Binance Referral ID Code 2021 - 45% korting op transactiekosten

Binance Referral ID Code 2021 - 45% korting op transactiekosten

Binance referral ID code: SSEI31FQ. We gaan je laten zien hoe je vanaf het begin 20% korting op de transactiekosten kan krijgen en daarnaast nog eens 25% korting kan ontvangen! Waarschijnlijk heb je de term wel eens eerder gehoord, maar misschien ook niet! In dit korte artikel leggen we even kort uit wat een Binance referral ID code is, waar je hem voor gebruikt, waar je hem instelt en wat je er allemaal nog meer over moet weten!

Want heel eerlijk, Nederlanders blijven toch gewoon Nederlanders. Als iets niet gratis kan, dan maar zo goedkoop mogelijk, toch?! En zeker wanneer het gaat om randzaken als transactiekosten en fees. 

Gelukkig voor jou kun je daarom bij het aanmaken van een splinternieuw Binance account flink op de kosten besparen met behulp van een Binance referral ID code! En voordat we het vergeten: here we go!

De Binance Referral ID Code om 20% korting op je transactiekosten te krijgen is: SSEI31FQ

Bekijk snel

Wat is Binance?

Binance is een van de grootste online cryptocurrency exchanges ter wereld. Binance is extreem populair geworden door het extreem grote aanbod aan coins, de interessante fees en hun voortdurende acties die zij optuigen om hun gebruikers tevreden te houden!

Wat is een Binance referral ID code?

Een Binance referral ID code is het partnerprogramma van Binance richting haar partners, waaronder dus AllesOverCrypto. Door het gebruiken van onze referral ID code, ontvangen wij 50% van de transactiekosten van Binance. Daarvan mogen wij maximaal 20% weer doorgeven en dat doen wij dan ook graag!

Dus zo help jij je favoriete mannen van AllesOverCrypto en hou je het mogelijk dat we je blijven voorzien van de beste blogs en informatie én help je jezelf ook nog eens aan een aantrekkelijke 20% korting! Je bent dus een dief van je eigen portemonnee als je het niet doet!

Je ontvangt de 20% korting alleen wanneer je, binnen 72 uur na het klikken van de link, een account aanmaakt. Doe je dit pas later, dan kunnen zij het niet meer traceren en maak je helaas een account aan zonder de korting. Dus, het is belangrijk om na het klikken direct een account aan te maken. Zo weet je zeker dat je jouw 20% korting veiligstelt bij Binance.

Waar vul je de Binance referral ID code in?

Je hebt maar één enkele mogelijkheid om je Binance referral ID code in the vullen, namelijk tijdens je registratie. Nadat je bent geregistreerd, krijg je geen mogelijkheid meer om deze code aan je account te koppelen. Je hoeft de referral ID code natuurlijk niet in te vullen, dit is optioneel, maar het wordt (door ons) wel enorm gewaardeerd! En je moet jezelf ook een schop geven als je jezelf die 20% korting niet gunt! Bekijk deze screenshot om te zien waar je onze referral ID code kunt invullen!

25% extra korting op transactiekosten

Iedereen die op Binance handelt en gebruik maakt van de interne Binance crypto (Binance Coin, BNB), krijgt standaard nog eens 25% korting op al zijn of haar trades! Als je daarnaast ook nog wat wilt verdienen, dan kun je een vriend of vriendin uitnodigen met een speciale affiliate-link. Zodra deze kennis zich vervolgens via die link registreert, ontvang jij op jouw beurt weer 20% van de transactiekosten die die persoon maakt! Dat tikt natuurlijk lekker aan, zeker als diegene actief gaat traden!

Binance FUTURES referral ID code

Hou er even rekening mee (doe dat nou gewoon.. ;)) dat een Binance account niet hetzelfde is als een Binance Futures account. Je kunt zonder een Binance account geen Binance Futures account aanmaken, maar je kunt je met je gewone Binance account niet in de ‘future-omgeving’ van Binance inloggen. Als je een referral ID code zoekt voor Binance Futures, gebruik dan de Binance Futures referral ID code: allesovercrypto voor 10% (extra) korting op al je trades!

Lees in dit artikel meer over Binance Futures.

Conclusie

Binance was natuurlijk al de meest indrukwekkende exchange ter wereld, maar met behulp van de Binance referral ID codes is het platform alleen nog maar aantrekkelijker geworden!

Heb je al enige kennis opgedaan of heb je je energie voornamelijk in andere platforms gestoken? Overweeg dan zeker eens om de overstap naar Binance te maken. Je ontvangt dus 20% korting via onze Binance referral code (SSEI31FQ), en nog eens 25% korting op je transactiekosten door BNB te bezitten. Hierdoor ontvang je dus 45% korting op alle transactiekosten.

Binance is de absolute eindbaas, wanneer het gaat om crypto trading. Sluit je aan bij vele duizenden andere cryptofanaten en benut alle faciliteiten die het platform te bieden heeft. 


Starten met crypto en geen idee waar je moet beginnen?

Kom dan naar onze gratis Online Bitcoin Training!

Bekijk hier wat je gaat leren!

Image
Online Bitcoin Training van allesovercrypto

 

 

 

Alle uitingen van AllesOverCrypto, waaronder begrepen alle producten (o.a. Crypto Signalen en de Crypto Masterclass), berichten en e-mails, zijn de professionele mening van AllesOverCrypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. AllesOverCrypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn.

De uitingen van AllesOverCrypto hebben uitsluitend een educatief karakter en kunnen op geen enkele wijze als financieel, juridisch of fiscaal advies worden opgevat. AllesOverCrypto is geen financieel, juridisch- en/of fiscaal adviseur. Er komt geen adviesrelatie tot stand tussen jou en AllesOverCrypto.

De door AllesOverCrypto gepresenteerde informatie is door haar met de grootste aandacht en zorg samengesteld. AllesOverCrypto kan echter niet instaan voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Het gebruik van deze informatie gebeurt op jouw eigen risico. Je dient ervan bewust te zijn dat de gepresenteerde informatie, mede door de snelheid waarmee de cryptomarkt zich beweegt, al snel achterhaald is dan wel kan zijn. Wees hiervan bewust bij het bestuderen van de informatie. Daarnaast wordt uitdrukkelijk verzocht de informatie zelf te verifiëren.

Eenieder die in één of meer cryptovaluta wil beleggen dient zijn/haar eigen onderzoek te doen alvorens een beslissing te nemen tot aan- of verkoop van cryptovaluta. AllesOverCrypto is op geen enkele wijze bij dit proces betrokken. Uitsluitend jijzelf bent verantwoordelijk voor jouw eigen aan-en verkoopbeslissingen. Het aankopen van cryptovaluta brengt vanwege de aard van het product en de volatiliteit van de cryptomarkt grote risico’s met zich mee. Deze risico’s zijn zo groot dat het zelfs mogelijk is je hele aankoopbedrag te verliezen. Koop dus geen cryptovaluta die je niet kunt veroorloven te verliezen.