Coinbase eet Omni op

Coinbase wil ontwikkelaars van Ripple-startup Omni overnemen

Omni-rental dreigt failliet te gaan. Coinbase wil de ontwikkelaars overnemen. De tech-startup leverde aanvankelijk een complexe dienst waarmee de consument spullen konden opslaan en verhuren. Nadat Ripple voor 25 miljoen aan XRP in de startup had geïnvesteerd konden gebruikers van Omni XRP verdienen met de verhuur van hun eigen spullen.

Door hoge opslagkosten kon de startup kan het complexe systeem van opslag, huur en verhuur niet in stand houden. Omni probeerde aanvankelijk nog relevant te blijven door alleen verhuur te faciliteren, maar kwam toen in een niche terecht die al helemaal is dicht-geconcureert. Het huren van apparatuur bleek vaak niet veel goedkoper dan nieuw kopen via Amazon.

Coinbase Earn

Coinbase is vooral geïnteresseerd in het team van ontwikkelaars. Ze moeten helpen bij de verdere ontwikkeling van het Coinbase Earn educatieprogramma. Earn is in meer dan 100 landen beschikbaar.

Wat heeft een huur en verhuur platform te maken met een crypto exchange? Door lesprogramma's af te ronden kunnen gebruikers crypto verdienen. Coinbase geloofd dat "earning" grote groei potentie heeft en net zo groot kan worden als mining en handelen.

Monetization / te gelde maken

De programmeurs hebben ook een andere prestatie geleverd die voor Coinbase relevant is. Omni had van inerte spulletjes een effect gemaakt die vergelijkbaar is met goud en conventioneel geld: mensen sloegen hun spullen op en Omni leende ze uit. Dit is vergelijkbaar met hoe een conventionele bank geld verdient door geld uit te lenen. De Omni ontwikkelaars zullen educatie in een effect veranderen. 

Coinbase geeft aan dat ze officieel nog niets mogen zeggen, omdat de onderhandelingen nog niet zijn afgerond.


Starten met crypto en geen idee waar je moet beginnen?

Kom dan naar onze gratis online crypto training!

Bekijk hier wat je gaat leren!

Image
Online Bitcoin Training van allesovercrypto