Dark web

Dark web drugsdealer moet $150.000 aan Bitcoin opgeven 

Dipje in de carrière van een drugsdealer die actief was op het dark web. Hij is veroordeeld voor het verhandelen van drugs en moet daarin zijn $150.000 aan Bitcoin en $50.000 cash afstaan.  

Een rechtbank in Amerika heeft Christopher Bania, die recentelijk schuld beaamde voor het verhandelen van drugs, opgelegd om zijn 17 Bitcoin op te geven. Tegen de tijd van het bericht waren deze zo’n $150.000 waard.  Ook de $50.000 aan cash die de autoriteiten in zijn woning vonden ten tijde van de arrestatie zijn in beslag genomen. 
Bania werd oorspronkelijk in verband gebracht met het witwassen van geld, importeren van drugs en het leiden van een drugsorganisatie.

Hij heeft echter alleen beaamd dat hij drugs in zijn bezit had en dat hij de intentie had om deze te verkopen, wat hem een maximum van ‘slechts’ 20 jaar cel kan opleveren. De overige aanklachten tegen hem zijn ingetrokken nadat hij zich schuldig had verklaard aan het dealen van drugs. Hij heeft toegegeven dat hij wiet, cocaïne, MDMA en LSD via het dark web verkocht.

Tegelijkertijd weerspreekt hij dat hij dat hij de basissubstanties voor MDMA, heroïne en cocaïne, die de autoriteiten tijdens zijn arrestatie bij hem thuis hebben aangetroffen, wilde verspreiden. 

From Belgium with love

De autoriteiten kwamen Bania op het spoor toen de grenspolitie in samenwerking met de douane twee pakketten afkomstig uit België wisten te onderscheppen. De pakketten zaten vol met MDMA. Onderzoekers waren vervolgens in staat om het netwerk van Bania helder te krijgen dankzij de laptop waarop hij zijn transacties uitvoerde. 


Starten met crypto en geen idee waar je moet beginnen?

Kom dan naar onze gratis Online Bitcoin Training!

Bekijk hier wat je gaat leren!

Image
Online Bitcoin Training van allesovercrypto