Hypercash

HyperCash - uitleg in 10 punten

HyperCash, voorheen bekend als HShare, heeft 53 miljoen opgehaald met zijn ICO en hiermee ontwikkelen ze een platform dat bestaande systemen met elkaar zal gaan verbinden. Je kan hierbij denken aan een bestaand systeem dat je binnen jouw bedrijf gebruikt dat wordt verbonden met bijvoorbeeld de blockchain van Ethereum. Hieronder wordt het cryptoproject in 10 punten samengevat. Mocht je nou een uitgebreide uitleg over het project willen lezen, dan kan je onderaan op de grote blauwe knop drukken.

Meer geld verdienen met crypto? Download het gratis ebook met 12 tips!

Ja, ik ga akkoord. Hiermee ontvang ik ook regelmatig waardevolle tips!

HyperCash in 10 punten

 1. HyperCash is een gedecentraliseerde cryptocurrency die open-source is. Dit betekent dat iedereen die dat wil aan het project kan meewerken.
 2. HyperCash heeft zijn eigen blockchain, de Hyperchain.
 3. De cryptomunt wordt gebruikt om de uitwisseling van informatie tussen verschillende platformen te bekostigen.
 4. Ze hebben de Zero-Knowledge Proof innovatie gebruikt om de privacy van de gebruikers goed te beschermen. Deze innovatie kennen we van het cryptoproject ZCash.
 5. De Hyperchain wordt beveiligd door zowel miners als stakers. Proof of Work en Proof of Stake worden beide gebruikt als consensus mechanisme. In totaal zullen de miners en stakers ervoor zorgen dat er 84 miljoen Hcash coins op de markt komen.
 6. De munten worden ondersteund door de wallets van Ledger. Een populair product van hun is de Ledger Nano S
 7. Hcash is quantum-proof, ofwel het is bestand tegen quantum computing. 
 8. Het lijkt erop dat het team maar uit een paar mensen bestaat en ook op hun Github worden weinig updates geplaatst. Mensen vragen zich dan ook terecht af of de Hyperchain nog verder wordt doorontwikkeld. 
 9. Op social media hebben ze weinig volgers voor een munt dat zo'n 1,5 miljard dollar aan marktwaarde had. 
 10. De koers van de munt schommelt enorm. Waar hij op z'n top boven de 40 dollar stond, noteert hij nu een prijs van 61 dollarcent. De vraag die dan ook vaak gesteld wordt is, "is dit een speculatieve munt of heeft het ook daadwerkelijk échte waarde?" De toekomst zal het ons leren.

 

Hoe koop ik HyperCash?

HyperCash kopen op Binance is een fluitje van een cent. Met deze uitleg ben je binnen enkele stappen de trotse eigenaar van HC.

 1. Meld je hier gratis aan bij Binance
 2. Login in je account
  Let op: bewaar je gebruikersnaam en wachtwoord goed!
 3. Druk links bovenaan op Crypto kopen en kies voor Bankstorting
 4. Zorg dat hij op het tabje Fiat staat in plaats van Crypto en controleer of hij op Euro staat
 5. Kies voor iDEAL wanneer je het geld direct op je account wilt hebben en Bank Transfer (SEPA) wanneer je het ook prima vindt als het een paar dagen duurt voordat het geld erop staat
 6. Wacht totdat jouw euro's op het Binance account zijn gestort
 7. Klik bovenaan op Handelen en selecteer Klassiek
 8. Je zit nu op het handelsgedeelte van Binance. Klik aan de rechterkant op FIAT en selecteer EUR
 9. Een aantal munten zijn op Binance te verhandelen voor euro's. Maar, de meeste worden verhandeld tegen Bitcoin. Zoek het handelspaar BTC/EUR op en koop met jouw euro's Bitcoin.
 10. Klik vervolgens het tabje BTC aan en zoek HyperCash op aan de hand van z'n ticker HC
 11. Je vindt nu het handelspaar BTC/HC. Door die aan te klikken, kan je HyperCash kopen
 12. Gefeliciteerd! Je bent in het bezit van jouw favoriete cryptocurrency!

 

Klik hier voor een uitgebreide uitleg over Hcash

Alle uitingen van AllesOverCrypto, waaronder begrepen alle producten (o.a. Crypto Signalen en de Crypto Masterclass), berichten en e-mails, zijn de professionele mening van AllesOverCrypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. AllesOverCrypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn.

De uitingen van AllesOverCrypto hebben uitsluitend een educatief karakter en kunnen op geen enkele wijze als financieel, juridisch of fiscaal advies worden opgevat. AllesOverCrypto is geen financieel, juridisch- en/of fiscaal adviseur. Er komt geen adviesrelatie tot stand tussen jou en AllesOverCrypto.

De door AllesOverCrypto gepresenteerde informatie is door haar met de grootste aandacht en zorg samengesteld. AllesOverCrypto kan echter niet instaan voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Het gebruik van deze informatie gebeurt op jouw eigen risico. Je dient ervan bewust te zijn dat de gepresenteerde informatie, mede door de snelheid waarmee de cryptomarkt zich beweegt, al snel achterhaald is dan wel kan zijn. Wees hiervan bewust bij het bestuderen van de informatie. Daarnaast wordt uitdrukkelijk verzocht de informatie zelf te verifiëren.

Eenieder die in één of meer cryptovaluta wil beleggen dient zijn/haar eigen onderzoek te doen alvorens een beslissing te nemen tot aan- of verkoop van cryptovaluta. AllesOverCrypto is op geen enkele wijze bij dit proces betrokken. Uitsluitend jijzelf bent verantwoordelijk voor jouw eigen aan-en verkoopbeslissingen. Het aankopen van cryptovaluta brengt vanwege de aard van het product en de volatiliteit van de cryptomarkt grote risico’s met zich mee. Deze risico’s zijn zo groot dat het zelfs mogelijk is je hele aankoopbedrag te verliezen. Koop dus geen cryptovaluta die je niet kunt veroorloven te verliezen.