Gram Test Wallet

Telegram brengt Test Gram Wallet uit

De Test Gram Wallet is voor Telegram gebruikers beschikbaar op MacOS, Windows en Linux 64bit.

Telegram heeft vandaag de Test Gram Wallet uitgebracht. Het nieuws is verrassend, omdat Telegrams Gram-token nog lang niet uitkomt.

De Telegram Gram-token zou via een Innitial Coin Offering (ICO) op 31 oktober uitkomen op Telegrams eigen blockchain, de Telegram Open Network (TON). Maar de ICO is door de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) tegengehouden, omdat Telegram een eerdere ICO, die 1.7 miljard dollar opbracht, niet fatsoenlijk had aangemeld bij het SEC.

Toch een release

Ondanks dat de SEC de release van Gram-tokens heeft tegengehouden komt Telegram vandaag toch met een grote release. Mensen die de Test Gram Wallet in gebruik nemen kunnen 5 tot 20 tokens aanvragen, de TON-bot bevestigt eerst de aanvraag en vervolgens dat de tokens zijn gecrediteerd. De Test Gram Wallet is de eerste openbare verschijning van de Gram-token. Ondanks dat de Gram-token waarschijnlijk alleen maar een testversie is. 

Er is veel anemo voor de Gram-token, omdat Telegram één van 's werelds populairste messaging apps is. Gisteren kwam het nieuws naar buiten dat er meer dan 1 miljard unieke gebruikersaccounts zijn aangemaakt op Telegram. Ondanks vele duplicaten gebruikers beheert Telegram een enorme groep van potentiële klanten die allemaal met de Gram-token crypto kunnen gaan gebruiken. 

De komst van de Test Gram Wallet laat zien dat Telegram niet bij de pakken neerzit. Hoelang de test-wallet actief blijft, is onbekend. Of de test-tokens ook iets waard worden is ook niet onbekend. Dat je er maar een paar kan krijgen suggereert dat de tokens wel een waarde gaan krijgen. 

Het SEC kan traag werken. De volgende openbare zitting is pas op 18 en 19 februari in 2020. Dit betekent dat een echte Gram-token release en een echte Gram-wallet release nog lang op zich zal laten wachten. 

De Telegram messaging app is zwaar ge-encrypt en daardoor ontzettend veilig. Gebruik jij nog Whatsapp van Facebook?


Starten met crypto en geen idee waar je moet beginnen?

Kom dan naar onze gratis online crypto training!

Bekijk hier wat je gaat leren!

Image
Online Bitcoin Training van allesovercrypto