Eerst leren, dan investeren

Geld verdienen met Bitcoin, maar geen idee waar je moet beginnen?

Leer alles wat je moet weten om

veel geld te verdienen met 

Bitcoin en andere cryptomunten!

Waarom wil jij een Cryptocurrency

Cursus?

 • Omdat je wel geïnteresseerd bent in cryptocurrency's, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen.

 • Omdat je wel wilt beginnen met investeren, maar bang bent om geld te verliezen in plaats van te verdienen.

 • Omdat alles in de cryptowereld volledig nieuw is en lastig te begrijpen, maar je wilt niet héél veel tijd en energie kwijt zijn om dit zelf allemaal uit te moeten zoeken.
 • Omdat je met vragen zit als wanneer je het best crypto kan kopen of juist verkopen, hoeveel geld je moet investeren en in welke cryptocurrency's.

 • Omdat je in deze lastige wereld geen beginnersfouten wilt maken die je uiteindelijk veel meer geld kosten dan deze bescheiden investering.

 • Omdat je na het internet niet nóg een enorme revolutie wilt missen.

 • Omdat je met like-minded mensen in een crypto community wilt zitten om de beste tips, buitenkansen, verborgen parels en nog veel meer te delen.

Na deze cursus wordt

geld verdienen met crypto voor jou een eitje!

"Investeren zonder kennis is niks anders dan puur gokken"

De gemiddelde crypto-investeerder

Veel crypto-investeerders dachten eind 2017 heel makkelijk rijk te kunnen worden, maar kwamen erachter dat iets als 'makkelijk rijk worden' nu eenmaal niet bestaat


Zonder ook maar enige kennis investeerden zij hun zuurverdiende spaarcenten in cryptocurrency's waar ze vrijwel niks vanaf wisten. Na alleen de website te bekijken en wat leuke dingen gehoord te hebben, werd een half jaarsalaris de markt op gepompt. Gevolg: ze raakten een heel groot deel van hun geld en soms zelfs alles kwijt! En dat is nog niet alles.

"Ze dachten makkelijk rijk te worden, maar verloren al hun geld"

Want wat zou er emotioneel met jou gebeuren als je een half jaarsalaris in de markt hebt zitten, terwijl je helemaal niet weet wat er kan gebeuren? Als de prijs 10% daalt, dan gaat je dat niet in de koude kleren zitten. Je wordt waarschijnlijk heel bang om meer geld te verliezen en gaat obsessief checken wat de koers doet. Wij hebben genoeg verhalen gehoord van mensen waarbij hun relatie onder druk kwam te staan, omdat ze alleen maar de koers zaten te checken.


Ja, je kan zeker rijk worden van cryptocurrency's, maar dan moet je het wel goed doen. Als je gaat gokken en investeert in iets wat je niet snapt, dan is de kans om rijk te worden heel klein. Bovendien zal het je leven overnemen, omdat je altijd onzeker zal zijn wat er allemaal te gebeuren staat met de koers.

"Wij hebben genoeg verhalen gehoord waarbij zelfs mensen hun relatie onder druk kwam te staan"

Dat is dan ook het belangrijkste doel van deze crypto cursus. Jij zal genoeg kennis krijgen om precies te weten wat blockchain, Bitcoin en cryptocurrency's nu precies zijn. Je leert welke cryptocurrency's goed zijn en wat een goed bedrag is om te investeren, zodat je altijd met peace of mind achterover kan leunen, terwijl je jouw investeringen ziet groeien


Levenskwaliteit op 1 en daarna gaan we pas geld verdienen. Met deze cursus leer je precies hoe, zonder dat je bang hoeft te zijn om je gehele vermogen kwijt te raken. 

"Zorg met deze cursus ervoor dat jij met peace of mind achterover kan leunen, terwijl je investering stijgt"

Alleen vandaag
100%
"geen-twijfels-meer-garantie"!

Het is een drempel om te beginnen met cryptocurrency's. Dat begrijpen wij maar al te goed. Maar die drempel kan je een hoop geld kosten. Hoe vaak is het al niet gebeurd dat een drempel ervoor heeft gezorgd dat je niet de dingen hebt gedaan die je leuk vindt? Dat je niet om die loonsverhoging hebt gevraagd bijvoorbeeld? Of dat je niet op dat ene leuke meisje bent afgestapt? 


Ook nu voel je waarschijnlijk weer een drempel, maar die halen we graag voor je weg met de 100% "geen-twijfels-meer-garantie"! 


Als jij na 14 dagen bedenktijd vindt dat deze cursus er niet voor heeft gezorgd (of gaat zorgen) dat je alles snapt om succesvol met crypto extra geld te kunnen verdienen, dan krijg je je geld terug.

Beloofd!


Geen vragen, geen addertjes, niks. We hoeven niet eens een bonnetje. Mail ons en binnen 2 werkdagen staat het geld weer op je rekening. 

Laat je dus niet weer tegenhouden door die vervelende drempel :)

Uren
Minuten
Seconden

Is deze Cryptocurrency Cursus wel voor jou bedoeld?

Let op! Deze cursus is niet voor iedereen weggelegd. Als jij niks met geld hebt of niet van beleggen houdt, dan is de cryptowereld geen goede match en kan je wellicht beter focussen op iets anders. Of als je op zoek bent naar een geavanceerde cursus over de technische kant van blockhain, ook dan kan je beter op zoek gaan naar een andere blockchain cursus.


Maar als jij jezelf herkent in minimaal 4 van de volgende 6 punten, dan zal deze cursus absoluut aan jouw verwachtingen voldoen en kan je hier de rest van je leven van profiteren!

Je weet niet waar je moet beginnen

Je staat te popelen om te investeren, maar er is zoveel informatie waardoor je niet weet waar je moet beginnen.

Geen verstand van zaken

Je vindt cryptomunten en blockchain maar ingewikkeld en dat houdt je tegen om in te stappen.

Je kan het extra geld goed gebruiken

Je werkt of studeert hard, maar hebt niet genoeg geld om daarnaast de dingen te doen die je leuk vindt. Je bent op zoek naar iets dat (veel) extra geld kan opleveren.

Je wilt een goede uitleg die iedereen kan snappen.

Je vindt het leuk om iets nieuws te leren maar crypto en blockchain worden vooral in moeilijk Engels uitgelegd en je bent op zoek naar een uitleg in begrijpbaar Nederlands.

Je bent nieuwsgierig

Je hoort van veel mensen dat Bitcoin niet te vertrouwen is en dat het maar een bubbel is. Toch ben je stiekem wel nieuwsgierig.

Bang om geld te verliezen

Je wilt wel beleggen met je geld aangezien de spaarrekening niets oplevert, maar je bent bang dat je het geld waar je zo hard voor hebt gewerkt, kwijtraakt.

PROFITEER DE REST VAN JE LEVEN VAN DE BESLISSING DIE JE VANDAAG NEEMT

Blockchain en cryptocurrency's zullen uiteindelijk iedereens leven veranderen, zoals het internet dit ook heeft gedaan. 


Jij kan echter een van de eersten zijn die zich deze wereld eigen maakt en daar zal je de rest van je leven van profiteren!

Zorgeloos investeren dankzij de juiste kennis

Bonus e-boek voor alle cursisten!

Zit jij met vragen als:

 • Wanneer kan ik het best cryptocurrency's kopen?

 • Wanneer kan ik ze het best verkopen voor de meeste winst?

 • In welke coins kan ik het best investeren?

 • Hoeveel geld moet ik dan ongeveer inleggen?

Na het lezen van dit 58-pagina's tellende
Bonus e-boek weet je precies:

 • Wanneer je het best je cryptocurrency's kan kopen en verkopen
 • Hoe je de beste coins ontdekt en
 • Hoeveel geld je dan in moet leggen!

Vul zelf je strategieën in en laat de investerings- en uitbetalings- templates alles voor je uitrekenen!


Jij hoeft alleen nog maar achterover te leunen en te doen wat de strategie jou vertelt.

 • Geen moeilijke strategieën
 • Geen ervaring nodig
 • Geen last van emotionele schommelingen
 • Gewoon een simpele strategie die iedereen kan volgen, terwijl je kan blijven genieten van je dagelijkse leven.

STEL JE VRAAG!

Heb je tijdens het lezen een vraag? Stel hem direct aan ons via de chat!

"Ik vond Bitcoin al best lang interessant, maar iets hield me altijd tegen om te investeren. Ook deze cursus vond ik eigenlijk te duur, maar na de korting toch een poging gewaagd. Absoluut niet teleurgesteld! Crypto wordt nog veel groter dan ik dacht en hier profiteer ik nu van mee!"

"Ik heb al een tijdje geld op mijn bank-rekening staan en ik wist niet goed wat ik ermee aan moest. Toen kwam de Bitcoinhype, maar had ik een nieuw probleem: ik ga mijn geld niet investeren in iets dat ik niet ken. Van een goede vriend heb ik deze cursus aangeraden gekregen en ik kreeg precies wat ik hoopte :) Het vertrouwen en de kennis om zelf in deze veelbelovende markt te investeren"

Arjan Zegerman

Aram Valken

"Eindelijk kan ik mijn geld voor me te laten werken"

"Eerst durfde ik niet de stap te zetten, maar nu wel"

Waarom jij deze bescheiden investering met gemak terug gaat verdienen

Als koersen binnen de cryptomarkt als een gek omhoog gaan, dan hebben de kranten het vaak over een bubbel. Zo'n "bubbel" hebben we nu al 4 keer meegemaakt en iedere keer werd hij groter.


In de investeringswereld noemen ze dit geen bubbels, maar marktcyclussen. Want als de geschiedenis zich maar blijft herhalen, dan is het in onze ogen geen bubbel meer, maar een cyclus. Dit betekent letterlijk "een zichzelf herhalend proces". De marktcyclussen van Bitcoin laten zien dat de cryptomarkt nog héél veel meer waard wordt en dat jij er goed aan doet om zo snel mogelijk zoveel mogelijk hierover te leren.


Dit is hoe de marktcyclus van Bitcoin van 2011 eruitziet:

Wat zien we in de marktcyclus van 2011?

 • Bitcoin is gestegen van bijna 0 dollar naar $30,-
 • Als jij 100 dollar had geïnvesteerd in oktober 2010, dan had je op de piek $20.000,- aan Bitcoin gehad.
 • Na het bereiken van haar hoogtepunt heeft de prijs van Bitcoin een sterke correctie gehad, maar de prijs is een stuk hoger gebleven dan in 2010.
 • Door deze sterke correctie dachten mensen echter wel dat Bitcoin dood was.
 • Niks bleek minder waar....


Dit is namelijk hoe de marktcyclus van Bitcoin van begin 2013 eruitziet:

Wat zien we in de marktcyclus van begin 2013?

 • Bitcoin is gestegen van 2 dollar naar $230,- (dat is keer 115!)
 • Als jij 100 dollar had geïnvesteerd in in november 2011, dan had je op de piek $11.500,- aan Bitcoin gehad.
 • Als jij 100 dollar had geïnvesteerd op het slechtste moment in 2011 (de piek), dan had je in de nieuwe piek alsnog $770,- aan Bitcoin gehad.
 • De piek die in 2011 nog zo hoog leek, is nu nog maar een klein heuveltje.
 • Na het bereiken van haar hoogtepunt heeft de prijs van Bitcoin een sterke correctie gehad, maar de prijs is een stuk hoger gebleven dan in 2010.
 • Door deze sterke correctie dachten mensen echter wel dat Bitcoin dood was.
 • Niks bleek minder waar....


Dit is namelijk hoe de marktcyclus van Bitcoin van eind 2013 eruitziet:

Wat zien we in de marktcyclus van eind 2013?

 • Bitcoin is gestegen van 66 dollar naar $1124,- (dat is keer 17!)
 • Als jij 100 dollar had geïnvesteerd in juli 2013, dan had je op de piek $1700,- aan Bitcoin gehad.
 • Als jij 100 dollar had geïnvesteerd op het slechtste moment begin 2013 (de piek), dan had je nu in de nieuwe piek alsnog $488,- aan Bitcoin gehad.
 • Van de piek in 2011 is bijna helemaal niks meer over vergeleken met de nieuwe piek.
 • De piek die begin 2013 nog zo hoog leek, is nu nog maar een klein heuveltje.
 • Na het bereiken van haar hoogtepunt, heeft de prijs van Bitcoin een sterke correctie gehad, maar de prijs is een stuk hoger gebleven dan in de rest van 2013.
 • Door deze sterke correctie dachten mensen echter wel dat Bitcoin dood was.
 • Niks bleek minder waar....


Dit is namelijk hoe de marktcyclus van Bitcoin in 2016-2018 eruitziet:

Wat zien we in de marktcyclus van 2016-2018?

 • Bitcoin is gestegen van 175 dollar naar $17.500,- (dat is keer 100!)
 • Als jij 100 dollar had geïnvesteerd in januari 2015, dan had je op de piek $10.000,- aan Bitcoin gehad.
 • Als jij 100 dollar had geïnvesteerd op het slechtste moment van 2013 (de piek), dan had je nu in de nieuwe piek alsnog $1557,- aan Bitcoin gehad.
 • De piek van 2011 zien we niet niet eens meer..
 • Van de piek in begin 2013 is bijna helemaal niks meer over vergeleken met de nieuwe piek.
 • De piek die eind 2013 nog zo hoog leek, is nu nog maar een klein heuveltje.
 • Na het bereiken van haar hoogtepunt, heeft de prijs van Bitcoin een sterke correctie gehad, maar de prijs is een stuk hoger gebleven dan in 2016.
 • Door deze sterke correctie dachten mensen echter wel wéér dat Bitcoin dood was.
 • Ook nu zal blijken dat niks minder waar is.


Hoe zal de marktcyclus van Bitcoin in 2019-2021 eruitzien? We kunnen het wel raden.

Wat we hoogstwaarschijnlijk gaan zien in de marktcyclus van 2019-2021:

 • Bitcoin is gestegen van 3250 dollar naar $[heel-veel] (dat is keer [heel-veel]!)
 • Als jij 100 dollar had geïnvesteerd in december 2018 (ja, die kans is al voorbij, zorg dat je niet nog meer kansen mist), dan had je op de piek $[heel-veel] aan Bitcoin gehad.
 • Als jij 100 dollar had geïnvesteerd op het slechtste moment van 2017 (de piek), dan had je nu in de nieuwe piek alsnog $[heel-veel] aan Bitcoin gehad.
 • Over de piek van 2011 hoeven we het niet meer te hebben
 • De piek van begin 2013 zien we niet niet eens meer..
 • Van de piek eind 2013 is bijna helemaal niks meer over vergeleken met de nieuwe piek.
 • De piek die eind 2017 nog zo hoog leek, is nu nog maar een klein heuveltje.
 • Na het bereiken van haar hoogtepunt, heeft de prijs van Bitcoin een sterke correctie gehad, maar de prijs is een stuk hoger gebleven dan in 2018.
 • Door deze sterke correctie dachten mensen echter wel wéér dat Bitcoin dood was.
 • Ook nu zal blijken dat niks minder waar is.
 • En zo zal het riedeltje opnieuw beginnen....
 • Dat is letterlijk wat marktcyclussen zijn! Een herhaling van wat hiervoor al eens gebeurd is. Volgens Wikipedia is een cyclus een "zichzelf herhalend proces". We hebben nu al 4 marktcyclussen gehad van Bitcoin, ga jij de 5e optimaal profiteren? Of wacht je liever tot de 6e of 7e of 8e tot je zeker weet dat dit blijf terug komen?

Lessen zoals hierboven kan je o.a. van ons verwachten in de Crypto Cursus

Een buitenkans als dit, de toekomst van geld, dat kan je natuurlijk nooit laten liggen. Hopelijk hebben we je dat alvast bij weten te brengen en zo zie je maar weer hoe waardevol kennis is. Gelukkig voor jou hebben we nog veel meer kennis die we je willen leren, zoals:

 • Hoe je investeert in Bitcoin en cryptocurrency's
 • Welke momenten je het best Bitcoin of crypto kan kopen
 • Hoeveel je dan het best kan investeren
 • In welke munten je het best kan investeren
 • Wat de buitenkansjes zijn in de cryptowereld
 • Hoe je jouw investeringen goed beveiligt
 • Hoe je nóg meer geld verdient met crypto trading
 • Hoe je dit vanaf je laptop overal ter wereld zou kunnen doen
 • Hoe je meedoet aan een ICO
 • Waarom blockchain zo revolutionair is
 • Hoe jij als crypto trader het beste omgaat met emoties
 • Hoe jij optimaal kan profiteren van deze revolutie van geld!

Wacht alleen niet te lang meer, 

Tijd kost je nu letterlijk geld

Je hebt de bodem van december 2018 al gemist. De nieuwe marktcyclus is al begonnen. Dat betekent dat Bitcoin bezig is met haar stijging naar een nieuwe piek die alle voorgaande pieken doet verbleken. De kans om hier goed aan te verdienen is er gelukkig nog steeds! Maar we hebben in de grafieken hierboven gezien dat het in een zeer korte tijd ontzettend snel kan gaan stijgen.


Ook zonder deze Crypto Cursus kan je hier al geld aan verdienen, daar hoef je deze bescheiden investering niet per se voor te doen. Als je dat wilt, dan is dat natuurlijk ook prima. 


Maar bedenk je wel goed dat je zo een jaar verder bent als je nu nog zelf alles moet gaan uitpluizen over hoe je het beste en veilig kunt investeren of hoe andere cryptocurrency's werken. Bitcoin gaat helaas niet op jou wachten. Deze tijd gaat jou dus letterlijk héél erg veel geld gaan kosten. Bovendien is de kans dat je (beginners-) fouten gaat maken 99,9% en dat gaat je heel veel meer geld kosten dan deze cursus. Investeren zonder kennis is niks anders dan gokken.


In deze cursus hebben wij al onze kennis en ervaring van de afgelopen 5 jaar gebundeld en je kan met een aantal weken alles weten van de cryptomarkt om succesvol hierin te beleggen! Dit scheelt je ontzettend veel tijd en gemiste inkomsten!

Tijdelijk 50% korting

Wat je allemaal krijgt:

29 Video's met uren aan lesmateriaal!


200 quizvragen om jouw kennis te toetsen!


Inclusief certificaat


Levenslange toegang inclusief updates!


Extra e-boek 1 - De Bitcoinbijbel


Extra e-boek 2 - De juiste cryptocurrency's kopen en verkopen op de juiste momenten


Extra e-boek 3 - 12 beste crypto tips voor beginners


Extra e-boek 4 - Belastinggids voor crypto


Extra e-boek 5 - Een zorgeloos leven dankzij Bitcoin


Extra e-boek 6 - Bitcoin en cryptocurrency begrippenlijst


Toegang tot de VIP Community Groep


Echte crypto experts als jouw mentor


20% korting op transactiekosten bij Binance


Geen-twijfels-meer-garantie!

100% garantie, niet goed = geld terug!

Normale prijs:

Tijdelijke prijs:

€1997

€4000,-

Inhoud van de Cryptocurrency Cursus

Inleiding - Het fundament

Wat is geld en hoe is dit ontstaan?

Wat is Bitcoin?

Wat is Blockchain?

Wat zijn smart contracts en hoe werken ze?

Wat zijn cryptocurrency's en welke soorten kennen we?

Module 1 - Crypto kopen

1.1 Eenvoudig: je eerste cryptocurrency kopen! (Bitvavo)

1.2 Gemiddeld: populaire crypto's kopen met Bitcoins (Binance)

1.3 Lastig: crypto kopen op een decentrale exchange (IDEX)

1.4 Lastig: cryptocurrency future contracts kopen (BitMEX)

1.5 Lastig: verborgen crypto parels kopen op een kleine exchange (TradeOgre)

Module 2 - Je investering beveiligen

2.1 Wat is een cryptocurrency wallet?

2.2 Zet jouw cryptocurrency's offline op een paper wallet

2.3 Sla jouw cryptocurrency's zo veilig mogelijk op met behulp van een hardware wallet

2.4 Zet je cryptocurrency's afgeschermd op je computer met een software wallet

2.5 Beveilig je cryptocurrency's zo goed mogelijk op de exchange met 2FA Authenticator

Module 3 - Je winsten uitbetalen

3.1 Winsten zo makkelijk mogelijk uitbetalen (Bitvavo)

3.2 Winsten zo snel mogelijk uitbetalen (Bitonic)

3.3 Winsten zo goedkoop mogelijk uitbetalen (Kraken)

Module 4 - Geld verdienen met ICO's

4.1 Wat is een ICO?

4.2 Meedoen met een ICO

Module 5 - De industrie van de toekomst, leer crypto trading

5.1 Hoe werkt een crypto exchange precies? 

5.2 Bubbels, emoties en marktcyclussen

5.3 Crypto op de beste momenten kopen en verkopen met support en resistance

5.4 Weet wat de koers gaat doen dankzij candlesticks

5.5 Kijk mee met een live trade!

Module 6 - The Winning Mindset

6.1 Je droom - Wat motiveert jou in het leven?

6.2 De gemiddelde crypto trader - Het gevaar van emoties

6.3 Je grootste angsten - Wat zijn de gevolgen en hoe overkom je ze?

6.4 De duurste fouten - Leer ze herkennen en voorkomen

6.5 Emoties overwinnen - Gebruik emoties in je voordeel i.p.v. in je nadeel

6.6 De tegenstander - Leer profiteren van andermans fouten

6.7 Emotionele skills - De 5 belangrijkste om succesvol te worden als crypto trader

6.8 Het zit allemaal tussen je oren -  Word bewust van je zwaktes en versterk ze

6.9 Zo blijven winnaars winnen - Hoe jij jezelf maximaal motiveert

6.10 Jij bent belangrijk - Durf jezelf op plek #1 te zetten in je leven

Eindexamen - Test je kennis!

60 vragen die je uitdagen om over de stof na te denken en als laatste test of jij echt succesvol kan gaan beleggen in cryptocurrency's!

Bonuslessen

Bonus #1 Hoe ga je short met Bitcoin en hoe kan je met leverage traden? 

Geld verdienen als Bitcoin stijgt, maar ook wanneer Bitcoin daalt

- Bonusles -

We hebben eerder aangegeven waarom wij denken dat Bitcoin en andere cryptomunten nog flink zullen stijgen. Daarnaast is in diezelfde grafieken ook te zien hoe hard de munten vervolgens weer kunnen inzakken. Het is daarom natuurlijk ook interessant om erachter te komen hoe je winst kunt maken bij een neerwaartse trend!

Om deze reden hebben wij besloten om een Bonusles toe te voegen. Een les waarbij je leert hoe je geld kunt maken wanneer de cryptomunten dalen. Deze manier van handelen heet 'Short gaan'.

Wanneer je zowel de vaardigheden hebt om long als short te gaan, dan kan je te allen tijde profiteren van de bewegingen van de markt. Verwacht je dat de prijzen zullen stijgen? Dan ga je long. Verwacht je dat de prijzen zullen dalen? Dan plaats je een short order.

Leverage trading

In dezelfde bonusles leggen we ook direct uit hoe je met leverage kunt traden. Het woord "leverage" staat voor "hefboom" en maakt je in staat om je uitstaande positie tot wel 100 keer te vergroten. Wat het precies is en hoe het in z'n werk gaat, leer je in de cursus.

Meer Bonuslessen

De cursus wordt steeds uitgebreid met nieuwe lessen. De inhoud van deze bonuslessen zijn afhankelijk van waar de community meer over wil leren. Heb je zelf een goed idee? Deel hem dan met ons en wij zullen je over dit onderwerp meer vertellen.

“De Cryptocurrency Cursus wordt gemaakt aan de hand van de inbreng van de studenten.”

LEREN VAN ECHTE CRYPTO EXPERTS

LERAAR

Derek Westra

" Universitair afgestudeerd Gedragseconoom en professioneel Crypto Trader "

LERAAR

Patrick Suiker

" Universitair afgestudeerd Bedrijfskundige en Trendwatcher "

De heren Westra en Suiker hebben beiden al ruim 5 jaar ervaring op het gebied van Blockchain & Cryptocurrency's en helpen veel mensen wegwijs te worden in deze nieuwe wereld. Ondertussen hebben ze vrijwel alles meegemaakt, van €10.000 in een uur verdienen tot aan €50.000 verliezen bij een hack. Hun expertise en ervaring willen ze met jou delen zodat jij een kickstart kunt maken en zoveel mogelijk kunt verdienen!

MIJN BOODSCHAP AAN JOU: JIJ KAN HET OOK!

Ruim vijf jaar geleden toen ik met crypto begon, voelde ik mij onwijs machteloos. Ik kan me voorstellen dat jij dit gevoel nu ook hebt! Je wilt wel, maar je weet niet hoe en waar je moet beginnen! Ik zal je wat meer vertellen over mijn situatie in 2013.


Ik studeerde en had een bijbaantje en kwam al heel snel tot het besef: "Is dit het nou? Ik haal netjes zoals het hoort mijn diploma en daarna ga ik braafjes fulltime werken totdat ik op mijn 73e met pensioen mag. En als ik dan met pensioen ben, heb ik eigenlijk geen energie meer om echt wat met mijn leven te doen. Zo kan het toch niet zijn? Ik wil nú leven, ik wil nú genieten!" 


Mijn ouders zeiden daarop altijd, "Patrick, wanneer leer je nou dat het leven niet alleen maar leuk en zorgeloos is. Werken hoort er nu eenmaal bij en niet alles is altijd even leuk." Maar ik weigerde dit te geloven en besloot hier niet mee akkoord te gaan. Ik wil wel werken, maar werken om te leven en in vrijheid. Werken wanneer het mij uitkomt zonder dat ik ergens verplicht heen moet of dat anderen bepalen hoe mijn dag eruit ziet.

Patrick Suiker

Vrijheidsstrijder

"Ik wil nú leven, ik wil nú genieten."

Online werk

Om locatie-afhankelijk te kunnen werken dacht ik, ik moet online mijn geld kunnen verdienen! En het liefst niet uurgebonden. Dus, als ik aan het relaxen ben met mijn vrienden, dan moet ik alsnog geld kunnen verdienen!


Na de bekende opties als Multi-level Marketing, online enquêtes invullen en de vele oplichtingspraktijken bekeken te hebben, stuitte ik gelukkig op een manier waar nog niemand het over had, Bitcoin! Het was 2013 en werkelijk waar niemand had er nog echt over gehoord.


Ik besloot mij erin te verdiepen en het was alles behalve makkelijk! Ik moest de artikelen echt drie keer overlezen en de vaktermen afzonderlijk opzoeken en vertalen. Het kostte mij ontzettend veel tijd en moeite en alsnog kreeg ik de materie niet echt onder de knie.


Ondanks dat ik nu een klein beetje kennis had, voelde ik mij heel onzeker en merkte ik dat ik werd tegengehouden door belemmerende gedachten. Ik ben ook maar een gewone Hollandse jongen met normale ouders. Hoe kan ík nou geld verdienen in deze totaal onbekende wereld?

Investeren zonder kennis kost meer dan investeren in kennis

Door gebrek aan kennis en ervaring en niemand die mij hierbij kon helpen, ben ik flink op mijn snufferd gegaan bij de cyclus van eind 2013. Ik had voor maar liefst €1600 geïnvesteerd en hier was vervolgens nog maar €400 van over. Ik heb wel even winst gestaan, maar ik wist niet goed wat ik aan het doen was en dit heeft mij dus €1200 gekost, terwijl iedereen om me heen duizenden euro's verdiende!


Iedereen om me heen zei nog "zie je wel dat Bitcoin geen toekomst heeft, ik heb het je nog gezegd"! Waarop ik dan zei, "wacht maar, het komt vast weer goed". Maar helaas, dagen, maanden en uiteindelijk zelfs jaren gingen er voorbij zonder dat mijn inleg weer omhoog ging.

"Ik had voor €1600,- geïnvesteerd en hier was maar €400,- van over.."

David heeft mij destijds op de unieke kans gewezen

Ik besloot in juni 2015 samen met mijn huisgenoot Derek om voor de grap weer eens naar een crypto-evenement te gaan. Het was rustig en er was alleen een handjevol fanatiekelingen, die vooral de technologie erachter erg interessant vonden. Maar, ergens achterin de zaal stond een wat mysterieuze man de bijeenkomst te observeren. Onze interesse werd gewekt en Derek stapte op hem af. Hij vroeg eigenlijk direct "Hoi! Wat brengt jou naar deze plek?" Waarop hij kort samengevat zei:


"Dit zijn de tijden waarin je het allermeeste geld kunt verdienen aan Bitcoin en crypto. Kijk om je heen, er is niemand te bekennen, behalve een aantal techneuten. 1,5 Jaar geleden wemelde het hier van de mensen met dollartekens in hun ogen en hoorde je niets anders dan MOON, MOON, MOON!"


"Als ik jou één advies mag geven: zorg dat je zoveel mogelijk verdient en van dit geld zoveel mogelijk Bitcoins zal kopen. Geloof me, je gaat versteld staan van wat het waard zal zijn over een paar jaren. Twijfel je aan mijn woorden? Kijk dan eens naar het verloop van de Bitcoingrafiek."


Eigenlijk wat hij hier aan ons vertelde, heb je net hierboven gelezen in het stuk over de Bitcoin cyclussen.

David als mentor

Het gesprek met David deed Derek en mij ontzettend goed en gaf ons weer het vertrouwen terug wat we de afgelopen tijd waren verloren. We besloten ons vol te storten op Bitcoin, altcoins en de technologieën erachter. We merkten weer dat het ongelooflijk veel tijd kost om dit zelfstandig te leren en vroegen David of hij ervoor openstond om onze mentor te worden. Dit stond hij zeker en vanaf toen ging het in een sneltreinvaart. 


Al onze verdiensten als Parkeerbeheerder bij Schiphol stopten we in de coaching van David en natuurlijk kochten we ook zo nu en dan wat cryptomunten in. Ook nu weer verklaarden veel mensen ons voor gek. Hoe kan je, als je €1000,- per maand verdient, dit allemaal stoppen in coaching! We besloten niet meer te luisteren naar wat anderen vonden en hielden steevast aan het plan dat we met David hadden bekokstoofd.  

Fiets vs Vliegtuig

We zijn ontzettend blij dat we David als mentor hebben gehad en hij is iedere euro dubbel en dwars waard geweest! We maken vaak de vergelijking tussen een raket en een vliegtuig. 


Wanneer je lastige materie zoals Bitcoin en Blockchain wilt leren, dan ben je eigenlijk aan het fietsen naar de andere kant van de wereld. Eerst moet je met vallen en opstaan leren fietsen en daarna duurt het nog eens jaren voordat je aan de andere kant van de wereld bent aangekomen! 


Maar waarom zou je de fiets nemen als er mensen zijn die al een vliegtuig voor je gebouwd hebben? Ja, voor dat vliegtuig moet je natuurlijk wel betalen, maar dat scheelt je enórm veel gefiets!! Hierdoor kan je veel langer genieten aan de andere kant van de wereld en ga je niet dood van de spierpijn. Als je het überhaupt de andere kant van de wereld zou halen.


Wij konden in 2015 gebruikmaken van het vliegtuig dat David al voor ons ontworpen had. Wij hoefden alleen plaats te nemen en te genieten van de reis. Robin (programmeur van AllesOverCrypto) en Patrick zaten bij het raam en Derek wat krapjes tussen hen in.


Door David als mentor te hebben, hebben wij goed van de bubbel van 2017 geprofiteerd en dit heeft al het coachingsgeld tientallen keren terugverdiend. Wij zijn David hier nog tot op de dag van vandaag dankbaar voor!

Wij willen jouw mentor zijn!

In 2017 hebben we een gigantische hype gehad en daarna zagen we in 2018 dat alles daalde en iedereen weer aangaf dat Bitcoin tot de verleden tijd behoort. Nu is het 2019 en je hoort eigenlijk niemand meer over cryptocurrency's. 


Het doet ons sterk denken aan de rustige periode van 2015 toen wij naar het crypto-evenement gingen. Het is voor de mensen die hoog hebben ingekocht niet leuk om te zien dat de prijzen nu zo laag liggen. Maar, eigenlijk is het dus, net als toen, een geweldige kans om goedkoop in te kopen.


Wij hadden destijds geluk dat we David tegenkwamen en dat hij ons wees op de unieke kans die zich voordeed. Nu wij hiervan hebben geprofiteerd, gunnen we jou dit geluk ook en willen wij je graag helpen. Wij willen jouw David zijn! Wij willen jou wakker schudden en het vertrouwen geven dat het weer goed komt met Bitcoin, net als voorheen! 


Wij willen jou erop wijzen dat er weer een geweldige kans ligt om aan te grijpen. Als je er nog aan twijfelt, bekijk dan de grafieken van Bitcoin die hierboven staan. Denk je ook niet nadat het al 4x omhoog is geknald dat de geschiedenis zich weer zal herhalen? Als je nu je kans niet pakt, zal je het de 6e of 7e keer dan wel doen?

Jij kan het ook!

Je mag dan wel geen ervaring hebben met Bitcoin en Blockchain, maar dat hadden wij ook niet! En gelukkig hoef jij het niet allemaal zelf uit te vogelen. Met onze cursus leer je van al onze fouten en wij zijn jouw mentor waar je al jouw vragen aan kunt stellen!


Mij heeft het in eerste instantie €1200 euro gekost toen ik zelfstandig ging investeren, maar daarna heb ik duizenden euro's geïnvesteerd in coaching en nu hoeven Derek en ik nooit meer voor een baas te werken! We hebben die duizenden euro's al ruim tientallen keren terugverdiend!


Dit laat zien dat:


"Investeren zonder kennis kost meer dan investeren in kennis"


Laat ons jouw coach zijn en dan gaan we samen ervoor zorgen dat je maximaal profiteert van de aankomende Bitcoincyclus en dat je jouw droomleven kunt gaan leven!

Ik vond 1997 euro eerst wel veel geld voor een cursus waarvan ik de inhoud niet precies kende, terwijl er ook cursussen voor minder worden aangeboden. Ik wilde echter niet alleen een jump-start met crypto, maar echt weten waar ik mijn zuurverdiende spaargeld precies in zou investeren. Daarom toch voor deze cursus gekozen en ik ben 0% teleurgesteld. Ik ben veel zekerder geworden over crypto en blockchain en ik weet nu precies welke projecten mijn spaargeld waard zijn. 

Mijn beste aankoop dit jaar is zonder twijfel de cryptocurrency cursus. Ik ben eigenlijk zonder enige kennis begonnen met beleggen in cryptocurrency's en heb hier een hoop geld door verloren. Als ik toen deze cursus had gekend, had me dat echt zoveel tijd en geld kunnen schelen. Patrick en Derek, jullie worden bedankt!

Rodney Wijdenbosch

Ron Klaver*

"Ik had deze cursus veel eerder moeten doen!"

"Investeer nooit je spaargeld in iets waar je geen verstand van hebt!"

*Ron werkt dankzij deze kennis ondertussen vanaf zijn laptop bij AllesOverCrypto als freelancer

Onze belofte aan jou

Belofte maakt schuld. Dat realiseren wij ons heel goed. Als onze cursus jou niet brengt wat wij beloven, dan storten we het volledige aankoopbedrag (zonder vragen) terug. 

Geloof je ons niet? Neem contact met ons op via de chat en we zullen je laten zien dat we ons absoluut aan deze belofte zullen houden.


Het risico ligt dus bij ons!

Je hebt je eigen mentor

Je kan zelfstandig investeren

Je weet waar je in investeert

Je leert op een verantwoorde wijze beleggen in cryptomunten waardoor je veel geld gaat verdienen!

Je weet wat Bitcoin en Blockchain inhouden en snapt waarom dit de juiste investering is.

Naast de cursus kan je jouw vragen stellen aan je eigen mentors. Samen maken zorgen we ervoor dat jij een prachtig inkomen gaat verdienen met crypto!

Je maakt geen beginnersfouten

Meer van het leven genieten

Je hebt de controle

Je snapt hoe de markt werkt en weet wanneer jij moet kopen en verkopen. Je hebt alles onder controle.

Doordat jij nu geld voor jou kan laten werken in plaats van jij voor geld ga je veel meer van het leven genieten en aandacht besteden aan dingen die er echt toe doen!

Door te leren van onze ervaringen verdien je veel geld met crypto in plaats van dit kwijt te raken door domme beginnersfouten.

BONUS:

Bestel vandaag en krijg 6 (!!) e-boeken erbij !

Bitcoin en cryptocurrency Begrippenlijst

Het meest lastige waar je tegenaan loopt als je net begint met het uitpluizen van de cryptowereld zijn misschien wel al die woorden en begrippen waar je nog nooit van gehoord hebt. We hebben daarom de 100 belangrijkste allemaal haarfijn voor je uitgelegd in dit 9-pagina tellende e-boek. Een absolute must-have als je deze wereld wilt kunnen begrijpen!

Waarde:

Tijdelijke prijs:

€50,-

GRATIS

Crypto belastinggids!

Er heerst veel onduidelijkheid over hoe jij jouw cryptomunten bij de belasting dient op te geven. In dit populaire ebook krijg je antwoord op de meest gestelde vragen omtrent Bitcoin & Belasting!

Waarde:

Tijdelijke prijs:

€50,-

GRATIS

Een leven zonder zorgen dankzij Bitcoin

Geld verdienen en geld verliezen liggen heel dicht bij elkaar in de cryptowereld. Het is daarom zaak om er eerst voor te zorgen dat je geen geld verliest. Maar als je wilt gaan verdienen, dan wil je góéd verdienen. In dit e-boek geven we je de 5 beste tips hoe je zoveel mogelijk verdient aan je crypto-avontuur!

Waarde:

Tijdelijke prijs:

€50,-

GRATIS

12 Tips voor beginners!

Met deze 12 tips voorkom je dat jij niet de beginnersfouten maakt die anderen wel maken. Deze unieke tips zorgen ervoor dat jij de nodige kennis in huis hebt en in plaats van geld gaat verliezen, juist geld gaat verdienen!

Waarde:

Tijdelijke prijs:

€50,-

GRATIS

De Bitcoinbijbel

In dit e-boek (132 blz) krijg je in gemakkelijk Nederlands uitgelegd waarom Crypto & Blockchain voor een énorme revolutie gaan zorgen. Met De Bitcoinbijbel heb je altijd een allesomvattend boek bij de hand waar alle relevante informatie in staat. Dit betekent dat je niet meer eindeloos over het internet hoeft te struinen, op zoek naar betrouwbare informatie.

Waarde:

Tijdelijke prijs:

€100,-

GRATIS

Precies weten wanneer, waarin en hoeveel je moet investeren

Heb je geen idee wanneer je het best cryptocurrency's moet kopen of verkopen? Of welke coins je dient te kopen en hoeveel je dan het best kan investeren? Dit e-boek legt het je allemaal haarfijn uit. Bovendien krijg je tools aangereikt waarmee je maar één keer je plan hoeft in te vullen. Vervolgens kan je rustig achterover leunen, terwijl je investeringen blijven groeien!

Waarde:

Tijdelijke prijs:

€100,-

GRATIS

De eerste stap naar vrijheid!

Deze Crypto Cursus is veel meer dan een cursus. Het is jouw begeleiding in de wondere wereld van cryptocurrency's. De wereld die ervoor gaat zorgen dat iedereen straks  financiële vrijheid heeft. 

Wil jij niet op de rest hoeven wachten?

Dan is dit hét moment om de controle over je leven te pakken en serieus te beginnen met crypto. 

Cryptocurrency Cursus

Nu bestellen en je kan binnen 5 minuten beginnen

Na de bestelling wordt er automatisch een account aangemaakt en je kan direct beginnen met het volgen van de cursus. 

Met persoonlijke begeleiding

Inclusief officieel certificaat

Op eigen tempo

Vandaag nog kunnen investeren in de crypto-revolutie

Heb je een druk leven? Geen probleem! Je kan de cursus op elk moment van de dag doen, 's avonds, doordeweeks of in het weekend. Bovendien bepaal jij het tempo. Je kan de cursus op je tablet, computer, laptop of telefoon volgen.

Lessen volgen wanneer het jou uitkomt

Altijd profiteren van gratis updates 

Voor altijd(!) ondersteuning

Geen hoge uurtarieven, maar eerlijk (en gratis) hulp van jouw mentor

Heb je vragen over de beginnerscursus of over jouw persoonlijke situatie? Jouw mentors beantwoorden ze persoonlijk. We rekenen geen (dure) uurtarieven en vinden het belangrijk om contact te hebben met studenten. We horen graag van je en helpen waar nodig.

Altijd een crypto-expert aan je zijde

Persoonlijk contact zonder extra kosten

Profiteer de rest van je leven van de keuze die je vandaag maakt

Dit moment is belangrijker dan je denkt. Je staat namelijk op het punt om een beslissing te nemen die invloed heeft op de rest van je leven. Je hebt daarbij twee keuzes. Of je gaat alle informatie zelf opzoeken en leren van je eigen fouten (die je minstens even veel geld gaan kosten plus veel meer tijd), of je pakt deze snelroute en leert van onze ervaring, kennis en fouten.  Het pad is al voor je uitgestippeld en je hoeft 'de weg naar succes' alleen nog maar te bewandelen.

En dit is wat we allemaal willen, succes! Niet alleen succes qua geld, maar ook qua vrije tijd, familie en vrienden om je heen en je energie steken in dingen die er echt voor jou toe doen!

Als jij succesvol in crypto wilt beleggen en hier veel geld aan wilt verdienen, dan is het belangrijk om actie te ondernemen. Wanneer je de dingen doet die je altijd deed, dan krijg je de resultaten die je altijd kreeg. Cryptocurrency's gaan jou helpen om meer uit je leven te halen. Vanaf vandaag neem jij het heft in eigen hand en besluit je om je dromen na te jagen. Je kiest voor een nieuwe route die nieuwe (betere) resultaten op gaat leveren. Wij willen hierbij jouw coach zijn, zodat we samen ervoor zorgen dat jij dit gaat waarmaken.

Klik op de oranje button, vul je gegevens in en we kunnen direct van start.

Dit is wat je krijgt als je nu bestelt

Cryptocurrency Cursus

Na de bestelling direct beginnen

Dezelfde dag nog beginnen met investeren

Je eigen mentor / coach

Persoonlijke hulp bij al jouw vragen

Onze belofte aan jou:

Ondersteuning door echte crypto experts

Snelroute i.p.v. alles zelf te moeten uitzoeken

Speciale VIP Community

Eindelijk tijd en geld voor de dingen die je leuk vindt

Je wordt Lid van de speciale VIP Community waar studenten elkaar helpen en van elkaar leren.

Investering in jezelf en in je toekomst

Samen op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en buitenkansen in de cryptowereld, in plaats van alles in je eentje bij te moeten houden.

Al tijdens de cursus geld verdienen met crypto

"Ik dacht dat de cryptocurrency wereld niks voor mij was, maar ik zag zoveel mensen om mij heen hier geld mee verdienen dat ik toch besloot om mij erin te verdiepen. Deze cursus is perfect geweest voor mij. Ik snap cryptocurrency's nu en ik ben een van de eersten die hiervan profiteert. Ik ben sinds kort 2 dagen in de week minder gaan werken, maar ik denk dat dit mij in de toekomst nog veel meer gaat opleveren. Thanx jongens!"

Normale prijs:

Tijdelijke prijs:

€1997

€4000,-

Joost Smit

0,0% risico

Eigen mentor

Jouw droomleven

Begint vanaf nu

Niet goed = geld terug

Voor al jouw vragen

Antwoorden op je vragen

Tegenwoordig is er veel op het internet te vinden, kan ik het mezelf niet gewoon aanleren?

Ik heb een druk leven, kan ik de cursus op mijn eigen tempo volgen?

Ja dat kan! De cursus is opgedeeld in meerdere delen en ieder deel kan je starten wanneer jij eraan toe bent! Elk deel wordt afgesloten met een tussentijdse toets zodat je dat deel direct kan afvinken!

Het internet staat inderdaad boordevol met informatie. Helaas is niet alle informatie juist en proberen oplichters via slimme trucs jouw geld te stelen. 

Je bent maanden bezig om de juiste informatie te verzamelen en om het daadwerkelijk te leren kost nog meer tijd. 

Ondertussen wacht de koers van Bitcoin of de rest van de cryptomarkt niet tot jij klaar bent met alles uit te zoeken. Het zelf uitzoeken kan je dus veel meer tijd én geld kosten dan deze snelroute via de Cryptocurrency Cursus.

Ik weet niet zeker of dit mij gaat helpen, wat moet ik doen?

Ik zou zeggen, geef de cursus een kans! Probeer het eens 2 weken uit en als je dan merkt dat het je niet helpt, dan stuur je een berichtje naar [email protected] en storten wij het volledige aankoopbedrag terug. Zonder vragen of gedoe, beloofd.  

Hoe weet ik zo zeker dat ik zonder problemen echt mijn geld terugkrijg als ik hier bijvoorbeeld na 13 dagen nog om vraag?

Ik vind online iets kopen nog altijd een beetje eng, zijn jullie een eerlijke partij?

Goede vraag en ik ben blij dat je hem stelt! Het zit nog niet helemaal in ons systeem om iets online te kopen. Het liefste hebben we iets tastbaars in ons handen of dat we het op z'n minst met onze eigen ogen hebben gezien. Toch? Maar maak je geen zorgen, jij bent bij ons in goede handen. Er zijn al veel mensen voor jou geweest die met tevredenheid de cursus hebben doorlopen. Daarbij, mocht je toch niet tevreden zijn, dan kan je gebruikmaken van onze 100% Geld-terug Garantie! 

Wij zijn heel transparant. Je kan onze namen, Derek Westra en Patrick Suiker overal op internet vinden, dus wij kunnen ons nergens verstoppen. Je kan ook in onze Facebookgroep komen en dan zul je zien dat wij het beste met iedereen voor hebben. Nog steeds niet overtuigd? Stuur ons dan een chatbericht via de chat hieronder en vraag ons het hemd van het lijf! Vertrouw je het zelfs dan nog steeds niet 100%? 

Dan kan je altijd nog vertrouwen hebben in onze onafhankelijke betalingsprovider PayPro. Wanneer wij jou niet terugbetalen, terwijl jij daar wel om gevraagd hebt, kan je hen contacten om het geld terug te krijgen. Zij storten het dan direct op je rekening en houden het bij ons in (en wij krijgen een boete van ze). Wij beloven je echter bij dezen dat we het nooit zover zullen laten komen. 

Als het mij niet lukt om de stof eigen te maken, kunnen jullie mij dan helpen?

Ja wij helpen je graag! Op ons Crypto Forum en in onze VIP Community staan wij, en de rest van de community, altijd klaar om jou te helpen!

Als ik de cursus afrond, dan ontvang ik een certificaat. Wat toon ik hiermee aan?

Hoelang blijft de 50%-korting geldig?

Per maand kunnen we 10 mensen tot de cursus toelaten. Dit doen we zodat we tijd genoeg hebben om iedereen de juiste begeleiding te geven. Wanneer de 10e zich heeft ingeschreven, eindigt helaas de kortingsactie.

In Nederland zijn er maar weinig mensen die met cryptocurrency's bezig zijn, maar de vraag naar mensen die hier verstand van hebben stijgt exponentieel. Met dit certificaat laat jij zien dat je beschikt over voldoende kennis op het gebied van blockchain en cryptocurrency's! Bedrijven vinden dit heel interessant!

Copyright 2021 © AllesOverCrypto - Privacybeleid

Disclaimer: Alle informatie die je op deze website, AllesOverCrypto, vindt, is louter informatief en bevat geen investeringsadvies of aanbeveling om een financieel instrument aan te kopen of te verkopen of om een andere transactie aan te gaan. Wij zijn geen professioneel financieel adviseurs. Als je in crypto wilt investeren, investeer dan alleen geld dat je bereid bent te verliezen, want de kans dat je het verliest is altijd aanwezig. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de investeringskeuzes die jij maakt, de enige die hiervoor verantwoordelijk is, ben jij zelf.