Wat is BitBrokerTrade?

Wat is BitBrokerTrade? - een uitgebreide uitleg voor beginners

Passief inkomen, wie wil dat nou niet? Zo zei ’s werelds grootste belegger allertijden, Warren Buffet, ooit: ‘If you don’t find a way to make money while you sleep, you will work until you die’. Voor veel mensen is passief inkomen een ultieme droom en zij zien het als een manier om te kunnen stoppen met werken.

Maar kun je via crypto ook passief inkomen verdienen? Jazeker, dat kan. En zelfs op veel verschillende manieren. Eén daarvan is BitBrokerTrade, en daar zullen we je in dit artikel meer over vertellen.

Hoe werkt het precies? Kun je er echt een passief inkomen mee verdienen? En zitten er addertjes onder het gras? Op die vragen, en meer, krijg je antwoord in dit artikel.

Foto header: Pixabay/Pexels.com

Bekijk snel

In onderstaande video van Coin Bureau worden verschillende manieren om een passief inkomen te genereren met crypto behandeld. 

Wat is BitBrokerTrade?

Dus, BitBrokerTrade is een manier om een passief inkomen te generen met cryptocurrency’s. Maar wat is BitBrokerTrade dan precies? BitBrokerTrade is een Nederlands softwarebedrijf dat bots ontwikkelt die in cryptocurrency’s handelen.

BitBrokerTrade kan geïmplementeerd worden in je broker, bijvoorbeeld Binance of Bitvavo. De bot van BitBrokerTrade zal vervolgens cryptocurrency’s aankopen en verkopen op momenten die door de software als juist worden gezien.

Deze bot werkt 24 uur per dag, 7 dagen in de week en mits het goed gaat ben je dus constant geld aan het verdienen, ook wanneer je slaapt. Op die manier voldoe je dus aan de ‘regel’ van Warren Buffet.

Je denkt misschien, dit is te mooi om waar te zijn. En dat is natuurlijk geen gekke gedachte. Echter, gekeken naar het verleden zijn de bots van BitBrokerTrade nog altijd winstgevend geweest. De bot is al bruikbaar sinds 2017 en dat is dus best een positief track record.

Hoe werkt BitBrokerTrade?

Voordat BitBrokerTrade met je account aan de slag kan, moet je ze eerst toegang geven tot je beveiligde API code. Op deze manier kunnen ze in je account en in dit account ook transacties plaats laten vinden, zowel aankooptransacties als verkooptransacties.

Niet onbelangrijk is het om te weten dat BitBrokerTrade alleen zal verkopen bij winst. Op deze manier is het dus in principe onmogelijk om verlies te maken. Echter, het kan natuurlijk hierdoor wel heel lang duren voordat je daadwerkelijk winst maakt. 

BitBrokerTrade maakt het voor iedereen mogelijk winst te maken in cryptocurrency’s. Of je er nou heel veel verstand van hebt of een volledige leek bent, bij BitBrokerTrade kan iedereen van start. Echter, dit is natuurlijk geen garantie voor winst en dit is dan ook zeker geen garantie voor succes.

De software is zo ontwikkeld dat deze probeert op precies het goede moment te kopen en verkopen. Dit maakt het ideaal voor beginners, want naast dat je rendementen haalt, kun je misschien ook veel leren van de trades die de bot uitvoert.

Image
Het traden van Bitcoin
T.Dallas/Shutterstock.com

Is BitBrokerTrade betrouwbaar?

Het klinkt natuurlijk niet echt veilig dat een externe partij zomaar in je brokerage account kan en daar gewoon trades kan uitvoeren. En eigenlijk is dat ook raar. Echter, BitBrokerTrade is wel erg betrouwbaar.

De oprichter van BitBrokerTrader is Mark Snijders. Naast BitBrokerTrade runde hij in het verleden ook nog eens een website genaamd CryptoOplichters.nl. Het zou dus sowieso raar zijn als hij zelf een crypto scam opricht.

Daarnaast zijn er op internet eigenlijk geen negatieve ervaringen te lezen op het gebied van de betrouwbaarheid van BitBrokerTrade. Dit hoeft natuurlijk geen garantie te bieden, maar is toch een erg fijne gedachte.

Maar je moet natuurlijk nooit zomaar van ons aannemen of iets betrouwbaar is of niet. Doe altijd goed zelf je onderzoek voordat je met een partij ‘in zee gaat’.

Wat kost het?

Zo’n bot die voor mij passief inkomen genereert, die moet toch wel heel duur zijn? Dat valt dus wel mee.

In de basis kost BitBrokerTrade namelijk niets. Het is helemaal gratis om van start te gaan, je hoeft enkel een rekening te hebben bij een broker, zoals Bitvavo. Ook dit is gratis, dus in principe kun je gratis van start met BitBrokerTrade. Het enige aan geld wat je natuurlijk wel van tevoren beschikbaar moet hebben is het bedrag dat je wil gaan inleggen.

Er komen uiteraard wel enkele kosten kijken bij BitBrokerTrade, maar hier merk je eigenlijk vrijwel niets van. Wanneer de bot namelijk een winstgevende trade heeft gemaakt, pakken zij hier een klein percentage van. Echter, maken zij geen winst voor je, heb je ook geen kosten.

Het percentage wat BitBrokerTrade neemt, bij een winstgevende trade, is 20%. Stel dat zij dus €100 voor je binnenhalen met een goede trade, dan ‘kost’ je dit €20 en houd je dus €80 over. Deze €80 is dan dus alsnog volledig passief inkomen.

Image
De website van BitBrokerTrade
De website van BitBrokerTrade (BitBrokerTrade.com)

Wat levert het op?

Voordat je van start gaat met een software zoals deze is het natuurlijk fijn een beetje een beeld te hebben bij wat het gaat opleveren. Echter, dat is natuurlijk onmogelijk te zeggen.

Zowel over de cryptomarkt is het erg lastig voorspellingen te doen, omdat deze nieuw is en heel erg volatiel, waardoor het eigenlijk onmogelijk is de markt te voorspellen. Voor de bot geldt hetzelfde, hoewel het er veelbelovend uit ziet, is het onmogelijk van tevoren te zeggen dat het ook echt gaat werken.

BitBrokerTrade zelf doet dan ook geen beloftes over wat voor rendementen ze voor je gaan behalen. Dit is natuurlijk een slimme zet. Wel hebben ze op de website een tool waarmee je kunt kijken wat voor bedrag je nu had gehad wanneer je op een bepaalde datum een bepaald bedrag had ingelegd.

Daarnaast is het voor iedereen anders wat de BitBrokerTrade crypto trading bot gaat opleveren. Je kunt deze namelijk zelf instellen en aanpassen naar jouw voorkeuren.

Zo kun je bijvoorbeeld zelf een keuze maken in welke cryptomunt de bot gaat handelen. Wil je liever dat deze gaat handelen in Bitcoin (BTC), of toch liever in Ethereum (ETH)? De keuze is volledig aan jou.

Ook kun je zelf een winstpercentage instellen vanaf waar je wil dat de bot daadwerkelijk gaat verkopen. Wil je dat deze verkoopt vanaf een percentage van 20 procent op een enkele trade? Dan kan dat. Houd echter wel in je achterhoofd dat hoe hoger je dit percentage instelt, hoe minder trades de bot waarschijnlijk gaat uitvoeren, omdat dit simpelweg moeilijker is. Dit is natuurlijk een afweging die je voor jezelf moet maken.

Tevens kun je een maximale en een gemiddelde aankoopprijs instellen. Voornamelijk deze maximale aankoopprijs is een manier om je risico te spreiden. Hoe hoger je deze namelijk zet, hoe meer je je eieren in 1 mandje, of in dit geval 1 trade, stopt en hoe meer risico je dus eigenlijk neemt.

De trader kun je op elk moment uit en aan zetten en hier komen geen extra kosten bij kijken. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen alleen wanneer je slaapt te traden, omdat je hier anders bijvoorbeeld tijdens je werk teveel mee bezig bent.

Het is dus onmogelijk om van tevoren te zeggen hoeveel de trading software van BitBrokerTrade je gaat opleveren, maar wel is het handig om te weten dat je dit voor een deel zelf in de hand hebt.

Image
Winst behalen met crypto
Travis Wolfe/Shutterstock.com

Hoe ga je van start met BitBrokerTrade?

Ten eerste is het belangrijk om te weten dat wanneer je van start wil gaan met BitBrokerTrade je een minimale inleg moet hebben van €50. Dit is natuurlijk niet super veel en daarom zal dit in de meeste gevallen ook niet een probleem zijn,  maar het is toch handig om te weten.

Dit wetende kun je als volgt van start gaan bij BitBrokerTrade:

  1. De eerste stap is het aanmaken van een account bij BitBrokerTrade. Dit doe je via de website en je hoeft er enkel een emailadres en een wachtwoord in te vullen.
  2. De tweede stap is aanmaken van een account bij een exchange. Heb je al een account bij een exchange? Dan kun je deze stap overslaan. Heb je nog geen account? Ga dan naar de website van een door jou gekozen exchange, klik op ‘Aanmelden’ of een dergelijke button en vul vervolgens je gegevens in. Meestal wijst het zichzelf wel. Gegevens die je vaak nodig hebt zijn bijvoorbeeld een legitimatiebewijs, maar ook een IBAN-nummer.
  3. Vervolgens moet je je exchange account gaan koppelen aan je BitBrokerTrade account. De website van BitBrokerTrade heeft hier een uitgebreide uitleg voor, maar kortgezegd doe je dit via de API koppeling. Deze zorgt ervoor dat de trader, in dit geval BitBrokerTrade, transacties kan doorvoeren op het account.
  4. De volgende stap in het proces is het instellen van je trading bot. Hiervoor kun je de eerder genoemde zaken, zoals in welke crypto je wil handelen, wat je winstpercentage is en wat het maximale aankoopbedrag is, zelf aanpassen.
  5. Nu kun je de bot activeren en BitBrokerTrade zijn werk laten doen.

Een leuke extra optie

Geloof jij niet helemaal in de werking van BitBrokerTrade? Dan bewijst de software zich graag aan je. Na het aanmaken van een account via de website kun je een simulator in werking zetten.

Deze simulator zal met een fictief geldbedrag echte live trades doorvoeren. Hierdoor kun je zelf de volledige werking van de software zien en dit zou voor jou net het extra stapje kunnen zijn om wel overtuigd te raken. Al met al een erg slimme zet van het bedrijf dus.

Is BitBrokerTrade aan te raden?

Een belangrijke vraag is natuurlijk of BitBrokerTrade aan te raden is? Doe je er slim aan een deel van je vermogen door de software te laten verhandelen? Die keuze kun je echt alleen voor jezelf maken.

Het platform heeft verschillende voordelen, zo maakt de software het écht voor iedereen mogelijk van start te gaan met crypto, en biedt het ook meteen de kans rendementen te behalen, echter dit is natuurlijk geen garantie. Maar zijn deze rendementen voor jou genoeg?

De bot geeft natuurlijk geen enkele zekerheid van rendement, want het kan altijd zomaar ineens fout gaan. Daarnaast heb je er zelf niet echt invloed op. Je kunt natuurlijk wel de instellingen van je bot aanpassen, maar uiteindelijk doet de bot het echte trading werk. Als je dit niet fijn vindt, dan is BitBrokerTrade misschien niet voor jou.

Ook kun je je afvragen of de hoogte van het rendement voor jou genoeg is. De kans is zeker aanwezig dat BitBrokerTrade het beter doet dan wanneer je je geld op je bankrekening laat staan. Daar zijn de rentes tegenwoordig namelijk erg laag, en soms zelfs negatief. Echter, misschien heb jij wel andere investeringskansen waar je een hoger rendement uit kunt halen. Ook dan is BitBrokerTrade misschien niet ideaal voor jou.

Wel kan BitBrokerTrade een goede optie zijn voor mensen die bijvoorbeeld geen tijd of geen zin hebben om zich in crypto te verdiepen en er op dagelijkse basis mee bezig te zijn. Ben jij zo iemand? Dan heb je in BitBrokerTrade toch een vorm van actieve trading, terwijl jij hier zelf nagenoeg niets voor hoeft te doen. Pierre de Wit bijvoorbeeld, is een gebruiker van BitBrokerTrade en hij geeft in zijn review op de website van BitBrokerTrade aan dat hij soms met de software in een dag meer verdiend dan wat hij verdiend heeft na een dag hard werken.

Het is daarom echt voor iedereen anders of BitBrokerTrade een goede optie is. Voor de één is het misschien ideaal, terwijl het voor de ander eigenlijk af te raden is. Wij kunnen hier dan ook nooit voor jou een conclusie over trekken. Het is dus enorm belangrijk dat je je onderzoek zelf goed doet en dan pas een keuze maakt over of BitBrokerTrade een goede optie voor jou is of niet.

Image
Rijk of arm: wat ben jij na gebruik van BitBrokerTrade?
Hyejin Kang/Shutterstock.com

Conclusie

Dus, BitBrokerTrade is een interessant Nederlands bedrijf dat iedereen de kans biedt om mogelijk een passief inkomen te verdienen met crypto, mocht het goed gaan. Zij doen dit in de vorm van trading software die zelfs voor een leek eenvoudig te begrijpen is.

Het is niet moeilijk van start te gaan en de drempel ligt dan ook erg laag. In de afgelopen jaren heeft BitBrokerTrade prima resultaten laten zien en het zou dan ook zomaar eens een goede optie voor jou kunnen zijn.

Echter, dit is altijd een keuze die je voor jezelf moet maken. Voor de één is het misschien wel een goede optie, maar voor de ander niet. Doe daarom goed je onderzoek en bepaal dan of BitBrokerTrade iets voor jou is!

Wil jij meer weten over BitBrokerTrade en ervaringen van anderen horen? Of wil je leren over andere manieren om een passief inkomen te genereren met crypto? Meld je aan bij onze AllesOverCrypto Facebookgroep! We spreken er graag over alles wat met crypto en de blockchain te maken heeft en delen er waardevolle informatie met je. Hopelijk zien we je daar!


Starten met crypto en geen idee waar je moet beginnen?

Kom dan naar onze gratis Online Bitcoin Training!

Bekijk hier wat je gaat leren!

Image
Online Bitcoin Training van allesovercrypto

 

 

 

Alle uitingen van AllesOverCrypto, waaronder begrepen alle producten (o.a. Crypto Signalen en de Crypto Masterclass), berichten en e-mails, zijn de professionele mening van AllesOverCrypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. AllesOverCrypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn.

De uitingen van AllesOverCrypto hebben uitsluitend een educatief karakter en kunnen op geen enkele wijze als financieel, juridisch of fiscaal advies worden opgevat. AllesOverCrypto is geen financieel, juridisch- en/of fiscaal adviseur. Er komt geen adviesrelatie tot stand tussen jou en AllesOverCrypto.

De door AllesOverCrypto gepresenteerde informatie is door haar met de grootste aandacht en zorg samengesteld. AllesOverCrypto kan echter niet instaan voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Het gebruik van deze informatie gebeurt op jouw eigen risico. Je dient ervan bewust te zijn dat de gepresenteerde informatie, mede door de snelheid waarmee de cryptomarkt zich beweegt, al snel achterhaald is dan wel kan zijn. Wees hiervan bewust bij het bestuderen van de informatie. Daarnaast wordt uitdrukkelijk verzocht de informatie zelf te verifiëren.

Eenieder die in één of meer cryptovaluta wil beleggen dient zijn/haar eigen onderzoek te doen alvorens een beslissing te nemen tot aan- of verkoop van cryptovaluta. AllesOverCrypto is op geen enkele wijze bij dit proces betrokken. Uitsluitend jijzelf bent verantwoordelijk voor jouw eigen aan-en verkoopbeslissingen. Het aankopen van cryptovaluta brengt vanwege de aard van het product en de volatiliteit van de cryptomarkt grote risico’s met zich mee. Deze risico’s zijn zo groot dat het zelfs mogelijk is je hele aankoopbedrag te verliezen. Koop dus geen cryptovaluta die je niet kunt veroorloven te verliezen.