Bitcoin-geldautomaat

Bitcoin-automaat op Miami International Airport

Bitcoin-automatenfabrikant Bitstop heeft een van zijn automaten neergezet op Miami National Airport.

Dit laat een persbericht van het bedrijf weten. De Bitcoin-ATM is geinstalleerd in sector G naast gate 16 en stelt klanten in staat om Bitcoin te kopen in ruil voor cash, aldus het persbericht.  

Strategische plek

Volgens Bitstop staat de machine op een strategische plek, aangezien Miami Airport het op twee na drukstbezochte vliegveld van Amerika is wat internationaal vliegverkeer betreft. Miami International Airport is volgens het bedrijf ook het grootste kanaal tussen Amerika en Latijns Amerika en is een van de grootste luchtvaartknooppunten in het land, laat het persbericht weten.

Bitcoin handig voor reizigers

Bitstop co-founder en chief of strategy Doug Carrillo, legt uit dat Bitcoin heeft aangetoond erg nuttig te zijn voor reizigers. Hij zegt: 

Meer en meer mensen kiezen ervoor om te reizen met Bitcoin in plaats van cash vanuit zowel een optiek van veiligheid als toepasbaarheid. Miami International Airport is een perfecte plek voor onze klanten om op een laagdrempelige manier hun dollars voor Bitcoin, en vice versa, om te wisselen. Dit is zowel praktisch voor reizigers die ervoor kiezen om in Amerika te blijven, als reizigers die op weg zijn naar een buitenlandse bestemming óf Miami Airport alleen als een overstapstation gebruiken.

Tot slot stelt Bitstop dat de machine op Miami International Airport de 130e machine in Amerika is en dat het als doel heeft gesteld om 500 Bitcoin-machines wereldwijd neer te zetten in 2020. In totaal zijn er wereldwijd van alle fabrikanten ruim 5000 Bitcoin-machines geïnstalleerd. 


Starten met crypto en geen idee waar je moet beginnen?

Kom dan naar onze gratis online crypto training!

Bekijk hier wat je gaat leren!

Image
Online Bitcoin Training van allesovercrypto