Ethos

Voyager Token - Maakt investeren in crypto voor iedereen mogelijk

Voor velen is de cryptomarkt onbekend terrein en ze voelen door de complexiteit een hoge drempel om toe te treden. Deze drempel wil Voyager wegnemen door een gebruiksvriendelijk platform aan te bieden zodat iedereen zonder problemen kan genieten van de voordelen van de nieuwe economie. Hoe ze dit gaan realiseren lees je deze uitleg!

Lees snel

Wat is Voyager?

Voyager heette oorspronkelijk Bitquence (BQX), maar ze zijn op 20 november 2017 van naam veranderd. Het is een cryptocurrencyplatform waarbij de gebruikers ook de beheerders zijn. Ze benutten de kracht van design, technologie en sociale intelligentie om een oplossing te creëren waarmee iedereen kan deelnemen aan de nieuwe economie. De economie waarin de macht bij de mensen zelf ligt in plaats van bij de regeringen en banken. 

Voyagers missie

De missie van Voyager is om de onbekende markt van cryptocurrency toegankelijk te maken voor iedereen, de acceptatie van blockchain-technologie te versnellen en het eigendom van cryptocurrency's te democratiseren. Ze willen de mensen zelf weer de controle geven over hun financiën. Ze omschrijven zich dan ook met de volgende kernwoorden: Veiligheid, Vertrouwen, Kundig, Community, Controle bij de consument

Hoe Voyager werkt


Universele wallet

Het Voyager-platform is een ecosysteem dat de mogelijkheid biedt wallets van verschillende cryptocurrency's in één universele wallet op te slaan. Vanuit hier kan je verschillende currency's versturen en ontvangen. Dit betekent dat je niet meerdere wallets en private keys hoeft te hebben om al je cryptovaluta's te bewaren. De coins staan veilig in één overzicht en je kan vanaf de hele wereld gratis in je wallet. Dit is zowel door consumenten als door instituties en programmeurs te gebruiken.
De universele wallet wordt versleuteld met een zogenaamde Smart Key. Dit kan je zien als een grote sleutelbos waarbij je voor iedere deur de juiste sleutel bij je hebt. 

                                                                        Smart Key Ethos Allesovercrypto.PNG

 

Ontwikkelingsplatform

Voyager Bedrock is een platform waar schaalbare applicaties op kunnen draaien, identiteiten van mensen en apparaten geverifieerd op kunnen worden en waar transacties op gedaan kunnen worden. Hier kunnen alle toekomstige applicaties op opereren. Op dit platform wordt de Voyager-token gebruikt voor eventuele betalingen. 


Voyager Social

Voyager stimuleert de community om investeringstips met elkaar te delen. Dit doen zij door beloningen te geven aan waardevolle inzichten. Deze inzichten kunnen worden gedeeld op het platform Voyager Social.
Dit is gebouwd zodat het eenvoudig wordt om te leren investeren in crypto en om er ook daadwerkelijk mee te beginnen. Op deze manier doen nieuwe crypto-investeerders het niet op wilde gok, maar met onderbouwde meningen van deskundigen op het gebied van de cryptohandel. 

Deze experts krijgen beloningen en verdienen punten in de Voyager Ratings. Er zullen ook voorspellingswedstrijden gehouden worden en de winnaars krijgen de mogelijkheid portfolio's te beheren en anderen binnen de community te adviseren. 

Voyager wil de cryptomarkt toegankelijk maken en het gevoel overbrengen van:

"We investeren met elkaar"


Gebruiksvriendelijkheid

Om de cryptomarkt toegankelijk te maken leggen ze de nadruk op de gebruiksvriendelijkheid van het platform. Dit doen ze door:

 • jouw activiteiten bij te houden en op te sommen in een makkelijk te downloaden belastingrapport. Handig voor wanneer er aan het einde van het jaar weer een aangifte gedaan moet worden
 • een overzicht te geven van andermans beoordelingen en voorspellingen van de cryptocurrency's
 • een duidelijk dashboard met een overzicht van hoe jouw crypto's presteren, zodat je de beleggingen makkelijk bij kan houden
 • geen opstartkosten of verborgen kosten te rekenen. Het is allemaal lekker transparant en iedereen kan toetreden

In de volgende video van 04:57 minuten wordt het concept heel duidelijk uitgelegd:

Wat kan je met de Voyager-token?

De token is een 'access token'. Dit betekent dat je de token nodig hebt om het platform en de toepassingen ervan te gebruiken. Voor de toepassingen is soms een betaling vereist en dit doe je met Voyager en wordt aangeduid met de afkorting BQX. Dit is nog van zijn vorige naam Bitquence. 
Voor het bezit van deze token krijg je geen dividend uitbetaald zoals we dat kennen bij NEO en GAS. Ook wordt het nog niet gebruikt als betaalmiddel. Uiteindelijk willen ze wel een soort Paypal worden, maar op dit moment is dat nog niet aan de orde. 
De token reduceert de kosten van de consumenten, bedrijven en programmeurs. Het maakt het mogelijk om microbetalingen te verrichten tegen erg lage kosten. 

Een greep uit het team

 • Shingo Lavine - Oprichter en CEO
  Lavine heeft veel geld verdiend met zijn investeringen in Bitcoins en altcoins en met zijn verdiensten heeft hij de start van Voyager gefinancierd. Hij is pas negentien lentes jong, maar een erkend expert op het gebied van cryptocurrency en blockchain. Voor dit project was hij mede-oprichter van Jobs University, een online school met meer dan 20.000 studenten. Zelf heeft hij computer science op de Brown University gestudeerd. 
 • Stephen Corliss - Strategie en Compliance
  Corliss overziet de globale strategie van Voyager en stippelt de uitbreiding ervan uit. 
 • Tim Simmons - Engineering en Ontwikkeling
  Simmons is de leider op de engineering en ontwikkelingsafdeling.
 • Kevin Dean Pettit - Productmanagement
  Pettit is een zeer ervaren productmanager en expert in het beheren van investeringsportfolio's. 

Benieuwd naar de overige teamleden? Kom er op deze pagina meer over te weten.

Hoe koop ik Voyager Token?

Voyager Token kopen op Binance is een fluitje van een cent. Met deze uitleg ben je binnen enkele stappen de trotse eigenaar van BQX.

 1. Meld je hier gratis aan bij Binance
 2. Login in je account
  Let op: bewaar je gebruikersnaam en wachtwoord goed!
 3. Druk links bovenaan op Crypto kopen en kies voor Bankstorting
 4. Zorg dat hij op het tabje Fiat staat in plaats van Crypto en controleer of hij op Euro staat
 5. Kies voor iDEAL wanneer je het geld direct op je account wilt hebben en Bank Transfer (SEPA) wanneer je het ook prima vindt als het een paar dagen duurt voordat het geld erop staat
 6. Wacht totdat jouw euro's op het Binance account zijn gestort
 7. Klik bovenaan op Handelen en selecteer Klassiek
 8. Je zit nu op het handelsgedeelte van Binance. Klik aan de rechterkant op FIAT en selecteer EUR
 9. Een aantal munten zijn op Binance te verhandelen voor euro's. Maar, de meeste worden verhandeld tegen Bitcoin. Zoek het handelspaar BTC/EUR op en koop met jouw euro's Bitcoin.
 10. Klik vervolgens het tabje BTC aan en zoek Voyager Token op aan de hand van z'n ticker BQX
 11. Je vindt nu het handelspaar BTC/BQX. Door die aan te klikken, kan je Voyager Token kopen
 12. Gefeliciteerd! Je bent in het bezit van jouw favoriete cryptocurrency!
Alle uitingen van AllesOverCrypto, waaronder begrepen alle producten (o.a. Crypto Signalen en de Crypto Masterclass), berichten en e-mails, zijn de professionele mening van AllesOverCrypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. AllesOverCrypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn.

De uitingen van AllesOverCrypto hebben uitsluitend een educatief karakter en kunnen op geen enkele wijze als financieel, juridisch of fiscaal advies worden opgevat. AllesOverCrypto is geen financieel, juridisch- en/of fiscaal adviseur. Er komt geen adviesrelatie tot stand tussen jou en AllesOverCrypto.

De door AllesOverCrypto gepresenteerde informatie is door haar met de grootste aandacht en zorg samengesteld. AllesOverCrypto kan echter niet instaan voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Het gebruik van deze informatie gebeurt op jouw eigen risico. Je dient ervan bewust te zijn dat de gepresenteerde informatie, mede door de snelheid waarmee de cryptomarkt zich beweegt, al snel achterhaald is dan wel kan zijn. Wees hiervan bewust bij het bestuderen van de informatie. Daarnaast wordt uitdrukkelijk verzocht de informatie zelf te verifiëren.

Eenieder die in één of meer cryptovaluta wil beleggen dient zijn/haar eigen onderzoek te doen alvorens een beslissing te nemen tot aan- of verkoop van cryptovaluta. AllesOverCrypto is op geen enkele wijze bij dit proces betrokken. Uitsluitend jijzelf bent verantwoordelijk voor jouw eigen aan-en verkoopbeslissingen. Het aankopen van cryptovaluta brengt vanwege de aard van het product en de volatiliteit van de cryptomarkt grote risico’s met zich mee. Deze risico’s zijn zo groot dat het zelfs mogelijk is je hele aankoopbedrag te verliezen. Koop dus geen cryptovaluta die je niet kunt veroorloven te verliezen.