Samsung telefoon

Samsung lanceert Cryptophone-editie van Note 10

Electronica-gigant Samsung lanceert een variant van de Samsung Galaxy Note 10 die ‘crypto-ready’ is.  Op de telefoons zullen voorgeïnstalleerde blockchain-applicaties en een cryptocurrency-wallet te vinden zijn. 

Dit schrijft de Wall Street Journal in een artikel. Volgens de Wall Street Journal  zal de telefoon ook worden uitgerust met gratis crypto. De Zuid-Koreaanse technologie-gigant Kakao Corp zal zijn eigen affiliate cryptocurrency, KLAY, direct koppelen aan deze telefoons. 

“KlaytnPhone” is voorzien van gratis crypto

Kakao lanceerde in oktober vorig jaar zijn eigen crypto, KLAY, wat de interne eenheid is van Klaytn. Dit werd tijdens de dedicated spin-off op Ground X gecommuniceerd. In gesprek met de Wall Street Journal geeft de anonieme bron vanuit Kakao Corp aan dat elke telefoon uitgerust zal zijn met een van de voren onbekend aantal KLAY. De hoeveelheid wisselt per telefoon en is ontworpen om een bepaald verrassingselement aan de telefoons toe te kennen. 

Naast de KLAY worden de telefoons ook uitgerust met diverse blockchain-apps, die volgens de ontwerpers er primair op gericht zijn om de onduidelijkheid rondom blockchain-techniek te doen verminderen. Mocht je geïnteresseerd zijn in deze variant van de Samsung Galaxy Note 10 dan is er slecht nieuws. De telefoon wordt alleen verkocht op de lokale Zuid-Koreaanse markt en zal dus voorlopig niet wereldwijd worden gelanceerd.

Blockchain telefoons nemen toe in populariteit

De Samsung Galaxy Note 10, uitgerust met KLAY, is een logische opvolging van de eerder door Samsung gelanceerde Galaxy S10, in maart dit jaar. Eerder deze week was Samsung ook al in het nieuws toen zij in een persbericht aangaven sterk in te zetten op de SSD-technologie. AllesOverCrypto schreef hierover in een artikel. Met zowel de nieuwe telefoons als de ontwikkelingen op het gebied van de SSD-hardware, lijkt Samsung zich steeds prominenter te melden richting de verdere ontwikkeling van blockchain.


Meer geld verdienen met crypto? Download het gratis ebook met 12 tips!

Ja, ik ga akkoord. Hiermee ontvang ik ook regelmatig waardevolle tips!