Binance Futures Referral ID Code 2021 - 10% korting

Binance Futures Referral ID Code 2021 - 10% korting

Binance futures referral ID code "allesovercrypto"! 10% korting op je transactiekosten dankzij de Binance Futures Referral ID Code! De spikslinternieuwe tak van Binance, Binance futures genaamd, is volop aan de slag. Binance zou Binance niet zijn, als ze ook deze tak van sport niet voorzien van een mooie Binance referral ID code! Daarom kun je nu dus flink besparen om je eerste handelskosten, door van deze code gebruik te maken. 

In dit artikel leggen we je alles even uit wat er komt kijken bij het begrijpen en gebruiken van de Binance futures referral ID code in 2021. En natuurlijk ook wat jíj er precies aan hebt! #voorwathoortwat! Laten we beginnen met het allerbelangrijkste en vanaf daar rustig verder gaan met de inhoudelijke uitleg en hulp!

Ontvang 10% korting dankzij de AllesOverCrypto Binance Futures Referral ID Code: allesovercrypto

Bekijk snel

Wat zijn Binance futures?

We gaan er gemakshalve even vanuit dat je al bekend bent met Binance (en dat je natuurlijk je hippe Binance-account hebt aangemaakt met onze eigen referral ID code! Heb je geen flauw idee wat Binance eigenlijk is en hoor je deze term voor het eerste? Dat geeft helemaal niks, lees even deze Binance handleiding door!

Binance futures is de future-tak van Binance. Je zou bijna zeggen dat je het al uit de naam kunt opmaken, is het niet? ;) In het kort zijn futures een derivaat (afgeleide) van de koers van een crypto. In plaats van dat je een crypto aanschaft (zoals met het gewone traden), zet je bij het traden in futures geld in op een voorspelling van de koers. En de plek waar je dit het beste kunt doen? Precies: bij Binance futures!

Wat is een Binance futures referral ID code?

Een Binance futures referral ID code is het partnerprogramma van Binance Futures richting haar partners, waaronder dus AllesOverCrypto. In tegenstelling tot de ‘normale’ tak van Binance, waar het gebruiken van een referral code niet direct tot korting voor jou als trader geldt, krijg je dat bij Binance Futures wel! Als je de Binance futures referral ID code allesovercrypto gebruikt, krijg je direct op je trades een aanvullende korting van 10% per trade!

Deze korting ontvang je voor maar liefst 30 dagen achter elkaar, dus zorg ervoor dat je die eerste maand er lekker vol in klapt om het effect van deze korting te maximaliseren!

Waar vul je de Binance referral ID code in?

Er bestaan niet ontelbaar momenten waarop je de referral code aan je account kunt koppelen. Sterker nog, dat is er maar één. Je raad het al: bij het registreren van je account. Om een account aan te maken log je in op je Binance-account en ga je vervolgens naar het tabblad ‘Futures’, linksbovenin. 

Vervolgens kun je rechtsonderin een nieuw account aanmaken en daar krijg je de mogelijkheid om eenmalig deze unieke code in te voeren om direct te profiteren van je korting!

Image
Binance Futures referral ID code

Binance NORMALE referral ID code

Het is belangrijk dat je beseft dat een Binance-account in de ‘futures-omgeving’ niet hetzelfde is als een Binance account in de ‘normale omgeving’. Het zijn dus twee losse accounts op een soort van gelijksoortig platform. Gelukkig bestaat er niet alleen een referral ID code voor het future-platform van Binance, maar bestaat er óók een Binance referral ID code voor de normale omgeving van Binance! Wanneer je nog geen Binance-account hebt, maak deze dan aan met de eenmalige Binance referral ID code SSEI31FQ en ontvang direct 20% korting!

Conclusie

Mocht je je willen storten in de magische wereld van de future-handel, overweeg dan zeker eerst eens proef te draaien op het testnet van Binance, voordat je met ‘echt geld’ aan de slag gaat. We hopen in ieder geval dat – mocht je besluiten om aan de slag met futures traden bij Binance – onze Binance futures referral ID code zult gebruiken bij je registratie bij Binance Futures!

Binance is de absolute eindbaas, wanneer het gaat om crypto trading. Sluit je aan bij vele duizenden andere cryptofanaten en benut alle faciliteiten die het platform te bieden heeft. 


Starten met crypto en geen idee waar je moet beginnen?

Kom dan naar onze gratis Online Bitcoin Training!

Bekijk hier wat je gaat leren!

Image
Online Bitcoin Training van allesovercrypto

 

 

 

Alle uitingen van AllesOverCrypto, waaronder begrepen alle producten (o.a. Crypto Signalen en de Crypto Masterclass), berichten en e-mails, zijn de professionele mening van AllesOverCrypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. AllesOverCrypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn.

De uitingen van AllesOverCrypto hebben uitsluitend een educatief karakter en kunnen op geen enkele wijze als financieel, juridisch of fiscaal advies worden opgevat. AllesOverCrypto is geen financieel, juridisch- en/of fiscaal adviseur. Er komt geen adviesrelatie tot stand tussen jou en AllesOverCrypto.

De door AllesOverCrypto gepresenteerde informatie is door haar met de grootste aandacht en zorg samengesteld. AllesOverCrypto kan echter niet instaan voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Het gebruik van deze informatie gebeurt op jouw eigen risico. Je dient ervan bewust te zijn dat de gepresenteerde informatie, mede door de snelheid waarmee de cryptomarkt zich beweegt, al snel achterhaald is dan wel kan zijn. Wees hiervan bewust bij het bestuderen van de informatie. Daarnaast wordt uitdrukkelijk verzocht de informatie zelf te verifiëren.

Eenieder die in één of meer cryptovaluta wil beleggen dient zijn/haar eigen onderzoek te doen alvorens een beslissing te nemen tot aan- of verkoop van cryptovaluta. AllesOverCrypto is op geen enkele wijze bij dit proces betrokken. Uitsluitend jijzelf bent verantwoordelijk voor jouw eigen aan-en verkoopbeslissingen. Het aankopen van cryptovaluta brengt vanwege de aard van het product en de volatiliteit van de cryptomarkt grote risico’s met zich mee. Deze risico’s zijn zo groot dat het zelfs mogelijk is je hele aankoopbedrag te verliezen. Koop dus geen cryptovaluta die je niet kunt veroorloven te verliezen.