg bent. Of je wilt graag op die leuke vrouw of man afstappen, maar je brein houdt je tegen. Heel normaal dus dat je deze gedachten hebt, maar ze helpen je niet verder! Ook in deze nieuwe markt hebben veel mensen deze belemmerende gedachten. Herken jij jezelf in een van deze gedachten?

Je hoort dat blockchain heel groot gaat worden, maar niemand kan je fatsoenlijk uitleggen wat het nou eigenlijk is ...

Mensen hadden het er in 2017 over hoeveel geld ze wel niet verdienden met Bitcoin, maar jij dacht dat het te ingewikkeld zou zijn en begon er daarom niet aan ...

Je hebt altijd geleerd dat je nooit ergens moet instappen waar je geen brood van hebt gegeten ...

Je hebt niets met computers en techniek, dus deze markt zal wel niks voor mij zijn ...

Het lijkt lastig maar dat is het niet, wij gaan jou helpen het helemaal te begrijpen

Zie je het probleem van belemmerende gedachtes? Het houdt je tegen om actie te ondernemen. Je praat jezelf naar beneden, terwijl dat nergens voor nodig is. De meest succesvolle mensen op aarde geloven in zichzelf en besluiten nergens voor terug te deinzen. Ik ga je helpen om jou het zekere gevoel te geven zodat je actie kunt ondernemen. Je zal zien hoe geweldig dit voelt! Hieronder alvast een voorproefje van wat onze cursus jou gaat bieden:

Waarom blockchain dé technologie is die de wereld gaat veranderen, zoals het internet ook heeft gedaan. Zoals je weet zijn de 'Internet-investeerders van het 1e uur' ontzettend rijk geworden.

Hoe Bitcoin werkt en waarom dit vele malen beter is dan het huidige geld wat we gebruiken. Bitcoin stijgt immers niet voor niets in waarde en de euro daalt alleen maar in waarde.

Hoe het kan dat we in 2008 in een crisis zijn beland en waarom Bitcoin hier dé oplossing voor is.

Hoe slimme contracten ons gaan helpen om ons leven nóg makkelijker te maken. Door de potentie hiervan in te zien kan jij goede investeringskansen herkennen.

Hoe geld is ontstaan en waarom het toe is aan een nieuwe ontwikkeling en hoe jij kan verdienen aan deze nieuwe ontwikkeling.

Welke soorten cryptomunten je hebt, waar ze voor dienen en welke het beste rendement opleveren.

Dit allemaal in gemakkelijk Nederlands uitgelegd zodat jij dit perfect snapt en ook aan anderen in Jip-en-Janneke taal kan uitleggen. Wist je dat Crypto Experts op dit moment €100 per uur kunnen vragen?

Angst

Belemmerende gedachten komen veelal door de emotie ANGST. Angst die voortkomt uit onzekerheid. Wanneer we die onzekerheid kunnen wegnemen, zal je minder angstgevoelens ervaren en meer dingen durven aan te gaan. Door meer dingen te doen, zal je eerder jouw doelen bereiken!

Een bewezen aanpak voor onzekerheid is kennis. Misschien herken je dat wel bij jezelf. Wanneer je ergens veel van weet, dan voel je je heel zelfverzekerd! Iedereen mag je alles vragen over dat onderwerp, jij regelt het wel! Dus als je merk dat je je ergens onzeker over voelt, leer erover! Vergaar kennis over dit onderwerp zodat je zo snel mogelijk diegene bent die hier alles over weet!

Op deze manier kunnen we ook jouw belemmerende gedachten over de cryptomarkt wegnemen. Natuurlijk voel je je nog wat onzeker in deze nieuwe markt, maar we weten precies wat we hieraan kunnen doen! Als jij jezelf meer inleest en kennis opdoet over Bitcoin en blockchain, dan voel je je straks als een vis in het water, zelfs als je nog nooit iets technisch hebt gedaan.

" Ik heb liever spijt van iets dat ik wél heb gedaan dan van iets dat ik niét heb gedaan "

De heren Westra en Suiker hebben beiden al ruim 5 jaar ervaring op het gebied van Blockchain & Cryptocurrency's en helpen veel mensen wegwijs te worden in deze nieuwe wereld. Ondertussen hebben ze vrijwel alles meegemaakt, van €10.000 in een uur verdienen tot aan €50.000 verliezen bij een hack. Hun expertise en ervaring willen ze met jou delen zodat jij een kickstart kunt maken en zoveel mogelijk kunt verdienen!

" Universitair afgestudeerd Gedragseconoom en professioneel Crypto Trader "

Derek Westra

LERAAR

LEREN VAN ECHTE CRYPTO EXPERTS

" Universitair afgestudeerd Bedrijfskundige en Trendwatcher "

Patrick Suiker

LERAAR

Crypto Expert

Patrick Suiker

MIJN BOODSCHAP AAN JOU: JIJ KAN HET OOK!

Ruim vijf jaar geleden toen ik met crypto begon, voelde ik mij onwijs machteloos. Ik kan me voorstellen dat jij dit gevoel nu ook hebt! Je wilt wel, maar je weet niet hoe en waar je moet beginnen! Ik zal je wat meer vertellen over mijn situatie in 2013.

Ik studeerde en had een bijbaantje en kwam al heel snel tot het besef: "Is dit het nou? Ik haal netjes zoals het hoort mijn diploma en daarna ga ik braafjes fulltime werken totdat ik op mijn 73e met pensioen mag. En als ik dan met pensioen ben, heb ik eigenlijk geen energie meer om echt wat met mijn leven te doen. Zo kan het toch niet zijn? Ik wil nú leven, ik wil nú genieten!"  

Mijn ouders zeiden daarop altijd, "Patrick, wanneer leer je nou dat het leven niet alleen maar leuk en zorgeloos is. Werken hoort er nu eenmaal bij en niet alles is altijd even leuk." Maar ik besloot hier niet mee akkoord te gaan. Ik wil wel werken, maar werken om te leven en in vrijheid, wanneer het mij uitkomt zonder dat ik ergens verplicht heen moet of dat anderen bepalen hoe mijn dag eruit ziet.

Om locatie-afhankelijk te kunnen werken dacht ik, ik moet online mijn geld kunnen verdienen! En het liefst niet uurgebonden. Dus, als ik aan het relaxen ben met mijn vrienden, dan moet ik alsnog geld kunnen verdienen!

Online werk

Na de bekende opties als Multi-level Marketing, online enquêtes invullen en de vele oplichtingspraktijken bekeken te hebben, stuitte ik gelukkig op een manier waar nog niemand het over had, Bitcoin! Het was 2013 en werkelijk waar niemand had er nog echt over gehoord.

Ik besloot mij erin te verdiepen en het was alles behalve makkelijk! Ik moest de artikelen echt drie keer overlezen en de vaktermen afzonderlijk opzoeken en vertalen. Het kostte mij ontzettend veel tijd en moeite en alsnog kreeg ik de materie niet echt onder de knie.

Ondanks dat ik nu een klein beetje kennis had, voelde ik mij heel onzeker en merkte ik dat ik werd tegengehouden door belemmerende gedachten. Ik ben ook maar een doodnormale Hollandse jongen met doodgewone ouders. Hoe kan ik nou geld maken in deze totaal onbekende wereld?

Door gebrek aan kennis en ervaring en niemand die mij hierbij kon helpen, ben ik flink op mijn snufferd gegaan bij de bubbel van eind 2013. Ik had voor maar liefst €1600 geïnvesteerd en hier was vervolgens nog maar €400 van over. Ik heb wel even winst gestaan, maar ik wist niet goed wat ik aan het doen was en dit heeft mij dus €1200 gekost, terwijl iedereen om me heen duizenden euro's verdiende aan deze bubbel!

Investeren zonder kennis kost meer dan investeren in kennis

Iedereen om me heen zei nog "zie je wel dat Bitcoin geen toekomst heeft, ik heb het je nog gezegd"! Waarop ik dan zei, "wacht maar, het komt vast weer goed". Maar helaas, dagen, maanden en uiteindelijk zelfs jaren gingen er voorbij zonder dat mijn inleg weer omhoog ging.

David heeft mij destijds op de unieke kans gewezen

Ik besloot in juni 2015 samen met mijn huisgenoot Derek om voor de grap weer eens naar een crypto-evenement te gaan. Het was rustig en er waren alleen maar een handjevol fanatiekelingen, die vooral de technologie erachter erg interessant vonden. Maar, ergens achterin de zaal stond een wat mysterieuze man de bijeenkomst te observeren. Onze interesse werd gewekt en Derek stapte op hem af. Hij vroeg hem op een directe manier "Wat ben je aan het doen?" waarop hij zei:

"Dit zijn de tijden waarin je het allermeeste geld kunt verdienen. Kijk om je heen, er is niemand te bekennen, behalve een aantal techneuten. 1,5 Jaar geleden wemelde het hier van de mensen met dollartekens in hun ogen en hoorde je niets anders dan MOON, MOON, MOON!"

Eigenlijk wat hij hier aan ons vertelde, heb ik jullie net hierboven verteld in het stuk van de Bitcoinbubbels.

"Als ik jou één advies mag geven: zorg dat je zoveel mogelijk verdient en van dit geld zoveel mogelijk Bitcoins zal kopen. Geloof me, je gaat versteld staan van wat het waard zal zijn over een paar jaren. Twijfel je aan mijn woorden? Kijk dan eens naar het verloop van de Bitcoingrafiek."

David als mentor

Het gesprek met David deed Derek en mij ontzettend goed en gaf ons weer het vertrouwen terug wat we de afgelopen tijd waren verloren. We besloten ons vol te storten op Bitcoin, altcoins en de technologieën erachter. We merkten weer dat het ongelooflijk veel tijd kost om dit zelfstandig te leren en vroegen David of hij ervoor openstond om onze mentor te worden. Dit stond hij zeker en vanaf toen ging het in een sneltreinvaart. 

Al onze verdiensten als Parkeerbeheerder bij Schiphol stopten we in de coaching van David en natuurlijk kochten we ook zo nu en dan wat cryptomunten in. Ook nu weer verklaarden veel mensen ons voor gek. Hoe kan je, als je €1000,- per maand verdient, dit allemaal stoppen in coaching! We besloten niet meer te luisteren naar wat anderen vonden en hielden steevast aan het plan dat we met David hadden bekokstoofd.  

Fiets vs Raket

We zijn ontzettend blij dat we David als mentor heb genomen en hij is iedere euro dubbel en dwars waard geweest! We maken vaak de vergelijking tussen een raket en een fiets. Wanneer je lastige materie zoals Bitcoin en Blockchain wilt leren, dan ben je eigenlijk aan het fietsen naar de andere kant van de wereld. Eerst moet je met vallen en opstaan leren fietsen en daarna duurt het nog eens jaren voordat je aan de andere kant van de wereld bent aangekomen! 

Hoe fijn zou het zijn als Elon Musk een raket voor je klaarzet, alle gegevens juist instelt, en je zelf alleen nog maar op de GROTE GROENE KNOP hoeft te drukken! Ik kan je verzekeren, met de raket ben je een stuk sneller aan de andere kant van de wereld dan met een fiets, sterker nog, je kan gewoon doorreizen naar een andere planeet!

David heeft in 2015 voor ons de raket juist ingesteld en wij hebben plaatsgenomen en genoten van de reis. Robin (programmeur van AllesOverCrypto) en Patrick zaten bij het raam en Derek wat krapjes tussen hen in.

Door David als mentor te hebben, hebben wij goed van de bubbel van 2017 geprofiteerd en dit heeft al het coachingsgeld tientallen keren terugverdiend. Wij zijn David hier nog tot op de dag van vandaag dankbaar voor!

Wij willen jouw mentor zijn!

In 2017 hebben we een gigantische hype gehad en daarna zagen we in 2018 dat alles daalde en iedereen weer aangaf dat Bitcoin tot de verleden tijd behoort. Nu is het 2019 en je hoort eigenlijk niemand meer over cryptocurrency's. Het doet ons sterk denken aan de rustige periode van 2015 toen wij naar het crypto-evenement gingen. Het is voor de mensen die hoog hebben ingekocht niet leuk om te zien dat de prijzen nu zo laag liggen. Maar, eigenlijk is het dus, net als toen, een geweldige kans om goedkoop in te kopen. 

Wij hadden destijds geluk dat we David tegenkwamen en dat hij ons wees op de unieke kans die zich voordeed. Nu wij hiervan hebben geprofiteerd, gunnen we jou dit geluk ook en willen wij je graag helpen. Wij willen jouw David zijn! Wij willen jou wakkerschudden en het vertrouwen geven dat het weer goedkomt met Bitcoin, net als voorheen! Wij willen jou erop wijzen dat er weer een geweldige kans ligt om aan te grijpen. Als je er nog aan twijfelt, bekijk dan de grafieken van Bitcoin die ik hierboven heb geplaatst. Denk je ook niet nadat het al 4x omhoog is geknald dat de geschiedenis zich weer zal herhalen?

Jij kan het ook!

Je mag dan wel geen ervaring hebben met Bitcoin en Blockchain, maar dat hadden wij ook niet! En gelukkig hoef jij het niet allemaal zelf uit te vogelen. Met onze cursus leer je van al onze fouten en wij zijn jouw mentor waar je al jouw vragen aan kunt stellen!

"Investeren zonder kennis kost meer dan investeren in kennis"

Laat ons jouw coach zijn en dan gaan we samen ervoor zorgen dat je maximaal profiteert van de aankomende Bitcoinbubbel en dat je jouw droomleven kunt gaan leven!

Mij heeft het in eerste instantie €1200 euro gekost toen ik zelfstandig ging investeren, maar daarna heb ik duizenden euro's geïnvesteerd in coaching en toen heb ik veel samen met derek maar liefst €150.000 verdiend!

Dit laat zien dat:

HOE ONZE CURSUS JOU GAAT HELPEN OM JE DROOMLEVEN TE LEVEN

#2 Je leert hoe jij veel geld kunt gaan verdienen met cryptomunten

Wij gaan jou helpen bij het investeren in de cryptomunten. We hebben zelf veel fouten gemaakt die ons duizenden euro's hebben gekost en met onze tips weet je zeker dat dit jou niet gaat gebeuren. .

€50.000 Verloren bij een hack

Zo zijn wij een keer €50.000 verloren bij een hack die we eigenlijk van tevoren hadden kunnen zien aankomen. Het zag er al wat malafide uit, maar we waren van te goed vertrouwen om er wat aan te doen. We lieten een flink deel van ons geld op dit platform staan met alle gevolgen van dien. Het doet ons nog pijn als we eraan terugdenken maar motiveert ons tegelijkertijd ook om jou voor dit soort fouten te behoeden. Zo zie je maar weer dat investeren zonder kennis meer geld kost dan investeren in kennis. Als iemand ons had verteld dat het niet verstandig is om op dit soort platformen je munten te bewaren, dan hadden we nu nog dat mooie bedrag op de bank staan!

Teveel handelskosten betalen

Naast dat we jou gaan behoeden voor het maken van fouten, willen we je ook op de hoogte brengen van de beste handelsplatformen. Bij sommige betaal je veel meer transactiekosten dan je denkt en dit kost je op den duur ontzettend veel geld. Doordat wij op meer dan 20 verschillende platformen hebben gehandeld, weten wij precies welke goed zijn en eerlijke kosten doorrekenen.

Hoe je eenvoudig in de cryptomunten investeert die jou veel geld gaan opleveren.

Veelgemaakte fouten bij het investeren in cryptomunten waar we jou voor gaan behoeden.

Hoe je jouw munten het beste kunt beveiligen zodat je mooie winsten niet worden afgenomen door een hacker.

Hoe je jouw verdiende geld kan laten uitbetalen en waar je dit het beste kan doen.

Hoe je in de nieuwste munten kunt investeren nog voordat anderen het doen.

Toegang tot de VIP Groep waar je met andere cursisten elkaar helpt om zoveel mogelijk geld te verdienen

Ondersteuning van jouw mentor zodat je maximaal kunt profiteren van de aankomende bubbel.

Alvast een vooruitblik van wat je binnen onze cursus kan verwachten

Geld verdienen begint bij geld veiligstellen

Als je veel geld aan het verdienen bent, is het minstens net zo belangrijk dat je het niet ook weer kwijtraakt, zoals bij de twee voorbeelden van hierboven wel het geval is. Wij gaan je daarom niet alleen leren hoe je veel geld kunt verdienen, maar ook hoe je dit geld kunt behouden. Dit is minstens net zo belangrijk! Je kan alleen jouw droomleven leven met geld dat je hebt, niet met het geld dat je ooit hebt gehad.

De miljardair Warren Buffet zegt altijd:

"De beste investering die je kunt doen is de investering in jezelf."

Investeer zoveel mogelijk tijd en geld in jezelf en het geld

zal vanzelf komen

HOE ONZE CURSUS JOU GAAT HELPEN OM JE DROOMLEVEN TE LEVEN

#3 Je leert hoe jij door actief te handelen maximaal kan profiteren van de aankomende Bitcoinbubbel (en meer kan verdienen dan anderen)

Handelen in cryptomunten is een en al psychologie en emoties. Mensen worden bang als de prijs naar beneden gaat en worden opgewonden wanneer de koers de lucht inschiet. 99% Van de mensen doet maar wat en gaat volledig af op zijn emoties. Dit resulteert in dat wanneer de prijs laag staat, ze verkopen omdat ze bang zijn dat de koers nog lager zal gaan en wanneer hij hoog staat dan kopen ze in omdat ze denken dat hij alleen maar verder zal stijgen.

Je leert hoe je zelfstandig de grafieken kunt lezen en koop -en verkoopmomenten kunt herkennen

Waarom veel mensen geld verliezen en waarom jij met deze kennis gaat winnen

Hoe het geld van anderen in jouw zakken terecht zal komen door simpele technieken

Hoe jij met slim werken véél meer gaat verdienen dan met hard werken

Op welke momenten je het best kan investeren of juist je winst kan pakken om het maximale uit de grootste crypto-bubbel tot nu toe te halen.

Inspelen op de emoties

Aangezien jij gaat leren hoe je deze reacties van mensen kunt herkennen, kan je perfect op hun emoties inspelen! Wij leggen je uit hoe je kunt zien wanneer mensen bang zijn en wanneer mensen overdreven blij zijn. Door van onze ervaring te leren, kan jij de goedkope munten opkopen en aan de euforische mensen diezelfde munten duur verkopen. Sneller geld zal je nergens anders kunnen verdienen!

Nu zal je het nog lastig vinden om deze momenten te herkennen, maar met onze cursus zorgen wij ervoor dat jij hier jouw geld mee gaat verdienen, hoe?

Als ik ergens geen spijt van heb is het de aanschaf van de Crypto Beginnerscursus. Ik heb hem tweemaal grondig doorlopen. Ik ben sindsdien ontzettend succesvol met handelen en verdien lekker geld! Ik kan de cursus aan iedereen die met cryptomunten wilt beginnen aanbevelen!

Ron Klaver

"Investeren in jezelf is nooit verkeerd!"

Ik ben erg druk met mijn werk en wilde daarnaast graag met crypto beginnen. Helaas heb ik weinig tijd en daarom zocht ik een snelroute. Dankzij jullie cursus kon ik direct al aan de slag en had ik na een week al mijn eerste cryptowinsten. Bedankt voor jullie geweldige service!

Rodney Wijdenbosch

"Deze cursus heeft mij veel tijd bespaard!"

BEN JIJ ER KLAAR VOOR OM MET CRYPTOMUNTEN JOUW GELD TE GAAN VERDIENEN?

DIT IS WAT WIJ JOU KUNNEN BELOVEN ALS JE AAN DE SLAG GAAT MET DEZE CRYPTO CURSUS

Belofte maakt schuld. Dat realiseren wij ons heel goed. Als onze cursus jou niet brengt wat wij beloven dan storten we het volledige aankoopbedrag (zonder vragen) terug. De cursus mag je houden.

Het risico ligt dus bij ons.

Je leert op een verantwoorde wijze beleggen in cryptomunten waardoor je veel geld gaat verdienen!

Je kan zelfstandig investeren

Je snapt hoe de markt werkt en weet wanneer jij moet kopen en verkopen. Je hebt alles onder controle.

Je hebt de controle

Je weet wat Bitcoin en Blockchain inhouden en snapt waarom dit de juiste investering is.

Je weet waar je in investeert

Door te leren van onze ervaringen verdien je veel geld met crypto in plaats van dit kwijt te raken door domme beginnersfouten.

Je maakt geen beginnersfouten

Naast de cursus kan je jouw vragen stellen aan je eigen mentor. Samen maken zorgen we ervoor dat jij Crypto Miljonair wordt!

Je hebt je eigen mentor

Doordat jij nu geld voor jou kan laten werken in plaats van jij voor geld ga je veel meer van het leven genieten en aandacht besteden aan dingen die er echt toe doen!

Meer van het leven genieten

BONUS: 2 E-BOEKEN (TIJDELIJK GRATIS)

Crypto belastinggids!

Er heerst veel onduidelijkheid over hoe jij jouw cryptomunten bij de belasting dient op te geven. In dit populaire ebook krijg je antwoord op de meest gestelde vragen omtrent Bitcoin & Belasting!

12 Tips voor beginners!

Met deze 12 tips voorkom je dat jij niet de beginnersfouten maakt die anderen wel maken. Deze tips zorgen ervoor dat jij de nodige kennis in huis hebt en in plaats van geld gaat verliezen, jusit geld gaat winnen!

Ons Doel is om van jou een Crypto Miljonair te maken

Sta jij hiervoor open?

DE EERSTE STAP NAAR JOUW DROOMLEVEN

DE CRYPTO BEGINNERSCURSUS IS VEEL MEER DAN EEN CURSUS. HET IS EEN TOTAALPAKKET OM VOOR EENS EN ALTIJD AFSCHEID TE NEMEN VAN DE 9-5 SLEUR EN JOUW DROOMLEVEN WAAR TE MAKEN

Crypto Beginnerscursus

Nu bestellen en je kan binnen 5 minuten beginnen

Met persoonlijke begeleiding

Inclusief officieel certificaat

Na de bestelling wordt er automatisch een account aangemaakt en kan je direct beginnen met het volgen van de cursus. 

Crypto Beginnerscursus

Vandaag nog kunnen investeren in de crypto-revolutie

Altijd profiteren van gratis updates 

Je kan direct beginnen met de cursus en vandaag al gebruikmaken van de technieken. De cursus kan je op tablet, computer, laptop of telefoon volgen.

Lessen volgen wanneer het jou uitkomt

Ondersteuning voor altijd

Geen hoge uurtarieven, maar eerlijk (en gratis) hulp van jouw mentor

Altijd een crypto-expert aan je zijde

Persoonlijk contact zonder extra kosten

Heb je vragen over de Crypto Cursus of over jouw persoonlijke situatie? Ik beantwoord ze persoonlijk. Ik reken geen dure uurtarieven, wil laagdrempelig zijn en vind het belangrijk om contact te hebben met studenten. Ik hoor graag van je en help waar ik kan helpen.

Na eerst zelf vele uren geploeterd te hebben besloot ik toch deze cursus aan te schaffen. Wat een wereld van verschil! Jullie leggen het zo duidelijk uit, dit heeft mij ontzettend veel tijd bespaard en ik snap het nu volkomen. Bedankt ook voor jullie hulp bij al mijn vragen!

Maxx Bruin

"Ik pak liever deze snelroute dan zelf alles te moeten uitvogelen!"

Ik ben heel blij dat ik deze cursus heb gevolgd. Ik snap nu precies hoe cryptomunten werken. Dankzij jullie technieken verdien ik al lekker bij naast mijn baan, het duurt niet lang meer

voordat ik hier straks echt mijn baan van kan maken! Dan ga ik heerlijk werken vanaf het zonnige Spanje.

Bram Kramer

"Ik verdien nu extra geld naast mijn baan!"

MAAK EEN KEUZE DIE JE LEVEN VERANDERT

Dit is wat je krijgt als je vandaag bestelt:

Cryptocurrency Beginnerscursus

Na de bestelling direct beginnen

Dezelfde dag nog beginnen met investeren

Je eigen mentor / coach

Persoonlijke hulp bij al jouw vragen

Levenslange ondersteuning door echte crypto experts

Speciale VIP Community

Je wordt Lid van de speciale VIP Community waar studenten van elkaar leren.

Samen op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in de cryptowereld, in plaats van alles in je eentje bij te moeten houden.

Veel geld verdienen met crypto

Investeren in jezelf

Snelroute i.p.v. alles zelf te
moeten uitzoeken

Eindelijk je droomleven leven

Tijdelijke prijs:

€197

Normale prijs:

€400,-

"Ik heb mijn baan nu eindelijk opgezegd, zo fijn! Ik handel nu in cryptomunten en verdien hier genoeg mee om van te leven. Mijn vrouw en kinderen willen graag op vakantie, geen probleem! Ik neem mijn laptop gewoon mee en handel daar rustig verder, ideaal! Ik wil jullie bedanken en ik hoop dat jullie nog veel andere mensen zullen bereiken, ik zal in ieder geval reclame voor jullie maken.
Dank je wel !!!!!!!"

Joost Smit

0,0% risico

Niet goed = geld terug

Eigen mentor

Voor al jouw vragen

Jouw droomleven

Begint vanaf nu

Je staat op het punt om een belangrijke beslissing te nemen. Je hebt daarbij twee keuzes. Of je gaat alle informatie zelf opzoeken en leren van je eigen fouten (die jou veel geld gaan kosten), of je pakt deze snelroute en leert van onze ervaring, kennis en fouten. De laatstgenoemde is de keuze van de minste weerstand. Het pad is al voor je uitgestippeld en je hoeft 'de weg naar succes' alleen nog maar te bewandelen.

En dit is wat we allemaal willen, succes! Niet alleen succes qua geld, maar ook qua vrije tijd, familie en vrienden om je heen en je energie steken in dingen die er echt voor jou toe doen!

Als jij jouw droomleven wilt leven is het belangrijk om actie te ondernemen. Wanneer je de dingen doet die je altijd deed, dan krijg je de resultaten die je altijd kreeg. Vanaf vandaag neem jij het heft in eigen hand en besluit je om je dromen na te jagen. Je kiest voor een nieuwe roete die nieuwe (betere) resultaten op gaan leveren. Wij willen hierbij jouw coach zijn zodat we samen ervoor zorgen dat jij dit gaat waarmaken.

Klik op de oranje button, vul je gegevens in en we kunnen direct van start.

ANTWOORDEN OP JE VRAGEN

Het internet staat inderdaad boordevol met informatie. Helaas is niet alle informatie juist en proberen oplichters via slimme trucs jouw geld te stelen. 

Je bent maanden bezig om de juiste informatie te verzamelen en om het daadwerkelijk te leren kost nog meer tijd. 

Stel je verdient nu €10,- per uur, dan ben je goedkoper uit wanneer je deze cursus koopt en daarnaast gewoon blijft werken, in plaats van jouw kostbare tijd te steken in het leren via de verschillende websites en niet te werken.

Tegenwoordig is er veel op het internet te vinden, kan ik het mezelf niet gewoon aanleren?

Ja dat kan! De cursus is opgedeeld in meerdere delen en ieder deel kan je starten wanneer jij eraan toe bent! Elk deel wordt afgesloten met een tussentijdse toets zodat je dat deel direct kan afvinken!

Ik heb een druk leven, kan ik de cursus op mijn eigen tempo volgen?

Ja wij helpen je graag! Op ons Crypto Forum en in onze VIP Community staan wij, en de rest van de community, altijd klaar om jou te helpen!

Als het mij niet lukt om de stof eigen te maken, kunnen jullie mij dan helpen?

Ik zou zeggen, geef de cursus een kans! Probeer het eens 2 weken uit en als je dan merkt dat het je niet helpt, dan stuur je een berichtje naar [email protected] en storten wij het volledige aankoopbedrag terug. Zonder vragen of gedoe, beloofd. De cursus mag je houden. Dat is ons risico! 

Ik weet niet zeker of dit mij gaat helpen, wat moet ik doen?

In Nederland zijn er maar weinig die met cryptocurrency's bezig zijn, maar de vraag naar mensen die hier verstand van hebben stijgt exponentieel. Met dit certificaat laat jij zien dat je beschikt over voldoende kennis op het gebied van blockchain en cryptocurrency's! Bedrijven vinden dit heel interessant!

Als ik de cursus afrond, dan ontvang ik een certificaat. Wat toon ik hiermee aan?

Copyright 2019 © AllesOverCrypto - Privacybeleid

Goede vraag en ik ben blij dat je hem stelt! Het zit nog niet helemaal in ons systeem om iets online te kopen. Het liefste hebben we iets tastbaars in ons handen of dat we het op z'n minst met onze eigen ogen hebben gezien. Toch? Maar maak je geen zorgen, jij bent bij ons in goede handen. Er zijn al veel mensen voor jou geweest die met tevredenheid de cursus hebben doorlopen. Daarbij, mocht je toch niet tevreden zijn, dan kan je gebruikmaken van onze 100% Geld-terug Garantie! 

Ik vind online iets kopen nog altijd een beetje eng, zijn jullie een eerlijke partij?

Per maand kunnen we 10 mensen tot de cursus toelaten. Dit doen we zodat we tijd genoeg hebben om iedereen de juiste begeleiding te geven. Wanneer de 10e zich heeft ingeschreven, eindigt helaas de kortingsactie.

Hoelang blijft de 50%-korting geldig?