Exchanges
27/10/20

Zenfuse - Een revolutie op het gebied van crypto trading

Zenfuse - Een revolutie op het gebied van crypto trading

Snel €10 verdienen?

 1. Maak een account aan
 2. Stort 10 euro
 3. Je ontvangt direct €10 extra!
Start direct bij
Bitvavo

Ieder persoon die ooit in aanraking is gekomen met de wondere wereld van cryptocurrency, en de stap heeft gezet tot het aankopen van hun eerste digitale valuta weet hoe complex de materie kan worden. Waar het begint met een enkel platform voor het aankopen van jouw eerste Bitcoin of Ethereum kan het al snel omslaan tot margin trading op Bitmex en de nieuwste altcoins oppikken via Uniswap .

Daarbovenop komen vervolgens de tal van tools en applicaties om je portfolio in de gaten te houden, de verschillende beurzen waar je kunt handelen en de verschillende wallets waar jouw portfolio is opgeslagen.

Kortom, het kan al snel heel erg complex worden. Wat als je dit alles zou kunnen beheren op een centrale plaats?

Het gebrek aan overzicht is exact hetgeen waar het team van Zenfuse tegenaan liep in de afgelopen jaren binnen de industrie. Na een lange periode van onderzoek en ontwikkeling is het project officieel van start gegaan met de lancering van hun eigen ‘ZEFU’ token.

In dit artikel willen we je meer vertellen over Zenfuse; wat kun je precies doen met het platform, wat zijn de meest recente ontwikkelingen, wie zit er achter het project en wat is de functie van de ZEFU token. We sluiten af met een blik op de obstakels voor het succes van Zenfuse, maar ook waar de kansen liggen voor het project en voor jou als lezer.

Wat is Zenfuse?

“De ultieme oplossing voor cryptocurrency trading met ingebouwde connectiviteit met grote beurzen, een next-gen toolset, analytics, portfolio management, nieuwsaggregatie, die binnen een door ontwikkelaars uitbreidbaar ecosysteem wordt ingesteld” aldus de website van Zenfuse.

Dit is een hele mondvol, maar aan de hand van de producten van het platform wordt er meer duidelijk. De verschillende producten worden gepresenteerd als widgets binnen een dashboard. Iedere gebruiker heeft de mogelijkheid om zijn of haar eigen dashboard naar wens in te delen. De eerste set widgets zijn op te delen in drie categorieën;

Handelen

Het voornaamste doel van het platform is het verbeteren van de gebruikservaring van handelaars binnen de cryptocurrency wereld. Het is niet ongebruikelijk om op een tiental verschillende beurzen accounts te hebben, wat kan leiden tot een gebrek aan overzicht.

Daarbovenop komt het gegeven dat de ene beurs verder ontwikkeld is dan de ander en bepaalde functies niet overal beschikbaar zijn. Door middel van een centrale omgeving voor alle handelsactiviteiten kan een handelaar op overzichtelijke wijze grote keuzes maken.

Het overzicht is een ding, maar de overkoepelende functies die Zenfuse heeft ontwikkeld zijn erg indrukwekkend. We bespreken er een aantal;

Quick rebalancing

Iedere investeerder heeft een ander idee hoe zijn of haar portfolio eruit moet komen te zien, maar vaak gebeurt dit aan de hand van percentages of vaste bedragen. Op voorhand wordt er een keuze gemaakt hoeveel blootstelling je wilt hebben voor een bepaalde munt.

Gaandeweg kan het voorkomen dat een bepaalde munt flink in waarde stijgt, waardoor een handelaar meer blootstelling heeft in deze munt dan op voorhand bepaald.

Met de ‘quick rebalancing’ functie wordt er binnen enkele seconde geherbalanceerd aan de hand van de door jouw gekozen verdeling.

Waar dit proces normaal gesproken erg lastig en tijdsintensief kan zijn, bovendien kunnen emoties de overhand spelen bij het kopen of verkopen van bepaalde munten, handelt Zenfuse dit proces af in slechts enkele seconde.

Panic Sell Button

De cryptocurrency markt is nog erg volatiel. De ene dag reken je jezelf rijk en plaats je de bestelling voor je nieuwe lamborghini en de andere dag zit je met de handen in het haar vanwege een flinke daling.

Dan is de grote vraag: “had ik dit niet beter anders kunnen aanpakken?”.

Hetzelfde geld voor het moment dat Bitcoin of Ethereum flink aan het stijgen is. In de praktijk zijn dit de momenten dat andere altcoins vaak flink kunnen dalen, wat tot een grote klap in jouw portfolio kan leiden. Het verkopen van alle munten naar BTC, ETH of zelfs USDT kan lastig zijn en misschien ben je wel net te laat.

Eigenlijk zou je die grote knop willen, die ene knop waarmee je alles verkoopt om kan draaien en over een paar maanden pas weer kijkt naar je portfolio.

Dit is de Panic Sell Button van Zenfuse. Met een klik verkoop je direct al jouw altcoins voor de valuta naar keuze.

Whole Portfolio Stop Loss

Het is fijn om grip te hebben op je gehele portfolio. De waarde kan iedere dag schommelen, maar over het algemeen is het uiteraard de bedoeling dat het enigszins waarde behoudt of toeneemt.

Stel dat je ooit €5,000 hebt geïnvesteerd wat vervolgens naar het dubbele is gestegen binnen een jaar tijd. Nu maak je met jezelf de afspraak dat je meteen verkoopt op het moment dat het weer op €5,000 staat om enig verlies te voorkomen.

Mocht de waarde nog lager dalen, kun je altijd nog terugkopen voor een lager bedrag. Met de Stop Loss voor je hele portfolio kun je een exact bedrag instellen als limiet voor een mogelijke daling. Het moment dat jouw portfolio waarde dus het ingestelde bedrag behaalt zal het platform automatisch al jouw munten verkopen om verder verlies te voorkomen.

Copy Trading

Een van de grootste handelsbeurzen op de reguliere markt, E-Toro, is groot geworden met deze functie; copy trading. Onervaren handelaren kunnen hun voordeel doen van de kennis en expertise van doorgewinterde traders en hun handelsbewegingen kopiëren.

Voor deze ervaren traders is het een manier om een following op te bouwen en op deze manier een nieuwe vorm van inkomen te genereren. Uiteraard is dit een gevoelig onderwerp aangezien het erg gevoelig is voor fraude, vandaar dat in de eerste instantie alleen geverifieerde traders hun strategieën kunnen aanbieden.

Verschillende soorten orders

Voor een ultieme ervaringen van de dagelijkse trades zijn er een aantal verschillende soorten orders die een handelaar kan plaatsen. Het unieke is dat dit ook beschikbaar is voor beurzen waar deze functies normaal gesproken niet beschikbaar zijn.

 1. OCO orders: Een One-Cancels-the-Other (OCO) order combineert een limietorder en een stoporder in één actie. Wanneer de koers van een munt een minimum heeft bereikt, wordt een stoporder uitgevoerd en wordt het limietorder automatisch geannuleerd. Wanneer de koers van een munt het maximum bereikt, wordt een limietorder uitgevoerd en wordt de stoporder automatisch geannuleerd. De minimum- en maximumwaarden worden door de gebruiker ingesteld. OCO-orders zijn bedoeld om risico's te beperken en de winst voor handelaren te maximaliseren.
 2. Scaled orders: Deze krachtige tool creëert automatisch meerdere limietorders binnen een gedefinieerde prijsklasse. Scaled orders zijn bedoeld om handelaren te helpen tijd te besparen.
 3. Order history: Met deze functie kan de gebruiker alle orders van meerdere beurzen analyseren. Aangezien Zenfuse alle handelsactiviteiten voor de gebruiker bijhoudt, is het onderzoeken van je order geschiedenis eenvoudig en snel.
 4. Hidden orders: Plaats een order zonder dat deze direct zichtbaar is in het orderbook. De hidden orders zijn er om te voorkomen dat andere handelaars beïnvloed worden door jouw order.

Portfolio tracken

Handelen gebeurt op basis van het inzicht dat je krijgt door jouw portfolio in de gaten te houden. Hoe meer inzicht je hebt, hoe makkelijker het is om keuzes te maken. Zenfuse heeft een aantal oplossingen bedacht om optimaal inzicht te bieden en duidelijk jouw doelen in kaart te brengen.

Synced tracking

Door de directe verbinding van Zenfuse met de verschillende beurzen wordt automatisch doorgegeven wat jouw huidige saldo is op deze beurs. Dit bespaart aanzienlijk veel tijd aangezien er niet handmatig alle saldo’s verzameld en ingevoerd moet worden.

Customizable reports

Met deze functie kun je meldingen instellen voor belangrijke prijswijzigingen voor een specifieke munt of je gehele portfolio. Het kan een wekelijks, dagelijks of zelfs een uurlijkse melding zijn.

Coins List

Met de coin list functie kun je de verschillende munten uit je portfolio verdelen in verschillende categorieën. Zo kan je bijvoorbeeld een lijst met de titel "Lange termijn" aanmaken, waarin alleen de munten worden opgenomen voor de lange termijn en een andere lijst met de naam "Korte termijn", die bestaat uit speculatieve munten voor korte termijn.

Goals and Achievements

Wat niet veel portfolio trackers aanbieden is een functie om bepaalde doelen in te stellen. Als je bijvoorbeeld een doel instelt om een bepaald bedrag te verdienen voor het volgende jaar, helpt het platform met het berekenen van de dagelijkse doelen en krijg je inzicht in de voortgang naar het behalen van jouw doel.

Nieuws monitoren

Een goede trader kan niet zonder toegang tot het nieuws. Het is Warren Buffet die zijn dag al tientallen jaren begint met de Washington Post om zo op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen.

Binnen de crypto-industrie is het nieuws wel een lastige kwestie aangezien het een erg jonge markt betreft. Verzonnen fabeltjes kunnen er voor zorgen dat een bepaalde munt flink in waarde daalt of vise versa. Zenfuse heeft een aantal producten ontwikkeld om een gegronde beslissing te kunnen nemen, het nieuws goed in de gaten te houden en ook het nieuws op andere factoren te kunnen toetsen.

Powerful Parser

Het algoritme van Zenfuse creëert een nieuwsfeed gebaseerd op onder andere Bitcontalk, Reddit, Twitter, CoinDesk, CoinTelegraph, Medium, Steemit en soortgelijke belangrijke bronnen. Het algoritme filtert vervolgens de bronnen op relevantie en betrouwbaarheid.

Google Trends

Een manier om te achterhalen wat de populariteit van een bepaalde munt is, is het gebruik van Google Trends. Dit laat zien hoe vaak er gezocht wordt op zoektermen omtrent de munt wat duidelijk inzicht geeft in de populariteit van de munt en of hier een buitengewone stijging in zit.

Calendar

‘Buy the hype, sell the news’, is een belangrijke uitdrukking op handelsgebied. Met de kalender blijft je op de hoogte van alle grote gebeurtenissen voor verschillende munten. Denk bijvoorbeeld aan een listing op een nieuws beurs, het lanceren van een mainnet, een samenwerking met een grote partij of een airdrop. Hoe meer inzicht je hebt, hoe makkelijker het wordt om goede keuzes te maken als trader.

GitHub Commits

GitHub is het sociale netwerk voor coders, een plek voor open source code. Veel van de decentrale projecten claimen druk bezig te zijn, maar kunnen het niet altijd openbaar maken. Via Github kan iedereen inzicht krijgen in de laatste onwikkelingen van alle open-source-cryptocurrencyprojecten. Dit laat zien wie er daadwerkelijk aan het werk is, en welke projecten het slechts houden bij grootspraak.

Sociale activity tracker

Een andere leuke factor van het Zenfuse platform is de monitor van sociale media. Het platform tracked Telegram, Twitter, Reddit en Facebook om de groei of daling van de volgers van een bepaalde project te achterhalen. Dit kan een trend laten zien die aan het ontwikkelen is, ben je er vroeg bij dan kan dit erg voordelig uitpakken.

Het technische aspect

Het grote sleutelwoord voor Zenfuse is API. Een API-sleutel wordt als volgt omschreven; “een verzameling definities op basis waarvan een computerprogramma kan communiceren met een ander programma of onderdeel”.

Een API-sleutel is een reeks cijfers en letters wat dient als unieke code om bepaalde programma’s met elkaar te koppelen. In dit geval staat het Zenfuse in staat om met honderden exchanges, portfolio trackers en wallets te koppelen waardoor het platform optimaal kan functioneren.

De voornaamste beurzen waaronder Binance, Bithumb, Okex en meer bieden momenteel al een API-sleutel aan, dus niets weerhoudt de mogelijkheid om deze koppeling tot stand te brengen.

Een API-key gaat ook gepaard met een aantal risico’s, hierover meer in het kopje ‘vragen’. Qua techniek wordt er gewerkt met de programmeertaal Elixir en Open Telecom Platform om ervoor te zorgen dat Zenfuse foutjes kan opvangen en erg schaalbaar functioneert. Voor de front-end wordt ReactJS gebruikt om tot een optimale gebruikservaring te komen.

Een groot deel van het technische aspect draait om de ‘ZEFU’ token die een belangrijk deel vormt van het ecosysteem. Dit wordt in een later stuk verder belicht.

Het team is erg tech-savvy maar vooral het design spreekt heel erg aan. De combinatie tussen deze twee zorgt ervoor dat je als gebruiker heel intuïtief te werk kan gaan. Het grote scala aan producten zorgt dat er voor ieder wat wils is, en het product aantrekkelijk maakt voor duizenden of zelfs miljoenen gebruikers.

Laten we nu kijken naar de huidige staat van het product, en wat er nog meer schuilt achter Zenfuse.

Wat is de huidige staat van het product

Op dit moment is er nog geen product. We moeten het momenteel doen met een whitepaper, een aantal blogposts op medium en de tal van AMA’s die de CEO Yuriy Kovalev heeft gedaan in verschillende communities. De ZEFU token is al wel gegenereerd en deze is momenteel verhandelbaar op Bibox en Uniswap. Als we de berichtgeving mogen geloven hoeft het niet heel lang meer te duren voordat het platform het licht krijgt te zien. De roadmap biedt meer inzicht in de toekomstplannen van Zenfuse.

Roadmap

Het toekomstplan van Zenfuse bestaat uit een aantal fases dat momenteel is uitgedacht tot 2022. Hieronder een overzicht van de roadmap zoals deze is gedeeld door Zenfuse.

Q4 2018

 • Concepten en visie omzetten in een businessplan
 • Het uitbrengen van de eerste versie van de whitepaper
 • Nauwgezette planning en opstelling van de roadmap
 • Lancering Zenfuse.io website

Q2-Q3 2019

Het verbeteren van onze Back-End en veiligheid - De whitepaper bijwerken naar v1.2 - Nauwgezette planning en creatie van de roadmap - Lancering Zenfuse.io website

Q3-Q4 2020

 • Eerste ronde fondsenwerving
 • Uitbrengen van een publieke werkende demoversie van het Zenfuse-platform (webversie)
 • Lancering van de marketingcampagne
 • Beginnen met opbouw community

Q1 2021

 • Uitbrengen van een bètaversie van het handelsplatform met kernfunctionaliteit (web), geïntegreerd met verschillende API-beurzen
 • Starten aan de mobiele apps
 • Uitbreiding van het team van ontwikkelaars
 • Officieel persbericht van het platform

Q3-Q4 2021

 • Het officieel vrijgeven van het volledig werkende handelsplatform en de Portfolio Tracker
 • Staking
 • Het officieel vrijgeven van de iOS mobiele app
 • Het officieel vrijgeven van de Android mobiele app
 • Beginnen met werken aan het Nieuwscentrum

Q4 2021 Mijlpaal

 • Lanceren van een nieuwe marketingcampagne gericht op het opleiden van mensen over de handel in cryptocurrency.
 • Het opbouwen van een sterke community van crypto traders

Q2 2022

 • Windows en OSX-clients vrijgeven voor het platform
 • Het vrijgeven van een open SDK voor ontwikkelaars, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om hun eigen widgets en plugins voor het Zenfuse platform te ontwikkelen.

Dit betekent dat het nog even wachten is op het volledig functionerende platform, maar er is wel genoeg in petto voor de komende twee jaar. Naar verwachting zal er aan het einde van deze periode een nieuwe roadmap uitgebracht worden met nieuwe doelstellingen.

De ZEFU Token

Zoals ieder cryptocurrency project heeft ook Zenfuse een eigen token. Dit is de ZEFU token wat een centrale rol speelt in het ecosysteem. De belangrijkste functie is het verschaffen van toegang tot het platform. Iedereen die het platform wil gebruiken zal een bepaalde hoeveelheid ZEFU tokens moeten aanschaffen en staken om toegang te krijgen. Alle tokens die gebruikt worden zullen naderhand verbrand worden, waardoor er deflatie ontstaat. Los van het verschaffen van toegang zijn er nog een aantal andere functionaliteiten;

 • Het kopen van items in de Zenfuse App store -- denk hierbij aan de applicaties die door externe partijen worden aangeboden
 • Het belonen van andere gebruikers voor hun bijdragen -- denk hierbij aan interessante trades of mooie content dat gedeeld wordt
 • Toegang tot de secure Gateway API Usage -- externe developers kunnen meer bereiken met toegang tot de secure Gateway API, de betaling hiervoor wordt gedaan in ZEFU tokens.
 • Staking -- Ongeveer twaalf maanden na het lanceren van het platform krijgen gebruikers de mogelijkheid om ZEFU tokens te staken in ruil voor beloningen.

Tokenomics

 • Ticker: ZEFU
 • Token standard: ERC-20
 • Network: Ethereum Network
 • Total supply: 200,000,000 ZEFU
 • Circulating supply (Op dit moment): 11,952,766 ZEFU
 • Hard cap: $1,418,000
 • Token Type: Utility token
 • Price in Seed Round: $0.038
 • Price in Private Round: $0.04

De verdeling van het totaal aantal ZEFU tokens is te zien in de cirkeldiagram in de onderstaande afbeelding.

Distributie zenfuse tokens

Potentie

De ZEFU token is momenteel verhandelbaar op Bibox en Uniswap voor een prijs van $0.065. De token is slechts enkele dagen verhandelbaar waardoor er nog niet veel gezegd kan worden over de potentie wanneer er gekeken wordt naar technische analyse.

De fundamentele aspecten van de token zijn hetgeen wat het interessant maakt voor investeerders. Wanneer er later dit jaar een demo, en begin dit jaar het echte product, beschikbaar is zul je als token houder als een van de eerste het product kunnen testen.

Met het gegeven dat er een deflatoir model aan gekoppeld is, is het aannemelijk om een stijging in waarde te verwachten over de lange termijn naarmate er minder munten in omloop zijn. Het is een erg schaalbaar product wat een oplossing kan bieden voor miljoenen traders over de hele wereld.

Waar we op dit moment nog ver van een live product zijn, kan het op het moment dat het daadwerkelijk gebruikt wordt erg veel voordelen brengen voor de ZEFU token. Het is een interessante propositie met een zeer beperkte hoeveelheid munten in de circulatie.

De komende maanden zullen er in totaal 50 miljoen munten vrijkomen die verkocht zijn tijdens de private sale. Na deze momenten duurt het minstens een aantal maanden voordat er nog meer munten in circulatie gebracht worden, waardoor er nog voldoende ruimte is voor de token om in waarde toe te nemen.

Wie zit er achter het project?

Het team van Zenfuse bestaat uit een aantal getalenteerde individuen. Het zijn doorgewinterde ondernemers in het cryptocurrency landschap. Het kleine team met slechts vier personen komt niet van allerlei grote Fortune 500 bedrijven, maar vooral uit het cryptocurrency landschap. Hieronder een overzicht van de werknemers en adviseur die het project ondersteunt met zijn expertise.

Team

Yuriy Kovalev - CEO & Founder - Yuriy Kovalev is de CEO en oprichter van Zenfuse. Hij heeft gewerkt als creatief directeur voor een van China’s eerste mining pools F2Pool. Kovalev heeft ook ervaring opgedaan tijdens zijn werkzaamheden voor Upwork, Chain Bit en JAM Media Group als Front-End Developer.

Aleksandr Peresichan - CTO - Aleksandr Peresichan is de CTO van Zenfuse. Hij is momenteel ook CTO bij HumanVenture en staat ook bekend als de oprichter van Technobit Systems.

Dima Braven – CPO - Dima Braven is de CPO van Zenfuse. Met meerdere jaren ervaring en een aantal awards op zijn naam is Dima de perfecte verantwoordelijke voor het product van Zenfuse. Hij is ook de oprichter van itmeo.com wat eerder gebruikt is door onder andere Microsoft, Disney en IBM.

Mikhail Vorontsov – Designer en 2D Artist - Mihail is de vaste designer van Zenfuse. Een getalenteerde ontwerper die in het verleden voor verschillende grote maatschappijen heeft gewerkt waaronder banken en verzekeringsmaatschappijen. Hij excelleert op het gebied van user experience voor de iOS markt.

Adviseurs

Florian Wimmer - Advisor - Florian Wimmer is een adviseur van Zenfuse. Hij is de co-founder van Blockpit GmbH ( bitcoin belasting software) en de oprichter van investeringsmaatschappij ESPER Capital.

Vragen

Waar liggen de grootste obstakels voor Zenfuse?

Zenfuse is een veelbelovend project met grote ambities. Het doel is om miljoenen traders te voorzien in hun dagelijkse behoeftes, maar de vraag is of dit wel gaat lukken.

Momenteel zijn er een aantal platforms waar op meerdere exchanges tegelijk kunnen handelen zoals LCX Terminal en 3Commas. Daarnaast zijn er tal van portfolio trackers zoals Blockfolio en Delta die ook een erg goede oplossing bieden voor het bijhouden van jouw portfolio.

Hetgeen wat beide producten nog niet doen is het combineren van deze twee, en hier ook nog eens de nieuws-integratie aan toevoegen. Dat gezegd hebbende zou Zenfuse hier een goede combinatie van kunnen zijn, en beide diensten overbodig maken. Een ander risico is het veiligheidsaspect.

Aangezien de gebruiker binnen het platform API keys van zijn of haar gehele portfolio kan beheren gaat dit gepaard met het nodige risico. Binnen het Zenfuse platform zou de verkeerde persoon nare beslissingen kunnen nemen en bepaalde ongewenste handeling uitvoeren.

Het project heeft hier goed over nagedacht en heeft veiligheid dan ook hoog in het vaandel zitten. Zo zal two-factor authentication standaard worden en worden er voor de back-end verscheidende lagen opgebouwd om de toegang tot de API keys af te schermen.

Ook belangrijk is te weten dat het platform niet om een ‘all-access’ API vraagt, enkel een API die het platform toestaat om handelingen uit te voeren. Op geen enkel moment kan het platform munten van de beurs afhalen. De grootste uitdaging is het opleven tegen de verwachtingen en het realiseren van alle plannen in de whitepaper.

Als dit lukt kan het product een erg goede oplossing bieden voor een groot aantal traders. Het moment dat er een nieuwe stroom retail investeerders binnenwandelt zal Zenfuse van alle gemakken kunnen voorzien.

Conclusie

Het handelen van cryptocurrencies is momenteel erg ingewikkeld en omslachtig. Al snel ben je als trader aan het werk op tientallen exchanges met alle veiligheidsrisico's van dien. Bovendien is het erg gemakkelijk om het overzicht te verliezen van de verschillende beurzen en wallets als trader.

Zenfuse biedt de oplossing met een ecosysteem wat dient als centrale plek voor alle handelsbewegingen op honderden beurzen, maar ook als plek waar de huidige waarde van de gehele portfolio makkelijk is in te zien. Met een aantal overkoepelende functies zoals een stop loss voor je hele portfolio, of een panic sell button, maakt Zenfuse zich erg onderscheidend in vergelijking met huidige oplossingen.

Het team achter Zenfuse is niet noemenswaardig, maar wel hebben alle partijen een grote lading ervaring en liegt de huidige presentatie van het product er niet om.

De ZEFU token is wat het geheel bij elkaar brengt. Deze token is 13 oktober op de markt gekomen met een zeer beperkte hoeveelheid munten in de omloop. Het is een erg interessant project om in de gaten te houden, beide als investeerder en als trader.

De demo staat gepland voor december en ergens in het eerste kwartaal van 2021 moet een bruikbare versie van het platform gelanceerd worden. Of Zenfuse over een jaar niet meer weg te denken in de toolbelt van een trader is nog lastig te zeggen, maar de potentie heeft het project zeker wel.

Links

Aanmelden wachtlijst zodat je als eerste het platform kan uitproberen

Website

Telegram

Twitter

Interview met Zenfuse CEO Yuriy Kovalev:

 

Ontdek Alles Over Crypto

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang wekelijks de nieuwste inzichten in de cryptowereld.

Je bent succesvol ingeschreven!
Oeps! Er is iets fout gegaan!