AllesOverCrypto website

Een nieuwe crypto-cyclus betekent een nieuwe website!

De bear market, waarin de ene cryptocurrency nog lager daalde dan de ander, lijkt na 2 jaar eindelijk het einde bereikt te hebben. We staan aan de vooravond van een nieuwe prachtige periode die vol zal staan met enorme stijgingen van cryptocurrency’s. We zullen weer versteld staan van hoe ongelooflijk hard een cryptomunt in waarde kan stijgen en winsten zien waar je je vingers bij aflikt. Geluksvogels zullen munten ontdekken die wel 1000 keer over de kop gaan! Veel mensen zullen hun dromen weer werkelijkheid zien worden dankzij de wondere wereld van crypto.

Deze heerlijke periode willen wij graag inluiden met een geheel nieuw design en verbeterde versie van AllesOverCrypto.nl! 

We willen onze naam “AllesOverCrypto” nóg meer eer aandoen en jou daadwerkelijk álles over crypto aanbieden met deze nieuwe versie van onze website:

 • Je bent altijd op de hoogte dankzij elke dag nieuws!
 • Je wordt een nog grotere crypto-expert door nóg meer blogs.
 • Je verkrijgt meer kennis dankzij een nog groter aanbod gratis e-boeken.
 • Je weet waarin je moet investeren met de verbeterde coinpagina’s.
 • Je verdient meer geld met je investeringen doordat je hier echt ÁllesOverCrypto vindt.

Nieuws op AllesOverCrypto!

Hoe kan het dat Bitcoin de laatste weken zo hard stijgt? En zijn er nog nieuwe samenwerking tussen Ripple en bepaalde banken? Zijn er al nieuwe veelbelovende cryptocurrency's op de markt? Wat speelt er momenteel in de cryptowereld?

Het zijn vragen die we te vaak niet kunnen beantwoorden in onze blogs, maar waar jij wel mee zit. Dat moest anders dachten wij. Uiteraard probeerden we al zoveel mogelijk nieuws te delen via onze Facebookgroep, maar het werd hoog tijd om ook zelf nieuws aan te gaan bieden aan onze lezers ❤ 

Vanaf vandaag plaatsen we daarom elke dag het belangrijkste nieuws in de cryptowereld! Is Bitcoin enorm gestegen, maar weet je niet waarom? Zitten de altcoins opeens in een dip en wil je weten hoe dit komt? Kijk volgende keer dan direct op onze website en als er iets gebeurd is, dan ben jij de eerste die het weet! 

Vanaf vandaag vind je daarom elke dag het belangrijkste nieuws in de cryptowereld op AllesOverCrypto.nl!

Nóg meer blogs!

Jij hebt, als trouwe lezer van onze blog, AllesOverCrypto zo groot gemaakt tot wat het nu is. De blogs zijn toen altijd een van de belangrijkste redenen geweest waarvoor je naar AllesOverCrypto kwam. Daarom willen we niet alleen nieuws toevoegen aan de site, maar jou ook voorzien van veel meer leerzame blogs. 

We zijn stad en land afgegaan om de beste bloggers te vinden, zodat jij kan blijven leren om zoveel mogelijk geld te verdienen met cryptocurrency’s. Vooral nu de mooiste periode aan zal gaan breken. Je zal dus niet alleen meer blogs van Patrick en Derek lezen, maar ook van getalenteerde andere crypto-experts. Alle cryptocurrency’s worden uitgebreid en in zeer prettige taal aan je uitgelegd en de meest lastige cryptotermen zal je binnen no-time begrijpen!

Investeren in de juiste cryptomunten wordt voor jou zo een eitje, waardoor je de komende jaren heerlijk kan gaan genieten van mooie winsten. 

Als er onderwerpen zijn waar je graag meer over zou willen lezen, laat het ons dan vooral weten, dan maken wij er een mooie blog van!

Groter aanbod gratis e-boeken

Als je AllesOverCrypto al een tijdje volgt, dan zal je ongetwijfeld een van onze gratis e-boeken gelezen hebben. We leren je hierin alles over:

 • Hoeveel belasting je over je crypto dient te betalen
 • Welke fouten je absoluut niet moet maken als je gaat investeren in cryptocurrency's 
 • Hoe je jouw cryptocurrency’s zo goed mogelijk beveiligt
 • En nog veel meer.

Deze gratis e-boeken bevatten samen ondertussen al ruim 100 pagina’s aan zeer waardevolle informatie, maar de komende tijd mag je er nóg meer van ons verwachten. Het eerste nieuwe e-boek hebben we al voor je geschreven. 

Een leven zonder zorgen dankzij Bitcoin

Wil jij weten:

 • Wat ervoor nodig is om straks al je dromen waar te maken dankzij Bitcoin?
 • Hoe je zoveel mogelijk kan verdienen aan de komende bull-run?
 • Welke tactieken wij gebruiken om onze verliezen zo klein mogelijk te houden en onze winsten te maximaliseren?

We hebben de 5 allerbeste tips voor je opgeschreven in dit e-boek. Je kan hem hieronder direct downloaden:

Andere gratis e-boeken:

Mocht je nog niet onze andere e-boeken gelezen hebben, dan kan je deze hieronder direct downloaden!

Verdien bakken met geld

Uiteraard vind je de crypto-wereld vooral interessant, omdat er gewoon heel veel geld te verdienen valt. Dat geld komt echter niet zomaar uit de lucht vallen. Dat komt vooral bij mensen vandaan die net als jij snel geld willen verdienen, maar nog helemaal niet goed snappen hoe de cryptowereld werkt. Het geld dat zij verliezen, gaat in de zakken van zij die wel tijd en moeite hebben geïnvesteerd om de cryptowereld volledig te begrijpen.

Het kost je helaas eerder geld dan dat het je geld oplevert als je in cryptocurrency’s gaat investeren zonder dat je doorhebt waar je mee bezig bent. Gelukkig voor jou, levert het je enórme hoeveelheden geld op als je wel snapt hoe het werkt.

Daarom zijn wij ook nog steeds iedere dag bezig om onze producten te verbeteren. De cryptocurrency cursus is bijvoorbeeld nét uitgebreid met een nieuw e-boek, waarin we antwoord geven op vragen als:

 1. Wanneer kan ik het best cryptocurrency’s kopen?
 2. En wanneer kan ik ze dan weer het best verkopen voor de meeste winst?
 3. In welke cryptocurrency’s kan ik het best investeren?
 4. En hoeveel dien ik dan in te leggen?

Leer direct geld verdienen met crypto

Doe je liever zelf geen moeite, maar wil je wel cryptocurrency’s vinden die de potentie hebben om meer dan 100 keer over de kop te gaan? Dan hebben we het crypto portfolio voor je in de aanbieding! Hierin vind je maar liefst 40 cryptocurrency’s met enorm veel potentie. De 15 echte toppers lichten we nog extra voor je uit, zodat je op niet te veel munten tegelijk hoeft te focussen.

Coins die 100x over de kop gaan

Alle uitingen van AllesOverCrypto, waaronder begrepen alle producten (o.a. Crypto Signalen en de Crypto Masterclass), berichten en e-mails, zijn de professionele mening van AllesOverCrypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. AllesOverCrypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn.

De uitingen van AllesOverCrypto hebben uitsluitend een educatief karakter en kunnen op geen enkele wijze als financieel, juridisch of fiscaal advies worden opgevat. AllesOverCrypto is geen financieel, juridisch- en/of fiscaal adviseur. Er komt geen adviesrelatie tot stand tussen jou en AllesOverCrypto.

De door AllesOverCrypto gepresenteerde informatie is door haar met de grootste aandacht en zorg samengesteld. AllesOverCrypto kan echter niet instaan voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Het gebruik van deze informatie gebeurt op jouw eigen risico. Je dient ervan bewust te zijn dat de gepresenteerde informatie, mede door de snelheid waarmee de cryptomarkt zich beweegt, al snel achterhaald is dan wel kan zijn. Wees hiervan bewust bij het bestuderen van de informatie. Daarnaast wordt uitdrukkelijk verzocht de informatie zelf te verifiëren.

Eenieder die in één of meer cryptovaluta wil beleggen dient zijn/haar eigen onderzoek te doen alvorens een beslissing te nemen tot aan- of verkoop van cryptovaluta. AllesOverCrypto is op geen enkele wijze bij dit proces betrokken. Uitsluitend jijzelf bent verantwoordelijk voor jouw eigen aan-en verkoopbeslissingen. Het aankopen van cryptovaluta brengt vanwege de aard van het product en de volatiliteit van de cryptomarkt grote risico’s met zich mee. Deze risico’s zijn zo groot dat het zelfs mogelijk is je hele aankoopbedrag te verliezen. Koop dus geen cryptovaluta die je niet kunt veroorloven te verliezen.