Bitcoin-geldautomaat

Bitcoin-automaat op Miami International Airport

Bitcoin-automatenfabrikant Bitstop heeft een van zijn automaten neergezet op Miami National Airport.

Dit laat een persbericht van het bedrijf weten. De Bitcoin-ATM is geinstalleerd in sector G naast gate 16 en stelt klanten in staat om Bitcoin te kopen in ruil voor cash, aldus het persbericht.  

Strategische plek

Volgens Bitstop staat de machine op een strategische plek, aangezien Miami Airport het op twee na drukstbezochte vliegveld van Amerika is wat internationaal vliegverkeer betreft. Miami International Airport is volgens het bedrijf ook het grootste kanaal tussen Amerika en Latijns Amerika en is een van de grootste luchtvaartknooppunten in het land, laat het persbericht weten.

Bitcoin handig voor reizigers

Bitstop co-founder en chief of strategy Doug Carrillo, legt uit dat Bitcoin heeft aangetoond erg nuttig te zijn voor reizigers. Hij zegt: 

Meer en meer mensen kiezen ervoor om te reizen met Bitcoin in plaats van cash vanuit zowel een optiek van veiligheid als toepasbaarheid. Miami International Airport is een perfecte plek voor onze klanten om op een laagdrempelige manier hun dollars voor Bitcoin, en vice versa, om te wisselen. Dit is zowel praktisch voor reizigers die ervoor kiezen om in Amerika te blijven, als reizigers die op weg zijn naar een buitenlandse bestemming óf Miami Airport alleen als een overstapstation gebruiken.

Tot slot stelt Bitstop dat de machine op Miami International Airport de 130e machine in Amerika is en dat het als doel heeft gesteld om 500 Bitcoin-machines wereldwijd neer te zetten in 2020. In totaal zijn er wereldwijd van alle fabrikanten ruim 5000 Bitcoin-machines geïnstalleerd. 


Starten met crypto en geen idee waar je moet beginnen?

Kom dan naar onze gratis online crypto training!

Bekijk hier wat je gaat leren!

Image
Online Bitcoin Training van allesovercrypto

 

 

 

 

Alle uitingen van AllesOverCrypto, waaronder begrepen alle producten (o.a. Crypto Signalen en de Crypto Masterclass), berichten en e-mails, zijn de professionele mening van AllesOverCrypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. AllesOverCrypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn.

De uitingen van AllesOverCrypto hebben uitsluitend een educatief karakter en kunnen op geen enkele wijze als financieel, juridisch of fiscaal advies worden opgevat. AllesOverCrypto is geen financieel, juridisch- en/of fiscaal adviseur. Er komt geen adviesrelatie tot stand tussen jou en AllesOverCrypto.

De door AllesOverCrypto gepresenteerde informatie is door haar met de grootste aandacht en zorg samengesteld. AllesOverCrypto kan echter niet instaan voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Het gebruik van deze informatie gebeurt op jouw eigen risico. Je dient ervan bewust te zijn dat de gepresenteerde informatie, mede door de snelheid waarmee de cryptomarkt zich beweegt, al snel achterhaald is dan wel kan zijn. Wees hiervan bewust bij het bestuderen van de informatie. Daarnaast wordt uitdrukkelijk verzocht de informatie zelf te verifiëren.

Eenieder die in één of meer cryptovaluta wil beleggen dient zijn/haar eigen onderzoek te doen alvorens een beslissing te nemen tot aan- of verkoop van cryptovaluta. AllesOverCrypto is op geen enkele wijze bij dit proces betrokken. Uitsluitend jijzelf bent verantwoordelijk voor jouw eigen aan-en verkoopbeslissingen. Het aankopen van cryptovaluta brengt vanwege de aard van het product en de volatiliteit van de cryptomarkt grote risico’s met zich mee. Deze risico’s zijn zo groot dat het zelfs mogelijk is je hele aankoopbedrag te verliezen. Koop dus geen cryptovaluta die je niet kunt veroorloven te verliezen.