Market cap
€9.949.472.511,00
Volume (24h)
€330.759.490,00
Circulating supply
87.679.920.738,19
Max supply
-
All Time High
ICO
-
Daily close
-
Weekly close
-
Monthly close
-

Als je ... geleden een investering van €100 in Tron had gedaan dan was dat nu:


Waarde nu
Vanaf het begin
-
1 jaar
-
1 maand
-
1 week
-
1 dag
-

Uitleg Tron (TRX) in 10 punten:

 1. Tron is ontwikkeld voor de digitale entertainmentindustrie. Hierbij kan je denken aan games, online casino's en sociale netwerken.
 2. De token die bij Tron hoort heet Tronix en heeft de ticker TRX. De coin wordt gebruikt voor het betalen van transactiekosten, maar heeft ook een belangrijker doel. Het is de bedoeling dat het alle currency's die momenteel in de entertainmentindustrie bestaan, zal vervangen. 
 3. De oprichter van Tron is Justin Sun. Hij was hiervoor een vertegenwoordiger van Ripple (XRP) en hij heeft de applicatie Peiwo ontwikkeld. Dit is de Snapchat van China.
 4. Justin Sun staat erom bekend dat hij een absolute expert is in marketing en het creëren van hype. Hij doet dan ook vaak een aankondiging van een aankondiging, wat ervoor zorgt dat de prijs van Tron (TRX) al enige tijd stijgt voordat de aankondiging überhaupt bekend is.
 5. TRX heeft al verschillende grote partnerships en investeerders. Voorbeelden hiervan zijn Binshen Tang (eigenaar Clash of Kings), Jihan Wu (CEO Bitmain) en Weixen Chen (oprichter Kuaidi, De Chinese Uber).
 6. Op 25 juni 2018 is het mainnet live gegaan. Hierdoor heeft Tron zijn eigen blockchain gekregen.
 7. Een maand later, 25 juli 2019, werd BitTorrent overgenomen. De token van dit platform, de BitTorrent Token (BTT) werd gelanceerd op 28 januari 2019. Hierbij werd binnen een kwartier 7,2 miljoen dollar opgehaald.
 8. Op 4 juni 2019 maakte Justin Sun bekend dat hij gaat lunchen met Warren Buffett. Hij had ICO-geld gebruikt om een veiling te winnen voor het goede doel. Hij zal 5 belangrijk crypto-influencers meenemen om Buffett de meerwaarde van cryptocurrency's in te laten zien.
 9. TRX heeft een belangrijke partnership met Binance. De coin is dan ook erg afhankelijk van dit platform.
 10. Toen TRX nog zeer onbekend was in de cryptowereld, kreeg iedereen met een Binance-account plots 500 TRX op zijn rekening bijgeschreven. Op TRX's hoogtepunt was dit 150 dollar waard.

 

ma, 06/12/2021 - 10:00

Tron blockchain - technische uitleg voor beginners

De blockchain van Tron wordt voor de digitale entertainmentindustrie gebruikt, en de technische werking van de Tron blockchain is uiterst interessant.
ma, 14/10/2019 - 12:00

Wat zijn TRC10 en TRC20 tokens?

TRC10 en TRC20 tokens zijn crypto's die zijn uitgebracht op de blockchain van Tron. Vind hier de uitleg over dit soort tokens en de verschillen ertussen.
ma, 18/02/2019 - 14:00

BitTorrent - Airdrop voor alle Tron-houders

Iedereen die Tron bezit, heeft recht op de maandelijkse airdrop van BitTorrent. Vind hier de antwoorden op de meest gestelde vragen!
za, 16/12/2017 - 06:00

Tron coin (TRX) - Blockchain voor entertainment

TRON (TRX) is gemaakt voor de digitale entertainmentindustrie. Lees hier alle informatie over het veelbelovende platform!
Exchange Pair Volume (24h) Prijs Volume (%)
Tron
1 Tron =
€0,11
Euro

Hoe koop ik Tron?

Tron kopen op Bitvavo is een fluitje van een cent. Binnen enkele minuten en voor minder dan een euro kan je al de trotse eigenaar zijn van TRX.

 1. Meld je hier gratis aan bij Bitvavo
 2. Verifieer jezelf door rechtsboven op je naam te klikken en dan naar "Verificatie" te gaan.
 3. Maak geld over via iDeal. Dit doe je door op "Euro's storten" te klikken.
 4. Vul vervolgens het bedrag en kies iDeal als betaalkeuze zodat het geld binnen een minuut op je Bitvavo-rekening staat. Klik hierna op "Betalen".
 5. Als je hierna op "Overzicht" klikt, zie je het geld staan.
 6. Zoek TRX op, klik erop en druk vervolgens op "Kopen".
 7. Investeer het bedrag dat je in gedachten hebt in TRX. 
 8. Gefeliciteerd! Je hebt TRX gekocht!
  Vergeet niet je gebruikersnaam en wachtwoord goed te bewaren

Tron

Tags

Social media