Binance Rood

Binance gaat tweede kantoor openen in China

Coindesk heeft via betrouwbare bronnen te horen gekregen dat Binance een tweede kantoor gaat openen in China.

Het nieuwe kantoor in Peking moet het oude kantoor in Shanghai gaan bijstaan. Binance heeft veel werkt te verrichten in China. De chinezen moeten opnieuw bekent gemaakt worden met crypto.

Binance had al eerder een sterke aanwezigheid in China. Changpeng Zhao, de CEO en oprichter van Binance, is  begonnen in China, maar moest vertrekken toen crypto in 2017 illegaal werd verklaard. Binance vertrok toen naar Malta en is daar ontzettend gegroeid, ondanks dat de Binance website nu al meer dan een jaar in China wordt geblokkeerd. Toch probeert Binance op verschillende manieren alsnog Chinese crypto klanten binnen te halen. Bijvoorbeeld met peer-to-peer handelsplatformen. 

Venus

Zhao heeft grote plannen. Eén daarvan is de Binance-stablecoin met de lonkende naam Venus. Venus wordt verbonden met meerdere fiatvaluta en de roebel gaat daar waarschijnlijk bijhoren. Rusland en Binance trekken goed samen op, je kan tegenwoordig ook direct met roebels investeren in Binance. Venus zal niet alleen met de roebel verbonden worden, maar ook met andere fiatvaluta. 

De vraag is of China een tweede stablecoin gekoppeld aan de Yuan zou accepteren. China is namelijk druk bezig met het uitbrengen van hun eigen stablecoin, de CBDB. Dat Binance zo snel ter plekke is laat zien dat Zhao volledig vertrouwen heeft in Chinas hernieuwde interesse in blockchain en crypto. Binance gaat een goede case-study worden om te zien hoe China omgaat met grote crypto exchanges. Wordt het vechten of dansen?


Starten met crypto en geen idee waar je moet beginnen?

Kom dan naar onze gratis online crypto training!

Bekijk hier wat je gaat leren!

Image
Online Bitcoin Training van allesovercrypto

 

 

 

 

Alle uitingen van AllesOverCrypto, waaronder begrepen alle producten (o.a. Crypto Signalen en de Crypto Masterclass), berichten en e-mails, zijn de professionele mening van AllesOverCrypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. AllesOverCrypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn.

De uitingen van AllesOverCrypto hebben uitsluitend een educatief karakter en kunnen op geen enkele wijze als financieel, juridisch of fiscaal advies worden opgevat. AllesOverCrypto is geen financieel, juridisch- en/of fiscaal adviseur. Er komt geen adviesrelatie tot stand tussen jou en AllesOverCrypto.

De door AllesOverCrypto gepresenteerde informatie is door haar met de grootste aandacht en zorg samengesteld. AllesOverCrypto kan echter niet instaan voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Het gebruik van deze informatie gebeurt op jouw eigen risico. Je dient ervan bewust te zijn dat de gepresenteerde informatie, mede door de snelheid waarmee de cryptomarkt zich beweegt, al snel achterhaald is dan wel kan zijn. Wees hiervan bewust bij het bestuderen van de informatie. Daarnaast wordt uitdrukkelijk verzocht de informatie zelf te verifiëren.

Eenieder die in één of meer cryptovaluta wil beleggen dient zijn/haar eigen onderzoek te doen alvorens een beslissing te nemen tot aan- of verkoop van cryptovaluta. AllesOverCrypto is op geen enkele wijze bij dit proces betrokken. Uitsluitend jijzelf bent verantwoordelijk voor jouw eigen aan-en verkoopbeslissingen. Het aankopen van cryptovaluta brengt vanwege de aard van het product en de volatiliteit van de cryptomarkt grote risico’s met zich mee. Deze risico’s zijn zo groot dat het zelfs mogelijk is je hele aankoopbedrag te verliezen. Koop dus geen cryptovaluta die je niet kunt veroorloven te verliezen.