NFTs
14/4/23

Wat is het NFT-project The Poser Party?

Wat is het NFT-project The Poser Party?

Snel €10 verdienen?

 1. Maak een account aan
 2. Stort 10 euro
 3. Je ontvangt direct €10 extra!
Start direct bij
Bitvavo

De afgelopen jaren zijn NFT's ontzettend populair geworden. Het zorgde ervoor dat er veel nieuwe NFT-projecten op de markt kwamen, waarvan slechts een klein aantal succes behaalde. Het succes wordt voornamelijk bepaald door hoe uniek het project is. Eén van de meest opvallende unieke NFT-projecten van dit moment is The Poser Party. Dit is een project dat draait om virtuele artiesten die via NFT's worden verkocht en ondersteund. Hieronder leggen we je uit wat The Poser Party is en hoe je de NFT's kunt kopen.

Bekijk snel

Wat is The Poser Party?

The Poser Party is een NFT-project dat gebruikers hun favoriete virtuele artiesten via NFT's laat verhandelen. Het project is opgericht door een groep mensen die geloven dat NFT's niet alleen statische digitale kunstwerken hoeven te zijn, maar ook levendige en dynamische ervaringen kunnen bieden.

Het concept achter The Poser Party is om virtuele artiesten te creëren die hun eigen carrière en persoonlijke merk opbouwen en waarvan de waarde kan worden beïnvloed door de community die de NFT's bezit. Als houder van een Poser Party NFT kun je niet alleen investeren in de carrière van een artiest, maar ook meebeslissen over toekomstige muziekprojecten, live-optredens en merchandise. Gebruikers worden dus echt betrokken bij de artiesten en hun werk. Dit maakt het project dan ook uniek.

Want ondanks dat het idee van de virtuele artiesten van The Poser Party niet nieuw is, is de manier waarop het project wordt aangepakt dat wel. The Poser Party heeft drie artiesten gecreëerd met elk hun eigen unieke persoonlijkheden en muziekstijlen: Steroid Ron, Traphouse George en New Age Jimmy. Elke artiest heeft zijn eigen verhaallijn en eigenschappen die worden weergegeven in onder andere muziek en animatie.

Steroid Ron

Steroid Ron is opgegroeid in een gezin waar bodybuilding belangrijk was. Zijn ouders waren vroeger beide Mr. & Ms. Olympia en Ron werd geboren terwijl zijn moeder op steroïden was. Dit heeft ervoor gezorgd dat hij eruit ziet als een gespierde gorilla en dat hij altijd schreeuwt in plaats van praat. Ron heeft altijd gezocht naar liefde en acceptatie van anderen, maar door zijn uiterlijk en luide stem heeft hij dat nog niet gevonden. Hij besloot om DJ te worden, net zoals zijn vader, in de hoop dat mensen zijn werkelijke aard leren kennen.

New Age Jimmy

New Age Jimmy komt uit een arme familie en dacht altijd dat geld het belangrijkste was in het leven. Hij heeft hard gewerkt om rijk te worden, maar ontdekte uiteindelijk dat dit niet zijn echte doel in het leven was. Na een spirituele reis door de Amazone en een ontmoeting met de Snake God, realiseert Jimmy zich dat zijn ware doel is om liefde en vrede te verspreiden via zijn muziek. Hij wil een bekende House Guru worden en mensen inspireren met transcendente vibraties.

Traphouse George

Traphouse George groeide op in de harde omgeving van de Atlanta. George was anders dan de andere jongens in zijn omgeving en werd verliefd op de rave-cultuur. Hij begon met het produceren van housemuziek en besefte dat dit zijn ware passie was. Hoewel hij bang was zijn credibility te verliezen door het maken van housemuziek, besloot hij uiteindelijk toch om zijn droom te volgen. George is vastberaden om de hitte te brengen met zijn muziek en de wereld te laten zien dat je niet moet oordelen op basis van iemands uiterlijk of afkomst.

Hoewel deze drie personages allemaal anders zijn, delen ze allemaal een gemeenschappelijke passie: muziek. Ze willen allemaal hun verhaal vertellen en de wereld laten zien wat ze in huis hebben.

poser nft project

Door wie is The Poser Party opgericht?

Het team achter The Poser Party bestaat uit een groep ervaren mensen uit verschillende vakgebieden. Samen doen ze hun best om dit NFT-project tot een succes te maken.

Co-founder en Strategic Director Poser Manny heeft meer dan 10 jaar ervaring in de muziekindustrie en heeft eerder gewerkt bij toonaangevende platenlabels als Spinnin' Records en Mixmash Records. Zijn expertise op het gebied van de muziekindustrie en zakelijke strategieën vormt de ruggengraat van het project.

Co-founder en Creative Director Poser Richie heeft gewerkt bij grote techbedrijven als Microsoft en Wortell en is een expert in het ontwerpen van visueel aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke interfaces. Hij brengt zijn creatieve vaardigheden in om The Poser Party naar een hoger niveau te tillen.

Naast Poser Richie en Poser Manny bestaat het team uit de volgende mensen:

 • John F. Malta is de Art Director, Illustrator en Animator van het team en heeft gewerkt voor grote merken zoals Netflix, Facebook, Complex, The New York Times, en Dr. Martens.
 • Subgroover (Bob Sandee) is een Multi-Platinum Producer die heeft gewerkt met bekende artiesten zoals Steve Aoki, KSHMR, Tiësto, en Dimitri Vegas & Like Mike.
 • Poser Sebastian is de Music Manager en Team Manager van Producers & Songwriters en is verantwoordelijk voor het managen van de productie en het begeleiden van de virtuele artiesten van The Poser Party in hun muzikale reis.
 • Poser Tice is een Software Engineer en Blockchain Developer en zorgt ervoor dat het technische aspect van het project vlekkeloos verloopt.
 • Poser Justice is de Legal Council van het team en is een ervaren advocaat bij een grote juridische firma.
 • Poser Mitch is verantwoordelijk voor Business Development & Advising en heeft uitgebreide kennis van de cryptowereld.

The Poser Party heeft een samenwerking met de NFT marketplace OpenSea, die officieel partner is van The Poser Party. Hierdoor kun je de NFT's verhandelen op een betrouwbare en veilige manier. Verder is er ook een samenwerking met het marketingbedrijf Probably A Label.

Wat kun je met het NFT project doen?

Tegenwoordig heb je keuze uit een groot aantal NFT projecten. Ieder project moet zich op hun eigen manier onderscheiden van de rest. Dat doet The Poser Party door een aantal unieke mogelijkheden te bieden. Hieronder een opsomming van wat je met The Poser Party kunt doen.

Investeer in de carrière van je favoriete artiest

Als Poser Party-lid heb je de mogelijkheid om te investeren in de carrière van je favoriete artiest. Je kunt bijvoorbeeld meebeslissen over de richting die de artiest opgaat en daarmee dus invloed uitoefenen op de carrière van de artiest.

Exclusieve toegang

Als Poser Party-lid heb je exclusieve toegang tot allerlei voordelen, zoals royalty airdrops, fysieke merchandise, live evenementen en digitale evenementen. Ook krijg je toegang tot de token-gated communities van The Poser Party, waaronder The Party, Ron’s Gym, Jimmy’s Tipi en George’s Traphouse.

Gamified competitie

The Poser Party biedt een gamified competitie tussen de drie artiesten, waarbij je als Poser Party-lid kunt meestrijden om de hoogste score.

Creatieve voorstellen indienen

Als Poser Party-lid kun je creatieve en zakelijke voorstellen indienen die vervolgens door het team en de community beoordeeld worden.

Toegang tot toekomstige digitale shows en metaverse evenementen

Als Poser Party-lid heb je toegang tot alle toekomstige token-gated digitale shows en metaverse evenementen.

Toegang tot toekomstige digitale verzamelobjecten

Als Poser Party-lid krijg je toegang tot alle toekomstige digitale verzamelobject drops.

steroid ron

Hoe kun je de NFT's van The Poser Party kopen?

Op 13 april 2023 werden konden gebruikers de NFT's van The Poser Party minten. De NFT's worden naar verwachting op 23 april gedropt. Wanneer het zo ver is, kun je de NFT's van The Poser Party op de volgende manier kopen bij OpenSea:

 1. Stap 1: Ga naar de website van OpenSea en klik op "Connect wallet" om je aan te melden met een bestaande wallet, zoals Metamask.
 2. Stap 2: Ga naar de NFT collectie van The Poser Party.
 3. Stap 3: Plaats een bod of koop de NFT direct (als dat kan). Als je een bod plaatst, moet je wachten tot de verkoper het bod accepteert voordat je de NFT daadwerkelijk kunt kopen.
 4. Stap 4: Als je bod wordt geaccepteerd of als je de NFT direct hebt gekocht, moet je de transactie voltooien in je externe wallet.
 5. Stap 6: Ontvang je NFT Zodra de transactie is voltooid in je wallet.

Conclusie

De NFT's van The Poser Party zijn meer dan alleen statische afbeeldingen. Ze vertegenwoordigen echte artiesten die echte carrières hebben en echte waarde genereren. De Poser Party biedt gebruikers de mogelijkheid om niet alleen te genieten van de muziek en het verhaal van de artiesten, maar ook om daadwerkelijk invloed uit te oefenen op hun carrière. De NFT's van The Poser Party zijn dus meer dan alleen verzamelobjecten; het zijn een manier om betrokken te raken bij de carrière van je favoriete artiest.

Ben je op zoek naar meer informatie of heb je nog vragen over The Poser Party? Of wil je graag andere cryptoliefhebbers ontmoeten? In de gratis Discordkanalen van ons product Money Mastery van AllesOverCrypto kun je vragen stellen en kom je in gesprek met duizenden andere liefhebbers van crypto. Heb je andere crypto gerelateerde vragen? Het makkelijkste is om jouw vraag in onze FAQ op te zoeken. Wat je ook kunt doen, is dat je jouw vraag + AllesOverCrypto googelt. Laat vooral weten wat jouw gedachten over dit artikel is.

Ontdek Alles Over Crypto

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang wekelijks de nieuwste inzichten in de cryptowereld.

Je bent succesvol ingeschreven!
Oeps! Er is iets fout gegaan!