Hoe koop ik crypto op Bitvavo?

Ben je een beginner en wil je graag je eerste stappen zetten in de wereld van crypto? Dan is Bitvavo de perfecte optie voor jou. Je kan hier al vanaf €1,- kennismaken met investeren in cryptocurrency's. Maar ook als je meer wilt uitgeven is Bitvavo perfect. Ze bieden de meest populaire munten aan en dit zijn ook de meest veilige investeringen om mee te beginnen.

Voorbeelden van cryptovaluta's die je hier kunt kopen, zijn de bekende BitcoinEthereumRippleEOSTronVerge en Zilliqa. Wil je weten of jouw cryptocurrency op Bitvavo te koop is? Bekijk dan hier de lijst aan munten die Bitvavo aanbiedt.

Aankoopinstructies

De beste manier is om eerst onze samenvatting te volgen. Als je het liever visueel volgt, hebben we ook een YouTube filmpje hieronder van 3 minuten die je kan bekijken. Dit zou genoeg uitleg moeten geven om je eerste crypto aan te kunnen schaffen. Mocht dit niet het geval zijn, dan hebben we eronder een uitgebreide handleiding. Hier kan je per stap lezen wat je precies aan het doen bent. Ook staan er printscreens als je bij een bepaalde stap niet kan vinden waar je moet zijn. Succes!

Samenvatting

  1. Meld je hier gratis aan bij Bitvavo
  2. Maak geld over via iDeal. Dit doe je door op "Euro's storten" te klikken.
  3. Vul het formulier in en kies iDeal als betaalkeuze zodat het geld binnen een minuut op je Bitvavo-rekening staat. Klik hierna op "Betalen".
  4. Wacht maximaal 5 minuten tot je euro's erop staan.
  5. Zoek je favoriete cryptocurrency op en druk ernaast op "Kopen".
  6. Vul het koopformulier in en investeer het bedrag dat je in gedachten hebt in de cryptomunt.
  7. Gelukt! Je hebt je eerste crypto aangeschaft!

 

« Klik hier om terug te gaan naar alle veelgestelde vragen en antwoorden