Splyt - De E-Commerce eNFT Infrastructuur

Splyt - De E-Commerce eNFT Infrastructuur

Snel €10 verdienen?

 1. Maak een account aan
 2. Stort 10 euro
 3. Je ontvangt direct €10 extra!
Start direct bij
Bitvavo

Een van de meest gehypte projecten met een listing om de hoek is Splyt , een project dat NFT's combineert met E-Commerce. We duiken diep in het project om te zien wat het product is, wie er achter zit en wat we kunnen verwachten als het project op de markt komt.

Bovendien organiseren AllesOverCrypto & Sylant samen op 25 maart een AMA met het Splyt team, die je kunt bijwonen in ons nieuw opgerichte Telegram kanaal! Om je voor te bereiden op de AMA, presenteren we met trots onze project review hieronder!

Update: deze AMA is reeds geweest en sommigen van jullie hebben $50 aan SPLYT -tokens verdiend. Na de lancering van de munt ging hij direct meer dan 100 keer over de kop. Gefeliciteerd met jullie prachtige rendement van meer dan $5000,-.

Lees snel

Wat is Splyt?

Spl.yt is een NFT infrastructuur om gedecentraliseerde financiële & e-commerce markten aan te drijven. De grootste kracht is de focus op e-commerce platformen. Het project neemt de huidige NFT hype en zet het om in een echte use case. Terwijl veel projecten NFT's enkel gebruiken als verzamelobjecten, geeft Spl.yt elke NFT een functie binnen een supply chain .

Hoe, vraag je je misschien af? De kern van het project is vrij eenvoudig. Elk item in een inventaris van een online winkel is gemarkeerd met een eigen NFT, of eNFT zoals Splyt het graag noemt. Daarbij creëert het protocol een beter en efficiënter e-commerce systeem dat kopers, verkopers en marktplaatsen helpt om tijd en geld te besparen door het automatiseren van belangrijke intermediaire functies.

Door de volledige inventaris te uploaden naar het Splyt ecosysteem kan elke verkoper anderen aanmoedigen om hun producten te verkopen en hen automatisch een commissie betalen om dit te doen. Iedereen kan een Shopify - Powered by Splyt online winkel maken en beginnen met het verkopen van producten die beschikbaar zijn in het Splyt-systeem. Aansluiten op Splyt heeft niet alleen supply chain management voordelen, maar vergroot enorm het bereik van verkopers. En dat is uiteindelijk het belangrijkste aspect van e-commerce, het bereiken van de klant.

Elk item kan eenvoudig worden getraceerd tot aan de oorsprong en in elke stap van de supply chain, wat de klant een open en transparant proces laat zien. De blockchain-technologie achter dit alles verifieert elke stap in het proces en creëert een niet-wijzigbare keten van gebeurtenissen. Hierdoor kan elke klant weten wanneer, waar en hoe het product tot stand is gekomen en uiteindelijk bij hen thuis is gebracht. Dit stukje transparantie is iets wat momenteel niet op grote schaal beschikbaar is.

Aan de kant van de bedrijven, die gebruik maken van het eNFT inventaris database systeem, zijn er meerdere voordelen;

 1. Constant inzicht in de voorraad zowel in magazijnen als op de weg
 2. Open en transparante houding naar klanten
 3. Stroomlijning van affiliate verkoop door het verifiëren van elke stap in de supply chain
 4. Dropshipping is niet langer een pijn, maar een waar plezier voor bedrijven

Het enige probleem voor merken die derden toelaten om hun product te herdistribueren, is het feit dat de prijzen sterk opgedreven zijn en dat dropshipping winkels over het algemeen een slechte klantenservice hebben. De merken zullen er gebrekkig uitzien wanneer de dropshipping winkel problemen ondervindt, die zullen worden geëlimineerd door het gebruik van het Splyt protocol. Het feitelijke merk kan hun deel van de supply chain bewijzen, en bevestigen dat de dropshipping winkel verantwoordelijk is voor het laatste stukje van het leveren van het product.

Voor een korte introductie van Splyt's product, nodigen wij je uit om de product demo te bekijken in de onderstaande video.

Wat zijn de functies van het Splyt protocol?

Doordat Splyt is gebouwd op Polkadot kan het genieten van de snelle transacties, bijna-nul transactiekosten en onmiddellijke verwerking van het Polkadot ecosysteem. De onderliggende technologie die Splyt gebruikt is vrij complex, en wordt in detail beschreven in hun technische paper. We willen echter kort ingaan op elke functie van het Splyt protocol om een breder inzicht te krijgen in de missie en ambities van het bedrijf;

 • Globaal voorraadbeheer: Met de creatie van een unieke NFT per item zullen verkopers op elk moment hun ware inventaris kennen. Door het geheel naar de blockchain te duwen, wordt de inventaris constant geverifieerd en tijdloos gemaakt.
 • Instant Affiliate Uitbetalingen: Na een succesvolle verkoop uit de wereldwijde inventaris, zullen affiliate verkopen direct uitbetalingen ontvangen. In de traditionele manier van affiliate verkoop, nemen deze uitbetalingen lange transactie periodes in beslag als gevolg van verificatie problemen. Door middel van blockchain-technologie, kunnen verkopen direct worden geverifieerd en betalingen gebeuren direct.
 • Universeel Reputatie Systeem: Alles wat gebeurt op een blockchain blijft daar voor altijd. Dus, elke online winkel die gebruik maakt van het Splyt protocol zal na verloop van tijd een bepaalde reputatie krijgen. Dit verhoogt de orde of zij orders correct afhandelen, geschillen voorkomen en in het algemeen goed voor de klanten zorgen.
 • Geschillen Afhandeling: Eventuele geschillen die zich voordoen tussen klant en verkoper, of tussen verkoper en affiliate kunnen worden gestroomlijnd met behulp van het Splyt protocol. Aangezien elke stap controleerbaar is, is verwarring uitgesloten en kunnen geschillen worden opgelost voordat ze zich voordoen.
 • Real World DeFi Assets: De tokenized inventaris kan worden gebruikt als onderpand voor off-chain gedecentraliseerde financiering. De exacte mechanica achter deze functie zal in een later stadium worden gedeeld door het Splyt team.
 • Marktplaats Analytics: Alles wat er gebeurt met de online winkels van een verkoper wordt geverifieerd op de blockchain, dus on-chain analytics kunnen verkopers helpen de verkoop te maximaliseren met slimme inzichten.

Laten we kort ingaan op de Real World DeFi Assets functie, omdat het een van de belangrijkste componenten kan zijn om Splyt te laten uitgroeien tot de krachtpatser die het verdient te worden. Voor opkomende merken is liquiditeit erg belangrijk en zij hebben vaak niet de toegang tot kapitaal die ze nodig hebben. Splyt biedt leningen tegen onderpand aan, wat een zeer belangrijke dienst kan zijn voor deze opkomende merken. Deze merken kunnen leningen afsluiten bij het Splyt ecosysteem en hun inventaris als onderpand geven, die wordt opgeslagen in gecentraliseerde opslagfaciliteiten.

De producten zijn nog steeds beschikbaar om online te verkopen en de lener betaalt het geleende bedrag terug. Als de lener de overeenkomst niet nakomt, kan Splyt de inventaris liquideren via een Flash -verkoop en de leningsovereenkomst sluiten. Door de vergrote onderpand inventaris wordt het risico dat hiermee gepaard gaat geminimaliseerd, de whitepaper noemt een voorbeeld van een lening voor $10.000 op $40.000 aan inventaris. Dit verschilt per geval en wordt bepaald op basis van gegevens die op de markt zijn verzameld.

De bovenstaande kenmerken tonen het unieke karakter en de complexiteit van het Splyt-protocol. Terwijl hun protocol divers is, koos het project een duidelijke richting door een selecte markt te kiezen in plaats van te proberen een manusje-van-alles te zijn zoals vele andere projecten. In de onderstaande illustratie wordt een visuele voorstelling gegeven van de werking van het Splyt-protocol.

Splyt protocol

De $SHOP token

In het hart van het protocol is de SHOP token te vinden. De token is tot leven gebracht om prikkels te creëren voor zowel verkopers, klanten als buitenstaanders om het Splyt-ecosysteem voortdurend in stand te houden en te laten groeien. Iedereen die SHOP tokens bezit kan beloningen verdienen en stemrecht krijgen om te beslissen over de verdere ontwikkeling van het ecosysteem.

Er zijn vier primaire functies van het Shopx token:

 1. Gebruikers toegang geven tot Splyt Core en daarmee individuen in staat stellen om inventaris te kopen en verkopen op de wereldwijde inventaris blockchain.
 2. Het ontmoedigen van kwaadaardig gedrag zoals het spammen van het netwerk, het bedriegen van andere leden van het ecosysteem, of het niet deelnemen aan gedrag in de echte wereld dat de afspraken op de keten weerspiegelt.
 3. Het stimuleren van deelnemende detailhandelaren om voorraden te bundelen die redundant worden uitgevoerd in legacy e-commerce systemen, waardoor barrières worden verminderd die oligopolistische bedrijven doen gedijen in het huidige e-commerce regime.
 4. Het compenseren van individuen, zoals arbiters en listing validators, die de integriteit van het Splyt Core ecosysteem helpen verzekeren in een grassroots omgeving.

Daarbovenop zullen de SHOP token houders in staat zijn om hun tokens op verschillende manieren in te zetten, zowel kort als lang, vergrendeld en flexibel. De exacte details zullen worden gedeeld zodra dit verder in de toekomst beschikbaar komt.

Tokenomics:

 • Ticker: SHOPX
 • Token standard: ERC20
 • Netwerk: Ethereum, (Splyt will migrate to Polkadot)
 • Total supply: 500,000,000
 • Initiële market cap: $835,000

Opgehaald kapitaal:

 • Splyt haalde $500,000 op in de Seed ronde.
 • Splyt haalde $750,000 op in de Private A ronde.
 • Splyt haalde $700,000 op in de Private B ronde.
 • Splyt haalde $249,000 op in de Public sale.

Token allocatie:

 • Adviseurs – 5 %
 • Reserves – 8%
 • Staking Reward Pools – 10%
 • Private Sale – 18%
 • Team – 15%
 • Onderzoek stichting – 20%
 • Ecosystem en Referrals – 22%
 • DEX Liquidity en MM Liquidity Provider – 2%

Team

Je vraagt je misschien af, wie zit er achter dit project? Wie zijn de mensen die proberen om een miljarden industrie te ontwrichten die zich snel ontwikkelt als geen andere markt, de E-Commerce markt? Splyt's team is getalenteerd, ervaren en het belangrijkste is dat ze een zeer indrukwekkende raad van adviseurs hebben die zullen helpen bij het opschalen van hun project om ervoor te zorgen dat ze hun ambities zullen waarmaken.

Cyrus Taghehchian – Founder and CEO

Oprichter van Pollenly (een community-gedreven social commerce platform) en MaisonDu (een E-Commerce systeem dat luxe mode inventaris aggregeert in een wereldwijde catalogus door middel van NFT's op de blockchain. Dit doet Maison Du zodat stylisten en boetieks eenvoudig kunnen verkopen op hun online winkels).

Cyrus werkte als digital marketing consultant voor grote bedrijven zoals Intel Corporation en Deloitte. Voorheen werkte hij als Executive Agile Product Coach voor PayPal. Hij heeft een MBA in Ondernemerschap en Innovatie aan The Paul Merage School of Business van de Universiteit van Californië, Irvine.

Dipen ‘Josh’ Joshi – Founder and CTO

Dipen 'Josh' Joshi werkte voor JD Power als een full-stack ontwikkelaar. Ook werkte hij voor Ethnews waar hij blockchain-gebaseerde projecten creëerde zoals een KYC-platform, een competitie app en een gehoste ether bank. Dipen heeft een graad in Computerwetenschappen van de California State University Northridge.

Joseph Eui-Yeol – COO

Joseph heeft een doctoraat in de rechten behaald aan de Universiteit van Syracuse. Joseph is verantwoordelijk voor de wereldwijde strategie en bedrijfsontwikkeling bij Bithumb.

Lindsey Mallon - CPO

Lindsey is een van de oprichters van MaisonDu en Nadjarina (een Conscious Luxury kledingmerk met een focus op fair-trade, hoogwaardige materialen en ouderwets vakmanschap). Ze heeft een Bachelor's degree in Fine Arts aan de Rhode Island School of Design.

Adviseurs

Joel “CoachK” Kovshoff

Joel, beter bekend in de industrie als CoachK, is een zeer goed verbonden individu die actief is in meerdere hoedanigheden. Als influencer op youtube en twitter, als CMO van Anrkeyx en als Strategisch adviseur van meerdere projecten, naast Splyt Core is hij Strategisch adviseur bij FinXflo , Paid Network , Ferrum network , et cetera.

Kyle Chasse

Kyle richtte World Super Lotto (WSL) op, 's werelds eerste wereldwijde loterij gebaseerd op Bitcoin . Ook is Kyle de CEO van Paid Network (First Borderless Civil court system) dat gebruik maakt van DeFi tools om ervoor te zorgen dat je betaald wordt).

Naast het adviseren van Splyt core foundation is hij ook strategisch adviseur van projecten zoals Litentry, Hathor Network, PlasmaPay en, AnRKey X.

Greg Gilman

Is adviseur bij Splyt. Hij richtte RxVantage op (zij verbinden zorgverstrekkers met de precieze biowetenschappelijke experts en middelen die ze nodig hebben, wanneer ze die nodig hebben, om de patiëntenzorg te verbeteren). Greg was professor in de rechten en directeur van het Center for Entrepreneurship and Technology Law aan de Pepperdine University School of Law.

Greg adviseerde veel venture-gesteunde bedrijven zoals DocStoc, Music180, Tsayo, en FunBits Interactive. Greg heeft een Doctor of Jurisprudence-graad behaald aan de University of Southern California Law School.

David Chan

David is adviseur bij Splyt. Momenteel is hij ook senior manager bij Deloitte Digital. Hij heeft een Bachelor of Science graad in Industrial Engineering aan de Northwestern University.

Rob Fox

Rob is adviseur bij Splyt. Voorheen werkte hij als Director of Engineering bij MuleSoft Inc. Hij behaalde een bachelor in Computerwetenschappen aan de University of California Saint Barbara.

Jonathan McKeever

Is adviseur bij Splyt. Hij werkte 5 jaar als directeur bij SEPHORA. Momenteel is hij werkzaam als engineering director bij PepsiCo. Hij behaalde een Bachelor of Science in Mechanical Engineering aan de Columbia University in de City of New York.

Partnerships

Het enige wat tegenwoordig telt voor het succes van een project zijn de techniek, het team en de partnerschappen. Splyt is nergens zonder mensen die hun product daadwerkelijk gebruiken. In tegenstelling tot jaren geleden, toen een project als Splyt zijn project aankondigde zonder enige partnerschappen, heeft Splyt dat nu op een belangrijke manier ondervangen. We willen graag vier partnerschappen in het bijzonder noemen.

Maison Du

Maison Du is het partnership dat de meeste waarde toevoegt aan de propositie van Splyt. Via Maison Du, een E-Commerce platform voor de luxemarkt, zal Splyt als eerste use-case haar product daadwerkelijk in gebruik nemen. Maison Du is niet zomaar een dropshipping winkel, het is eerder een grote speler in de online retailing wereld. Met 700 + merken, meer dan 1.100 filialen en meer dan 1.000 testnet transacties is Maison Du klaar om Splyt's product meteen op volle schaal te gaan gebruiken.

Master Ventures

Begin februari kondigde Master Ventures officieel hun samenwerking met Splyt aan. Het grootste deel van de samenwerking is het uitbroeden van Splyt en het naar de massa brengen. In de afgelopen maanden kan gerust gezegd worden dat Master Ventures er goed in geslaagd is om dit te realiseren. Met een private verkoop die meer dan 100 keer overtekend is, is er veel vraag en een hype rond het project. Daarnaast was het Master Ventures die de connectie met de volgende partner tot stand bracht.

Paid Network

Wat is een project lanceren zonder een fatsoenlijke launchpad? Splyt is een samenwerking aangegaan met Paid Network om hun publieke verkoop te hosten op het Ignition platform. De laatste tijd is Paid overal in de industrie te vinden met tientallen partnerships, en veel liefde voor hun community. Met een gemeenschap die bestaat uit duizenden leden, staat Splyt nu in de schijnwerpers.

Bridge Mutual

In hun meest recente samenwerking met Bridge Mutual , een gedecentraliseerd platform voor discretionaire risicodekking, zal Splyt de applicatie voor risicodekking van Bridge Mutual integreren in hun interface. Zoals vermeld in hun aankondigingsartikel: "Dit wordt gedaan door hun widget te laten samensmelten op het Splyt-platform om een naadloze ervaring te bieden aan onze gebruikers, waarbij de mogelijkheid wordt gegarandeerd om zonder zorgen dekking te kopen voor hun beurzen."

Roadmap

Splyt begon hun reis terug in 2016 toen twee oprichters elkaar ontmoetten en hun visies op elkaar afstemden. In 2017 begonnen de twee met het creëren van de eerste slimme contracten en daarna volgden jaren van ontwikkeling. Op dit moment is er een functionerend testnet dat klaar is om te beginnen bewegen en gebruikers te accepteren. Hun mainnet is op dit moment nog niet live, maar zal in het eerste kwartaal van 2021 verschijnen.

Als we verder op de weg kijken, Splyt's huidige roadmap is niet erg gedetailleerd en groot, maar het dekt de weg voor het komende jaar. Plus, de punten die op de roadmap staan zijn grote mijlpalen die niet te verwaarlozen zijn zoals de integratie met Polkadot, integratie met zowel Shopify als WooCommerce en nog veel meer in het verschiet. De toekomst ziet er rooskleurig uit, maar het komt allemaal neer op het vinden van de juiste partners om het product te gebruiken.

Roadmap van Splyt
Roadmap van Splyt tweede helft van 2021

AMA - Ask Me Anything

Op 25 maart 2021 organiseert AllesOverCrypto samen met z'n Premium Partner Sylant een AMA, die je kunt bijwonen in ons Telegram kanaal! Er zullen Splyt-tokens worden weggegeven voor de beste vragen.

Bereid alle vragen die je hebt voor en maak je klaar voor de AMA, we hebben er veel zin in en zullen deze review na afloop updaten met de belangrijkste vragen!

Update: 25 maart is geweest en de AMA is dus al gehouden! De munt is na de lancering meer dan 100 keer over de kop gegaan. Geweldig resultaat! Gefeliciteerd aan de mensen die tijdens de AMA voor 50 dollar aan munten hebben verdiend. Dit is dus na de lancering meer dan 5000 dollar waard geworden. Echt een geweldig resultaat.

Conclusie

Splyt is een nieuw project met de ambitie om E-Commerce opnieuw vorm te geven door NFT's te introduceren, blockchain technologie te gebruiken en het gehele proces soepeler te laten verlopen. De visie is ambitieus, maar het zal allemaal aankomen op de juiste uitvoering om te zien of ze hun ambities kunnen waarmaken. E-Commerce is al jaren een groeiende trend die open staat voor het aanpassen van nieuwe technologieën, maar blockchain technologie moet nog samensmelten met deze industrie.

Als Splyt erin slaagt om samen te werken met de juiste bedrijven, genoeg tractie te krijgen en het gebruik van NFT's te normaliseren, kunnen we Splyt potentieel miljoenen transacties zien afhandelen en daarmee een grote market cap bereiken. Een belangrijke stap in dit proces is hun migratie naar de Polkadot Blockchain. Dit zal de transactiesnelheid verbeteren en de kosten van transacties verlagen, aangezien de Blockchain van Ethereum momenteel veel trager is dan Polkadot.

We houden Splyt nauwlettend in de gaten, en kunnen niet wachten om te zien wat ze nog meer in petto hebben, pun intended. Wanneer Maison Du hun product begint te gebruiken en meer en meer mensen met hun technologie zullen interageren, zullen we snel zien of hun oplossing geschikt is voor de productmarkt, of dat concurrenten hun weg zullen vinden om hun positie over te nemen!

Links Splyt

Links Sylant

Ontdek Alles Over Crypto

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang wekelijks de nieuwste inzichten in de cryptowereld.

Je bent succesvol ingeschreven!
Oeps! Er is iets fout gegaan!