Crypto Discord Nederland

Ontdek de grootste Crypto Discord van Nederland

Wil je investeren maar heb je ook altijd het gevoel dat je net in het foute project investeert of op het foute moment? Wij herkennen het. Daarom is het belangrijk om steeds op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Dé manier om dit te doen? Een crypto Discord groep. Wij bij AllesOverCrypto zijn letterlijk dag én nacht bezig met de laatste nieuwe ontwikkelingen. Benieuwd naar de grootste Nederlandse Crypto Discord

Bekijk snel

Wat is Discord?

Discord is een gratis online platform voor mensen met dezelfde interesse waar je met elkaar kunt praten, chatten en zelfs videobellen. Het platform werd gelanceerd in 2015 en wordt vaak gebruikt door gamers. Nu is het vooral dé applicatie bij uitstek voor cryptoliefhebbers. Niet alleen worden hier investeringsstrategieën en updates gedeeld, maar ook nieuwe projecten bouwen een community dankzij Discord. 

Community’s bouwen

Een belangrijk onderdeel van crypto is het bouwen van een community. Discord brengt niet alleen mensen bij elkaar, maar nieuwe projecten bouwen hun community dankzij het platform. Hierdoor hebben investeerders rechtstreeks contact met het team, maar kunnen ze ook hun visie delen over het project. 

Wanneer je investeert, investeer je als het ware in de toekomst van een project. Het is dan ook belangrijk om steeds te kijken naar de roadmap van een project. Via zo’n Discord houdt het team je dan ook op de hoogte van hun nieuwe ontwikkelingen. Mis dus nooit iets!

Hoe werkt Discord?

We kennen verschillende applicaties, zoals Whatsapp of Telegram, maar Discord heeft toch meerdere voordelen:

Overzicht

Overzicht is noodzakelijk om niets te missen. Gebruik je Telegram of Whatsapp? Dan stapelen de ongelezen berichten zich al snel op. Niemand heeft tenslotte zin om honderden gemiste berichten te lezen. Discord maakt gebruik van verschillende categorieën en kanalen. Jij bepaalt dus zelf welke meldingen en updates je krijgt.

Het overzicht vind je altijd in de linkerkolom, in het rood gemarkeerd. Hier heb je verschillende servers. Dit is een overkoepelende groep van meerdere kanalen. Je kunt Discord dus niet alleen gebruiken voor onze eigen server, maar ook voor andere projecten. Het wisselen dus beide servers is dus ook kinderspel. 

Image
Crypto Discord Nederland AllesOverCrypto

Categorieën en kanalen

Elke server heeft verschillende categorieën om mooi het overzicht te bewaren. Het zijn dus allemaal subgroepen waarin informatie wordt gedeeld over één specifiek onderdeel. Deze kanalen hebben allemaal een ‘#’ voor het onderwerp staan. Zo kies je snel over welk onderwerp je meer informatie wilt.

Word je lid van de grootste crypto Discord van Nederland? Dan heb je onder andere de volgende categorieën:

 • Gratis
 • Mededelingen
 • Informatie
 • Community
 • Marktanalyses
 • Trading
 • Parels
 • Airdrops
 • DeFi
 • GameFi
 • IDO
 • NFT’s
 • Klantenservice

Threads

Zei ik al dat Discord overzichtelijk is? Het kan zelfs nog beter. Om te voorkomen dat je alsnog verloren zou lopen, werken wij in de grootste crypto Discord van Nederland met threads. Dit kun je vergelijken met een post binnenin een kanaal of categorie. Op deze manier hoef je zelfs niet alle meldingen binnen dezelfde categorie te volgen, maar kun je kiezen voor één specifiek onderwerp.

Voorbeeld:

In de categorie ‘trading’ hebben we verschillende onderdelen. In plaats van al deze updates op de voet te volgen, kun jij zelf een keuze maken. En is er een nieuwe update voor dit specifiek kanaal? Dan plaatsen we deze in deze thread. Geen onnodige meldingen. Alleen jij bepaalt wat je wilt zien:

 • #gratis-signalen
 • #swing-trades
 • #daytrading
 • #dollar-cost-averaging
 • #aandelen
 • #portfolio
 • #nft-signalen
 • #defi-signalen
 • #airdrop-signalen
 • #gamefi-signalen
 • #ido-signalen

Heb je dus het gevoel dat je altijd op het foute moment investeert? Dat is officieel verleden tijd. Onze crypto experts analyseren de markt en delen de beste koop-, maar ook verkoopmomenten. Onze experts doen al het werk, gemakkelijker kunnen we het voor jou niet maken, toch? 

Features

Onze grootste Discord van Nederland heeft ontelbare features. Zo kunnen wij jou sneller en beter op de hoogte houden van de vele kansen in de markt. Eén van deze voordelen zijn ‘bots’ die de communicatie automatiseren. Bereikt de prijs een bepaald niveau? Dan krijg jij automatisch een melding. Op deze manier weet jij meteen wanneer bijvoorbeeld je kooporder is gevuld op Binance.

Gemak

Geen ingewikkelde aanmeldprocedures of interface. Neen, wij kiezen voor gebruikersgemak zodat jij je kunt focussen op de cryptomarkt. Discord is beschikbaar als desktopversie maar ook als applicatie, voor zowel Android als Apple. Delen wij een tradingsignaal of een nieuw beloftevol NFT-project? Dan kun jij dankzij onze crypto Discord in heel Nederland en ver daarbuiten meteen actie ondernemen. 

Wil je meer weten over Discord? Ontdek een uitgebreid stappenplan in onze blog

Image
Bitcoin report AllesOverCrypto

Crypto Discord Nederland

Ben je nieuw in de wereld van crypto? Dan kan alles erg overweldigend zijn. Niet alleen zijn de begrippen misschien nieuw voor je, maar er zijn ook ontelbaar veel kanalen. Hoe blijf je op de hoogte en vooral: waar vind je waardevolle én duidelijke communicatie?

Elke signaal of update die we delen, komt dan ook met een uitgebreid stappenplan. Hoe kun je investeren op Binance of Bitvavo, waar moet je op letten en nog belangrijker: wanneer kun je het beste ook verkopen? Investeren is leuk, maar winst heb je pas wanneer je verkoopt. Zorg dus altijd, net zoals wij, voor een goed risicomanagement.

Klantendienst

Wij laten natuurlijk aan zijn of haar lot over. Is een signaal niet duidelijk voor jou of loop je ergens tegenaan? Vraag het aan onze klantenservice. Onze community managers zijn de hele dag online in de grootste crypto Discord van Nederland om al jullie vragen te beantwoorden!

Gratis 

Wist je dat wij bij AllesOverCrypto een gratis community hebben? Correct, volledig gratis. Hierin delen onze experts regelmatig marktupdates, analyses en verschillende signalen. Op deze manier maken we crypto voor iedereen toegankelijk. Twijfel je nog of de community iets voor jou is? Dan hebben we speciaal voor jou onze eigen Crypto Summit. 

Crypto Summit

De Crypto Summit van AllesOverCrypto is voor zij die nog twijfelen of ze deel willen uitmaken van de grootste Crypto Discord van Nederland. Wat kun je verwachten?

Ontvang elke dag, gedurende 5 dagen, een waardevolle educatievideo met alle basisbeginselen en termen. Elke maandagen starten we opnieuw met nieuwe studenten die volledig gratis willen starten met crypto. Meld je snel aan, want de plaatsen zijn beperkt.

Heb je vragen of is er iets niet duidelijk? Vraag het in de Summit chat.
Heten we je binnenkort welkom in de grootste Crypto Discord van Nederland?

Image
Crypto Summit AllesOverCrypto

Conclusie

Telegram, Twitter of Discord. Zie je door de bomen het bos niet meer, of beter gezegd: door het bos de bomen niet meer? Dat snappen wij. Er zijn te veel kanalen om het laatste nieuws te volgen. Daarom doen wij bij AllesOverCrypto het werk voor jou. Wij verzamelen dag en nacht de laatste nieuwe updates, gaan op zoek naar de beste signalen en houden je op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen.

Zo loop jij niet verloren op alle sociale media en kies je bovendien zélf welke updates je krijgt. Discord is gelukkig niet alleen meer een platform voor gamers, maar een overzichtelijke tool voor al het laatste nieuwe crypto nieuws.

Ben je op zoek naar meer informatie of heb je nog vragen over onze Crypto Summit of onze Discord? Of wil je graag andere cryptoliefhebbers ontmoeten? In de gratis community van ons product Money Mastery van AllesOverCrypto kun je vragen stellen en kom je in gesprek met duizenden andere liefhebbers van crypto. Heb je andere crypto gerelateerde vragen? Het makkelijkste is om jouw vraag in onze FAQ op te zoeken. Wat je ook kunt doen, is dat je jouw vraag + AllesOverCrypto googelt. Laat vooral weten wat jouw gedachten over dit artikel is. 

Header image: Postmodern Studio/Shutterstock


Starten met crypto en geen idee waar je moet beginnen?

Kom dan naar onze gratis Online Bitcoin Training!

Bekijk hier wat je gaat leren!

Image
Online Bitcoin Training van allesovercrypto

 

 

 

 

Alle uitingen van AllesOverCrypto, waaronder begrepen alle producten (o.a. Crypto Signalen en de Crypto Masterclass), berichten en e-mails, zijn de professionele mening van AllesOverCrypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. AllesOverCrypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn.

De uitingen van AllesOverCrypto hebben uitsluitend een educatief karakter en kunnen op geen enkele wijze als financieel, juridisch of fiscaal advies worden opgevat. AllesOverCrypto is geen financieel, juridisch- en/of fiscaal adviseur. Er komt geen adviesrelatie tot stand tussen jou en AllesOverCrypto.

De door AllesOverCrypto gepresenteerde informatie is door haar met de grootste aandacht en zorg samengesteld. AllesOverCrypto kan echter niet instaan voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Het gebruik van deze informatie gebeurt op jouw eigen risico. Je dient ervan bewust te zijn dat de gepresenteerde informatie, mede door de snelheid waarmee de cryptomarkt zich beweegt, al snel achterhaald is dan wel kan zijn. Wees hiervan bewust bij het bestuderen van de informatie. Daarnaast wordt uitdrukkelijk verzocht de informatie zelf te verifiëren.

Eenieder die in één of meer cryptovaluta wil beleggen dient zijn/haar eigen onderzoek te doen alvorens een beslissing te nemen tot aan- of verkoop van cryptovaluta. AllesOverCrypto is op geen enkele wijze bij dit proces betrokken. Uitsluitend jijzelf bent verantwoordelijk voor jouw eigen aan-en verkoopbeslissingen. Het aankopen van cryptovaluta brengt vanwege de aard van het product en de volatiliteit van de cryptomarkt grote risico’s met zich mee. Deze risico’s zijn zo groot dat het zelfs mogelijk is je hele aankoopbedrag te verliezen. Koop dus geen cryptovaluta die je niet kunt veroorloven te verliezen.