Vladimir Poetin

Binance CEO: Poetin meest invloedrijke persoon in blockchain

Mooie woorden van de CEO van Binance, Changpeng Zhao. Hij noemt de Russische President de meest invloedrijke persoon in de blockchain-industrie.

Dat laat de CEO van Binance, een van de grootste crypto-exchanges ter wereld, weten via een nieuwsartikel wat gepubliceerd werd door RBC News. Changpeng Zhao, in de crypto community ook wel bekend als ‘CZ’, stelt verder dat de wetgeving omtrent het reguleren van digitale valuta in de toekomst geaccepteerd wordt door de Russische Federatie. 

Ook zegt Zhao dat Binance in sommige gevallen informatie van gebruikers doorspeelt aan Russische handhavers op de financiële markt en benadrukt eens te meer dat criminelen weg moeten blijven van Binance en dat Binance zich actief zal blijven inzetten tegen criminele praktijken, waaronder het witwassen van geld via de cryptomarkt:

Generiek gezien delen wij geen informatie op grote schaal met handhavers. Maar voor een paar individuele en specifieke situaties, ja. [...] Daarom, als je je inlaat met criminelen of criminele activiteiten, schrijf je je niet in bij Binance.

Vooruitzichten in Bitcoin

Zhao vertelde de nieuwszender ook zijn eigen verhaal over de verkoop van zijn woning in 2014, zodat hij Bitcoin kon aanschaffen, voordat Bitcoin van $600 naar $200 terugviel. Desondanks hield hij vast aan zijn Bitcoin, wat vandaag de dag rond de $8.000 waard is. Met het verhaal probeerde hij kracht bij te zetten om zijn eigen perspectief op de vooruitzichten en groei van Bitcoin te delen met de zender.

Binance komt met support voor roebels

Binance komt binnenkort met support voor de Russische roebel. Door het toevoegen van de nationale munteenheid van de Russen, stelt Binance de inwoners van dit land in staat om direct cryptocurrency’s aan te kunnen kopen met hun eigen valuta. Waarom Binance ervoor heeft gekozen om de roebel als eerste munt te accepteren, is tot op heden onduidelijk. 


Starten met crypto en geen idee waar je moet beginnen?

Kom dan naar onze gratis online crypto training!

Bekijk hier wat je gaat leren!

Image
Online Bitcoin Training van allesovercrypto