Deloitte gebouw

Deloitte lanceert Blockchain in a Box

Deloitte, een van de grootste internationale organisatie op het gebied van de financiële en zakelijke dienstverlening, heeft een plug-en-play product gelanceerd dat bedrijven helpt om hun blockchain-oplossingen te presenteren aan klanten. 

Het nieuwe product heet "Blockchain in a Box" en heeft vier ingebouwde nodes en verschillende monitors die kunnen worden gekoppeld aan externe services zoals cloud-systemen. Het product werd in mei al gepresenteerd op de Coindesk Consensus 2019.

Bedrijven die graag aan hun klanten willen laten zien wat voor blockchain-oplossingen ze hebben, kunnen nu simpel hun SD-kaart inpluggen en het productidee in het systeem laden. Bedrijven kunnen snel een prototype maken, hiermee experimenteren en deze vervolgens delen met anderen.

Deloitte zegt:

De Blockchain in a Box maakt het mogelijk om demo's met elkaar uit te wisselen zodat de specifieke klantbehoeften kunnen worden vervuld.

Deloitte heeft dit product gemaakt naar aanleiding van de interesse van de klant. Steeds meer klanten willen namelijk begrijpen wat blockchain voor hun bedrijf kan betekenen. Veel bedrijven zien blockchain als een hele technologische oplossing in z'n geheel. Echter is het met name een technologische component die ten grondslag liggen aan grotere applicaties.

Dankzij de Blockchain in a Box kunnen bedrijven nu een beter beeld krijgen bij blockchain. Door middel van de juiste demonstratie wordt het inzichtelijk hoe praktisch en tastbaar blockchain kan zijn.

Volgens de Global Blockchain Survey vinden bedrijven het nog altijd lastig om te bepalen waar ze moeten beginnen als het om blockchain gaat. Het product van Deloitte kan hen hierbij helpen.

Bron: Coindesk