stijgende lijn voor bitcoin

Gegarandeerde winst met Bitcoin

Simpel trendonderzoek laat onmiskenbare trend zien: Als je lang genoeg je Bitcoin vasthoudt, maak je gegarandeerd winst.

Nieuw onderzoek door BitcoinEconomics.io laat zien dat investeerders die vasthouden aan hun Bitcoin vroeg of laat winst maken. Hoe laat? Gemiddeld na 1335 dagen, of 3 jaar en 8 maanden. Deze informatie is gebaseerd op de gemiddelde lengte van een Bitcoin bear run in de afgelopen 10 jaar.

Wie is BitcoinEconomics.io?

De twitterhandle BitcoinEconomics.io is pas actief sinds juli 2019. Voor die tijd is er geen informatie te vinden over deze account. De explosieve groei in aandacht is deels te danken aan duidelijke grafieken en simpele trend analyse. Bijvoorbeeld dat de Bitcoin markt vaak bearish wordt nadat de prijs is verdubbeld. 

Klopt de trend?

Koffiedik kijken is een twijfelachtige strategie om je toekomst op te baseren. Dat gezegd: Bitcoin is over de afgelopen 10 jaar, ondanks frequente bear runs, elk jaar weer gestegen. De uitspraak van BitcoinEconomics.io is interessant, echter kunnen we deze pas bevestigen over twee en een half jaar wanneer de mensen die op de piek van 19.891 dollar zijn ingestapt daadwerkelijk winst hebben gemaakt. 

Als we sommige bronnen moeten geloven zal dat al voor het einde van het jaar kunnen zijn. 

"I AM HODLING!"

Een beschonken typo voor 'holding' heeft een ware Bitcoin meme gestart. Dat gezegd: Hodling blijkt ook uit dit onderzoek de juiste strategie te zijn. 

Wil je toch snel verdienen: hou er dan rekening mee dat je alle trends goed in de smiezen moet hebben. Om dit vol te houden zou je als een echte beurshandelaar moeten leven. Een levensstijl die gemiddeld ook maar drie jaar wordt volgehouden.

Drie jaar wachten vs drie jaar keihard handelen?


Tijdelijk - Gratis €1.000 verhandelen

Maak via AllesOverCrypto een Bitvavo-Account aan en betaal over de eerste €1000 aan crypto geen handelskosten!

  • Goedkoopste crypto exchange van NL
  • Geld storten met iDEAL en beginnen
  • Zeer gebruiksvriendelijk

Account aanmaken bij Bitvavo