Tronscan 4 miljoen

4 miljoen TRON-gebruikers dankzij deal met Samsung

Het aantal TRON-gebruikers heeft een enorme boost gekregen nadat Samsung TRON (TRX) aan hun decentrale App Store heeft toegevoegd.

TRON heeft vandaag een nieuwe mijlpaal behaald en bevestigd officieel dat er vanaf vandaag meer dan 4 miljoen gebruikersaccounts zijn. Justin Sun, de CEO van TRON, startte op 25 oktober de hype-train door een partnership met een “100 miljard bedrijf” aan te kondigen. Vier dagen later bevestigde ook Samsung het nieuws.

TRON had voor de aankondiging al meer dan 3.8 miljoen gebruikers. Toch is de snelheid waarmee nieuwe accounts worden toegevoegd in een stroomversnelling geraakt. In minder dan een week tijd zijn er meer dan 100.000 accounts bijgekomen. 

Deze cijfers laten zien dat er meer dan 4 miljoen gebruikers zijn, of de gebruikers ook actief zijn is een ander verhaal. Hoe dan ook doet TRON het goed, Bitcoin heeft bijvoorbeeld minder dan 500.000 actieve gebruikers. 

Samsung

Samsung heeft wereldwijd meer dan een miljard gebruikers. Toch zal niet iedereen met hun Samsung apparaat aan de TRON kunnen. De gebruiker moet Samsung KNOX-beveiliging hebben en toegang tot de Samsung Blockchain Keystore (SBK). De gebruiker kan de SBK veilig verbinden met dApps en wallets. Nu dus ook met dApps van TRON, met TRX en met tokens die gebaseerd zijn op TRC10 en TRC20.

Spannende week voor TRON

TRON beleeft een flinke opleving deze week. Dit komt deels door de deal met Samsung, maar ook door het nieuws dat China zich enthousiast op blockchain gooit. Naast de hoeveelheid gebruikers is de koers van TRX ook met 30% gestegen. 


Tijdelijk - Gratis €1.000 verhandelen

Maak via AllesOverCrypto een Bitvavo-Account aan en betaal over de eerste €1000 aan crypto geen handelskosten!

  • Goedkoopste crypto exchange van NL
  • Geld storten met iDEAL en beginnen
  • Zeer gebruiksvriendelijk

Account aanmaken bij Bitvavo