Ravencoin RVN kopen Wallpaper Achtergrond

Ravencoin (RVN) - in 10 punten uitgelegd

Ravencoin (RVN) heeft haar naam te danken aan de favoriete serie van veel mensen, Game of Thrones. Dit is afgeleid van de raven in deze serie die dezelfde functie vervullen als Ravencoin. Het gaat hier om het het goed en zorgvuldig verzenden van verschillende middelen. Je zou kunnen zeggen dat je met vrijwel iedere blockchain bezittingen kan versturen, maar het grote verschil is dat Ravencoin zich alléén hierin specialiseert. Hierdoor is het op het gebied van het verzenden van activa en bezittingen de beste blockchain van dit moment. In dit artikel leggen we je in 10 punten uit wat Ravencoin is en hoe je de cryptocurrency kan kopen. 

Meer geld verdienen met crypto? Download het gratis ebook met 12 tips!

Ja, ik ga akkoord. Hiermee ontvang ik ook regelmatig waardevolle tips!

Ravencoin (RVN) in 10 punten uitgelegd:

 1. Ravencoin focust zich op één ding en dat is het verzenden van bezittingen of activa via de blockchain. Denk hierbij aan goud, eigenaarschap van grond, online games en e-boeken.
 2. De lancering en verdeling van de coins is volledig eerlijk verlopen. Er is geen ICO gehouden, geen pre-mine gedaan en er is zelfs geen founders pool opgezet. Dit doet ons erg denken aan de lancering van Bitcoin toentertijd.
 3. Ravencoin heeft de interesse gewekt van de Patrick Byrne. Byrne is de CEO van Overstock, een van de allereerste bedrijven die betaling in Bitcoin accepteerde. Hij kan daarom gezien worden als een echte crypto-veteraan.
 4. Deze interesse is zelfs zo ver gegaan dat hij meerdere miljoenen in het project heeft geïnvesteerd. Hiermee kan het team achter het cryptoproject voorlopig nog wel even doorontwikkelen.
 5. De cryptocurrency is een hard fork van Bitcoin, met een paar belangrijke verschillen. Er kunnen 21 miljard coins ontstaan in plaats van 21 miljoen, het miningalgoritme is anders (zie punt 6), de blocksnelheid is 10 keer sneller en de beloning voor minen is 5000 RVN, waar Bitcoin met 50 BTC begon.
 6. Het minen van RVN is ASIC-resistant. Dat betekent dat er geen speciale apparatuur gekocht kan worden om efficiënter de coin te minen. Dit betekent vervolgens weer dat er dus geen mining farms kunnen ontstaan die alle macht over de coin naar zich toetrekken. Ravencoin blijft daarmee een van de meest eerlijke cryptocurrency's van dit moment.
 7. Bruce Fenton hoort bij het team van het veelbelovende cryptoproject. Fenton is onder andere adviseur van het miljardenproject van de Bill en Melinda Gates Foundation.
 8. Verwacht wordt dat de markt waar het cryptoproject zich op focust nog vele malen groter zal worden dan de markt waar Bitcoin op focust.
 9. De naam Ravencoin komt van de serie Game of Thrones. Het is een verwijzing naar de boodschappers van Westeros, de raven.
 10. De koers van de cryptomunt kende midden in de bear market, van 11 oktober t/m 21 oktober 2018, een stijging van maar liefst 364% in 10 dagen.

Hoe koop ik Ravencoin?

Ravencoin kopen op Bitvavo is een fluitje van een cent. Binnen enkele minuten en voor minder dan een euro kan je al de trotse eigenaar zijn van RVN.

 1. Meld je hier gratis aan bij Bitvavo
 2. Verifieer jezelf door rechtsboven op je naam te klikken en dan naar "Verificatie" te gaan.
 3. Maak geld over via iDeal. Dit doe je door op "Euro's storten" te klikken.
 4. Vul vervolgens het bedrag en kies iDeal als betaalkeuze zodat het geld binnen een minuut op je Bitvavo-rekening staat. Klik hierna op "Betalen".
 5. Als je hierna op "Overzicht" klikt, zie je het geld staan.
 6. Zoek RVN op, klik erop en druk vervolgens op "Kopen".
 7. Investeer het bedrag dat je in gedachten hebt in RVN. 
 8. Gefeliciteerd! Je hebt RVN gekocht!
  Vergeet niet je gebruikersnaam en wachtwoord goed te bewaren

 

Lees hier de uitgebreide uitleg over Ravencoin

 

 
Bronnen
Alle uitingen van AllesOverCrypto, waaronder begrepen alle producten (o.a. Crypto Signalen en de Crypto Masterclass), berichten en e-mails, zijn de professionele mening van AllesOverCrypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. AllesOverCrypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn.

De uitingen van AllesOverCrypto hebben uitsluitend een educatief karakter en kunnen op geen enkele wijze als financieel, juridisch of fiscaal advies worden opgevat. AllesOverCrypto is geen financieel, juridisch- en/of fiscaal adviseur. Er komt geen adviesrelatie tot stand tussen jou en AllesOverCrypto.

De door AllesOverCrypto gepresenteerde informatie is door haar met de grootste aandacht en zorg samengesteld. AllesOverCrypto kan echter niet instaan voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Het gebruik van deze informatie gebeurt op jouw eigen risico. Je dient ervan bewust te zijn dat de gepresenteerde informatie, mede door de snelheid waarmee de cryptomarkt zich beweegt, al snel achterhaald is dan wel kan zijn. Wees hiervan bewust bij het bestuderen van de informatie. Daarnaast wordt uitdrukkelijk verzocht de informatie zelf te verifiëren.

Eenieder die in één of meer cryptovaluta wil beleggen dient zijn/haar eigen onderzoek te doen alvorens een beslissing te nemen tot aan- of verkoop van cryptovaluta. AllesOverCrypto is op geen enkele wijze bij dit proces betrokken. Uitsluitend jijzelf bent verantwoordelijk voor jouw eigen aan-en verkoopbeslissingen. Het aankopen van cryptovaluta brengt vanwege de aard van het product en de volatiliteit van de cryptomarkt grote risico’s met zich mee. Deze risico’s zijn zo groot dat het zelfs mogelijk is je hele aankoopbedrag te verliezen. Koop dus geen cryptovaluta die je niet kunt veroorloven te verliezen.