Sirin Labs Token (SRN) - Uitleg in 10 punten

Sirin Labs Token (SRN) - Uitleg in 10 punten

Snel €10 verdienen?

  1. Maak een account aan
  2. Stort 10 euro
  3. Je ontvangt direct €10 extra!
Start direct bij
Bitvavo

Sirin Labs heeft tijdens zijn ICO een bedrag van maar liefst 157 miljoen dollar opgehaald! Daarmee behoort het tot een van de grootste ICO's aller tijden. Met dit geld willen ze een smartphone creëren dat draait op de blockchaintechnologie. In dit artikel vind je een korte en krachtige uitleg over wat Sirin Labs doet, wat je met de token kunt doen en welke zéér bekende voetballer ambassadeur van ze is. Voor een uitgebreide uitleg kan je onderaan dit artikel op de grote, blauwe knop drukken.

Sirin Labs in 10 punten

  1. Het bedrijf houdt zich al vanaf 2014 bezig met het ontwikkelen van een veilige smartphone. Hun eerste telefoon werd helaas een flop, maar deze kostte dan ook ruim 14.000 dollar. Ze hebben hiervan geleerd en proberen het nu opnieuw, maar dan vele malen beter!
  2. Met de 157 miljoen dollar die ze hebben opgehaald willen ze een smartphone, computer en besturingssysteem ontwikkelen. Deze drie zullen blockchain gebruiken als basistechnologie.
  3. Hun hoofddoel is het samenbrengen van de blockchaintechnologie met de huidige samenleving.
  4. De SRN token is een utility token die je kunt gebruiken binnen het ecosysteem van Sirin. Zo kan je bijvoorbeeld gedecentraliseerde applicaties (dApps) met deze token aanschaffen.
  5. Je kan de SRN token zowel op de exchange bewaren als op een software- of hardware wallet
  6. Het bedrijf is opgericht door Moshe Hogeg. Hij is vooral bekend van het vorige bedrijf dat hij heeft opgericht, Mobli. Dit was destijds een concurrent van Instagram. 
  7. Het team dat de heer Hogeg leidt bestaat uit meer dan 50 mensen.
  8. De officiële ambassadeur voor Sirin Labs is de voetballer Lionel Messi.
  9. Het project trekt al veel bekijks op social-media-platformen zoals Telegram. Hier hebben zij ruim 66.000 mensen die de ontwikkelingen van Sirin volgen.
  10. Sirin Labs is een van de enige projecten die zich focust op het ontwikkelen van een blockchain-telefoon. Ze hebben daardoor weinig concurrentie, maar ook weinig vergelijkingsmateriaal. Hun Finney smartphone zal op 29 november 2018 worden gepresenteerd in Barcelona en per 15 december 2018 beschikbaar zijn voor de verkoop.

Hieronder zie je de introductievideo van Sirin Labs. Hier kan je duidelijk zien waar ze zich mee bezighouden.

 

 

Lees hier de uitgebreide uitleg over Sirin Labs

 

Ontdek Alles Over Crypto

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang wekelijks de nieuwste inzichten in de cryptowereld.

Je bent succesvol ingeschreven!
Oeps! Er is iets fout gegaan!