Bitcoin Millionaire geschreven op witte en zwarte achtergrond

Dit doen Crypto Miljonairs met hun geld

Hoe vaak vind je jezelf terug in een dagdroom over wat je zult doen als je veel geld hebt? Bij mij neemt de frequentie elke maand toe hoe dichter we bij de trekkingsdatum van de Staatsloterij komen. Om na de 11e van elke maand weer een paar weken opgeborgen te worden.

Het is waarschijnlijk ook iets waar je als crypto investeerder ook wel af en toe aan denkt. Tenminste, als je niet te druk bezig bent met telkens op een exchange te kijken hoe je munten het doen, tegelijkertijd je FOMO en je FUD in bedwang houdende! Waarbij FOMO staat voor ‘Fear Of Missing Out’ en FUD betekent ‘Fear, Uncertainty and Doubt’. Daar zijn we vast al wel een keer geweest als new kids on the cryptoblock.

Maar hoe is het met de mensen die wel miljonair zijn geworden van handelen in crypto? Of ze nu daghandelaren zijn of jaren een munt hodlen maakt niet zo veel uit voor deze blog, het gaat om het eindresultaat. De miljoenen op je bankrekening, dat is wat we willen zien!

Over deze crypto miljonairs gaan we het in deze blog hebben en vooral wat ze met hun miljoen(en) gekocht hebben.

Hier is alvast een voorproefje in de vorm van een video, over 10 jonge crypto miljonairs en wat ze doen.

Bekijk snel

Wanneer Lambo?

Laten we maar meteen beginnen met de klassieke 'Wanneer Lambo?' vraag. De Lamborghini heeft zich als hét klassieke crypto symbool ontwikkelt, in no-time! Onze collega-schrijver Matt heeft daar ook een prachtige blog over geschreven die je niet wilt missen.

De Lamborghini saga gaat terug naar 2013 als iemand op het 4chan online forum vertelt dat hij een Lambo gekocht heeft van zijn Bitcoins. Dit verhaal gaat dan viral en sindsdien is 'wanneer Lambo?' verbonden met de crypto wereld.

Image
Een Lamborghini Aventador met open deuren tijdens zonsondergang  in Las Vegas, Nevada
Lawrence Carmichael/Shutterstock

Het hoeft natuurlijk niet alleen maar een Lamborghini te zijn, er zijn gelukkig nog andere super auto's die ook in aanmerking komen om gekocht te worden als crypto miljonair. Ferrari, Porsche, Bugatti, Maserati of McLaren zijn maar een paar andere opties. Een Rolls-Royce of Bentley kan er dan misschien ook nog wel af. Of wat te denken van meer exotische auto's, zoals de originele Batmobile. Ik zou er helemaal geen probleem mee hebben om die in mijn garage te hebben staan. De Zweedse Koenigsegg Agera S lijkt er wel een beetje op.

Dan heb je ook nog de old-timer markt. Laten we maar snel verder gaan, anders stop ik al helemaal niet meer bij het eerste onderwerp.

Onroerend goed

Je hebt eindelijk je Lambo gekocht, of een andere auto of auto's, dus je hebt nu ook een nieuwe garage nodig. Wat past beter dan een leuk stukje grond met een aardig optrekje erop? 

Onroerend goed staat hoog op de lijst van crypto miljonairs. Ten eerste omdat ze zelf wel graag in een mooie villa willen wonen, met een lekker zwembad erbij, maar ook als investering kan dit interessant zijn, want het kan in waarde stijgen. Veel nieuwe crypto miljonairs hebben als een van de eerste aankopen, een nieuw huis gekocht. 

De regio Amsterdam en Zuid-Kennemerland zijn in Nederland de duurste plekken om onroerend goed te kopen. Prijzen liggen hier gemiddeld op 470.000 euro voor een huis.

Privéjachten

Laten we het maar op een privéjacht houden. Als we het namelijk over superjachten gaan hebben, dan kan je miljoen alleen nog maar verder onder het motto 'schamel'. Absurd maar waar! De prijs van een superjacht ligt op 1.000.000 euro per meter, en een beetje superjacht doet al snel 80-100 meter. Je bent dan bovendien nog eens 10% van de aanschafprijs kwijt per jaar aan onderhoudskosten en aan het exploiteren van je boot.

Maar wees gerust, voor een half miljoen kun je ook een hele leuke jacht kopen. Denk er echter aan dat je daarna nog een paar euro over hebt, want boten kosten geld, ook als ze stilliggen!

Een booteigenaar is twee keer blij met zijn boot, als hij de boot koopt en als hij de boot weer verkoopt!

Terug naar de schoolbanken

Dat klinkt misschien vreemder dan het is. Je gelooft het misschien niet, maar de realiteit is dat sommige crypto miljonairs hun geld gebruiken om de voortzetting van hun studie te betalen. Zeker in landen als Amerika is het onderwijs niet goedkoop en een crypto miljoen komt dan verdomd handig uit. 

In landen waar universiteiten duur zijn, is het zeker een goed idee om in jezelf te investeren door middel van een studie. Je kunt dit natuurlijk ook gaan doen in een ander land, waar de universiteiten of het onderwijs op een hoger niveau liggen dan waar je geboren bent of waar je woont. Op deze manier komen er extra kosten bij, maar die zullen zeker de moeite waard zijn.

Als alternatief kan het ook goed zijn dat je nu in staat bent om een goede opleiding voor je kinderen te betalen, dus kun je hun helpen met het betalen van de studiekosten.

Nieuw zaken project

Welke betere manier is er om je zwaarbevochten crypto investering om te zetten in een nieuw of ander bedrijf om, nou ja, weer meer geld te verdienen. Dat is precies het idee achter dit plan, van veel crypto miljonairs, om hun fortuin te vergroten en te investeren in andere lucratieve bedrijven en zaken.

Misschien had je het idee al eerder, maar de financiële middelen ontbraken om er iets mee te doen of door de aanwezigheid van het nieuwe geld ga je er pas bewust naar kijken. 

Het is best logisch, en bijna elk ander type investering omvat nieuwe bedrijven en startups als een goede stroom van inkomsten. Veel crypto miljonairs investeren in of starten bedrijven die aan crypto gerelateerd zijn. 

In Dubai zijn bijvoorbeeld verschillende appartementsgebouwen te koop aangeboden in Bitcoin die dienen als een lucratieve investering. Interessant is dat alle appartementsgebouwen zijn verkocht, wat betekent dat een ongelooflijk aantal Bitcoin-houders al in het project heeft geïnvesteerd.

Reizen

Dan Conway verdiende 13 miljoen US-dollar door in Ethereum te investeren. Hij zette al zijn spaargeld in de hoogte van 100.000 US-dollar in op Ethereum in 2015. Twee jaar lang zat er geen schot in de zaak en hij heeft zelfs nog geld geleend om nog eens opnieuw te investeren. Dit veranderde in 2017 en al zijn slechte humeuren over de ETH-koers verdwenen als sneeuw voor de zon binnen enkele weken tijd.

Hij wisselde uiteindelijk zijn Ethereum munten om voor 13 miljoen US-dollar. Toen hij de investering maakte in 2015, moest hij echter een paar dingen aan zijn vrouw en kinderen beloven, en dat waren verschillende reizen. 

Eerst werd echter een hypotheek van 950.000 US-dollar afbetaald. Meteen daarna zaten ze min of meer direct in het vliegtuig naar Afrika voor hun eerste droomreis. Italië volgde al snel daarna. Ook staat er nu elk jaar een familie-uitstapje gepland naar Disneyland. Daar kost een dagkaart intussen ook al 159 US-dollar per persoon!

Ze kochten tussendoor ook nog een tweede huis in Ierland.

Sindsdien zet hij zich in op het toegankelijker maken van het concept van op cryptovaluta gebaseerde decentralisatie voor het grote publiek. Hij heeft een boek geschreven dat zijn wilde crypto reis beschrijft, met alle ups en downs. Hij moedigt nu mensen aan om na te denken over hun eigen risicoparameters.

Image
Dan Conway, Ethereum miljonair met familie op vakantie in Italië
Screenshot thehustle.co

Maar reizen staat natuurlijk hoog in het vaandel bij vele nieuwe crypto rijke mensen. Al deze dagdromen komen ineens binnen handbereik. Dus waar zou jij naar toe gaan? Je kunt mij terugvinden in Japan en Zuid-Amerika!

Horloges en sieraden

Dit onderwerp gaat ook altijd lekker zijn vaartje met de 'nieuwe rijken', dus de nieuwe crypto rijkaards zijn daar geen uitzondering op. Nu het kan wil je jezelf wel een cadeautje gunnen en als je een partner hebt, laat je die natuurlijk ook niet in de kou staan.

Horloges komen in allerlei soorten, maten en prijzen. Als kersverse crypto miljonair wil je graag laten zien hoe je dit dure horloge kan veroorloven, toch? Dan is er eigenlijk maar één keuze. De Hublot Big Bang Meca-10 P2P.

Bekijk hier een promofilmpje van dit Hublot horloge.

   

In 2018, ter viering van de 10e verjaardag van Bitcoin in dat jaar, lanceerde Hublot een technisch meesterwerk op basis van hun hub 1201-kaliber. Dit horloge is geïnspireerd door de blockchain-technologie en nu hebben we 210 exemplaren van de Hublot Big Bang Meca-10 P2P.

De 210 exemplaren is een knipoog naar de 21 miljoen Bitcoin die er ooit maximaal zullen zijn.

Dit horloge staat op de blockchain geregistreerd en het transactienummer is ook in de horlogekast gegraveerd, waardoor elk horloge een echt uniek exemplaar is van de algehele gelimiteerde editie. Alle 210 stuks zijn intussen al verkocht en tegenwoordig ligt de waarde van dit horloge rond de 120.000 US-dollar. 

Het is zeker niet het duurste horloge dat er is, maar het is wel een echt uniek exemplaar voor crypto liefhebbers.

Andere dure merken waar je je Bitcoin winsten in kunt investeren zijn onder andere Audemars Piguet, Vacheron Constantin of Patek Philippe. Om een horloge uit deze collectie te kopen zul je ook diep in je Bitcoin buidel moeten tasten.

'Diamonds are a girls best friend' wist Marylin Monroe al in 1953 in de film 'Gentlemen Prefer Blondes'. Als je een goede beurt wilt maken bij je vriendin dan zal een leuke ketting met één of meerdere diamanten het best goed doen. Sieraden in het algemeen zijn ook een geliefd voorwerp om als crypto miljonair te kopen en in te investeren.

Net zoals auto's en onroerend goed, zijn horloges en diverse andere zaken ook uiteraard een investering, want hun waarde kan stijgen, zoals we al bij diverse voorbeelden gezien hebben.

Ducati of toch maar de Neiman Marcus Limited Edition Fighter?

Een goede motor mag ook zeker niet in dit lijstje ontbreken. Ducati, Harley Davidson en de Japanse motorfietsfabrikanten pikken graag een graantje mee van je nieuwe koopkracht. Veel van deze modellen zijn al vanaf 15.000 euro te koop, maar er zijn ook genoeg modellen en merken waar je pas vanaf één miljoen euro begint mee te doen.

De Neiman Marcus Limited Edition doet tegenwoord 11 miljoen euro. Op dit moment is het de duurste motor in de wereld. Van dit exclusieve model zijn er maar 45 gemaakt, indertijd met een vraagprijs van 94.000 euro. Op de veiling deden ze makkelijk 100x zoveel. Het leuke is dat deze motor volkomen legaal is en je er zo de weg mee op kunt.

Hier kun je een korte video bekijken van de 10 duurste motors in de wereld

Een extra garage erbij bouwen voor je motor collectie is geen overbodige luxe, veel van deze bikes zullen alleen maar in waarde stijgen en zijn ook een goede investering.

Kunst

Kunst is zeker iets wat in dit rijtje thuishoort. Je nieuw gekochte huis ziet er meteen een stuk beter uit als je een paar leuke schilderijen of andere kunststukken erin kunt ophangen of plaatsen. 

Ook hier geld dat 'the sky is the limit', dus het ligt er helemaal aan wat je uit je Bitcoin portemonnee wilt trekken voor een mooi stuk kunst.

De verschillen in smaken lopen ook heel erg uiteen, dus dit kan een oeverloze discussie worden wat je nu wel of niet kunt kopen. Laten we het erop houden dat het een goede investering is.

Hierbij kunnen we dan ook het hotste item in de crypto markt van 2021 toevoegen:

NFTs

De non-fungible tokens breken op het moment het ene record na het andere. Beeple staat nog steeds aan kop met een prijskaartje van in de 60 miljoen US-dollar. Het bracht hem ook in een exclusieve lijst op plaats drie van nog in leven zijnde kunstenaars voor wie het meeste geld is betaald voor hun kunst.

Beeple is het schoolvoorbeeld van een nieuwe crypto miljonair en hij heeft in die hoedanigheid ook al meegeboden op andere NFTs. Hij heeft bijvoorbeeld in maart 2021 een paar miljoen dollar geboden op Elon Musk zijn muzikale NFT, die Elon dan een paar dagen later toch uit de verkoop heeft gehaald.

Ruimtereizen

In 2013 kondigde Richard Branson aan dat je een plek kon kopen met Bitcoin voor zijn ruimtereis project. Een dame heeft daar meteen toegehapt en haar plaatsje aan het raam geboekt voor een prijs van toen voor 275.000 US-dollar in Bitcoin.

Virgin Galactic accepteerde zijn eerste aankoop met bitcoin van een stewardess in Hawaï. Volgens Branson had zij goed geboerd met haar Bitcoins. 

Dit is wat Branson, zelf een fervent Bitcoin fan, er zelf over zegt: "Virgin Galactic is een gedurfde ondernemende technologie. Het drijft een revolutie aan. En Bitcoin doet precies hetzelfde als het gaat om het uitvinden van een nieuwe valuta."

Champagne

Eerst gaan we echter de nieuwe gewonnen miljoenen een beetje vieren met een doos Dom Pérignon champagne!

Later kunnen dan de exclusieve wijnen, whisky en sigaren erbij komen.

Goede en exclusieve wijnen of whisky kunnen ook een investering zijn, afgezien dat ze ook erg lekker kunnen smaken!

Een fles Balvenie 50 Year Old Single Malt Scotch Whisky uit Speyside, Schotland kost al gauw 43,500 US-dollar. Dan heb je wel een zeer exclusieve fles! Met een doosje  Fuente Fuente Opus X sigaren erbij aan 150 US-dollar per stuk, ben je dan wel echt het mannetje.

Bij de wijn weet ik niet eens waar te beginnen, maar een fles Romanee-Conti kost al gauw 19.000 US-dollar. Hiervoor krijg je dan een fles die van een relatief kleine wijngaard komt met dezelfde naam in het hart van de Cote d'Or in Bourgondië.

Proost, op het eerste miljoen dan maar!

Image
Twee flessen Dom Pérignon champagne op ijs
FVPhotography/Shutterstock

Conclusie

Alweer aan het dagdromen geslagen na deze blog? Ik kan het je niet kwalijk nemen. Wanneer Lambo blijft toch een beetje een droom van elke crypto liefhebber.

In deze blog hebben we diverse luxe spullen voorbij zien komen waar gloednieuwe en al gearriveerde crypto miljonairs hun geld in investeren of wat ze kopen van hun munten. Auto's, onroerend goed en reizen staan bij bijna iedereen hoog in het lijstje. Denk er ook aan dat dit goede investeringen kunnen zijn voor de toekomst en dat ze in waarde kunnen stijgen.

Als ik iets vergeten heb te vermelden, geen probleem, ik wens je veel succes toe bij je eigen crypto investeringen en hoop dat je je droom kunt waarmaken.

“I never promised you a rosegarden’’ het liedje van Lyn Anderson moet ik dan aan denken, zorg er dus voor dat je ook een gedegen onderzoek doet voordat je in crypto gaat investeren!

Heb je verder nog ideeën of vragen hierover dan heten we je van harte welkom op onze AllesOverCrypto Facebookgroep. Hier kun je veel informatie vinden van allerlei crypto gerateerde zaken, inclusief wat je met je verdiende kapitaal kunt gaan doen. Zie je daar!

Coverfoto ujonline/Shutterstock


Starten met crypto en geen idee waar je moet beginnen?

Kom dan naar onze gratis online crypto training!

Bekijk hier wat je gaat leren!

Image
Online Bitcoin Training van allesovercrypto

 

 
Alle uitingen van AllesOverCrypto, waaronder begrepen alle producten (o.a. Crypto Signalen en de Crypto Masterclass), berichten en e-mails, zijn de professionele mening van AllesOverCrypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. AllesOverCrypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn.

De uitingen van AllesOverCrypto hebben uitsluitend een educatief karakter en kunnen op geen enkele wijze als financieel, juridisch of fiscaal advies worden opgevat. AllesOverCrypto is geen financieel, juridisch- en/of fiscaal adviseur. Er komt geen adviesrelatie tot stand tussen jou en AllesOverCrypto.

De door AllesOverCrypto gepresenteerde informatie is door haar met de grootste aandacht en zorg samengesteld. AllesOverCrypto kan echter niet instaan voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Het gebruik van deze informatie gebeurt op jouw eigen risico. Je dient ervan bewust te zijn dat de gepresenteerde informatie, mede door de snelheid waarmee de cryptomarkt zich beweegt, al snel achterhaald is dan wel kan zijn. Wees hiervan bewust bij het bestuderen van de informatie. Daarnaast wordt uitdrukkelijk verzocht de informatie zelf te verifiëren.

Eenieder die in één of meer cryptovaluta wil beleggen dient zijn/haar eigen onderzoek te doen alvorens een beslissing te nemen tot aan- of verkoop van cryptovaluta. AllesOverCrypto is op geen enkele wijze bij dit proces betrokken. Uitsluitend jijzelf bent verantwoordelijk voor jouw eigen aan-en verkoopbeslissingen. Het aankopen van cryptovaluta brengt vanwege de aard van het product en de volatiliteit van de cryptomarkt grote risico’s met zich mee. Deze risico’s zijn zo groot dat het zelfs mogelijk is je hele aankoopbedrag te verliezen. Koop dus geen cryptovaluta die je niet kunt veroorloven te verliezen.