Sirin Labs Token achtergrond

Sirin Labs Token (SRN) - Uitleg in 10 punten

Sirin Labs heeft tijdens zijn ICO een bedrag van maar liefst 157 miljoen dollar opgehaald! Daarmee behoort het tot een van de grootste ICO's aller tijden. Met dit geld willen ze een smartphone creëren dat draait op de blockchaintechnologie. In dit artikel vind je een korte en krachtige uitleg over wat Sirin Labs doet, wat je met de token kunt doen en welke zéér bekende voetballer ambassadeur van ze is. Voor een uitgebreide uitleg kan je onderaan dit artikel op de grote, blauwe knop drukken.

Meer geld verdienen met crypto? Download het gratis ebook met 12 tips!

Ja, ik ga akkoord. Hiermee ontvang ik ook regelmatig waardevolle tips!

Sirin Labs in 10 punten

 1. Het bedrijf houdt zich al vanaf 2014 bezig met het ontwikkelen van een veilige smartphone. Hun eerste telefoon werd helaas een flop, maar deze kostte dan ook ruim 14.000 dollar. Ze hebben hiervan geleerd en proberen het nu opnieuw, maar dan vele malen beter!
 2. Met de 157 miljoen dollar die ze hebben opgehaald willen ze een smartphone, computer en besturingssysteem ontwikkelen. Deze drie zullen blockchain gebruiken als basistechnologie.
 3. Hun hoofddoel is het samenbrengen van de blockchaintechnologie met de huidige samenleving.
 4. De SRN token is een utility token die je kunt gebruiken binnen het ecosysteem van Sirin. Zo kan je bijvoorbeeld gedecentraliseerde applicaties (dApps) met deze token aanschaffen.
 5. Je kan de SRN token zowel op de exchange bewaren als op een software- of hardware wallet
 6. Het bedrijf is opgericht door Moshe Hogeg. Hij is vooral bekend van het vorige bedrijf dat hij heeft opgericht, Mobli. Dit was destijds een concurrent van Instagram. 
 7. Het team dat de heer Hogeg leidt bestaat uit meer dan 50 mensen.
 8. De officiële ambassadeur voor Sirin Labs is de voetballer Lionel Messi.
 9. Het project trekt al veel bekijks op social-media-platformen zoals Telegram. Hier hebben zij ruim 66.000 mensen die de ontwikkelingen van Sirin volgen.
 10. Sirin Labs is een van de enige projecten die zich focust op het ontwikkelen van een blockchain-telefoon. Ze hebben daardoor weinig concurrentie, maar ook weinig vergelijkingsmateriaal. Hun Finney smartphone zal op 29 november 2018 worden gepresenteerd in Barcelona en per 15 december 2018 beschikbaar zijn voor de verkoop.

Hieronder zie je de introductievideo van Sirin Labs. Hier kan je duidelijk zien waar ze zich mee bezighouden.

Hoe koop ik Sirin Labs Token?

Sirin Labs Token kopen op Litebit is een fluitje van een cent. Met deze uitleg kan je al binnen enkele stappen de trotse eigenaar zijn van SRN.

 1. Meld je hier gratis aan bij Litebit
 2. Klik rechtsboven op "nieuw account aanmaken" en maak een account aan.
 3. Bevestig je account en log in.
 4. Ga rechtsboven naar het tabje "Mijn Account" en klik vervolgens op "Verificatie & Limieten"
 5. Verifieer hier je telefoonnummer (door de extreme drukte zijn deze extra stappen tegenwoordig nodig)
 6. Klik vervolgens op SRN
 7. Vul het koopformulier in en kies bij ontvangstadres "LiteBit Wallet"
 8. Klik op volgende en ga door het betaalproces heen
 9. Gefeliciteerd! Je bent de trotse eigenaar van Sirin Labs Token!

 

 

Lees hier de uitgebreide uitleg over Sirin Labs

 

Alle uitingen van AllesOverCrypto, waaronder begrepen alle producten (o.a. Crypto Signalen en de Crypto Masterclass), berichten en e-mails, zijn de professionele mening van AllesOverCrypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. AllesOverCrypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn.

De uitingen van AllesOverCrypto hebben uitsluitend een educatief karakter en kunnen op geen enkele wijze als financieel, juridisch of fiscaal advies worden opgevat. AllesOverCrypto is geen financieel, juridisch- en/of fiscaal adviseur. Er komt geen adviesrelatie tot stand tussen jou en AllesOverCrypto.

De door AllesOverCrypto gepresenteerde informatie is door haar met de grootste aandacht en zorg samengesteld. AllesOverCrypto kan echter niet instaan voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Het gebruik van deze informatie gebeurt op jouw eigen risico. Je dient ervan bewust te zijn dat de gepresenteerde informatie, mede door de snelheid waarmee de cryptomarkt zich beweegt, al snel achterhaald is dan wel kan zijn. Wees hiervan bewust bij het bestuderen van de informatie. Daarnaast wordt uitdrukkelijk verzocht de informatie zelf te verifiëren.

Eenieder die in één of meer cryptovaluta wil beleggen dient zijn/haar eigen onderzoek te doen alvorens een beslissing te nemen tot aan- of verkoop van cryptovaluta. AllesOverCrypto is op geen enkele wijze bij dit proces betrokken. Uitsluitend jijzelf bent verantwoordelijk voor jouw eigen aan-en verkoopbeslissingen. Het aankopen van cryptovaluta brengt vanwege de aard van het product en de volatiliteit van de cryptomarkt grote risico’s met zich mee. Deze risico’s zijn zo groot dat het zelfs mogelijk is je hele aankoopbedrag te verliezen. Koop dus geen cryptovaluta die je niet kunt veroorloven te verliezen.