Wanneer lambo - crypto miljonairs

Wat doen crypto miljonairs met hun geld?

Wat is het toch fantastisch om urenlang te dromen over wat te doen als je ontzettend veel geld hebt. Waar je voorheen enkel bezig was met uitkijken naar de maandelijkse loterij, zijn er inmiddels veel meer mogelijkheden om miljonair te worden. Denk aan investeren in crypto, zodat jij misschien wel de volgende crypto miljonair wordt! Maar wat doen crypto miljonairs eigenlijk met hun vermogen?

In de praktijk ervaar ik, als ik spreek met mensen die succesvol zijn in de crypto scene, dat zij hier niet per se mee bezig zijn. Natuurlijk is het fijn om vermogen op te bouwen, maar crypto is vaak niet enkel een vorm van inkomen, maar een hobby of zelfs een passie. Je kunt dagdromen over het uitgeven van je geld of zorgen dat je meer in je bezit krijgt. 

Telkens de exchange in de gaten houden, kijken hoe je coins het doen en tegelijkertijd proberen te accepteren dat je niet overal op in kunt zetten… Maar als je wel die miljoenen op je bankrekening hebt staan; wat doe je dan met je geld? Check hieronder alvast een voorproefje op de blog. 

Coverfoto Broderick Armbrister / Pexels

Bekijk snel

Wanneer Lambo?

Het lijkt het klassieke crypto plaatje: rondrijden in Florida in je schitterende Lamborghini. Er zijn natuurlijk andere supercars die je kunt kopen als je eenmaal die magische grens hebt doorbroken, maar wat is er nou zo bijzonder aan die Lambo? De Lamborghini saga gaat terug naar 2013, wanneer er op het forum 4chan online een bericht wordt gedeeld dat iemand een supercar heeft gekocht van zijn Bitcoins. Uiteraard is dit de ultieme droom van vele crypto-fans, dus dit verhaal ging viral. 

Image
Een Lamborghini Aventador met open deuren tijdens zonsondergang  in Las Vegas, Nevada
Lawrence Carmichael/Shutterstock

Het kan natuurlijk zijn dat dit hele ‘wanneer Lambo?’-verhaal jou helemaal niet inspireert, maar loop je wel warm voor een andere rich guy of rich girl car. Denk aan de Maserati, McLaren, Porsche, Bugatti, Ferrari, Rolls-Royce of een special edition, zoals de Batmobile. Uiteraard heb je ook nog de wereld aan prachtige oldtimers, maar laten we snel doorgaan naar wat er nog meer mogelijk is als je crypto miljonair bent. 

Investeren in onroerend goed met crypto

Kijk, die Lambo is natuurlijk prachtig, maar als je geen stulpje hebt om ‘m voor te parkeren ben je nog niets natuurlijk ;) Onroerend goed staat hoog op het wensenlijstje van crypto miljonairs. Vaak omdat ze zelf graag in een luxueuze villa met infinity pool willen wonen, maar ook als investering is het een aantrekkelijk object. 

In ons land zie je dat de investeringen met name in het westen plaatsvinden, aangezien daar de gemiddelde waarde van vastgoed het hoogst ligt. Denk aan regio’s als Amsterdam en Zuid-Kennemerland, daar liggen de prijzen op gemiddeld 5 ton. 

Terug naar de schoolbanken

Het klinkt misschien raar om weer te gaan studeren, terwijl je jouw schaapjes al op het droge hebt, maar niets is minder waar. Studeren is duur en als je dan een dikke bankrekening hebt, dan kun je hiermee mooi in jezelf investeren. Persoonlijke ontwikkeling is belangrijk en zorgt er ook voor dat je een solide plan B hebt. 

Waar voorheen studeren alleen in de Verenigde Staten exorbitant duur was, begint het er in ons land ook al aardig op te lijken. Studeren zonder schulden te maken lijkt steeds vaker een droomscenario en helemaal als je jezelf wilt ontplooien buiten de grenzen van je eigen land. Los van je eigen studie is het natuurlijk ook een fijn idee dat je zonder problemen de studie van je kinderen kunt betalen, dus opties te over!

Een privéjacht a la the Wolf of Wall Street

Wellicht heb je de film met Leonardo Dicaprio gezien, maar dit is een bekende investering voor als die crypto miljoenen binnenrollen: een privéjacht. Ben je echt goed in de prijzen gevallen, dan is een privéjacht nog maar een klein cadeautje aan jezelf, want wat dacht je van een superjacht? 

Een superjacht beslaat al gauw 80 tot 100 meter en de investering ligt op 1 miljoen euro per meter, dus tel uit je kostenpost! Naast de aanschafprijs heb je natuurlijk ook onderhoudskosten, exploitatiekosten en alle andere kosten die erbij komen kijken, maar mán wat een prachtige dingen zijn dit. 

#Wanderlust

Al die dure dingen kopen of slimme investeringen doen is natuurlijk iets om warm voor te lopen, maar toch dromen de meeste investeerders van één ding: vrijheid! De vrijheid om te reizen en nieuwe dingen te ontdekken. Om jezelf op de proef te stellen en te genieten van deze bumpy ride. 

Een goed voorbeeld is Dan Conway. Hij investeerde zijn volledige spaargeld (100.000 US-dollar) in 2015 in Ethereum. Ruim twee jaar lang gebeurde er niets en heeft hij zelfs nog extra geld geleend om nóg meer te investeren. Hij had zijn vrouw en kinderen beloofd dat, mocht het een succes worden, dan gingen ze op reis. Nou, die reizen kunnen ze maken, want in 2017 verdiende hij een vermogen van 13 miljoen US-dollar. 

De hypotheek van 950.000 US-dollar werd afbetaald en toen stapten ze in het vliegtuig naar Afrika voor hun droomreis. Vervolgens gingen ze richting Italië en werd er een family vacation naar Disneyland gepland. Tussendoor kochten ze ook een tweede huis in Ierland en is hij gaan schrijven. 

Image
Dan Conway, Ethereum miljonair met familie op vakantie in Italië
Screenshot thehustle.co

 

Conway zet zich in voor het toegankelijk maken van op cryptovaluta gebaseerde decentralisatie voor het grote publiek. Hij heeft een boek op de markt gebracht, waarin hij zijn crypto-ervaringen beschrijft. 

Bling bling: van crypto naar Rolex & meer

Horloges en sieraden zijn altijd welkom, maar als je eenmaal rijk bent kun je dit niet meer negeren. De ‘nieuwe rijken’ gunnen zichzelf graag een cadeautje en koop je het liefst vandaag nog een mooi verlengstuk van jezelf. Horloges zijn verkrijgbaar in allerlei prijscategorieën, maar wil je echt all-in gaan dan koop je de Hublot Big Bang Meca-10 P2P. 

Wat er bijzonder is aan dit sieraad? Nou, in 2018 bestond de Bitcoin tien jaar en introduceerde Hublot een technisch meesterwerk op basis van het hub 1201-kaliber. Het unieke horloge is speciaal ontworpen, vanwege de inspiratie door de blockchaintechnologie en er zijn er maar 210 gemaakt. Dit is een knipoog naar de 21 miljoen Bitcoin die er ooit maximaal zullen bestaan. 

Dit horloge staat op de blockchain en het vette eraan is dat het transactienummer op de horlogekast wordt gegraveerd, zodat het altijd een uniek exemplaar blijft. Alle 210 modellen zijn verkocht met een gemiddelde prijs van 120.000 US-dollar. Er zijn vele duurdere modellen te vinden, maar als liefhebber van de cryptowereld is dit toch wel een icon item; je moet ‘m hebben!

Zegt dit jou niet zoveel, maar wil je jezelf wel eens vertroetelen? Kijk dan eens naar merken als Vacheron Constantin, Patek Philippe en Audemars Piguet. Je zult diep in de buidel moeten tasten, maar ‘Diamonds are a girls best friend’, toch? 

Bekijk hieronder een promofilmpje van deze toffe watch.

   

New business 

Wat is er nou mooier dan jouw zuurverdiende crypto miljoenen te investeren in een nieuw bedrijf of een nieuw project. Veel miljonairs vinden het een uitdaging om hun fortuin te vergroten en het is ook heel tof om andere ondernemers verder te helpen. 

Ken je dat moment dat je goede ideeën hebt of een gevoel dat iets groot gaat worden, maar je hebt niet de financiële middelen om er deel van uit te maken? Wanneer je dit geld wel hebt, dan kun je pas echt goed gaan kijken naar welke kansen er voor het oprapen liggen. Side note: er bestaan nooit alleen maar kansen, want er kleven ook risico’s aan investeringen en handelen! 

Tech startups zijn tegenwoordig een aantrekkelijke markt voor investeerders. Als je investeert dan creëer je zelf ook weer een nieuwe inkomstenstroom, waardoor je vermogen blijft toenemen. In Dubai is het mogelijk om appartementsgebouwen aan te kopen met Bitcoin. Er zijn al vele Bitcoin-investeerders die hierin hebben geïnvesteerd, dus vraag en aanbod gaan steeds meer matchen. 

Kunst & NFT’s

Creativiteit is wellness voor je brein, dus kunst mag nooit ontbreken in jouw miljoenenportfolio. Leuk je nieuwe villa op met schilderijen of spannende beeldhouwwerken, dus trek je wallet en investeer in mooie exemplaren. Wat je wel of beter niet koopt is in deze branche geheel persoonlijk, dus laat je adviseren en zorg vooral dat het bij jou past. The sky is the limit, dus leef je beste leven!

Vanuit de kunst stappen we feilloos over naar dé trend van 2021: NFT’s. Een NFT is een vertegenwoordiging van iets unieks in de vorm van een token. Non-fungible tokens breken record na record, waarbij vooral Beeple opvalt met een prijskaartje van 60 miljoen US-dollar. Beeple is een nieuwe crypto miljonair en biedt gretig mee op NFT’s, waaronder op een muzikale NFT van Elon Musk. Een paar dagen later haalde Elon zijn aanbod weer van de markt, waardoor de koop niet doorging, maar je snapt dat het hot en happening is. 

Een snelle motor mag niet ontbreken

Harley Davidson, Ducati of juist een limited edition voor de ware liefhebber: een goede motorfiets vult jouw portfolio feilloos aan. Er zijn vele motoren te koop vanaf 15.000 euro, maar er zijn ook modellen waarbij je start met een miljoen euro.

De duurste motorfiets ter wereld kost je op dit moment 11 miljoen euro. Het is de Neiman Marcus Limited Edition, waarvan er slechts 45 zijn geproduceerd. Ze zijn ooit gestart op een prijs ad 94.000 euro, maar op de veiling gingen ze makkelijk voor 100x zoveel weg.

Bekijk hieronder een korte video over de 10 duurste motoren in de wereld. 

 

Reis naar de ruimte

Richard Branson is misschien wel het meest excentrieke voorbeeld wat betreft investeringen in ludieke ervaringen. Elon Musk kan er wat van, maar Branson kondigde in 2013 al aan dat je een plek kon kopen voor een ruimtereis. Dit kon natuurlijk enkel met Bitcoin, waarop een investeerder toehapte en een raamstoel kocht voor 275.000 US-dollar in Bitcoin. ‘Virgin Galactic is een gedurfde ondernemende technologie. Het drijft een revolutie aan en Bitcoin doet precies hetzelfde als het gaat om het uitvinden van een nieuwe valuta’, aldus Branson. 

Sparkling investment

Exclusieve champagne, whisky en sigaren: het kan niet gekker. Die nieuwe gewonnen miljoenen die vier je natuurlijk met een doos Dom Pérignon of een exclusieve whisky. Een fles Schotse Whisky, de Balvenie 50 Year Old Single Malt, kost je zomaar 43.500 US-dollar, maar dan heb je echt een exclusief product te pakken. Een lekker doosje Fuente Opus X sigaren erbij en je bent helemaal het heertje, of dametje natuurlijk! 

Wijn is vaak ook een hobby van miljonairs, simpelweg omdat het goed smaakt en lekker decadent lijkt. Een fles Romanee-Conti koop je voor een kleine 20.000 US-dollar, maar dan kan het ware genieten ook echt beginnen hoor. 

Want laten we eerlijk zijn: uiteindelijk maakt geld niet gelukkig en is het alleen maar een middel om dichterbij jouw doelen te komen. Maar als jouw miljonairsbestaan kan beginnen met een wijntje van een kleine wijngaard in het hart van de Côte d’Or in Bourgondië… dan zit je toch net iets aangenamer ;)

Image
Twee flessen Dom Pérignon champagne op ijs
FVPhotography/Shutterstock

Conclusie

Er komt nu toch echt een einde aan dit artikel vol dagdromen, maar je kunt wel duidelijk zien dat crypto miljonairs niet lukraak hun vermogen spenderen. Er ligt vrijwel altijd een achterliggende strategie aan ten grondslag, waardoor het vermogen toeneemt of het een passie voedt. 

Luxe spullen zijn prachtig, maar auto’s, sieraden en onroerend goed inzetten als investeringsobject is natuurlijk helemaal geweldig. Het gaat erom dat jij met crypto jouw dromen kunt realiseren, maar: doe altijd je eigen onderzoek en ga er nooit vanuit dat het je allemaal winst gaat opleveren. Er zijn absoluut risico’s en het is verstandig om je goed in te lezen of te praten met iemand die er verstand van heeft. Ook is het fijn om een basiscursus te volgen, zoals die hieronder wordt getagd. Succes!

Heb je verder nog ideeën of vragen hierover, dan heten we je van harte welkom op onze AllesOverCrypto Facebookgroep. Hier kun je veel informatie vinden van allerlei crypto gerelateerde zaken, inclusief wat je met je verdiende kapitaal kunt gaan doen. Zie je daar!


Starten met crypto en geen idee waar je moet beginnen?

Kom dan naar onze gratis Online Bitcoin Training!

Bekijk hier wat je gaat leren!

Image
Online Bitcoin Training van allesovercrypto

 

 

 

Alle uitingen van AllesOverCrypto, waaronder begrepen alle producten (o.a. Crypto Signalen en de Crypto Masterclass), berichten en e-mails, zijn de professionele mening van AllesOverCrypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. AllesOverCrypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn.

De uitingen van AllesOverCrypto hebben uitsluitend een educatief karakter en kunnen op geen enkele wijze als financieel, juridisch of fiscaal advies worden opgevat. AllesOverCrypto is geen financieel, juridisch- en/of fiscaal adviseur. Er komt geen adviesrelatie tot stand tussen jou en AllesOverCrypto.

De door AllesOverCrypto gepresenteerde informatie is door haar met de grootste aandacht en zorg samengesteld. AllesOverCrypto kan echter niet instaan voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Het gebruik van deze informatie gebeurt op jouw eigen risico. Je dient ervan bewust te zijn dat de gepresenteerde informatie, mede door de snelheid waarmee de cryptomarkt zich beweegt, al snel achterhaald is dan wel kan zijn. Wees hiervan bewust bij het bestuderen van de informatie. Daarnaast wordt uitdrukkelijk verzocht de informatie zelf te verifiëren.

Eenieder die in één of meer cryptovaluta wil beleggen dient zijn/haar eigen onderzoek te doen alvorens een beslissing te nemen tot aan- of verkoop van cryptovaluta. AllesOverCrypto is op geen enkele wijze bij dit proces betrokken. Uitsluitend jijzelf bent verantwoordelijk voor jouw eigen aan-en verkoopbeslissingen. Het aankopen van cryptovaluta brengt vanwege de aard van het product en de volatiliteit van de cryptomarkt grote risico’s met zich mee. Deze risico’s zijn zo groot dat het zelfs mogelijk is je hele aankoopbedrag te verliezen. Koop dus geen cryptovaluta die je niet kunt veroorloven te verliezen.